Σάββατο 13 Απριλίου 2024

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15 έως 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

15 έως 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Αν παρακολουθείτε προσεκτικά τις οικονομικές σας υποθέσεις και δεν μπείτε στον πειρασμό για οικονομικά ρίσκο ή χρηματιστήρια τα πράγματα αυτού του καιρού θα εξελιχθούν θετικά σε μεγάλο βαθμό.  Προσπαθήστε τώρα όσο είναι  εφικτό και δυνατό να γίνετε δραστήριοι σε δραστηριότητες που τις γνωρίζετε καλά. Στον αισθηματικό σας τομέα τηρήστε σταθερή τακτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε συμφωνίες και δεσμεύσεις αυτές τις μέρες. Δώστε έμφαση στον εαυτό σας και φροντίστε να ξεκαθαρίσετε εκκρεμείς  καταστάσεις που σας απασχόλησαν ή που σας απασχολούν. Θέματα που ξεκαθαρίζουν τώρα θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε μπροστά και με περισσότερη άνεση.  Οι σχέσεις σας με το κοντινό σας περιβάλλον θα είναι καλές και αν υπήρχαν ή υπάρχουν προβλήματα, τώρα μπορούν να διορθωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές οι ημέρες θα σας δημιουργήσουν υπέρμετρη δραστηριότητα, που είναι δυνατόν, να σας βγάλει έξω από τις δυνατότητές σας και να σας δώσει κάποια τάση διαμάχης, μεταξύ θέλησης και επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας, μπορεί να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσει την υπερβολή στον συναισθηματικό σας τον τομέα, με αποτέλεσμα να κάνετε επιζήμιες βιαστικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες ίσως κάνετε κάποια αναδρομή στα παλιά.  Θα  σας απασχολήσουν περισσότερο, αναμνήσεις και θέματα του παρελθόντος. Προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα θα τα συζητάτε  με άτομα  που εμπιστεύεστε. Κάποια  σημαντική επαφή, πιθανόν να γίνει με άτομο που έπαιξε  σημαντικό  ρόλο  στη ζωή σας ή που είχατε μία σχέση διαρκείας μαζί του. Μην ξεχνάτε τα αρνητικά που πήρατε από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Αυτή η βδομάδα θα έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και θα υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται από δραστηριότητες του νου ή στην δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων και θα σας κρατήσει απασχολημένους όλη αυτή την περίοδο.  Αν και θα πρέπει να αποφεύγετε τις υπερβολές ή την υπερβολική αναστάτωση Θα επιδιώξετε αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον σας κάτι πολύ θετικό για τις σχέσεις  σας επαγγελματικές και αισθηματικές αφού θα αφοπλίζετε κυριολεκτικά τον απέναντι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας . Έτσι θα μπορέσετε να εστιάσετε όλες σας τις ενέργειες με γνώμονα την κοινή προσπάθεια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα.  Μπορείτε τώρα να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων και καθιερωθείτε μεταξύ αυτών, να διαδώσετε τις ιδέες σας, οι οποίες θα τύχουν τώρα μεγαλύτερης αποδοχής. Παράλληλα την εβδομάδα αυτή είστε πιο ιδιότροποι από ότι συνήθως.  Οι μικροενοχλήσεις των άλλων θα σας εκνευρίζουν περισσότερο αυτόν τον καιρό

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα αποφύγετε τις εχθρότητες που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει. Εκμεταλλευθείτε θετικά τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας. Αποφύγετε τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επιχειρήσεις και μην καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα αισθανθείτε την ευαισθησία σας και την κυκλοθυμία σας σε όλο τους το μεγαλείο. Θα έχετε την ανάγκη να πιαστείτε από κάπου γερά. Παρά όλα αυτά η περίοδος αυτή θα σας δώσει νέα ξεκινήματα ή κάποιο νέο καθεστώς σε συντροφικά θέματα και σε θέματα συνεργασίας. Οι ανεπαρκείς φίλοι και συγγενείς, θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί σε σας και προκειμένου να σας δημιουργήσουν προβλήματα φροντίστε να τους παρακάμψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε τις αναμνήσεις του παρελθόντος στον χρόνο και ζήστε το παρόν με όλες σας τις αισθήσεις. Νέα σχέση στον ορίζοντα μπορεί να κάνει την εμφάνιση της αυτές τις ημέρες. Όσοι έχετε καινό στον συναισθηματικό σας τομέα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες. Για τους υπολοίπους οι πλανήτες συνιστούν αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική προσήλωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν βρίσκεστε σε άσχημη οικονομική κατάσταση μην ανησυχήσετε,  θεωρήστε την σαν προσωρινή και δραστηριοποιηθείτε να την ξεπεράσετε. Εάν έχετε οποιαδήποτε νομικά θέματα αυτές τις ημέρες θα εξελιχθούν ευνοϊκά. Κάποια δυσκολία την Πέμπτη μπορεί να σας προκαλέσει ανησυχία αλλά με υπομονή και με προσπάθεια θα μπορέσετε να την ξεπεράσετε.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια περίοδος, ευτυχώς όχι μεγάλη, όπου η ορμητικότητα και η αυτοπεποίθηση σας φθάνουν στο ζενίθ τους.  Από το γεγονός αυτό πηγάζουν τα καλά ή κακά επακόλουθα.  Προσέξτε λοιπόν επειδή μπορείτε να βοηθήσετε εσείς, ώστε αυτές οι μέρες να είναι αποδοτικές, παραγωγικές, ή αντίθετα να εύχεστε να μην ξανάρθουν. Τι θα πρέπει να κάνετε: εκτονώστε την μεγάλη ενεργητικότητα σας σε τομείς που χρειάζεται μυϊκή προσπάθεια, αλλά πριν από κάθε ενέργειά σας, σκεφθείτε λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις μέρες στην αισθηματική σας ζωή, καθώς θα διαθέτετε γοητεία πάνω στους άλλους. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε πολλές πιθανότητες να καλύψετε την μοναξιά σας, αρκεί να ενεργοποιήσετε το ερωτικό σας περισκόπιο. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να ανεβείτε στα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας τυχόν ανταγωνισμούς.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

15 έως 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 ------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 14 Απριλίου 2024 ώρα: 00:47

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°06' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Ιουλίου  έως: 9 Ιουλίου   από: 4 Νοεμβρίου  έως: 9 Νοεμβρίου και  από: 2 Μαρτίου  έως: 7 Μαρτίου.     

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 14 Απριλίου 2024 ώρα: 01:12

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°19' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Ιουλίου  έως: 9 Ιουλίου   από: 5 Οκτωβρίου  έως: 10 Οκτωβρίου και  από: 2 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου.

Αυτοί οι κομβικοί σύνδεσμοι τείνουν προς ισχυρά συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικές ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να διαστρεβλωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ώρα : 01:49     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ώρα: 06:17

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°00' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Ιουλίου  έως: 12 Ιουλίου   από: 7 Νοεμβρίου  έως: 12 Νοεμβρίου και  από: 5 Μαρτίου  έως: 10 Μαρτίου.   

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης πολλές φορές λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ώρα: 09:41

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°47' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Ιουλίου  έως: 14 Ιουλίου   από: 10 Οκτωβρίου  έως: 15 Οκτωβρίου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου.

Όταν ο Χείρωνας τετραγωνίζεται με τη Σελήνη ο εσωτερικός κόσμος σας αναστατώνεται από ανασφάλειες  χωρίς να μπορεί να ζητήσει ευθέως  βοήθεια από το περιβάλλον του.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ώρα: 10:11

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°03' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΕΡΜΗ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Ιουλίου  έως: 14 Ιουλίου   από: 10 Οκτωβρίου  έως: 15 Οκτωβρίου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ώρα: 11:05

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°31' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΔΙΑ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Ιουλίου  έως: 14 Ιουλίου   από: 10 Σεπτεμβρίου  έως: 15 Σεπτεμβρίου και  από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου.    

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ώρα : 11:19     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ώρα: 13:00

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°31' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Ιουλίου  έως: 15 Ιουλίου   από: 11 Σεπτεμβρίου  έως: 16 Σεπτεμβρίου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου.    

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ώρα: 13:19

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°41' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Ιουλίου  έως: 16 Ιουλίου   από: 11 Σεπτεμβρίου  έως: 16 Σεπτεμβρίου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου.    

Αφήστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα αισθανθείτε ελεύθεροι ακολουθώντας το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ώρα : 18:59     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 394994,  Φωτ.48,8%  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ώρα: 22:12

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°18' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Ιουλίου  έως: 20 Ιουλίου   από: 16 Οκτωβρίου  έως: 21 Οκτωβρίου και  από: 13 Απριλίου  έως: 18 Απριλίου.

Υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται προσοχή. Δυσκολία στην συναισθηματική έκφραση ατυχία με το άλλο φύλο αλλά και με γυναίκες Καταστάσεις που χαλάνε τη διάθεση αλλά περνάνε γρήγορα αν δεν μπει λάδι στην φωτιά.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ώρα : 22:13     

ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Ξεκινήσετε την πραγματοποίηση του οράματός σας. Προσδιορίστε τις  ανασφάλειες που σε εμποδίζουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης η συναισθηματική ευαισθησία όπως και τα συναισθήματα της παρεξήγησης μπορούν να εμποδίσουν την κίνησή σας προς τα εμπρός. Είναι σημαντικό να προχωρήσετε πέρα ​​από την ανάγκη για έγκριση από άλλους. 

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Απριλίου 2024 ώρα : 02:21   

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τρίτη 16 Απριλίου 2024 4:23 πμ.    

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 15 Απριλίου 2024 ώρα: 02:22    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°26' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Ιουλίου  έως: 23 Ιουλίου   από: 17 Νοεμβρίου  έως: 22 Νοεμβρίου και  από: 16 Μαρτίου  έως: 21 Μαρτίου.   

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Απριλίου 2024 ώρα : 02:33   

ΔΥΣΗ Σελήνης.  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Απριλίου 2024 ώρα: 05:24    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΛΕΟΝΤΑ     

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση χορό ξεφάντωμα για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Απριλίου 2024 ώρα: 09:22    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 02°02' του ΛΕΟΝΤΑ σε Αντίθεση  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 21 Ιουλίου  έως: 26 Ιουλίου  και  από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου.  

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Απριλίου 2024 ώρα : 12:21   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης. 

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Απριλίου 2024 ώρα : 19:49   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 399431,  Φωτ.58,9%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα : 03:09      

ΔΥΣΗ Σελήνης.  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα: 11:03

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°01' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Αυγούστου  έως: 9 Αυγούστου   από: 4 Δεκεμβρίου  έως: 9 Δεκεμβρίου και  από: 1 Απριλίου  έως: 6 Απριλίου.   

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα: 11:22

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°11' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τρίγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Αυγούστου  έως: 9 Αυγούστου   από: 4 Δεκεμβρίου  έως: 9 Δεκεμβρίου και  από: 2 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου.   

Αυτή η ευεργετική πτυχή ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα : 13:22      

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα: 18:00

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°30' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τρίγωνο  με τον ΕΡΜΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Αυγούστου  έως: 13 Αυγούστου   από: 7 Δεκεμβρίου  έως: 12 Δεκεμβρίου και  από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα : 20:35      

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 402689,  Φωτ.68,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα: 20:52

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°56' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τρίγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Αυγούστου  έως: 14 Αυγούστου   από: 9 Δεκεμβρίου  έως: 14 Δεκεμβρίου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου.

Όταν ο Χείρωνας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη παρέχει την ευκαιρία προσαρμογής σε διαφορετικές καταστάσεις  ελιγμούς επίλυση αντιφάσεων και  υποθέσεων διαμεσολάβησης.    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα: 23:10

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°05' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Αυγούστου  έως: 15 Αυγούστου   από: 10 Νοεμβρίου  έως: 15 Νοεμβρίου και  από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου.    

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 17 Απριλίου 2024 ώρα: 00:19 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°39' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Αυγούστου  έως: 16 Αυγούστου   από: 11 Νοεμβρίου  έως: 16 Νοεμβρίου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου.    

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ώρα : 03:39

ΔΥΣΗ Σελήνης.  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ώρα : 14:22

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης. 

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ώρα: 15:01 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°56' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τρίγωνο  με τον ΗΛΙΟ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Αυγούστου  έως: 24 Αυγούστου   από: 17 Δεκεμβρίου  έως: 22 Δεκεμβρίου και  από: 16 Απριλίου  έως: 21 Απριλίου.

Πολύ καλές επαφές με το άλλο φύλο χαρά συναισθηματική εξωστρέφεια καλή περίοδος για βόλτα επαφές με κόσμο με γυναίκες για ερωτικά ραντεβού.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ώρα : 15:02

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 4:10 μμ. 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ώρα: 17:11 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.      

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας την προσφορά μας προς τους άλλους την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας την ενασχόλησή μας με την υγεία μας αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.     

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ώρα : 21:18

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 404722,  Φωτ.77,2%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ώρα : 04:06

ΔΥΣΗ Σελήνης.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19  Απριλίου 2024 ώρα: 11:59

Ο ΕΡΜΗΣ 17°32’ του ΚΡΙΟΥ σε σύνοδο με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 17°32’ του ΚΡΙΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου.   

Ημέρα ευχάριστων συναναστροφών και επισκέψεων! Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και οι μετακινήσεις που σκοπό έχουν την ψυχαγωγία.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ώρα : 15:19

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης. 

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ώρα: 17:00 

Ο ΗΛΙΟΣ εισέρχεται στον Ταύρο.  

Το άτομο θα ασχοληθεί με τα οικονομικά του και για ότι θεωρεί ότι έχει κάποια αξία είτε υλική είτε όχι. Οι αφορμές για να γίνει αυτό μπορεί να προέρχονται από νέες συνθήκες (καλές ή κακές) που θα υπάρξουν στον οικονομικό τομέα είτε επειδή θα θελήσει να καθορίσει τη θέση του και μέσα από το πρίσμα των αποκτημάτων που έχει. Αν έχει πολλά θα αισθάνεται καλά.      

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19  Απριλίου 2024 ώρα: 18:28

Ο ΑΡΗΣ 21°29’των ΙΧΘΥΩΝ  σε εξάγωνο  με τον ΔΙΑ  στις 21°29 του ΤΑΥΡΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 9 Μαρτίου  έως: 14 Μαρτίου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου.      

Πολύ καλή διέλευση για νέα ξεκινήματα γιατί το άτομο θα είναι ανενόχλητο στη δράση του. Σε γυναικείο ωροσκόπιο μια τέτοια διέλευση πριμοδοτεί στο να παρουσιαστεί κάποιος άντρας και να δημιουργηθεί μια χαρούμενη σχέση.      

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ώρα : 21:59

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 405580,  Φωτ.84,8%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 19 Απριλίου 2024 ώρα: 00:52      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°36' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Σεπτεμβρίου  έως: 10 Σεπτεμβρίου και  από: 3 Μαρτίου  έως: 8 Μαρτίου.       

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20  Απριλίου 2024 ώρα: 02:55     

Ο ΑΡΗΣ 21°46’των ΙΧΘΥΩΝ  σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 21°46 του ΤΑΥΡΟΥ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 9 Μαρτίου  έως: 14 Μαρτίου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου.      

Εκεί που δεν το περιμένει κανείς παρουσιάζονται ευκαιρίες που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και να έχει μια αλματώδη πρόοδο.    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 ώρα : 04:29     

ΔΥΣΗ Σελήνης.  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 ώρα: 13:13      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°40' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Σεπτεμβρίου  έως: 16 Σεπτεμβρίου   από: 9 Ιανουαρίου  έως: 14 Ιανουαρίου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου.    

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 ώρα: 13:27      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°47' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Σεπτεμβρίου  έως: 16 Σεπτεμβρίου   από: 9 Ιανουαρίου  έως: 14 Ιανουαρίου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου.    

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 ώρα: 14:09      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°07' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Σεπτεμβρίου  έως: 16 Σεπτεμβρίου  και  από: 9 Μαρτίου  έως: 14 Μαρτίου.    

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 ώρα: 14:23      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°14' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Συζυγία  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Σεπτεμβρίου  έως: 17 Σεπτεμβρίου.  

Ισχυρές ενεργοποιήσεις αχαλίνωτων συναισθημάτων επιθυμιών και λαγνείας μπορεί να σας γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Εάν συνήθως μπορείτε να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις σας αυτή η μετάβαση θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε καταπιεσμένα συναισθήματα που μπορεί να σας βάραιναν.     

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 ώρα : 16:15     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης. 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 ώρα : 22:38     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 405377,  Φωτ.91,0%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ώρα : 03:18     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Κυριακή 21 Απριλίου 2024 05:08 πμ.      

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ώρα: 03:19

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°36' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Σεπτεμβρίου  έως: 23 Σεπτεμβρίου  και  από: 16 Μαρτίου  έως: 21 Μαρτίου.  

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα κυρίως στα υδραυλικά που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ώρα : 04:52     

ΔΥΣΗ Σελήνης.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21  Απριλίου 2024 ώρα: 05:27     

Ο ΔΙΑΣ 21°49’ του ΤΑΥΡΟΥ σε σύνοδο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 21°49’ του ΤΑΥΡΟΥ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου.       

Ένα απροσδόκητο γεγονός θα δημιουργήσει συνθήκες επέκτασης και ευκαιριών που ενδεχομένως τις παραβλέψουμε ή να τις αξιολογήσουμε λανθασμένα. Η όψη όμως αυτή δημιουργεί μια νέα και πιο σαφή αντιμετώπιση των αξιών της ζωής.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ώρα: 06:09

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΖΥΓΟΥ  

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι διπλωματικοί κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων για νέες επαγγελματικές συνεργασίες για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.       

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ώρα: 10:20

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 02°04' του ΖΥΓΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 22 Σεπτεμβρίου  έως: 27 Σεπτεμβρίου   από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου και  από: 20 Μαΐου  έως: 25 Μαΐου.      

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ώρα : 17:11     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21  Απριλίου 2024 ώρα: 20:01     

Ο ΗΛΙΟΣ 2°04’ του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 2°04 του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου και  από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου.       

Η περίοδος μ’ αυτή τη διέλευση θα είναι κακή γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ώρα : 23:17     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 404270,  Φωτ.95,8%  

------------------------------------------------------------------------------------

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου