Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 5 έως 11 Φεβρουαρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
5 έως 11 Φεβρουαρίου  2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Δεν είναι καιρός για να πιέσετε τον εαυτό σας  να λύσει εδώ και τώρα προβλήματα που έχουν προκύψει με το άτομο που σας ενδιαφέρει, διατηρήστε χαμηλούς τόνους αλλά με τάση αισιοδοξίας. Αναπτύξετε  τις  κοινωνικές  σας σχέσεις και γίνετε πιο φιλικοί με  τους άλλους. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι καιρός ν’ αναθεωρήσετε τη στάση σας, και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για πρόοδο και εξέλιξη. Τώρα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείτε μ’ αυτό ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.  Οι σχέσεις σας με τους δικούς σας  γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράσταση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκφρασθείτε ελεύθερα και αφήστε να εκδηλωθούν τα θερμά σας αισθήματα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τον αυξημένο ερωτισμό σας δεν θα μπορείτε να τον κρύψετε από τους γύρο σας. Αυτό το διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα ζωής. Για μερικά όμως θέματα που δεν θα σας φαίνονται σπουδαία αυτόν τον καιρό μπορεί να δείξετε κάποια αδιαφορία. Κάτι που δεν θα πρέπει να το κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις μέρες στην αισθηματική σας ζωή, καθώς θα διαθέτετε γοητεία πάνω στους άλλους. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε πολλές πιθανότητες να καλύψετε την μοναξιά σας, αρκεί να ενεργοποιήσετε το ερωτικό σας περισκόπιο. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να ανεβείτε στα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας τυχόν ανταγωνισμούς.

ΛΕΩΝ
Η ανάγκη σας για αγάπη και επικοινωνία προβάλλει έντονα.  Ίσως μάλιστα δώσετε δημιουργική, καλλιτεχνική ή άλλη διέξοδο σε κάποια από τα συναισθήματα σας, κάνοντας κάτι που σας εκφράζει και συντάσσεται με τον βαθύτερο εαυτό σας. Παράλληλα μην υπερασπίζεστε θέσεις και ιδέες, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι γι’ αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η γενική σας στάση απέναντι στη ζωή θα είναι διαφορετική σε σχέση με άλλες εποχές που σας έδιναν αναποφασιστικότητα. Έτσι τώρα θα μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Η δυνατότητες για συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι ισχυρότερη από ποτέ. Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ΖΥΓΟΣ
Η δύναμη, και η αποφασιστικότητα θα προωθήσουν τα σχέδιά σας. Θα διαπιστώσετε ότι η προσωπικότητα σας είναι τονισμένη και ανάλογη η εντύπωση που θα κάνετε στους άλλους.  Προσοχή όμως γιατί αυτό μπορεί και σε σας να δημιουργήσει κάποια αλαζονεία. Συναισθήματα του παρελθόντος που επανέρχονται στο ερωτικό σας προσκήνιο, μπορούν να σας μπερδέψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική σας πρόοδος είναι σε συνάρτηση με τη δουλειά σας, που ανεξάρτητα από το πόσο πιεστική είναι, την αντιμετωπίζεται θετικά. Τώρα, μπορεί να ανταμειφθείτε είτε υλικά είτε ηθικά. Αν έχετε χρόνιες ενοχλήσεις ή κάποιο νόσημα τώρα είναι καιρός να κάνετε την κατάλληλη αγωγή και να προστατεύσετε την υγεία σας..

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνετε, δίνοντας σας κυρίαρχη θέση μεταξύ των φίλων και των γνωστών σας.  Για τους μοναχικούς, ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα. Όσοι είστε δεσμευμένοι φροντίστε να φερθείτε με επιείκεια σε τυχόν σφάλματα και παραλήψεις του συντρόφου σας. Τα οικονομικά σας με λίγη προσπάθεια θα παρουσιάσουν άνοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η περίοδος αυτή μπορεί να είναι εξαντλητική και ταραγμένη, γιατί δεν θα ξέρετε τι θέλετε ή επειδή θα νιώθετε κάπως αδύναμοι. Δεν σας ευνοούν οι παρεξηγήσεις και  καλά  θα κάνετε να τις αποφύγετε. Δείξτε κατανόηση στο πρόσωπο που βρίσκετε κοντά σας και εξετάστε αντικειμενικά τα θέλω και τις απαιτήσεις του. Κάθε νέο πρόσωπο της ζωής σας εξετάστε το σχολαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η υπεραισιοδοξία σας θα σας κάνει να παραβλέπετε πολλές καλές προοπτικές αυτόν τον καιρό.  Ίσως η συμβουλή κάποιων ειδικών, θα σας βοηθούσε αφάνταστα. Αυτή την εβδομάδα παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές.  Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές.  Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια οικονομικά οφέλη.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα δείτε τα πράγματα τώρα με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα καταπιαστείτε με πράγματα που θέλουν διευθέτηση, ή που παραμένουν από καιρό σε εκκρεμότητα.  Παράλληλα θα έχετε κάποιο άγχος, καθώς θα αμφιβάλλετε για το πόσο καλά μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μια άλλη διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
5 έως 11 Φεβρουαρίου  2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 04:35
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 16° 13' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 16° 13' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 02:44 μέχρι την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 06:15.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Φεβρουαρίου και από 9 έως 11 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 11:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 57' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 57' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 09:31 μέχρι την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 13:02.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 13:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 5' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 21° 5' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 11:35 μέχρι την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 15:06.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Νοεμβρίου και από 14 έως 16 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 14:34
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 42' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 21° 42' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 12:43 μέχρι την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 16:14.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου και από 14 έως 16 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 17:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 19' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 23° 19' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 15:42 μέχρι την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 19:13.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Φεβρουαρίου και από 16 έως 18 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 20:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 4' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25° 4' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 18:55 μέχρι την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ώρα 22:26.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 18 έως 20 Οκτωβρίου.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 02:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 12° 57' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27° 57' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ώρα 00:16 μέχρι την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ώρα 03:47.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 21 έως 23 Οκτωβρίου.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 05:56
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 05:56 μέχρι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ώρα 15:52.
Η Σελήνη στο Σκορπιό σηματοδοτεί την ένταση από πάθος, από ενθουσιασμό, από θλίψη ή από συγκίνηση.. Επιθυμούμε να φτάσουμε στο βάθος των καταστάσεων, και με το ένστικτο μας διακρίνουμε και όσα είναι καλά κρυμμένα. Η Σελήνη στο Σκορπιό, μας προτρέπει να αποκαλύψουμε τη δύναμή μας και για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και κακές συνήθειες. Η Σελήνη στο Σκορπιό ευνοεί: τα λογιστικά, τα ζητήματα στενών σχέσεων, την έρευνα, την αυτογνωσία και μας βοηθάει στο να απαλλαγούμε από παλιές καταστάσεις.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 16:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 23' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 5° 23' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ώρα 14:14 μέχρι την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ώρα 17:45.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Δεκεμβρίου και από 28 έως 30 Οκτωβρίου.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 18:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 50' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 6° 50' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ώρα 16:59 μέχρι την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ώρα 20:30.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Νοεμβρίου και από 29 έως 31 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 01:45
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 27' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 10° 27' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ώρα 23:54 μέχρι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 03:25.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Ιανουαρίου και από 2 έως 4 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 03:37
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 25º07' Υδροχόου  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25º07' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ώρα 13:00 μέχρι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 18:00.
Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Φεβρουαρίου και από 15 έως 17 Απριλίου.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 06:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 59' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12° 59' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 04:46 μέχρι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 08:17.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 5 έως 7 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 17:54
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 18° 49' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 18° 49' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 16:03 μέχρι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 19:34.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Φεβρουαρίου και από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 20:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 2' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 2' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 18:25 μέχρι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 21:56.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 21:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 30' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 20° 30' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 19:21 μέχρι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 22:52.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Δεκεμβρίου και από 12 έως 14 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 23:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 55' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 21° 55' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 22:06 μέχρι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ώρα 01:37.
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου και από 13 έως 15 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 06:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 8' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25° 8' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ώρα 04:26 μέχρι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ώρα 07:57.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 17 έως 19 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 09:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 26° 39' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 26° 39' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ώρα 07:25 μέχρι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ώρα 10:56.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Φεβρουαρίου και από 18 έως 20 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 14:37
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 13º03' Υδροχόου  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13º03' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ώρα 04:00 μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 01:00.
Αυτό το χρονικό διάστημα, ευνοούνται οι εργασίες που έχουν να κάνουν με συγγραφή, με λογοτεχνία, και με φανταστικές ιδέες. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για ποιητές και καλλιτέχνες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου και από 2 έως 4 Μαρτίου.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 15:53
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ θα βρίσκεται από Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 15:53 μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 04:19.
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι αισιόδοξη και γεμάτη από ζωντάνια. Αναζητούμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο μοντέλο ζωής ή ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ οι λεπτομέρειες, αντίθετα  επικεντρωνόμαστε στη γενική θεώρηση των πραγμάτων. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες μας συγκινούν. Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί: περιπετειώδεις και ανάλαφρες δραστηριότητες, ταξίδια, τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεκινήματα γραπτών για δημοσίευση, διαφήμιση, αθλητισμό, άθληση.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 23:29
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º04' Υδροχόου  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20º04' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ώρα 06:00 μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 17:00.
Σε αυτό το διάστημα κάποιες αλλαγές σχετικές με την καθημερινότητα και με τον εαυτό σας μπορούν να προκύψουν. Πριν ενεργήστε, σκεφτείτε και προβληματιστείτε.  Τέτοιες στιγμές δίνουν το πραγματικό νόημα και την αξία στη ζωή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Φεβρουαρίου και από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 01:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 4' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 5° 4' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 00:08 μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 03:39.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 26 έως 28 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 03:06
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 37' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 5° 37' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 01:15 μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 04:46.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 27 έως 29 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 08:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 24' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 8° 24' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 06:49 μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 10:20.
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου και από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 12:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 10' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 10° 10' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 10:22 μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 13:53.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 2 έως 4 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 13:45
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º40' Υδροχόου  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 05º40' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ώρα 19:00 μέχρι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 09:00.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Φεβρουαρίου και από 27 έως 29 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 18:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 5' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 5' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 16:13 μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 19:44.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 4 έως 6 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 22:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 18' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 15° 17' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ώρα 20:41 μέχρι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 00:12.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Φεβρουαρίου και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 08:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 6' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 6' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 06:25 μέχρι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 09:56.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 11:14
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 21° 34' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 21° 34' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 09:23 μέχρι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 12:54.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Φεβρουαρίου και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 12:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 7' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 22° 7' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 10:30 μέχρι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 14:01.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 18:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 13' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25° 13' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 16:47 μέχρι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 20:18.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 16 έως 18 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 01:20
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 01:20 μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 01:45.
Αυτή την περίοδο, γινόμαστε πιο ιδεαλιστές και έχουμε υψηλές προσδοκίες από όλες τις προσωπικές μας σχέσεις. Εξιδανικεύουμε τους άλλους με αποτέλεσμα την απογοήτευση όταν τελικά διαπιστώσουμε ότι το άλλο πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είχαμε αρχικά φανταστεί. Γινόμαστε περισσότερο ρομαντικοί και έχουμε ονειρικές φαντασιώσεις στην αγάπη. Το καλό με αυτή την Αφροδίτη είναι ότι μπορούμε να προσφέρουμε άνευ όρων αγάπη και συγχώρεση καθώς με τη συμπόνια και την υπερβολική φροντίδα μας, θυσιαζόμαστε για αυτούς που αγαπάμε. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουμε καθώς είναι ένα διάστημα που επειδή βάζουμε τον εαυτό μας τελευταίο, μπορούμε εύκολα να γίνουμε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 01:21
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 22º10' Υδροχόου  και του ΔΙΑ στις 22º10' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ώρα 07:00 μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 20:00.
Η κοινωνία και τα πρέπει της καταπιέζουν πολύ το άτομο, το οποίο έχει τάσεις φυγής και τις εκτονώνει με υπερβολές, που τελικά του κάνουν κακό. Όταν έχετε τέτοια διέλευση, πρέπει να αποφεύγετε τις δημόσιες σχέσεις, ειδικότερα με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Φεβρουαρίου και από 14 έως 16 Νοεμβρίου.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 04:20
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ θα βρίσκεται από Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 04:20 μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ώρα 17:10.
Με την Σελήνη στον  Αιγόκερω,  θα νιώθουμε την ανάγκη για τον σχεδιασμό των μελλοντικών μας κινήσεων.. Κίνητρό μας θα είναι η επιθυμία για επιτυχία και αναγνώριση. Θα είμαστε πολυμήχανοι και δεν σπαταλάμε τζάμπα το χρόνο μας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί: μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποδίδουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, επίλυση πρακτικών ζητημάτων, θέματα καριέρας, κατάστρωση επαγγελματικών σχεδίων και πρακτικές επενδύσεις.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 04:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 10' ΙΧΘΥΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 0° 10' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 02:51 μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 06:22.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Φεβρουαρίου και από 21 έως 23 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 10:08
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 50' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 2° 50' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 08:17 μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 11:48.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Φεβρουαρίου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 16:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 52' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 5° 52' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 14:26 μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 17:57.
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 27 έως 29 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 19:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 7° 13' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 17:12 μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 20:43.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου και από 28 έως 30 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 20:35
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 22° 59' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 7° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 18:44 μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 22:15.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Φεβρουαρίου και από 29 έως 31 Δεκεμβρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου