Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε αυτό τον καιρό να συναντηθείτε με κάποια άτομα με τα οποία επιδιώκετε επανασύνδεση ή με κάποιους ανταγωνιστές συναντηθείτε τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Καιρός να επωφεληθείτε να αναπτύξετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες και προϊσταμένους, γιατί αν δεν εντυπωσιαστούν τώρα, στο μέλλον δεν θα σας ακούσουν ποτέ.  Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στο παρελθόν, διεκπεραιώστε τες τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Απολαύστε την καθημερινότητα, χωρίς να σκέπτεστε προβλήματα του παρελθόντος ή των προηγουμένων ημερών. Κάνετε πράγματα που σας ανανεώνουν και γεμίσετε με αυτά ευχάριστα τον χρόνο σας. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να γεμίσετε τις άδειες μπαταρίες της ζωής σας. Τώρα θα φανείτε στο περιβάλλον σας πιο υπεύθυνοι. Θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυξάνονται οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας αλλά και οι δυνατότητές σας για επαγγελματικά θέματα, σ’ αυτό το διάστημα. Ακόμα τώρα θα πρέπει να ενδιαφερθείτε για την σωματική και την ψυχική σας υγεία ή για μια ισορροπημένη δίαιτα. Στον ερωτικό σας τομέα εξωτερικεύστε  τα συναισθήματά σας. Οι σωστές κινήσεις επικοινωνίας θα προωθήσουν τα αισθηματικά σας σχέδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες θα μπορείτε εύκολα να ξεκαθαρίσετε , δυσκολίες, φραγμούς και επίμαχα σημεία που σας κρατούσαν δεσμώτες του παρελθόντος σας. Βρείτε μια λύση αρκετά ρεαλιστική και γρήγορη που δεν θα επηρεάσει το μέλλον σας. Όλα δείχνουν ότι από τα μέσα της εβδομάδας, θα πάρετε πρωτοβουλίες για τα αισθηματικά σας, τον εργασιακό σας χώρο και για το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι καλή περίοδος  για χαλάρωση, για αναψυχή, για αναζωογόνηση και για έρωτα. Το θάρρος και η αισιοδοξία θα επικρατούν τώρα, και θα είστε σε θέση να δώσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή σας. Οι ημέρες είναι κατάλληλες  για  να προσεγγίσετε κάποιους,  που είναι σε θέση να σας ωφελήσουν. Αποφύγετε την νευρική οδήγηση και μην οδηγείτε όταν αισθάνεστε αφηρημένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα αναγκαστείτε ν’ αναθεωρήσετε το παρελθόν σας γιατί η σημερινή πραγματικότητα είναι διαφορετική από τις συνθήκες του παρελθόντος. Κάποια  επιθυμία  σας για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο πάνω σε συναισθηματικές ή οικονομικές βάσεις έχει μεγάλες πιθανότητες να πετύχει. Μην αναβάλετε ότι έχετε να κάνετε για την επόμενη εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ


Αυτή την περίοδο το πείσμα θα είναι κυρίαρχο τόσο στην καθημερινή όσο και στην ερωτική σας ζωή. Τώρα όμως είναι και η πιο κατάλληλη εποχή να αναθεωρήσετε το παρελθόν και να αποβάλλετε κάθε τι το άχρηστο και το τυραννικό. Νέες προοπτικές ανοίγονται στον επαγγελματικό σας τομέα που θα σας δώσουν  νέα ενδιαφέροντα. Αξιοποιήστε άμεσα νέες ευκαιρίες αισθηματικές και εργασιακές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα το μυαλό σας θα δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς αλλά και σπασμωδικά με αποτέλεσμα να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, όπως πρέπει. Το  πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα. Γι’ αυτό χαμηλώστε τους αδιάλλακτους τόνους σας και συμβιβασθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν τον καιρό, θα βρίσκεστε σε αναζήτηση απολαύσεων.  Οι επιθυμίες σας, θα έχουν σαν χαρακτηριστικό τους το ανικανοποίητο. Θα αντιδράτε έντονα και ίσως αυτό γίνει αιτία  για κάποιους εκνευρισμούς. Ένα αίσθημα αυθορμητισμού εξ άλλου στα συναισθηματικά σας, μπορεί να σας αυξήσει υπερβολικά τις υποχρεώσεις σας, σε σημείο τέτοιο, που να δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε σ’ αυτές αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι καιρός για να πιέσετε τον εαυτό σας  να λύσει εδώ και τώρα προβλήματα που έχουν προκύψει με το άτομο που σας ενδιαφέρει, διατηρήστε χαμηλούς τόνους αλλά με τάση αισιοδοξίας. Αναπτύξετε  τις  κοινωνικές  σας σχέσεις και γίνετε πιο φιλικοί με  τους άλλους. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές και αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός τώρα να αναθεωρήσετε τη στάση σας, και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σας, καθώς και για πρόοδο και εξέλιξη. Τώρα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείτε μ’ αυτό ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.  Οι σχέσεις σας με τους δικούς σας  γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράσταση τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένταση στη ζωή σας προβλέπεται αυτήν την εβδομάδα, ακόμα και  συγκρούσεις  μεταξύ  των απαιτήσεων  της  δουλειάς  και  των  προσωπικών  σας  αναγκών. Συναισθηματικές και άλλες  εμπλοκές  που δεν είχατε ή που δεν έχετε ξεδιαλύνει, βγαίνουν στο προσκήνιο, απαιτώντας από μέρους σας συμβιβασμούς. Κάποια πονηρή πλευρά του χαρακτήρα σας ίσως βγει προς τα έξω, που θα μπερδέψει περισσότερο την καθημερινότητά σας. Περιορίστε την.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 ------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 06:30

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 24°27' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου   από: 12 Μαΐου  έως: 17 Μαΐου και  από: 12 Ιανουαρίου  έως: 17 Ιανουαρίου  

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 08:16     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 09:10

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°07' των ΙΧΘΥΩΝ σε Συζυγία  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου.  

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 14:18     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 360797,  Φωτ.9,6%    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 14:31

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°26' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου   από: 17 Μαΐου  έως: 22 Μαΐου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 02:31 μμ

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 03:25 μμ  

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 15:26

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΡΙΟΥ  

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα την ένταση την βιασύνη την φλογερότητα τον ενθουσιασμό το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 16:35

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°43' του ΚΡΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Μαρτίου  έως: 23 Μαρτίου   από: 18 Μαΐου  έως: 23 Μαΐου και  από: 18 Ιανουαρίου  έως: 23 Ιανουαρίου  

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 20:30     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024  ώρα: 08:05   

Ο ΑΡΗΣ εισέρχεται στον Υδροχόο.      

 Βρείτε χρόνο για συνεδρίες καταιγισμού ιδεών. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε νέες ιδέες γι' αυτό συγκεντρώστε τους φίλους ή τους συναδέλφους σας και αναπηδήστε γύρω από μερικές έννοιες. Εκμεταλλευτείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Δίδυμος έχει να κάνει με την επικοινωνία γι' αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν τη διέλευση για να συνδεθείτε με φίλους και οικογένεια στο διαδίκτυο. Μπορεί να κάνετε ακόμη και μερικούς νέους φίλους! Προγραμματίστε κάποιες εξόδους με φίλους ή πηγαίνετε για εξερεύνηση στην κοινότητά σας.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 08:45   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 12:43    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 13°04' του ΚΡΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΕΡΜΗ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 30 Μαρτίου  έως: 4 Απριλίου   από: 31 Μαΐου  έως: 5 Ιουνίου και  από: 30 Ιανουαρίου  έως: 4 Φεβρουαρίου.      

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 15:08   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 364641,  Φωτ.18,1%  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 13  Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 15:35   

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 26°09’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ  σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 26°09 των ΙΧΘΥΩΝ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 13 Ιανουαρίου  έως: 18 Ιανουαρίου και  από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου.     

Η συναισθηματική και κοινωνική ζωή καλύπτουν απόλυτα το άτομο το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με εξωραϊστικά και πολιτιστικά θέματα. Οι φιλίες που δημιουργούνται είναι ενδιαφέρουσες και βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση της ιδεολογίας.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 18:22    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°29' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Απριλίου  έως: 8 Απριλίου.  

Όταν ο Χείρωνας κάνει σύνοδο με τη Σελήνη δημιουργείται έντονη η ανάγκη στο άτομο να έρχεται σε επαφή περισσότερο με το συναισθηματικό κόσμο των άλλων παρά με το δικό του.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 21:41   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 21:47    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°33' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου.  

Οι εσωτερικές σας αξίες θα είναι σε αρμονία με τις κυρίαρχες κοινωνικές τάσεις και τα ιδανικά υποστηρίζοντας τη δημοτικότητα και τη γενναιοδωρία σας με τους ανθρώπους. Αυτές οι ιδιότητες θα σας  κάνουν έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από αυτές τις κοινωνικές τάσεις και ακόμη και να γίνετε εκπρόσωπος ή υποστηρικτής τους. Προσέξτε όμως στο να μην παρασυρθείτε από νεοτερισμούς και τα τερτίπια της εποχής.  Μάθετε να αναπτύσσετε την αυτονομία σας.    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 14  Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 08:05     

Ο ΑΡΗΣ 0°46’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ  σε σύνοδο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 0°46’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 18 Ιανουαρίου  έως: 23 Ιανουαρίου.       

Η διέλευση αυτή ξυπνά την αταβιστική μνήμη του ανθρώπου. Επιπλέον το ένστικτο το οδηγεί στο να κάνει πράγματα τα οποία το αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν την επιθυμία του. Η λίμπιντο ξυπνά και η διέλευση αυτή είναι θείο δώρο ή καταστροφή ανάλογα με το χαρακτήρα του ανθρώπου και την ισχύ του Κρόνου στο χάρτη του. Μπορεί να φέρει τη δημιουργική αλλαγή και την επιτυχία αλλά μπορεί να ξυπνήσει τη βία του ατόμου και να φέρει την καταστροφή.  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 08:39

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°03' του ΚΡΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Απριλίου  έως: 17 Απριλίου   από: 13 Ιουνίου  έως: 18 Ιουνίου και  από: 11 Φεβρουαρίου  έως: 16 Φεβρουαρίου  

Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο για συναισθηματική έκφραση για ερωτικά ραντεβού που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 09:14     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 12:19     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 05:02 μμ  

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 12:20

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°13' του ΚΡΙΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Απριλίου  έως: 19 Απριλίου   από: 16 Ιουλίου  έως: 21 Ιουλίου και  από: 14 Ιανουαρίου  έως: 19 Ιανουαρίου  

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 15:57     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 369598,  Φωτ.28,2%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 17:03

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΑΥΡΟΥ      

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 18:21

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°46' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου   από: 20 Ιουλίου  έως: 25 Ιουλίου και  από: 18 Ιανουαρίου  έως: 23 Ιανουαρίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 18:55

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°06' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου   από: 20 Ιουλίου  έως: 25 Ιουλίου και  από: 18 Ιανουαρίου  έως: 23 Ιανουαρίου.

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος έχει πολλά νεύρα όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση είναι πολύ νευρικές μπορεί να έχουμε ατυχήματα καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 22:51     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 06:56

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°06' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 24 Απριλίου  έως: 29 Απριλίου   από: 26 Ιουνίου  έως: 1 Ιουλίου και  από: 24 Φεβρουαρίου  έως: 0 Ιανουαρίου.      

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 08:30

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 09°01' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΔΙΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 25 Απριλίου  έως: 30 Απριλίου.

Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες     

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 09:46

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 16:48

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 375157,  Φωτ.39,2%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 19:02

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°03' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου   από: 4 Σεπτεμβρίου  έως: 9 Σεπτεμβρίου και  από: 2 Ιανουαρίου  έως: 7 Ιανουαρίου.   

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 22:35

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°04' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Μαΐου  έως: 8 Μαΐου   από: 6 Αυγούστου  έως: 11 Αυγούστου και  από: 3 Φεβρουαρίου  έως: 8 Φεβρουαρίου.      

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 00:01

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 02:26 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°15' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΟΥΡΑΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου.         

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 10:20

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 14:55 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°15' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Μαΐου  έως: 19 Μαΐου   από: 15 Ιουλίου  έως: 20 Ιουλίου και  από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου.     

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 16:59

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 9:39 μμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 17:00 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°25' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Μαΐου  έως: 20 Μαΐου   από: 17 Αυγούστου  έως: 22 Αυγούστου και  από: 13 Φεβρουαρίου  έως: 18 Φεβρουαρίου.

Υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται προσοχή. Δυσκολία στην συναισθηματική έκφραση ατυχία με το άλλο φύλο αλλά και με γυναίκες Καταστάσεις που χαλάνε τη διάθεση αλλά περνάνε γρήγορα αν δεν μπει λάδι στην φωτιά.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 17:01

ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Ξεκινήσετε την πραγματοποίηση του οράματός σας. Προσδιορίστε τις  ανασφάλειες που σε εμποδίζουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης η συναισθηματική ευαισθησία όπως και τα συναισθήματα της παρεξήγησης μπορούν να εμποδίσουν την κίνησή σας προς τα εμπρός. Είναι σημαντικό να προχωρήσετε πέρα ​​από την ανάγκη για έγκριση από άλλους. 

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 17:40

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 380847,  Φωτ.50,4%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024  ώρα:18:05 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εισέρχεται στον Υδροχόο.    

Είναι περίοδος ανάπτυξης και νέων ξεκινημάτων. Αυτή η διέλευση θα φέρει ισχυρό θάρρος και ενέργεια επιτρέποντάς σας να ρισκάρετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να τολμήσετε και να εξερευνήσετε τα πάθη σας. Αυτή η διέλευση θα επιφέρει επίσης αρμονία μεταξύ των μελών της οικογένειας και των στενών φίλων. Συνολικά αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εστιάσετε στην προσωπική ανάπτυξη και να πάρετε τη ζωή σας σε μια νέα κατεύθυνση.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 21:40 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  των ΔΙΔΥΜΩΝ.  

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών την ομιλία την ευγλωττία την κίνηση αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια με κοντινούς συγγενείς με φίλους και γνωστούς να πάμε ένα κοντινό ταξίδι να προβάλουμε τις ιδέες μας να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα για να κουτσομπολέψουμε για να στείλουμε e-mail για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε μήπως από παρόρμηση παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 22:01 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°12' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Μαΐου  έως: 23 Μαΐου   από: 20 Σεπτεμβρίου  έως: 25 Σεπτεμβρίου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 23:11 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°50' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τρίγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Μαΐου  έως: 23 Μαΐου   από: 20 Σεπτεμβρίου  έως: 25 Σεπτεμβρίου και  από: 18 Ιανουαρίου  έως: 23 Ιανουαρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 01:09    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 02:55     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 02°54' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τρίγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 21 Μαΐου  έως: 26 Μαΐου   από: 23 Σεπτεμβρίου  έως: 28 Σεπτεμβρίου και  από: 20 Ιανουαρίου  έως: 25 Ιανουαρίου.

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης πολλές φορές λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 17  Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 05:52    

Ο ΕΡΜΗΣ 19°16’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 19°16 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 5 Φεβρουαρίου  έως: 10 Φεβρουαρίου και  από: 5 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου.    

Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται που υποχρεώνουν το άτομο που δέχεται τη διέλευση να αλλάξει σχέδια και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του παρελθόντος. Όμως αν πάρει βιαστικές αποφάσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα. Το άτομο δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους άλλους γιατί έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει με αποτέλεσμα να είναι επιθετικό και εριστικό. Αν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας γιατί οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να σκέφτεστε ότι περνάτε μια περίοδο άγχους και έντασης και έχετε ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων. Αν τους φέρεστε με επιθετικότητα θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας εγκαταλείψουν και θα φταίτε.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 17  Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 10:48    

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 0°51’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ  σε σύνοδο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 0°51’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 18 Ιανουαρίου  έως: 23 Ιανουαρίου.       

Αλλαγές στην αισθηματική ζωή καθώς με την επίδραση αυτής της διέλευσης  το άτομο θέλει να εκφράσει βαθιά συναισθήματα και να νιώσει απόλυτη ασφάλεια από το ταίρι του. Οι σχέσεις με αυτή τη διέλευση είτε γίνονται πιο βαθιές και πιο αξιόλογες είτε καταστρέφονται. Εξαρτάται και από άλλους παράγοντες των γενέθλιων χαρτών και της συναστρίας.  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 11:00    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 12:56     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°23' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 26 Μαΐου  έως: 31 Μαΐου   από: 28 Αυγούστου  έως: 2 Σεπτεμβρίου και  από: 24 Φεβρουαρίου  έως: 0 Ιανουαρίου.      

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 18:34    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 386291,  Φωτ.61,3%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 01:44      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°18' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Ιουνίου  έως: 8 Ιουνίου   από: 4 Σεπτεμβρίου  έως: 9 Σεπτεμβρίου και  από: 2 Μαρτίου  έως: 7 Μαρτίου.

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προβληματίζεστε στο να επικυρώσετε τα συναισθήματά σας ή να αισθάνεστε αποξενωμένοι και ανασφαλείς.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 2:15

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 04:17      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°40' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Ιουνίου  έως: 9 Ιουνίου   από: 6 Αυγούστου  έως: 11 Αυγούστου και  από: 3 Απριλίου  έως: 8 Απριλίου.

Όταν ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας δίνεται η  δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας μέσω των συναισθημάτων σας. Ψάχνοντας θα βρείτε τα εργαλεία για να τις θεραπεύσετε.     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 07:22      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°19' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Ιουνίου  έως: 11 Ιουνίου   από: 7 Αυγούστου  έως: 12 Αυγούστου και  από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου.

Αυτή η ευεργετική όψη ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 11:46     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 13:21      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°31' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τρίγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Ιουνίου  έως: 14 Ιουνίου   από: 11 Οκτωβρίου  έως: 16 Οκτωβρίου και  από: 7 Φεβρουαρίου  έως: 12 Φεβρουαρίου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 19:30     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 391221,  Φωτ.71,3%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 22:27      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°20' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Ιουνίου  έως: 19 Ιουνίου   από: 16 Σεπτεμβρίου  έως: 21 Σεπτεμβρίου και  από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου.   

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

------------------------------------------------------------------------------------

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου