Σάββατο 6 Απριλίου 2024

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 08 έως 14 Απριλίου 2024 & Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

 



ΟΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ

μη ορατή από ΚΥΠΡΟ & ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί ολική έκλειψη Ηλίου η οποία θα παρατηρηθεί από περιοχές της Βόρειας Αμερικής, του Μεξικού και του Καναδά. Ο Ήλιος θα καλυφθεί πλήρως λίγο πριν τις 15.30 τοπική ώρα (22.30 ώρα Κύπρου και Ελλάδας)

Η Ολική Έκλειψη θα ξεκινήσει από τον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, με τις πρώτες περιοχές του Μεξικού να την παρατηρούν από τις ακτές του Ειρηνικού.

Το μονοπάτι της έκλειψης θα διασχίσει το Μεξικό και θα συνεχίσει στην Αμερική περνώντας από το Τέξας συνεχίζοντας βορειοανατολικά, περνώντας στην συνέχεια και από τον Καναδά. Το μονοπάτι εξέρχεται από την Αμερικανική Ήπειρο στις ακτές του Ατλαντικού στον Καναδά.

 

ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΩΣ Η ΟΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ.

 

Υ.Γ. ( Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη της Δευτέρας 8 Απριλίου 2024 θα επηρεάσει κατά βάσει, τους λαούς που κατοικούν και κινούνται, στις περιοχές που αυτή θα καταστεί ορατή. Για τους λοιπούς κατοίκους του πλανήτη μας μεταξύ αυτών και μας που κατοικούμε στην Κύπρο και Ελλάδα, οι επιδράσεις που περιγράφονται πιο κάτω θα είναι ελάχιστες έως αμυδρές.)  

 

 ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

08 έως 14 Απριλίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Αυτό   το  διάστημα  θα αναλώνετε  περισσότερο χρόνο  στη θεώρηση και οργάνωση της εργασίας  και  της  επαγγελματικής  σας ζωής. Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα σε αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα πιθανότατα να είναι  σωστές, επειδή θα  είστε  πιο σαφείς  και πιο αντικειμενικοί. Η συλλογή πολύτιμων πληροφοριών που αφορούν την καριέρα ή μακροπρόθεσμα  σχέδιά  σας ευνοούνται.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα σχεδιάσατε, γι’ αυτό και θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα έξοδα θα είναι υπερβολικά και μπορεί να δυσκολευτείτε με τα οικονομικά σας. Εστιάστε περισσότερο στην αγάπη και τις σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό τον καιρό η  ζωτικότητά σας θα είναι εξασφαλισμένη, το ίδιο και η υγεία σας. Προσέξτε όμως γιατί παράλληλα αυτό το διάστημα, υπάρχει κίνδυνος να πάρετε περιττά κιλά. Προσέξτε τη διατροφή και τη σωματική σας άσκηση. Όσοι είστε μόνοι, δραστηριοποιηθείτε νέες γνωριμίες καραδοκούν. Όσοι είστε κοντά σε τρυφερό σύντροφο που νοιάζεται για σας, δώστε του την σημασία που την αξίζει.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Θα βιώσετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Ο τρόπος λειτουργίας σας στη δουλειά είναι πιθανό να αλλάξει. Οικονομικά, αυτή η έκλειψη θα σας κάνει ν’ ανακαλύψετε νέες δυνατότητες. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας πρόσωπο με πρόσωπο και επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ανάπτυξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν τον καιρό, μπορείτε να ασχοληθείτε είτε με δουλειές που χρειάζονται δυναμική αντιμετώπιση, κάνοντας νέα ξεκινήματα, είτε προωθώντας δουλειές που στο παρελθόν είχαν προσκρούσει σε διάφορα εμπόδια. Καιρός να επωφεληθείτε τώρα αναπτύσσοντας τα σχέδια σας σε συνεργάτες και προϊσταμένους σας.  Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την ανανέωση στων αισθηματικών σας θεμάτων.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Η έκλειψη ηλίου θα σας δώσει μερικές αξιόλογες ευκαιρίες και πρέπει να είστε προσεκτικοί για να τις αρπάξετε. Θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας και θα έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους σας. Θα ενισχύσει το κέφι σας για μάθηση και είναι πιθανό να αποκτήσετε νέες δεξιότητες. Προσέξτε να είστε ειλικρινείς στις επικοινωνίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα ήταν σκόπιμο αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και σχέσεις. Διατηρήστε τους τόνους σας χαμηλούς και ήπιους. Το διάστημα αυτό χρειάζεται την ιδιαίτερη φροντίδα σας, αν έχετε σαν στόχο σας την πραγματοποίηση των στόχων σας. Προσέξτε  όσοι διατηρείτε εξω-συντροφικές, επιπόλαιες σχέσεις.  Οι καιροί είναι πονηροί και οι κίνδυνοι για προβλήματα  μεγάλοι. Οι επιπόλαιες αποφάσεις καραδοκούν για να σας βλάψουν ανεπανόρθωτα.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθεί κατάλληλα και τα οικονομικά θα αυξηθούν. Οι σχέσεις θα γίνουν πιο αρμονικές. Είναι πιθανό να τείνετε προς τις θρησκευτικές ή ανθρωπιστικές δραστηριότητες και θα έχετε την τάση να γίνεται γενναιόδωροι σε δωρεές και κοινωνική εργασία. Η αίσθηση του χιούμορ σας θα είναι ανεπτυγμένη.

ΛΕΩΝ

Είναι κατάλληλη αυτή η εποχή για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας.  Ακόμα αυτή η περίοδος μπορεί να φανερώσει μυστικά σας θέματα. Κάποια σύγχυση ή κάποια ασάφεια μπορεί να υπάρξει με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα μπορεί να λάβετε μια σημαντική βοήθεια από κάπου που δεν την υπολογίζετε.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Μπορείτε να βελτιώσετε τις υπάρχουσες δεξιότητές σας. Η έκλειψη μπορεί να σας προκαλέσει όμως και επαγγελματικές προκλήσεις και οικονομικές απώλειες. Πρέπει να προσέχετε την υγεία σας κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης. Μπορεί ακόμα να αναπτυχθεί κάποια επιθετικότητα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την κοινωνικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχεται στο προσκήνιο η επιθυμία σας για άνεση, στοργή και απολαύσεις και ίσως αυτό γίνει εμπόδιο για τη δουλειά σας ή να περιπλέξει κάποιες καταστάσεις. Το διάστημα αυτό θα μοιράζεστε με τους άλλους τις αναμνήσεις σας και συζητάτε τα πολύ προσωπικά σας θέματα με κάποιους που εμπιστεύεστε. Παράλληλα σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει ν’ αφήσετε τον εαυτό σας να εμπλακεί σε άγνωστες περιπέτειες.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο εργασιακό μέτωπο. Μπορεί να έχετε ξαφνική αλλαγή. Τα προσωπικά σας θα απαιτήσουν λεπτούς χειρισμούς. Στα κοινωνικά και τα οικογενειακά σας αφήστε το μυαλό σας να σκεφτεί προσεκτικά πριν μιλήσετε και μην αναστατώσετε άτομά κοντινά σας και τους αγαπημένους σας. Προσπαθήστε να ελέγχετε τη γλώσσα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας για αγάπη και επικοινωνία προβάλλει έντονα.  Ίσως μάλιστα δώσετε δημιουργική, καλλιτεχνική ή άλλη διέξοδο σε κάποια από τα συναισθήματα σας, κάνοντας κάτι που σας εκφράζει και συντάσσεται με τον βαθύτερο εαυτό σας. Παράλληλα μην υπερασπίζεστε θέσεις και ιδέες, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι γι’ αυτές. Στον συναισθηματικό σας τομέα αν είσαστε ευχαριστημένοι δείξτε στο συντροφικό σας πρόσωπο την αγάπη σας.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Εστιάστε τις δραστηριότητές σας στην ομαδική εργασία για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και εργαστείτε για τη βελτίωση των σχέσεών σας. Αυτή η έκλειψη, πρέπει να επιλύσετε ζητήματα αντί να ξεφύγετε από αυτά. Απελευθερώστε τις ανασφάλειές σας και αγκαλιάστε την ανάπτυξη. Προσπαθήστε να έχετε σαν στόχο σας την εσωτερική σας ανάπτυξη και την πνευματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία σας θα αφοπλίζει το αντίθετο φύλλο και σε καμιά περίπτωση δεν θα το αφήνει αδιάφορο. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας κάνει να αδιαφορήσετε για το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σας, ιδίως αν αυτό σας στηρίζει στην καθημερινότητα. Τις μέρες αυτές δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα, με λίγη προσπάθεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις των άλλων. Κάποιες τυχαίες συγκυρίες, που φαίνονται ως ευκαιρίες, φροντίστε να τις αναλύσετε σε μεγάλο βάθος.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Οι Σκορπιοί μπορεί να βιώσουν κάποια αποτυχία στην εργασία και να πρέπει να βρουν προοδευτικές λύσεις. Προτεραιότητες πρέπει να δώσουν στην υγεία τους και να επικεντρωθούν στις σχέσεις τους. Κάποιες αναταράξεις που σχετίζονται με παιδιά ή με νέους στην οικογένειά τους θα χρειαστούν προσοχή και ιδιαίτερους χειρισμούς. Εστιάστε Σκορπιοί το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον σας στην υγεία και στην ευεξία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή περιορίζει τις νέες ευκαιρίες και αν μερικές από αυτές προκύψουν ίσως δεν θα διατηρηθούν στο μέλλον. Όσες όμως προέκυψαν τις περασμένες εβδομάδες  θα καθυστερήσουν αλλά θα ευνοηθούν. Στον συναισθηματικό σας τομέα θα πρέπει να είσθε επιφυλακτικοί. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να επέλθει κλίμα αλληλοκατανόησης σ’ αυτές. Και στον ερωτικό τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θα θέλατε στο μέλλον τα πάντα να εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Εσείς οι Τοξότες θα βιώσετε κάποια αναταραχή στις σχέσεις σας από αυτή την έκλειψη, που δεν αφορά όμως τον επαγγελματικό σας τον τομέα. Είναι πιθανό να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και θα καταφέρετε να επαναφέρετε την αρμονία σύντομα. Ένα ταξίδι μπορεί να σας αποφέρει κάποια οικονομικά οφέλη. Μείνετε ψύχραιμοι και επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινή σας κατάσταση βελτιώνεται. Τα οικονομικά σας  προς το παρόν μπορεί να εμφανίζουν κάποια σταθερότητα αλλά τα χρονικά  διαστήματα αυτής της εβδομάδας, απαιτούν αυτοσυγκράτηση. Γι’ αυτό  θα πρέπει να αποφεύγεται ο υπερ-καταναλωτισμός και οι  άσκοπες δαπάνες. Στον αισθηματικό σας τομέα δείξτε τον πραγματικό σας τον εαυτό, παραμερίζοντας κάθε στοιχείο που αλλοιώνει την εικόνα σας.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Στην ζωή σας μπορούν να παρουσιάσουν κάποια χτυπήματα σε σχέση με τη δουλειά σας από αυτή την έκλειψη. Η πρόοδός σας θα είναι αργή, αλλά αυτά τα εμπόδια θα λειτουργήσουν ως καταλύτες και θα βελτιώσουν την απόδοσή σας αργότερα. Οι σχέσεις σας θα είναι ευχάριστες. Οι φιλίες σας θα δυναμώσουν και οι φίλοι θα είναι πηγή χαράς και υποστήριξης. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο υλιστές από ότι συνήθως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος είναι καλή, για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε.  Θα έχετε καθαρό μυαλό, ευχέρεια λόγου και θα είστε αποφασιστικοί. Η επικοινωνία ευνοείται αυτές τις μέρες. Θα είστε έτοιμοι, για προκλητικές διανοητικές δραστηριότητες και για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις της καθημερινότητας. Αυτή είναι η εβδομάδα που μπορεί να σας βοηθήσει να θεμελιώσετε και ν’ αναπτύξετε αισθηματικές σχέσεις ή με λανθασμένες κινήσεις να τις αποσυνθέσει  ή να τις αποσυντονίσει.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Τα πράγματα μπορεί ξαφνικά να πάνε στραβά κατά την περίοδο της έκλειψης.. Είναι πιθανό όμως να χειριστείτε καλά τις υποθέσεις σας και να επιστρέψετε στον σωστό  δρόμο. Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα σχεδιάζατε αλλά κάποια εναλλακτική διαδρομή θα αποδειχθεί καλύτερη. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες σας επικοινωνιακά.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα αισθανθείτε πιο εκφραστικοί με τους άλλους αυτές τις μέρες και οι δυνατότητές σας να συμμετέχετε σε ανοικτές συζητήσεις και επικοινωνία, θα είναι μεγάλες. Στην  εργασία σας θα είστε παρατηρητικοί,  και στον τομέα της εκμάθησης, θα μπορείτε να αφομοιώνετε πιο εύκολα τις έννοιες των πραγμάτων που μαθαίνετε. Μέσω μιας ήπιας  συμπεριφοράς σας, θα ευνοηθείτε στα αισθηματικά σας θέματα. Τέλος, αν είστε από τα άτομα εκείνα, που ποντάρουν συχνά στην τύχη ή στο εύκολο κέρδος, η εβδομάδα αυτή, απαιτεί από σας αυτοσυγκράτηση.

(ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/4/2024 για τους επόμενους 4 μήνες)

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα βιώσουν πολλές αλλαγές στη ζωή τους απ’ αυτή την έκλειψη. Αν ενεργήσετε σωστά και μεθοδικά τα οικονομικά σας πρόκειται να βελτιωθούν, σε περίπτωση που έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Παρ’ όλα όμως αυτά τα έξοδα θα έχουν ανοδική πορεία Οι προσωπικές σας εκτιμήσεις θα υποστούν δραστικές αλλαγές. Μην ρισκάρετε και φροντίστε να κλείσετε αρνητικές σελίδες της ζωής σας.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

08 έως 14 Απριλίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

------------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 ώρα : 06:07

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 ώρα : 12:29

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 359240,  Φωτ.0,2%    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 ώρα: 15:21 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°39' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου.  

Οι εσωτερικές σας αξίες θα είναι σε αρμονία με τις κυρίαρχες κοινωνικές τάσεις και τα ιδανικά υποστηρίζοντας τη δημοτικότητα και τη γενναιοδωρία σας με τους ανθρώπους. Αυτές οι ιδιότητες θα σας  κάνουν έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από αυτές τις κοινωνικές τάσεις και ακόμη και να γίνετε εκπρόσωπος ή υποστηρικτής τους. Προσέξτε όμως στο να μην παρασυρθείτε από νεοτερισμούς και τα τερτίπια της εποχής.  Μάθετε να αναπτύσσετε την αυτονομία σας.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 ώρα : 19:02

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 ώρα: 21:18 

ΟΛΙΚΗ έκλειψη  ΗΛΙΟΥ ( Μη ορατή )     

Κύκλος Σάρος: 139    

Διάρκεια: 04m28s      

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 ώρα: 21:20 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°24' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΗΛΙΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου.   

Νέα ξεκινήματα ξαφνικές αλλαγές θετική συναισθηματική έκφραση επαφή με την θηλυκή πλευρά η με κάποια γυναίκα συναισθηματική χαρά επαφή με κόσμο ερωτισμός.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 ώρα: 21:21 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°24' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου.  

Όταν ο Χείρωνας κάνει σύνοδο με τη Σελήνη δημιουργείται έντονη η ανάγκη στο άτομο να έρχεται σε επαφή περισσότερο με το συναισθηματικό κόσμο των άλλων παρά με το δικό του.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 9 Απριλίου 2024 ώρα: 05:38      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 24°34' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΕΡΜΗ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Απριλίου  έως: 16 Απριλίου.  

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 9 Απριλίου 2024 ώρα : 05:38     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τρίτη 9 Απριλίου 2024 και ώρα 1:23 μμ. 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 9 Απριλίου 2024 ώρα : 06:37     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 9 Απριλίου 2024 ώρα : 13:21     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 361446,  Φωτ.0,7%    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 9 Απριλίου 2024 ώρα: 14:24      

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΑΥΡΟΥ      

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 9 Απριλίου 2024 ώρα: 17:34      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°58' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου   από: 21 Ιουλίου  έως: 26 Ιουλίου και  από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 9 Απριλίου 2024 ώρα : 20:16     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 ώρα : 07:10      

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 ώρα: 13:48

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 14°21' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 30 Απριλίου  έως: 5 Μαΐου   από: 3 Ιουλίου  έως: 8 Ιουλίου και  από: 1 Μαρτίου  έως: 6 Μαρτίου.     

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 ώρα : 14:15      

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 365416,  Φωτ.4,2%    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 ώρα: 14:16

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 14°38' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου   από: 3 Ιουλίου  έως: 8 Ιουλίου και  από: 2 Μαρτίου  έως: 7 Μαρτίου.     

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 ώρα : 21:30      

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 ώρα: 22:19

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°29' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΔΙΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου.  

Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες     

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 10  Απριλίου 2024 ώρα: 23:35      

Ο ΑΡΗΣ 14°40’των ΙΧΘΥΩΝ σε σύνοδο με τον ΚΡΟΝΟ στις 14°40’των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 2 Μαρτίου  έως: 7 Μαρτίου.     

Αυτή η διέλευση είναι λίγο επικίνδυνη γιατί δημιουργεί τάση για ατυχήματα. Το άτομο έχει μειωμένη ενέργεια και κουράζεται εύκολα ενώ οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι πολλές και πρέπει να προσπαθήσει να επιβιώσει στη δουλειά του καταβάλλοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια. Το μόνο όπλο που μπορεί να το βοηθήσει είναι η ψυχραιμία και ο καλός προγραμματισμός.      

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 10 Απριλίου 2024 ώρα: 01:08 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°11' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου   από: 11 Σεπτεμβρίου  έως: 16 Σεπτεμβρίου και  από: 8 Ιανουαρίου  έως: 13 Ιανουαρίου.

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 10 Απριλίου 2024 ώρα: 01:17 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°16' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΟΥΡΑΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου.       

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 ώρα : 07:48

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 ώρα : 13:02

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 και ώρα 2:58 μμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 ώρα: 13:03 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°17' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Μαΐου  έως: 21 Μαΐου   από: 18 Ιουλίου  έως: 23 Ιουλίου και  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου.     

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 ώρα : 15:11

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 370757,  Φωτ.10,4%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 ώρα: 15:59 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  των ΔΙΔΥΜΩΝ.  

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών την ομιλία την ευγλωττία την κίνηση αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια με κοντινούς συγγενείς με φίλους και γνωστούς να πάμε ένα κοντινό ταξίδι να προβάλουμε τις ιδέες μας να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα για να κουτσομπολέψουμε για να στείλουμε e-mail για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε μήπως από παρόρμηση παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.     

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 ώρα: 19:22 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°59' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τρίγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 20 Μαΐου  έως: 25 Μαΐου   από: 22 Σεπτεμβρίου  έως: 27 Σεπτεμβρίου και  από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 ώρα : 22:44

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 12  Απριλίου 2024 ώρα: 02:02

Ο ΗΛΙΟΣ 22°32’ του ΚΡΙΟΥ σε σύνοδο με τον ΕΡΜΗ στις 22°32’ του ΚΡΙΟΥ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 9 Απριλίου  έως: 14 Απριλίου.   

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.      

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ώρα: 06:46 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°38' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Μαΐου  έως: 1 Ιουνίου   από: 28 Ιουλίου  έως: 2 Αυγούστου και  από: 26 Μαρτίου  έως: 31 Μαρτίου.     

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ώρα : 08:31

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ώρα : 16:09

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 376937,  Φωτ.18,6%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ώρα: 17:38 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 14°51' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Ιουνίου  έως: 7 Ιουνίου   από: 4 Σεπτεμβρίου  έως: 9 Σεπτεμβρίου και  από: 2 Μαρτίου  έως: 7 Μαρτίου.

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ώρα: 18:39 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°26' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Ιουνίου  έως: 8 Ιουνίου   από: 4 Αυγούστου  έως: 9 Αυγούστου και  από: 2 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου.   

Αυτή η ευεργετική όψη ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ώρα: 19:50 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°06' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Ιουνίου  έως: 8 Ιουνίου   από: 5 Σεπτεμβρίου  έως: 10 Σεπτεμβρίου και  από: 3 Μαρτίου  έως: 8 Μαρτίου.

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος έχει πολλά νεύρα όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση είναι πολύ νευρικές μπορεί να έχουμε ατυχήματα καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά 

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ώρα : 23:53

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 12 Απριλίου 2024 ώρα: 02:06      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°39' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Ιουνίου  έως: 12 Ιουνίου   από: 9 Αυγούστου  έως: 14 Αυγούστου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου.

Όταν ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας δίνεται η  δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας μέσω των συναισθημάτων σας. Ψάχνοντας θα βρείτε τα εργαλεία για να τις θεραπεύσετε.     

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 ώρα: 05:16      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°25' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Ιουνίου  έως: 14 Ιουνίου   από: 11 Σεπτεμβρίου  έως: 16 Σεπτεμβρίου και  από: 9 Μαρτίου  έως: 14 Μαρτίου.   

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προβληματίζεστε στο να επικυρώσετε τα συναισθήματά σας ή να αισθάνεστε αποξενωμένοι και ανασφαλείς.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 ώρα: 05:42      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°40' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Ιουνίου  έως: 14 Ιουνίου   από: 11 Αυγούστου  έως: 16 Αυγούστου και  από: 8 Απριλίου  έως: 13 Απριλίου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 ώρα : 09:22     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 ώρα: 09:34      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 23°49' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Ιουνίου  έως: 16 Ιουνίου   από: 13 Αυγούστου  έως: 18 Αυγούστου και  από: 10 Απριλίου  έως: 15 Απριλίου.

Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο για συναισθηματική έκφραση για ερωτικά ραντεβού που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 ώρα : 17:08     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 383379,  Φωτ.28,2%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 ώρα : 17:44     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Σάββατο 13 Απριλίου 2024 και ώρα : 19:44.   

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 ώρα: 17:45      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°21' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Ιουνίου  έως: 21 Ιουνίου   από: 18 Σεπτεμβρίου  έως: 23 Σεπτεμβρίου και  από: 16 Μαρτίου  έως: 21 Μαρτίου.   

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 ώρα: 20:45      

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ  

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.       

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 14 Απριλίου 2024 ώρα : 00:56     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 14 Απριλίου 2024 ώρα : 10:19     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 14 Απριλίου 2024 ώρα : 18:05     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 389543,  Φωτ.38,4%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 14 Απριλίου 2024 ώρα: 18:23

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 11°42' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 30 Ιουνίου  έως: 5 Ιουλίου   από: 1 Οκτωβρίου  έως: 6 Οκτωβρίου και  από: 29 Μαρτίου  έως: 3 Απριλίου.    

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

------------------------------------------------------------------------------------      

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου