Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23 έως 29 Απριλίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
23 έως 29 Απριλίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αν έχετε αυτό τον καιρό να συναντηθείτε με κάποια άτομα με τα οποία επιδιώκετε επανασύνδεση ή με κάποιους ανταγωνιστές συναντηθείτε τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Καιρός να επωφεληθείτε να αναπτύξετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες και προϊσταμένους, γιατί αν δεν εντυπωσιαστούν τώρα, στο μέλλον δεν θα σας ακούσουν ποτέ.  Τώρα θα φανείτε στο περιβάλλον σας πιο υπεύθυνοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Από απλά καθημερινά σας θέματα θα αποκομίσετε γνώσεις και  εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στη καθημερινότητα σας. Όσοι είστε μόνοι μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα γνωρίσετε νέο  πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.. Αν νιώσετε εξαντλημένοι προσπαθήστε να αποφύγετε δουλείες που μπορούν να περιμένουν. Τα οικονομικά σας με λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας θα παρουσιάσουν άνοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις με τον σύντροφο σας και μη γίνεστε κτητικοί και υπερβολικά ζηλιάρηδες. Για όσους είστε μόνοι, νέα πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν. Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος. Κοντρολάρετε την καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές οι ημέρες θα σας δημιουργήσουν υπέρμετρη δραστηριότητα, που είναι δυνατόν, να σας βγάλει έξω από τις δυνατότητές σας και να σας δώσει κάποια τάση διαμάχης, μεταξύ θέλησης και επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας, μπορεί να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσει την υπερβολή στον συναισθηματικό σας τον τομέα, με αποτέλεσμα να κάνετε επιζήμιες βιαστικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα καθημερινά θέματα και τη ρουτίνα.  Νέες ιδέες και σχέδια θα σας προτρέπουν να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Τα πρωτοποριακά πράγματα θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και δεν θα χάνετε την ευκαιρία να νοιώθετε εμπειρίες και περιπέτειες.Θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.  Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στο παρελθόν, διεκπεραιώστε τες τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή είναι η εποχή ξεκαθαρίσματος, παλαιών μπερδεμένων καταστάσεων. Θα σας συμβούλευα όμως,  πριν προβείτε σε οποιοδήποτε ξεκαθάρισμα, να κάνετε την αυτοκριτική σας και μετά να αποφασίσετε για το τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Στο διάστημα αυτό, οι καλές ερωτικές καταστάσεις ισχυροποιούνται, και οι προβληματικές αδρανοποιούνται. Παράλληλα αξιολογήστε τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν αυτόν τον καιρό στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την βδομάδα θα είστε παράτολμοι, και θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν δεν θα το τολμούσατε.  Θα αισθάνεστε ότι ήλθε για σας  η κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση και θα σας διακατέχει η επιθυμία στο να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά τις παραμέτρους του περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα ξεκαθαρίζουν. Παράλληλα όμως το άγχος σας έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μέρος της ζωής σας. Αποβάλετέ το και αφήστε τον χρόνο να ενεργήσει προς το συμφέρον σας. Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε άλλα λάθη. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες που κάνετε για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την ζωή σας.  Εύκολα θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και το τι ακριβώς σας ικανοποιεί βραχυπρόθεσμα. Παράλληλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τους πραγματικούς φίλους από τους απλά γνωστούς. Τις ημέρες αυτές αρπάξτε ευκαιρίες που τυχόν θα σας παρουσιαστούν αρκεί να μην ζημιώνουν τους άλλους.Στον τομέα της υγείας σας φροντίστε την δίαιτα σας,  ελέγχοντας προσεκτικά  την διατροφή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το διάστημα οι ενέργειές σας θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό  το οικονομικό σας μέλλον. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες σας και κυρίως εκείνες που αφορούν διασκέδαση και επίδειξη. Τα οικονομικά σας αυτόν τον καιρό θα πρέπει να τα φροντίσετε με τάξη. Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας. Τα ερωτικά και τα οικογενειακά σας θέματα, απαιτούν ιδιαίτερους χειρισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα θελήσετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις μεγάλες παρέες και οι προτιμήσεις σας θα εστιασθούν στον δικό σας τον κόσμο που έχει να κάνει και με το παρελθόν. Συμβουλή μου, είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στο μέλλον και μικρότερη στην αναδρομή του παρελθόντος σας. Η μεγάλη απόκρυψη κάποιων εσωτερικών σας καταστάσεων και από τον ίδιο σας τον εαυτό,  δεν σας προσφέρει τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ
Βάλτε τα σε δεύτερο πλάνο την φαντασία  σας και προσπαθήστε να  μπείτε στην πραγματικότητα. Αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από όσα κάνατε στο παρελθόν. Έρχονται κάποιες καλές ημέρες. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται και μην περιμένετε τις εξωπραγματικές στιγμές. Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά και το τίμημα που δώσατε στο παρελθόν γι’ αυτά ήταν μεγάλο κομμάτι από την ψυχική σας την ηρεμία.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
23 έως 29 Απριλίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 23 Απριλίου 07:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 16' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 7° 15' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 23 Απριλίου ώρα 05:41 μέχρι την Δευτέρα 23 Απριλίου ώρα 09:12.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Μαρτίου και από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου.

Δευτέρα 23 Απριλίου 10:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 7' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 9° 7' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 23 Απριλίου ώρα 08:52 μέχρι την Δευτέρα 23 Απριλίου ώρα 12:23.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 1 έως 3 Αυγούστου.

Δευτέρα 23 Απριλίου 18:26
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Ανάδρομος παραμένει από  Δευτέρα 23 Απριλίου 18:26 μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 05:03, μεταξύ των ζωδιακών μοιρών 21º17' Αιγόκερω και 18º45' Αιγόκερω.
Ο ανάδρομος Πλούτωνας βγάζει προς τα έξω όλα εκείνα τα στοιχεία που καταπιέζουν και τυραννούν το άτομο. Και όσα περισσότερα πνίγει μέσα του τόσο και μεγαλύτερη και βιαία είναι η αποβολή αυτών των στοιχείων που είναι απωθημένες επιθυμίες, εκρήξεις, αντικοινωνικότητα, σύνδρομα απομόνωσης, στοιχεία απόρριψης και άλλα ψυχοφθόρα βαρίδια. Μια σταδιακή ελάφρυνση είναι επουλωτική . Μια εκρηκτική αποβολή καθίσταται ψυχοφθόρα . Γι’ αυτό το χρονικό αυτό διάστημα κάποιος ειδικός θα μπορούσε να προσφέρει πολλά.

Δευτέρα 23 Απριλίου 19:34
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 28º47' Ταύρου   και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28º47' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 23 Απριλίου ώρα 05:00 μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 11:00.
Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να απολαύσετε τον έρωτα μέσα από περιπέτειες και ρομαντισμό, με ζωντανή μουσική, με  χορό η από κοινωνικές εκδηλώσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου και από 19 έως 21 Απριλίου.

Δευτέρα 23 Απριλίου 21:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 40' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 40' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 23 Απριλίου ώρα 20:05 μέχρι την Δευτέρα 23 Απριλίου ώρα 23:36.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 7 έως 9 Αυγούστου.

Τρίτη 24 Απριλίου 05:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 9' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 20° 9' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 03:49 μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 07:20.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Αυγούστου.

Τρίτη 24 Απριλίου 05:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 12' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 20° 12' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 03:53 μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 07:24.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 12 έως 14 Αυγούστου.

Τρίτη 24 Απριλίου 07:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 17' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 17' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 05:46 μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 09:17.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 13 έως 15 Αυγούστου.

Τρίτη 24 Απριλίου 08:13
ΑΡΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º12' Αιγόκερω  και του ΔΙΑ στις 20º12' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 23 Απριλίου ώρα 03:00 μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 13:00.
Πολύ καλή διέλευση για νέα ξεκινήματα, γιατί το άτομο θα είναι ανενόχλητο στη δράση του. Σε γυναικείο ωροσκόπιο μια τέτοια διέλευση πριμοδοτεί στο να παρουσιαστεί κάποιος άντρας και να δημιουργηθεί μια χαρούμενη σχέση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Νοεμβρίου.

Τρίτη 24 Απριλίου 10:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 59' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 22° 59' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 08:41 μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 12:12.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Μαρτίου και από 15 έως 17 Αυγούστου.

Τρίτη 24 Απριλίου 12:29
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 7' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 24° 6' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 10:38 μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 14:09.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 16 έως 18 Αυγούστου.

Τρίτη 24 Απριλίου 19:40
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ θα βρίσκεται από Τρίτη 24 Απριλίου 19:40 μέχρι το Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 16:10.
Αυτή την περίοδο, ενδιαφερόμαστε περισσότερο να έχουμε πνευματική συμβατότητα και καλή επικοινωνία στις ερωτικές μας σχέσεις. Είμαστε περισσότερο εγκεφαλικοί και λιγότερο συναισθηματικοί και σεξουαλικοί και δίνουμε περισσότερη σημασία στην εξυπνάδα των ανθρώπων. Επεκτείνεται η κοινωνικότητα και έχουμε πολλούς  διαφορετικούς φίλους και γνωστούς. Όμως βαριόμαστε εύκολα και γινόμαστε περισσότερο άστατοι ειδικά αν βρισκόμαστε σε μια σχέση στην οποία υπάρχει  μονοτονία και αποτελμάτωση. Δεν ενδιαφερόμαστε τόσο για την εκδήλωση των συναισθημάτων, θέλουμε οι συνθήκες στις σχέσεις μας να είναι ανεξάρτητες και αμέριμνες και διατηρούμε μια φιλική απόσταση. Αυτή τη χρονική περίοδο, δεν επιδιώκουμε ερωτικές σχέσεις που απειλούν την ελευθερία μας και μας αρέσει να συμμετέχουμε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες.

Τρίτη 24 Απριλίου 20:39
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 50' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28° 50' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 18:48 μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 22:19.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 21 έως 23 Αυγούστου.

Τρίτη 24 Απριλίου 23:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 13' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 0° 13' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 24 Απριλίου ώρα 21:12 μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 00:43.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Μαΐου και από 23 έως 25 Αυγούστου.

Τρίτη 24 Απριλίου 23:39
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 24 Απριλίου 23:39 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 04:11.
Με την Σελήνη στον  Παρθένο, θα μας απασχολούν οι πρακτικές δραστηριότητες. Θέλοντας να ρυθμίσουμε σωστά τα πράγματα, καταφεύγουμε στην εξέταση των λεπτομερειών, οργανώνουμε εκ νέου και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί: ψυχικές αναζητήσεις, επαγγελματικές κινήσεις, υπηρεσίες και ρουτίνα, δραστηριότητες που απαιτούν την προσοχή μας στη λεπτομέρεια.

Τετάρτη 25 Απριλίου 07:17
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 4° 57' ΤΑΥΡΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 4° 57' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 05:26 μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 08:57.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Απριλίου και από 27 έως 29 Αυγούστου.

Τετάρτη 25 Απριλίου 08:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 42' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 5° 42' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 06:44 μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 10:15.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 28 έως 30 Αυγούστου.

Τετάρτη 25 Απριλίου 09:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 17' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 6° 17' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 07:44 μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 11:15.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 29 έως 31 Αυγούστου.

Τετάρτη 25 Απριλίου 13:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 48' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 8° 48' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 12:07 μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 15:38.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου και από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Τετάρτη 25 Απριλίου 14:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 6' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 9° 6' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 12:39 μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 16:10.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου.

Τετάρτη 25 Απριλίου 22:52
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 54' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 13° 54' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 21:01 μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 00:32.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου.

Πέμπτη 26 Απριλίου 00:28
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 09º06' Κριού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 09º06' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 01:00 μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 22:00.
Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου και από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 26 Απριλίου 02:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 43' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 43' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 00:13 μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 03:44.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου.

Πέμπτη 26 Απριλίου 09:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 56' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 19° 56' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 07:37 μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 11:08.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Πέμπτη 26 Απριλίου 11:30
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 6° 6' ΤΑΥΡΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 21° 6' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 09:39 μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 13:10.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Απριλίου και από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου.

Πέμπτη 26 Απριλίου 11:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 15' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 21° 15' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 09:56 μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 13:27.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου.

Πέμπτη 26 Απριλίου 11:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 17' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 17' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 09:58 μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 13:29.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου.

Πέμπτη 26 Απριλίου 14:00
ΑΡΗΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 21º17' Αιγόκερω  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21º17' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 02:00 μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 03:00.
Η διέλευση αυτή ξυπνά την αταβιστική μνήμη του ανθρώπου. Επιπλέον, το ένστικτο το οδηγεί στο να κάνει πράγματα, τα οποία το αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν την επιθυμία του. Η λίμπιντο ξυπνά και η διέλευση αυτή είναι θείο δώρο ή καταστροφή, ανάλογα με το χαρακτήρα του ανθρώπου και την ισχύ του Κρόνου στο χάρτη του. Μπορεί να φέρει τη δημιουργική αλλαγή και την επιτυχία, αλλά μπορεί να ξυπνήσει τη βία του ατόμου και να φέρει την καταστροφή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 27 Απριλίου 01:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 58' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28° 58' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 26 Απριλίου ώρα 23:32 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 03:03.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου.

Παρασκευή 27 Απριλίου 04:12
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ θα βρίσκεται από Παρασκευή 27 Απριλίου 04:12 μέχρι την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 10:09.
Με την Σελήνη στον  Ζυγό, λύνουμε τα προβλήματά μας με διπλωματικό τρόπο, και είμαστε περισσότερο ικανοί να βάλουμε τα συναισθήματά μας στην άκρη, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ηρεμία μας. Αποφεύγουμε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις μας δεν παίρνονται εύκολα, επειδή προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα σφαιρικά. Η Σελήνη στο Ζυγό ευνοεί: ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, δραστηριότητες που αφορούν συλλογικές εργασίες ή σχετίζονται με την ομορφιά.

Παρασκευή 27 Απριλίου 08:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 9' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 3° 9' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 06:57 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 10:28.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Μαΐου και από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου.

Παρασκευή 27 Απριλίου 11:45
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 49' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 4° 48' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 09:54 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 13:25.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου.

Παρασκευή 27 Απριλίου 16:07
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 7° 16' ΤΑΥΡΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 7° 15' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 14:16 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 17:47.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Απριλίου και από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 27 Απριλίου 19:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 4' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 9° 4' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 17:30 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 21:01.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 1 έως 3 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 27 Απριλίου 22:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 42' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 10° 42' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 20:26 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 23:57.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Απριλίου και από 3 έως 5 Οκτωβρίου.

Σάββατο 28 Απριλίου 07:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 47' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 47' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 05:33 μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 09:04.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 8 έως 10 Οκτωβρίου.

Σάββατο 28 Απριλίου 14:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 38' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 19° 38' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 12:30 μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 16:01.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαΐου και από 12 έως 14 Οκτωβρίου.

Σάββατο 28 Απριλίου 14:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 40' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 19° 41' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 12:34 μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 16:05.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 12 έως 14 Οκτωβρίου.

Σάββατο 28 Απριλίου 17:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 16' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 17' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 15:28 μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 18:59.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 14 έως 16 Οκτωβρίου.

Σάββατο 28 Απριλίου 19:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 22' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 22° 22' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 17:26 μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 20:57.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 15 έως 17 Οκτωβρίου.

Κυριακή 29 Απριλίου 07:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 5' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 29° 5' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 05:41 μέχρι την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 09:12.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 22 έως 24 Οκτωβρίου.

Κυριακή 29 Απριλίου 10:10
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 29 Απριλίου 10:10 μέχρι την Τρίτη 1 Μαΐου ώρα 18:18.
Η Σελήνη στο Σκορπιό σηματοδοτεί την ένταση από πάθος, από ενθουσιασμό, από θλίψη ή από συγκίνηση.. Επιθυμούμε να φτάσουμε στο βάθος των καταστάσεων, και με το ένστικτο μας διακρίνουμε και όσα είναι καλά κρυμμένα. Η Σελήνη στο Σκορπιό, μας προτρέπει να αποκαλύψουμε τη δύναμή μας και για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και κακές συνήθειες. Η Σελήνη στο Σκορπιό ευνοεί: τα λογιστικά, τα ζητήματα στενών σχέσεων, την έρευνα, την αυτογνωσία και μας βοηθάει στο να απαλλαγούμε από παλιές καταστάσεις.

Κυριακή 29 Απριλίου 10:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 49' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 0° 49' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 08:50 μέχρι την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 12:21.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 23 έως 25 Οκτωβρίου.

Κυριακή 29 Απριλίου 13:04
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 09º03' Ταύρου   και του ΚΡΟΝΟΥ στις 09º03' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 28 Απριλίου ώρα 19:00 μέχρι την Δευτέρα 30 Απριλίου ώρα 07:00.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Απριλίου έως 2 Μαΐου και από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου.

Κυριακή 29 Απριλίου 20:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 10' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 6° 10' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 18:41 μέχρι την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 22:12.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Μαΐου και από 29 έως 31 Οκτωβρίου.

Κυριακή 29 Απριλίου 23:38
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 06º16' Διδύμων   και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21º16' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 09:00 μέχρι την Δευτέρα 30 Απριλίου ώρα 14:00.
Το να νιώθει κανείς προδομένος είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το φράγμα του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Μαΐου και από 10 έως 12 Ιανουαρίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου