Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2024 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

από 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τις εχθρότητες και τα μίση που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει αρκετά. Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε θετικά αυτές τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας. Αποφύγετε αυτόν τον καιρό τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επιχειρήσεις και μην καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφιερώσετε αυτές τις μέρες κάποιο χρόνο, σε φίλους σας και σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα κληθείτε να δώσετε κάποιες εξηγήσεις, σε κάποια άτομα και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Κάποιες δυσκολίες θα περιορισθούν και θα έχετε καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Όσοι είστε μόνοι, ίσως ξαφνικά εντοπίσετε τον σύντροφο της ζωής σας, βρίσκοντας την πολυπόθητη ευτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κριτική των άλλων στις θέσεις και στα πιστεύω σας θα ενεργοποιήσουν τον δυαδικό σας χαρακτήρα και να σας κάνουν να εκνευριστείτε. Οι άλλοι δεν θα αντιλαμβάνονται πως θα αισθάνεστε και καλοπροαίρετα θα συνεχίζουν να σας επισημαίνουν τα κακώς κείμενα. Χαλαρώστε, ακούστε τους και ότι δεν σας εκφράζει βγάλτε το από το άλλο αυτί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν μπορείτε να κρατήσετε την υπομονή σας αυτές τις ημέρες, θα δείτε τα πάσης φύσεως, θέματά σας, να ευνοούνται. Θα υπάρχει η αισιοδοξία, ακόμα και κάποια τάση ώστε τα συναισθηματικά σας επίπεδα να γίνονται πιο βαθιά και πιο ειλικρινή.  Το γράψιμο, η αποστολές μηνυμάτων,  ευνοούνται  καθώς οι ιδέες και οι λεκτικές ατάκες, θα σας έρχονται με πολύ μεγάλη ευκολία.

ΛΕΩΝ

Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα.  Επίσης ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλειές σας σε μια τάξη. Κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματα σας και φροντίστε την ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε αυτές τις μέρες στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλειές σας σε μια τάξη, ασχοληθείτε με την εικόνα που παρουσιάζετε στους γύρω σας, κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματα σας και φροντίστε την καριέρα σας.  Ο τομέας των ερωτικών θα είναι ευνοημένος την περίοδο αυτή αλλά παράλληλα θα εξαρτάτε και από την δική σας τακτική.

ΖΥΓΟΣ

Η ανταγωνιστική φύση σας θα είναι στο φόρτε της αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα, να μπορείτε να ολοκληρώσετε κάποια θέματα που τα είχατε παραμελήσει. Οι φιλίες και οι αισθηματικές σχέσεις, χρειάζονται προσοχή, ιδίως αν αυτές έχουν δημιουργηθεί μέσα από οικογενειακό ή από εργασιακό περιβάλλον. Αν κάποιος έχει το προβάδισμα σε σχέση με σας, μην θελήσετε να τον ανταγωνιστείτε με κανένα τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δραστηριότητα σας στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη και ικανοποιητική. Η ψυχική σας κατάσταση θα είναι ανανεωμένη και αυτό θα αντανακλά στην εξωτερική σας εμφάνιση. Οι σχέσεις σας με το φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον αν στο πρόσφατο παρελθόν είχαν προβλήματα με λίγη δική σας προσπάθεια θα γίνουν από βελτιωμένες έως και καλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας πρόοδος είναι σε συνάρτηση με τη δουλειά σας, που ανεξάρτητα από το πόσο πιεστική είναι, την αντιμετωπίζεται θετικά. Τώρα, μπορεί να ανταμειφθείτε είτε υλικά είτε ηθικά. Τα συναισθηματικά σας θέματα θέλουν ιδιαίτερους χειρισμούς. Αν έχετε χρόνια νοσήματα τώρα είναι καιρός να κάνετε την κατάλληλη αγωγή και να προστατεύσετε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτόν τον καιρό θα ανησυχείτε για πράγματα, που ενώ θα έπρεπε να τα  κοντρολάρετε εσείς τα έχετε αφήσει στην τύχη τους μέσα σ’ αυτά συγκαταλέγονται και τα συναισθηματικά  σας. Μην περιμένετε να σας υποκινήσουν κάποιοι άλλοι, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και ενεργοποιηθείτε. Οι πλανήτες σας ευνοούν για να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει άτομα του επαγγελματικού σας χώρου αλλά προσπαθήστε να μην σας καταλάβει ματαιοδοξία. Κάποια άτομα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις επάνω σας  κάνοντάς σας να αισθάνεστε κουρασμένοι. Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας και συζητήστε μαζί τα κοινά σας θέματα. Ενδιαφερθείτε τώρα για την σωματική σας υγεία και για μια ισορροπημένη δίαιτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βρίσκετε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο τις δημιουργικές και εκφραστικές ιδιότητες τώρα.  Αυτή την περίοδο τονίζεται η εγκαρδιότητα στις σχέσεις και μια εσωτερική ανάγκη για να το ρίξετε κάπως έξω έστω και προσωρινά. Ακόμα κάποια επιθυμία σας για διασκέδαση μπορεί να σας κάνει να το παρακάνετε.  Πιθανόν νέο πρόσωπο στη ζωή σας, μπορεί να προκύψει. Το μυαλό σας θα είναι καθαρό και θα μπορεί να συγκεντρωθεί σε θέματα που χρειάζονται άμεση λύση.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

από 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 03:16     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 05:19     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 5:24 πμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 05:20

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°57' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τρίγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Ιουνίου  έως: 23 Ιουνίου   από: 20 Οκτωβρίου  έως: 25 Οκτωβρίου και  από: 16 Φεβρουαρίου  έως: 21 Φεβρουαρίου.

Πολύ καλές επαφές με το άλλο φύλο χαρά συναισθηματική εξωστρέφεια καλή περίοδος για βόλτα επαφές με κόσμο με γυναίκες για ερωτικά ραντεβού.

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 05:25

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ  

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.       

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 06:14

Ο ΗΛΙΟΣ εισέρχεται στους Ιχθύες. 

Τώρα το άτομο πρέπει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα αφήνοντας πίσω ανούσιες ή προβληματικές καταστάσεις και να δει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Σε σχέση με τον σύντροφό του καλό θα ήταν για ένα διάστημα τουλάχιστον να αποφύγει τις πολλές συζητήσεις μαζί του ώστε ανεπηρέαστο να κάνει τις επιλογές του. Ακόμα θα πρέπει να είναι έτοιμο να αναγνωρίσει τα λάθη του αποφεύγοντας όμως την υποβάθμιση της προσωπικότητάς του.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 12:39     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 20:25     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 395482,  Φωτ.80,2%  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 22:02

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°40' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Ιουνίου  έως: 2 Ιουλίου   από: 29 Οκτωβρίου  έως: 3 Νοεμβρίου και  από: 24 Φεβρουαρίου  έως: 0 Ιανουαρίου.      

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 00:00    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 09°41' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΔΙΑ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 28 Ιουνίου  έως: 3 Ιουλίου   από: 30 Αυγούστου  έως: 4 Σεπτεμβρίου και  από: 26 Απριλίου  έως: 1 Μαΐου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 04:09   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 11:24    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°34' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Ιουλίου  έως: 9 Ιουλίου   από: 5 Σεπτεμβρίου  έως: 10 Σεπτεμβρίου και  από: 2 Μαΐου  έως: 7 Μαΐου.     

Αφήστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα αισθανθείτε ελεύθεροι ακολουθώντας το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 13:36   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 13:44    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°46' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Ιουλίου  έως: 10 Ιουλίου   από: 7 Οκτωβρίου  έως: 12 Οκτωβρίου και  από: 3 Απριλίου  έως: 8 Απριλίου.   

Όταν ο Χείρωνας τετραγωνίζεται με τη Σελήνη ο εσωτερικός κόσμος σας αναστατώνεται από ανασφάλειες  χωρίς να μπορεί να ζητήσει ευθέως  βοήθεια από το περιβάλλον του.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 16:30    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°11' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Ιουλίου  έως: 12 Ιουλίου   από: 8 Οκτωβρίου  έως: 13 Οκτωβρίου και  από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου.

Αυτοί οι κομβικοί σύνδεσμοι τείνουν προς ισχυρά συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικές ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να διαστρεβλωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 18:45    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°20' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Ιουλίου  έως: 13 Ιουλίου   από: 9 Σεπτεμβρίου  έως: 14 Σεπτεμβρίου και  από: 5 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου.    

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 21:18   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 399013,  Φωτ.87,7%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 04:54     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 08:36     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 3:40 μμ  

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 08:37

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°25' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Ιουλίου  έως: 21 Ιουλίου   από: 15 Νοεμβρίου  έως: 20 Νοεμβρίου και  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου.   

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 14:37     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 15:41

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΛΕΟΝΤΑ     

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση χορό ξεφάντωμα για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.     

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 17:37

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°59' του ΛΕΟΝΤΑ σε Αντίθεση  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 20 Ιουλίου  έως: 25 Ιουλίου και  από: 18 Ιανουαρίου  έως: 23 Ιανουαρίου.   

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του -πολλές φορές- γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 22:08     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 401815,  Φωτ.93,4%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 05:02

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°44' του ΛΕΟΝΤΑ σε Αντίθεση  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 26 Ιουλίου  έως: 31 Ιουλίου   και  από: 24 Ιανουαρίου  έως: 29 Ιανουαρίου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 05:12

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°50' του ΛΕΟΝΤΑ σε Αντίθεση  με τον ΑΡΗ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 26 Ιουλίου  έως: 31 Ιουλίου  και  από: 24 Ιανουαρίου  έως: 29 Ιανουαρίου.  

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 05:32

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 22  Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 09:14

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 6°57’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ  σε σύνοδο με τον ΑΡΗ στις 6°57’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 24 Ιανουαρίου  έως: 29 Ιανουαρίου.       

Ερωτική αυτή η σύνοδος δείχνει ότι το «θερμόμετρο» ανεβαίνει στα ύψη. Οι στιγμές για δύο είναι δεδομένες ωστόσο δεν θα λείψουν οι κοινωνικές δραστηριότητες και η διασκέδαση ανάμεσα στο πλήθος.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 11:39

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 10°04' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 30 Ιουλίου  έως: 4 Αυγούστου   από: 30 Οκτωβρίου  έως: 4 Νοεμβρίου και  από: 26 Απριλίου  έως: 1 Μαΐου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 15:37

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 22:55

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 403920,  Φωτ.97,4%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 01:16 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°53' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τρίγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Αυγούστου  έως: 11 Αυγούστου   από: 6 Δεκεμβρίου  έως: 11 Δεκεμβρίου και  από: 3 Απριλίου  έως: 8 Απριλίου.   

Όταν ο Χείρωνας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη παρέχει την ευκαιρία προσαρμογής σε διαφορετικές καταστάσεις  ελιγμούς επίλυση αντιφάσεων και  υποθέσεων διαμεσολάβησης.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 03:37 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°04' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τρίγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Αυγούστου  έως: 12 Αυγούστου   από: 7 Δεκεμβρίου  έως: 12 Δεκεμβρίου και  από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου.   

Αυτή η ευεργετική πτυχή ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 06:04

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 06:17 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°24' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Αυγούστου  έως: 14 Αυγούστου   από: 8 Νοεμβρίου  έως: 13 Νοεμβρίου και  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου.    

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 06:18

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 3:37 πμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024  ώρα: 09:29

Ο ΕΡΜΗΣ εισέρχεται στους Ιχθύες.      

Αυτής η διέλευση θα επηρεάσει την προσωπική ζωή την ευτυχία και την ψυχική ηρεμία. Θα είναι καλό για τη φήμη σας. Εάν είστε επιχειρηματίας αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική και καλή για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης η σταδιοδρομία σας θα καθοριστεί. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή εάν είστε πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με τους προϊσταμένους σας. Τα πράγματα συνολικά θα είναι θετικά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. 

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 16:37

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 23:39

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 405363,  Φωτ.99,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 03:38     

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας την προσφορά μας προς τους άλλους την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας την ενασχόλησή μας με την υγεία μας αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.     

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 06:32    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 06:51     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°36' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 21 Αυγούστου  έως: 26 Αυγούστου και  από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου.   

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 14:30     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 05°23' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 25 Αυγούστου  έως: 30 Αυγούστου και  από: 21 Φεβρουαρίου  έως: 26 Φεβρουαρίου.   

Προσοχή θα χρειαστεί στις προσπάθειες για συναισθηματική η δημιουργική έκφραση γιατί μπορεί να γίνουν με υπερβολές η να μην πιάσουν τόπο και να φέρουν απογοήτευση. 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 14:30    

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ   

Παρατηρήστε όλα όσα αντανακλώνται μέσα σας. Η λειτουργία αυτής της φάσης είναι να ξεκινήσει η διαδικασία αναμόρφωσης των στόχων σύμφωνα με την επίγνωση του αληθινού νοήματος του αρχικού οράματος. Πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη δημιουργία σχέσεων προκειμένου να επιτευχθεί ισορροπία. Κατά τη φάση της Πανσελήνου  πρέπει να εμπλέκετε και άλλους στις δραστηριότητές σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 17:35    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 22:24     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 09°17' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Αυγούστου  έως: 3 Σεπτεμβρίου και  από: 25 Φεβρουαρίου  έως: 1 Μαρτίου.    

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 00:21     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 406155,  Φωτ.99,8%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 00:49      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 10°28' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 30 Αυγούστου  έως: 4 Σεπτεμβρίου   από: 29 Δεκεμβρίου  έως: 3 Ιανουαρίου και  από: 26 Απριλίου  έως: 1 Μαΐου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 25  Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 06:00     

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 10°30’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο με τον ΔΙΑ  στις 10°30 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 27 Ιανουαρίου  έως: 1 Φεβρουαρίου και  από: 26 Απριλίου  έως: 1 Μαΐου.      

Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 25  Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 06:00     

Ο ΔΙΑΣ 10°30’ του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 10°30 του ΥΔΡΟΧΟΟΥ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 26 Απριλίου  έως: 1 Μαΐου και  από: 27 Ιανουαρίου  έως: 1 Φεβρουαρίου.   

Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι – μερικές φορές – χρειάζεται να κάνει υπομονή προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 06:57     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 12:18      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°08' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Συζυγία  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Σεπτεμβρίου  έως: 10 Σεπτεμβρίου.

Ισχυρές ενεργοποιήσεις αχαλίνωτων συναισθημάτων επιθυμιών και λαγνείας μπορεί να σας γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Εάν συνήθως μπορείτε να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις σας αυτή η μετάβαση θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε καταπιεσμένα συναισθήματα που μπορεί να σας βάραιναν.     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 ώρα : 18:32     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 ώρα: 19:03      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°27' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Σεπτεμβρίου  έως: 14 Σεπτεμβρίου   από: 7 Ιανουαρίου  έως: 12 Ιανουαρίου και  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου.    

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------------------

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου