Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 12 έως 18 Φεβρουαρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ




ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
12 έως 18 Φεβρουαρίου  2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε μια κοινωνική διάθεση αυτές τις μέρες, και αυτή σας η διάθεση θα είναι μεταδοτική. Γι’ αυτό και οι γύρω σας παρακινούνται από σας με αποτέλεσμα να αισθάνονται  ότι γίνονται ένα με σας. Από την άλλη όμως, η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα σας στην εργασία θα είναι πιθανόν περιορισμένη. Τα φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια θα σε συναρπάσουν αυτόν καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να αποφύγετε τις εχθρότητες και τα μίση που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει αρκετά. Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε θετικά αυτές τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας. Αποφύγετε να καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθοριστικές αποφάσεις μπορούν  να βγάλουν από αδιέξοδα.  Διατηρήστε χαμηλούς τόνους στην σχέση σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας ή γενικότερα στην ζωή σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες πληροφορίες θα έχετε για την βελτίωση της επαγγελματικής σας θέσης, ή ακόμα πιθανόν να έχετε συζητήσεις με τον εργοδότη σας για θέματα σχετικά με τη δουλειά σας.  Δεν είναι όμως κατάλληλη εποχή για προώθηση προσωπικών ζητημάτων και επιδιώξεων αψηφώντας την σταθερότητα του παρόντος.

ΛΕΩΝ
Μέσα από καθημερινά θέματα θα αποκομίσετε γνώσεις και  εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στη καθημερινότητα σας. Όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε νέο  πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Αν νιώσετε εξαντλημένοι προσπαθήστε να αποφύγετε δουλείες που μπορούν να περιμένουν. Αυτό δεν σημαίνει, πως θα πρέπει να αναβάλετε βασικές σας υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην σας διακατέχει άγχος για τα επαγγελματικά σας αυτές τις μέρες. Κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις από άτομα και καταστάσεις μπορεί να σας κάνουν πιεστικούς προς τους άλλους. Ο φόρτος στη δουλειά σας θα σας κάνει να νιώσετε κάποια αδιέξοδα. Χαλαρώστε, αξιολογήστε σωστά τις καταστάσεις και τροποποιήστε το πρόγραμμά σας.

ΖΥΓΟΣ
Νέα σχέδια τώρα θα μπορούν να εφαρμοσθούν  για να βρείτε σε ένα νέο δημιουργικό επίπεδο.  Ο καιρός αυτός εγγυάται επιτυχίες.  Μια νέα προοπτική για πρόοδο στα επαγγελματικά,  ή για κάποιον ιδανικό στόχο.  Ένας γρήγορος ρυθμός θα είναι στην ημερήσια διάταξη.   Μπορεί να αισθανθείτε διανοητικά ανήσυχοι, ανυπόμονοι,  και να θελήσετε να τα κάνετε όλα σε μια στιγμή.  Προσέξτε πριν από όλα προγραμματίστε σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο  προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι ισχυρός και προσελκύετε τη εκτίμηση,  την αγάπη,  και την προσοχή των άλλων. Τα συναισθήματα σας θα αντανακλώνται στο πρόσωπό σας με αποτέλεσμα, να ξεχωρίζετε μέσα από τους άλλους.  Θα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σας και θέλετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στην θέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αλλαγές, τώρα, εστιάζονται στο σπίτι σας και ο ρυθμός της οικογενειακής σας ζωής θα γίνεται πιο έντονος. Θα έχετε την τάση να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα προσπαθώντας να εφαρμόσετε νέα δεδομένα καθημερινότητας. Αυτό θα είναι κάπως δύσκολο με αποτέλεσμα να υπάρχουν ψυχολογικές εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι γνωριμίες που θα ξεκινήσουν τώρα, δεν θα έχουν και μεγάλη διάρκεια. Γι’ αυτό μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα πριν εξετάσετε σε βάθος τα πράγματα.  Τα όνειρα σας αφήστε τα για αργότερα. Κάποιο άτομο εντελώς διαφορετικό από σας, ίσως σας αναστατώσει αυτή την εποχή. Περιορίστε τα έξοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες αυτές ευνοούν τα ερωτικά σας θέματα, παράλληλα όμως αν τα είχατε παραμελήσει στο παρελθόν  μπορεί να επιφέρουν κάποιες καθυστερήσεις. Οι ενέργειες που ταιριάζουν αυτή την περίοδο πρέπει να είναι ενισχυμένες με  υπομονή και επιμονή. Η βιασύνη μπορεί ν’ αποδειχθεί εχθρός σας. Δείξτε αυτοσυγκράτηση και χαμηλώσετε τους τόνους σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες αυτές σας θέλουν επιφυλακτικούς στις νέες γνωριμίες και αν μερικές προκύψουν ίσως να μην έχουν μέλλον. Αυτόν τον καιρό θα έχετε την τάση για λανθασμένες κρίσεις γι’ αυτό η συμβουλή κάποιου ειδικού θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη πριν από κάθε τελική σας απόφαση.



ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
12 έως 18 Φεβρουαρίου  2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 00:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 1' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 10° 1' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 22:53 μέχρι την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 02:24.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Δεκεμβρίου και από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 07:08
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 10' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 10' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 05:17 μέχρι την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 08:48.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 2 έως 4 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 10:34
ΑΡΗΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 10º16' Τοξότη  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25º16' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 04:00 μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 18:00.
Παρ’ όλη τη διάθεσή σου ν' αλλάξεις κάποια πράγματα, εντούτοις σου φαίνεται δύσκολο να τα πραγματοποιήσεις, καθώς τα βλέπεις μέσα από μία αντικειμενική σκοπιά και υποθέτεις ότι η όποια αλλαγή μπορεί να ενοχλήσει το περιβάλλον σου. Πραγματικά, επαγγελματικές αποφάσεις, κινήσεις και προσωπικές σχέσεις μπορεί να γίνουν στόχος αντιθέσεων και αλλαγών κατεύθυνσης. Η μόνη λύση, για ν' απαλλαγείς από κάθε είδους ενοχλητική κατάσταση, είναι ν' αποδεσμευτείς απ' όλους κι όλα και να ενεργήσεις με δική σου πρωτοβουλία. Επίσης, κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί κάτω απ' την επιρροή αυτής της διέλευσης είναι ένα ατύχημα, μία ζημιά, μία δυσμενής κριτική σε βάρος σου ή μια βίαιη διαμάχη χωρίς ουσιαστική αιτία. Τέτοιες καταστάσεις θα σ' εξωθήσουν να διακόψεις με ανθρώπους και καταστάσεις. Η καλύτερη, όμως, αντιμετώπιση είναι να μπορέσεις να έρθεις σε μία συμφωνία, τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους. Αν, όμως, από την αρχή έχεις προετοιμαστεί ανάλογα στα θέματα που επηρεάζονται από τη διέλευση, θα μπορέσεις να ξεφύγεις απ' τις δυσκολίες, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Δεκεμβρίου και από 15 έως 17 Απριλίου.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 14:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 57' ΙΧΘΥΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 16° 57' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 12:58 μέχρι την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 16:29.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Φεβρουαρίου και από 5 έως 7 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 18:24
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º11' Υδροχόου  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20º11' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 08:00 μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 04:00.
Η τάση ώστε να είστε παθιασμένοι με θέματα που σας ενδιαφέρουν,  θα σας βοηθήσει να πετύχετε όσα έχετε στοχεύσει στη ζωή σας.  Το διάστημα αυτό προσπαθήστε να γίνεται εμπειρογνώμονες σε τομείς που σας ενδιαφέρουν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Φεβρουαρίου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 21:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 11' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 11' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 19:31 μέχρι την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 23:02.
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 21:52
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 26' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 20° 26' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 20:01 μέχρι την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 23:32.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Φεβρουαρίου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 01:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 19' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 22° 19' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 23:51 μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 03:22.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 05:47
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 21º01' Υδροχόου  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 06º01' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ώρα 19:00 μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 16:00.
Ευθύνες, περιορισμοί και εμπόδια είναι αυτά που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Επίσης, μπορεί ν' αναβάλλονται, να καθυστερούν ή ν' ακυρώνονται τηλεφωνήματα και προγραμματισμένες συναντήσεις. Αυτά συμβαίνουν διότι, συχνά, νιώθεις λυπημένος και εξαντλημένος από απαισιόδοξες σκέψεις   οι οποίες μπορεί να μην είναι καν δικαιολογημένες. Αν τα επαγγελματικά προσόντα σου είναι ανεπαρκή μελέτησε προσεχτικά τις ελλείψεις σου και άρχισε να αξιοποιείς μόνον τα εφόδια και τις γνώσεις που έχεις, καταστρώνοντας κάποια νέα σχέδια.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Φεβρουαρίου και από 27 έως 29 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 05:52
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 24° 23' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 24° 23' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 04:01 μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 07:32.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Φεβρουαρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 07:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 18' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25° 18' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 05:52 μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 09:23.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 08:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 50' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 25° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 06:56 μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 10:27.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Δεκεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 13:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 13' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 28° 13' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 11:45 μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 15:16.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 17:11
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 17:11 μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 04:40.
Με την Σελήνη στον Υδροχόο, θα αισθανόμαστε έλξη για οτιδήποτε νέο και ασυνήθιστο, καθώς και την ανάγκη για πρόοδο. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο διανοητικές παρά συναισθηματικές, και οι σχέσεις μας με τους άλλους θα γίνονται απρόσωπες. Θα μας αρέσουν οι κοινωνικές συγκεντρώσεις, οι ανταλλαγές ιδεών και, η θεσμοθέτηση μελλοντικών μας στόχων. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί: ασυνήθιστες δραστηριότητες, κοινωνικές επιδιώξεις, ομαδικές εργασίες και πειραματισμούς.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 00:39
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 22º24' Υδροχόου  και του ΔΙΑ στις 22º24' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 14:00 μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 11:00.
Το άτομο μπορεί να δεχθεί ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί γίνεται ευκολόπιστο και νομίζει ότι όλοι είναι καλοί και αξιόπιστοι. Τα ταξίδια και οι εκδρομές κοστίζουν πολύ ακριβά, με αποτέλεσμα να βγάζουν το άτομο εκτός προϋπολογισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν πάτε ταξίδι μ’ αυτή τη διέλευση δεν θα περάσετε καλά. Σημαίνει απλά ότι θα κάνετε πολλές σπατάλες και ότι δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Φεβρουαρίου και από 14 έως 16 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 00:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 43' ΙΧΘΥΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 3° 43' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 22:49 μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 02:20.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Φεβρουαρίου και από 22 έως 24 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 04:23
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 25º20' Υδροχόου  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25º20' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 10:00 μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 22:00.
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Η διέλευση αυτή διευκολύνει την ένταξη ενός ατόμου σε ομάδα, έστω και δοκιμαστικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Φεβρουαρίου και από 15 έως 17 Απριλίου.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 05:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 6' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 6° 6' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 03:35 μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 07:06.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 16:29
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 38' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 11° 38' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 14:38 μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 18:09.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Δεκεμβρίου και από 30 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 19:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 16' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 16' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 17:53 μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 21:24.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 05:58
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 05º15' Ιχθύων  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20º15' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 16:00 μέχρι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 20:00.
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ανιδιοτελούς αγάπης, όταν δέχεται την οποιαδήποτε αρνητική ακτινοβολία του καταχθόνιου Πλούτωνα εμποδίζει τον άνθρωπο να βρει και να έχει τη συναισθηματική του ισορροπία. Έτσι, λοιπόν, μπορεί να νιώθεις συναισθηματικά ανεπαρκής και απομονωμένος από το περιβάλλον σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο περιστατικό που σου στέρησε έναν αγαπημένο άνθρωπο, ή σε κάποια παράνομη σχέση που έφθασε, πλέον, στη φθορά της.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Φεβρουαρίου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 09:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 15' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 15' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 07:44 μέχρι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 11:15.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 7 έως 9 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 11:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 12' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 21° 12' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 09:36 μέχρι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 13:07.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 14:00
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 30' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 22° 30' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 12:09 μέχρι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 15:40.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου και από 9 έως 11 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 17:07
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 25º23' Υδροχόου  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25º23' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 07:00 μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 03:00.
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Φεβρουαρίου και από 16 έως 18 Απριλίου.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 19:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 23' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25° 23' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 17:49 μέχρι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 21:20.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Απριλίου και από 12 έως 14 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 20:06
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 36' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 25° 36' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 18:15 μέχρι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 21:46.
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Φεβρουαρίου και από 12 έως 14 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 23:05
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 27° 8' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 27° 7' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 21:14 μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 00:45.
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Φεβρουαρίου και από 14 έως 16 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 01:19
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 06º16' Ιχθύων  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 06º16' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 10:00 μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 16:00.
Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Φεβρουαρίου και από 27 έως 29 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 04:41
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 04:41 μέχρι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 14:03.
Με την Σελήνη στους  Ιχθύες θα αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο θα κυριαρχούν,  η νοσταλγία, η τρυφερότητα, η διαίσθηση και η συμπόνια. Η Σελήνη στους Ιχθείς ευνοεί: δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φαντασία, μυστικιστικές ή πνευματικές αναζητήσεις, εσωτερική καλλιέργεια, μουσική, θέατρο, απομόνωση και δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 14:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 17' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 5° 17' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 13:08 μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 16:39.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 22 έως 24 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 16:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 19' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 6° 19' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 15:07 μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 18:38.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 23 έως 25 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 18:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 9' ΙΧΘΥΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 7° 9' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 16:45 μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 20:16.
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Φεβρουαρίου και από 24 έως 26 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 00:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 26' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 10° 25' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 23:03 μέχρι το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 02:34.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Απριλίου και από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 06:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 11' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 13° 11' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 04:20 μέχρι το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 07:51.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου και από 2 έως 4 Μαρτίου.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 06:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 21' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 21' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 04:40 μέχρι το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 08:11.
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 2 έως 4 Μαρτίου.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 13:20
ΑΡΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 13º22' Τοξότη  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13º22' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 06:00 μέχρι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 21:00.
Πολύ άσχημη διέλευση, γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ενώ οι άλλοι έχουν την τάση να δημιουργούν ίντριγκες σε βάρος του ατόμου που δέχεται τη διέλευση, αυτό ρέπει προς την παρανομία και την πονηριά. Φυσικό αποτέλεσμα είναι να  δημιουργηθούν προβλήματα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου και από 2 έως 4 Μαρτίου.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 14:27
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 28º47' Υδροχόου  και του ΕΡΜΗ στις 28º47' Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 16:00 μέχρι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 12:00.
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Φεβρουαρίου και από 16 έως 18 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 19:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 19' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 19' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 17:58 μέχρι το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 21:29.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 9 έως 11 Μαρτίου.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 00:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 39' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 22° 38' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 22:22 μέχρι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 01:53.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου και από 11 έως 13 Μαρτίου.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 05:34
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 28' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25° 28' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 03:43 μέχρι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 07:14.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Απριλίου και από 14 έως 16 Μαρτίου.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 06:28
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 06:28 μέχρι την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 09:34.
Συζητάμε κυρίως για θέματα του παρελθόντος ή για πνευματικά ζητήματα και μας αγγίζουν συναισθηματικά τα προβλήματα των άλλων, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε τις σωστές λέξεις για να ανακουφίσουμε τον πόνο των άλλων. Μπορεί επίσης να πούμε ψέματα ή ασάφειες καθώς έχουμε σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 13:38
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 29° 45' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 29° 45' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 11:47 μέχρι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 15:18.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Φεβρουαρίου και από 19 έως 21 Μαρτίου.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 14:04
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 14:04 μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 21:10.
Με την Σελήνη στον Κριό η ψυχική μας διάθεση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Η έντονη δραστηριότητα, η βιασύνη, ο ανταγωνισμός, η επιθετικότητα αλλά και η συναισθηματική παρορμητικότητα είναι συμπτώματα αυτής της διέλευσης. Τα άτομα που είναι νωχελικά ενεργοποιούνται και τα άτομα που είναι ντροπαλά προσπαθούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.  Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί: ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα, εργασίες που βασίζονται  αποκλειστικά σε μας, αυτοπροβολή και εκμετάλλευση ευκαιριών.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 15:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 40' ΙΧΘΥΩΝ και του ΕΡΜΗ στις 0° 40' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 13:29 μέχρι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 17:00.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Φεβρουαρίου και από 21 έως 23 Μαρτίου.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 19:18
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 19:18 μέχρι την Τρίτη 20 Μαρτίου ώρα 18:15.
Τώρα το άτομο πρέπει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες ή προβληματικές καταστάσεις, και να δει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Σε σχέση με τον σύντροφό του, καλό θα ήταν, για ένα διάστημα τουλάχιστον, να αποφύγει τις πολλές συζητήσεις μαζί του, ώστε ανεπηρέαστο να κάνει τις επιλογές του. Ακόμα, θα πρέπει να είναι έτοιμο να αναγνωρίσει τα λάθη του, αποφεύγοντας όμως την υποβάθμιση της προσωπικότητάς του. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου