Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23 έως 29 Οκτωβρίου 2023 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Libra-Scorpio Cusp Woman

 ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

23 έως 29 Οκτωβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Ανάμικτα συναισθήματα, για άλυτα θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν ίσως μπερδέψουν τις σχέσεις σας με τους άλλους και να γίνει η αιτία στο να μην είστε και τόσο αντικειμενικοί.  Είναι κατάλληλη όμως η εποχή να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατάτε ή που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις ημέρες θα σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Έτσι, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα καθιερωμένα ίσως γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό. Στα συναισθηματικά σας τέλος θα πρέπει να βάλετε κάποια τάξη αν στο παρελθόν τα είχατε σε ακαταστασία. Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απρόοπτα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση που εξαρτάται από τους τρίτους. Παράλληλα, θα πρέπει να αποφεύγετε τους δανεισμούς για μη επενδυτικούς σκοπούς. Αν παρά ταύτα αποφασίσετε να πάρετε κάποιο δάνειο, εξετάστε σχολαστικά την δυνατότητα αποπληρωμής του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες τα ερωτικά σας θέματα θα υπερτονιστούν. Από τις δικές σας ενέργειες πάνω στα ερωτικά σας θέματα θα εξασφαλίσετε, θετικά ή ουδέτερα αποτελέσματα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα έχετε κέρδη από επιμελημένες  επαγγελματικές δραστηριότητες και από θετικές οικονομικές προσπάθειες. Όμως στον τομέα της υγείας σας  οι πλανήτες σας θέλουν προσεκτικούς.

ΛΕΩΝ

Αυτή την βδομάδα θα είστε παράτολμοι, και θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν δεν θα το τολμούσατε.  Θα αισθάνεστε ότι ήλθε για σας  η κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση και θα σας διακατέχει η επιθυμία στο να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά τις παραμέτρους του περιβάλλοντός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο δεν αντέχετε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν ευθέως και με ειλικρίνεια τη ρίζα κάποιου προβλήματος.  Μάλλον θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους. Θα είστε ανήσυχοι και δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες, οικείες υποχρεώσεις σας.  Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα.  Για τους πιο πάνω λόγους θα σας συμβούλευα να διαβάστε κάτι που θα διευρύνει το πνεύμα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα δείτε τα πράγματα με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα καταπιαστείτε με πράγματα που θέλουν διευθέτηση, ή που παραμένουν από καιρό σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μια διαφορετική διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ανταλλαγή ιδεών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θα αναστατώσει τα αισθήματα σας και  θα διεγείρει την δράση σας.  Θα στρέφεστε περισσότερο προς τις ικανοποιήσεις με το αντίθετο φύλλο και η τάση σας αυτή θα διεγείρει την φύση σας κάνοντας σας να εκφράζεστε μέσω των αισθήσεων. Θα επιδιώξετε αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον σας και θα αφοπλίζετε κυριολεκτικά τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε ιδιαίτερη φροντίδα τώρα στη συμπεριφορά σας, επειδή πολύ εύκολα θα σας χαρακτηρίσουν ισχυρογνώμονα, ανεύθυνο ή και  επιπόλαιο άτομο.  Τώρα θα σας ελκύουν πιο πολύ άτομα με ορμητικό χαρακτήρα και τολμηρή συμπεριφορά. Η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης δεν αποκλείεται, αυτό τον καιρό. Από τους γύρω σας υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σας, προσέξτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η κατάλληλη εποχή να αποδώσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Προσέξτε όμως γιατί παράλληλα θα σας κατακυριεύσει, το πάθος και η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών με αποτέλεσμα να τονισθούν η ζήλια και η αποκλειστικότητα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να διαπραγματευτείτε  για το συμφέρον σας κάποια πράγματα που τα είχατε αφήσει στην τύχη τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έμφαση δίνεται αυτόν τον καιρό σε μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια για την μελλοντική σας ασφάλεια. Οργανώστε όσο μπορείτε τους στόχους σας και αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκο. Από την άλλη ίσως να αντιμετωπίσετε ερωτικό πρόβλημα ή παρεξήγηση με τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο. Σε κάτι τέτοιο ο συμβιβασμός και η μεθοδική αντιμετώπιση είναι οι πιο ενδεδειγμένες λύσεις .

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκό το χρονικό αυτό διάστημα για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και τη ρουτίνα.  Κάπου οι επαναστατικές ιδέες έρχονται να σας βγάλουν από τα λιμνάζοντα νερά, θα σας ελκύει  καθετί το πρωτοποριακό και δεν θα χάνετε την ευκαιρία να νοιώθετε πρωτόγνωρες εμπειρίες και να μπαίνετε σε νέες περιπέτειες. Το διάστημα αυτό υπόσχεται και ερωτικές περιπέτειες πέρα από κάθε συμβατικότητα.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

23 έως 29 Οκτωβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 00:23  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 23  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 03:20  

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 12°55’της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 27°55 του ΑΙΓΟΚΕΡΩ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 2 Σεπτεμβρίου  έως: 7 Σεπτεμβρίου και  από: 31 Δεκεμβρίου  έως: 5 Ιανουαρίου   

Το να νιώθει κανείς «προδομένος» είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το «φράγμα» του εγωισμού που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και το χειρότερο σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 05:26   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 11°59' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΔΙΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Ιανουαρίου  έως: 3 Φεβρουαρίου   από: 28 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου και  από: 1 Νοεμβρίου  έως: 6 Νοεμβρίου      

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 14:04   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°07' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Φεβρουαρίου  έως: 8 Φεβρουαρίου   από: 3 Απριλίου  έως: 8 Απριλίου και  από: 6 Δεκεμβρίου  έως: 11 Δεκεμβρίου

Όταν ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας δίνεται η  δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας μέσω των συναισθημάτων σας. Ψάχνοντας θα βρείτε τα εργαλεία για να τις θεραπεύσετε.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 15:07  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 19:21   

Ο ΗΛΙΟΣ εισέρχεται στον Σκορπιό. 

Μέσω της ενδοσκόπησης το άτομο θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει υποσυνείδητες πτυχές του χαρακτήρα του ίσως όμως εξαιτίας μιας έντονης διαμάχης. Θα καταλαβαίνει καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων και ίσως βοηθήσει μερικούς να βρούνε λύσεις. Ενδέχεται ακόμα να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικά θέματα καλές ή κακές ιδίως σε σχέση με τον σύντροφο ή κάποιον συνέταιρο. 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 20:18  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 367986,  Φωτ.67,8%  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 22:04   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°54' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Φεβρουαρίου  έως: 13 Φεβρουαρίου   από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου και  από: 11 Νοεμβρίου  έως: 16 Νοεμβρίου    

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 22:04  

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τρι.24-Οκτ-2023 10:32 πμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 01:36

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 02:26 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 24°31' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Φεβρουαρίου  έως: 15 Φεβρουαρίου   από: 11 Απριλίου  έως: 16 Απριλίου και  από: 13 Δεκεμβρίου  έως: 18 Δεκεμβρίου   

Αυτή η ευεργετική όψη ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 24  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 10:13

Ο ΗΛΙΟΣ 0°37’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΚΡΟΝΟ στις 0°37 των ΙΧΘΥΩΝ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 21 Οκτωβρίου  έως: 26 Οκτωβρίου και  από: 16 Φεβρουαρίου  έως: 21 Φεβρουαρίου    

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 11:33 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  των ΙΧΘΥΩΝ      

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς πιο ευαίσθητους πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα ένα ποτάμι ή μια λίμνη.      

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 12:33 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°36' των ΙΧΘΥΩΝ σε Συζυγία  με τον ΚΡΟΝΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Φεβρουαρίου  έως: 21 Φεβρουαρίου  

Η κούραση οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη παρότι θα είναι πολύ αργή. 

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 12:44 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°43' των ΙΧΘΥΩΝ σε Τρίγωνο  με τον ΗΛΙΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Φεβρουαρίου  έως: 21 Φεβρουαρίου   από: 19 Ιουνίου  έως: 24 Ιουνίου και  από: 21 Οκτωβρίου  έως: 26 Οκτωβρίου   

Πολύ καλές επαφές με το άλλο φύλο χαρά συναισθηματική εξωστρέφεια καλή περίοδος για βόλτα επαφές με κόσμο με γυναίκες για ερωτικά ραντεβού.

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 15:25 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 02°20' των ΙΧΘΥΩΝ σε Αντίθεση  με την ΛΙΛΙΘ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Φεβρουαρίου  έως: 23 Φεβρουαρίου  και από: 22 Αυγούστου  έως: 27 Αυγούστου.

Το διάστημα αυτό άστοχες ανασφάλειες και άγχος μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας χωρίς μα μπορείτε να κοντρολάρετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 15:42

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 17:56 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 03°51' των ΙΧΘΥΩΝ σε Τρίγωνο  με τον ΕΡΜΗ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 20 Φεβρουαρίου  έως: 25 Φεβρουαρίου   από: 22 Ιουνίου  έως: 27 Ιουνίου και  από: 24 Οκτωβρίου  έως: 29 Οκτωβρίου   

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 21:11

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 365954,  Φωτ.78,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 01:57    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°42' των ΙΧΘΥΩΝ σε Τρίγωνο  με τον ΑΡΗ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Ιουνίου  έως: 2 Ιουλίου και  από: 29 Οκτωβρίου  έως: 3 Νοεμβρίου.      

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης πολλές φορές λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 2:48    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 06:56    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 11°43' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΔΙΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 28 Φεβρουαρίου  έως: 4 Μαρτίου   από: 28 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου και  από: 30 Δεκεμβρίου  έως: 4 Ιανουαρίου   

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 12:51    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°18' των ΙΧΘΥΩΝ σε Αντίθεση  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Μαρτίου  έως: 7 Μαρτίου   και  από: 4 Σεπτεμβρίου  έως: 9 Σεπτεμβρίου      

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 16:13   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 22:02   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 364940,  Φωτ.87,6%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 23:34    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°49' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Μαρτίου  έως: 14 Μαρτίου   από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου και  από: 9 Ιανουαρίου  έως: 14 Ιανουαρίου  

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 04:00   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 05:21    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°20' των ΙΧΘΥΩΝ σε Συζυγία  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου.

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 05:22   

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Πεμ.26-Οκτ-2023 12:1 μμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 09:38    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°56' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου   και  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου.      

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 13:02    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΡΙΟΥ  

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα την ένταση την βιασύνη την φλογερότητα τον ενθουσιασμό το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.     

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 16:42   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 22:51   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 365185,  Φωτ.94,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 05:10    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 27  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 10:20    

Ο ΑΡΗΣ 10°19’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 25°19 των ΙΧΘΥΩΝ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 30 Οκτωβρίου  έως: 4 Νοεμβρίου και  από: 26 Φεβρουαρίου  έως: 2 Μαρτίου

Η διέλευση αυτή ίσως να συμβολίζει μία εποχή στην οποία επιζητάς να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από καινούργια ενδιαφέροντα και δραστηριότητες οι οποίες όμως να' ναι απατηλές και επικίνδυνες. Περίεργες φαντασιώσεις κρυμμένα πάθη διαστροφή της αισθητικής και του αισθησιασμού επίσης και συνήθειες όπως το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά που εξυπηρετούν μία φυγή από την πραγματικότητα μπορεί να σε ωθήσουν σε μία συναισθηματική διέξοδο αυτοκαταστροφής. Λειτούργησε τη ζωική ενέργεια του Άρη σε σωματική δραστηριότητα μόνο όμως για τον εμπλουτισμό της γνώσης σου και όχι πειραματιζόμενος και το αποτέλεσμα της διέλευσης δε θα είναι οδυνηρό.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 16:59     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°56' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Απριλίου  έως: 8 Απριλίου.   

Όταν ο Χείρωνας κάνει σύνοδο με τη Σελήνη δημιουργείται έντονη η ανάγκη στο άτομο να έρχεται σε επαφή περισσότερο με το συναισθηματικό κόσμο των άλλων παρά με το δικό του.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 17:11    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 23:40    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 366830,  Φωτ.98,7%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 05:13   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 24°18' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Απριλίου  έως: 16 Απριλίου   από: 11 Απριλίου  έως: 16 Απριλίου και  από: 11 Απριλίου  έως: 16 Απριλίου  

Οι εσωτερικές σας αξίες θα είναι σε αρμονία με τις κυρίαρχες κοινωνικές τάσεις και τα ιδανικά υποστηρίζοντας τη δημοτικότητα και τη γενναιοδωρία σας με τους ανθρώπους. Αυτές οι ιδιότητες θα σας  κάνουν έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από αυτές τις κοινωνικές τάσεις και ακόμη και να γίνετε εκπρόσωπος ή υποστηρικτής τους. Προσέξτε όμως στο να μην παρασυρθείτε από νεοτερισμούς και τα τερτίπια της εποχής.  Μάθετε να αναπτύσσετε την αυτονομία σας.    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 06:21  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 11:18  

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Σαβ.28-Οκτ-2023 1:44 μμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 11:19   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°57' του ΚΡΙΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Απριλίου  έως: 20 Απριλίου   από: 17 Ιουλίου  έως: 22 Ιουλίου και  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου  

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 14:44   

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΑΥΡΟΥ      

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 15:39   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°33' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου   από: 18 Ιουνίου  έως: 23 Ιουνίου και  από: 16 Φεβρουαρίου  έως: 21 Φεβρουαρίου  

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 17:15  

Ο ΕΡΜΗΣ 10°17’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 25°17 των ΙΧΘΥΩΝ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 30 Οκτωβρίου  έως: 4 Νοεμβρίου και  από: 26 Φεβρουαρίου  έως: 2 Μαρτίου

Μία είδηση ή μια απάντηση που δεν την περίμενες ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται χάνεται ή καταστρέφεται σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και το χειρότερο βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο λοιπόν που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει αυτήν την εποχή είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι και αν ακόμα εσύ τα 'χεις «τετρακόσια» ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός «τόπου και χρόνου» με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ότι μπορείς να κάνεις μόνος σου.      

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 17:41  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 19:2   

Ο ΑΡΗΣ 11°15’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση με τον ΔΙΑ  στις 11°15 του ΤΑΥΡΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 31 Οκτωβρίου  έως: 5 Νοεμβρίου και  από: 27 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου     

Κουραστική περίοδος γιατί το άτομο δεν ξέρει τι να κάνει την ενέργεια που έχει και τη διοχετεύει σε χιλιάδες πράγματα που αναλαμβάνει ταυτοχρόνως και τελικά το μπερδεύουν και το εξαναγκάζουν να βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Η διέλευση αυτή προκαλεί την τάση για ακρότητες στη διασκέδαση. Αν δέχεστε μία τέτοια όψη από τον διελεύνοντα Δία –αυτό ισχύει κυρίως για το τετράγωνο- πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα ή τις ζημίες.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 19:26   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 02°48' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου   από: 23 Αυγούστου  έως: 28 Αυγούστου και  από: 21 Δεκεμβρίου  έως: 26 Δεκεμβρίου

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 23:15   

ΜΕΡΙΚΗ έκλειψη   ΣΕΛΗΝΗΣ  

Κύκλος Σάρος: 146    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 23:23   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 05°09' του ΤΑΥΡΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΗΛΙΟ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 21 Απριλίου  έως: 26 και  από: 25 Οκτωβρίου  έως: 30 Οκτωβρίου    

Προσοχή θα χρειαστεί στις προσπάθειες για συναισθηματική η δημιουργική έκφραση γιατί μπορεί να γίνουν με υπερβολές η να μην πιάσουν τόπο και να φέρουν απογοήτευση. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 01:31  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 369867,  Φωτ.100,0%

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 29  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 05:44  

Ο ΕΡΜΗΣ 11°11’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση με τον ΔΙΑ  στις 11°11 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 31 Οκτωβρίου  έως: 5 Νοεμβρίου και  από: 27 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου     

Το άτομο μπορεί να δεχθεί ψεύτικες υποσχέσεις γιατί γίνεται ευκολόπιστο και νομίζει ότι όλοι είναι καλοί και αξιόπιστοι. Τα ταξίδια και οι εκδρομές κοστίζουν πολύ ακριβά με αποτέλεσμα να βγάζουν το άτομο εκτός προϋπολογισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν πάτε ταξίδι μ΄αυτή τη διέλευση δεν θα περάσετε καλά. Σημαίνει απλά ότι θα κάνετε πολλές σπατάλες και ότι δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματά σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 06:32  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 08:36   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 11°10' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΔΙΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου   από: 27 Απριλίου. 

Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 09:00   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 11°24' του ΤΑΥΡΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΕΡΜΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου  και  από: 31 Οκτωβρίου  έως: 5 Νοεμβρίου.       

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 09:29   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 11°42' του ΤΑΥΡΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΑΡΗ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 28 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου   και  από: 1 Νοεμβρίου  έως: 6 Νοεμβρίου.

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 29  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 16:21  

Ο ΕΡΜΗΣ 11°53’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε σύνοδο με τον ΑΡΗ στις 11°53’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 1 Νοεμβρίου  έως: 6 Νοεμβρίου  

Το νευρικό σύστημα είναι λίγο ευαισθητοποιημένο πράγμα που ενισχύεται από τις απρόβλεπτες και δυσάρεστες ειδήσεις. Η ανταλλαγή προσβλητικών λέξεων με ένα άλλο άτομο δεν αποκλείεται.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 17:14  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 23:32   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°53' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου   από: 9 Σεπτεμβρίου  έως: 14 Σεπτεμβρίου και  από: 7 Ιανουαρίου  έως: 12 Ιανουαρίου  

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου