Σάββατο 7 Απριλίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 9 έως 15 Απριλίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
9 έως 15 Απριλίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε νέες ιδέες τώρα τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.  Όμως καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, αν ασχοληθείτε με όλες μαζί. Αυτή την εβδομάδα προσέξτε και λίγο την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να φροντίσετε να ξεπεράσετε προσωρινές καταστάσεις, κοντρολάροντας το άγχος σας. Ακόμα οι δυνατές επιθυμίες και φαντασιώσεις για τον έρωτα, μπορεί να σας ξεμυαλίσουν με άτομο που αργότερα μπορεί να σας απογοητεύσει, όταν θα ανακαλύψετε ότι είναι ασύμβατο με τις  προσδοκίες σας. Οι νέες  γνωριμίες με κάποια στοιχειώδη προσοχή προδιαθέτουν για ένα  σταθερό δεσμό.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Και τώρα καλείστε να οργανώσετε την ζωή σας. Η υπεραισιοδοξία σας όμως θα σας κάνει να παραβλέπετε τις λεπτομέρειες. Θα σας παρουσιάζονται, αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές.  Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές αν από την πλευρά σας τηρήσετε χαμηλούς τόνους.  Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις ευνοούνται και είναι πιθανό να έχετε κάποια οικονομικά οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κρυφά πράγματα της ζωής σας ίσως έλθουν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να τα δικαιολογήσετε. Δυνατές επιθυμίες και φαντασιώσεις για τον έρωτα, μπορεί να σας ξεμυαλίσουν με κάποιο άτομο που αργότερα μπορεί να σας απογοητεύσει όταν θα ανακαλύψετε ότι δεν θα καλύπτει τις δικές σας προσδοκίες. Προσοχή λοιπόν στις επιλογές σας.  

ΛΕΩΝ
Μη δίνετε σημασία, σε παροδικά ξεσπάσματα κάποιων ατόμων, που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας. Προχωρήστε με μικρά και σταθερά βήματα, στα επαγγελματικά σας, για να έχετε όφελος. Οι σωστές αποφάσεις θα βοηθήσουν το μέλλον σας. Οι αλλαγές που θα σημειωθούν, θα προάγουν τις προοπτικές σας. Κάποια ταξίδια, θα σας ξεκουράσουν και  θα σας ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην υπερασπίζεστε τις θέσεις και τις ιδέες σας, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για την ορθότητά τους. Ίσως αυτές τις μέρες δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με αξιόλογο άτομο ή κάπως μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου για σας.  Μια εναλλακτική κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη είναι πολύ πιθανόν να δώσει  αξιόλογες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ
Ο αγώνας σας αυτές τις μέρες θα είναι να πετύχετε τα σχέδιά σας, με όλα τα μέσα. Η αυτοπεποίθηση σας θα ανεβασμένη και δεν θα λαμβάνετε και πολύ υπ’ όψη σας, τις συμβουλές των άλλων. Αν είστε μόνοι μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον ίσως γνωρίσετε νέο πρόσωπο που θα σας καλύπτει ερωτικά. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις ανάγκες του συντροφικού σας του προσώπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέες επαγγελματικές προοπτικές σας στον ορίζοντα. Θα σας γίνουν κάποιες προτάσεις που θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με ανοιχτό μυαλό. Στον κοινωνικό σας τομέα, κάποιες συνθήκες αλλάζουν μετά από συμβιβασμούς. Με την διάθεση σας ανεβασμένη θα σας δοθούν οι ευκαιρίες  να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα πολύτιμα για το μέλλον σας. Η απόκρυψη κάποιων εσωτερικών σας καταστάσεων,  δεν σας προσφέρει τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ανησυχίες σας για τις ανάγκες δικών σας προσώπων  θα σας αποσπούν το ενδιαφέρον σας αυτές τις μέρες. Θα παρακινήστε να κάνετε κάτι που εξυπηρετεί τα κοινά, ίσως και κάποια ομάδα ανθρώπων πολιτικά προσκείμενη προς την ιδεολογία σας . Σε προσωπικό επίπεδο θα βάζετε σε δεύτερη μοίρα ή θα ετεροχρονίζετε τα προβλήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι δεσμευμένοι, αυτή την εποχή θα βρεθούν μπροστά σε πολλούς πειρασμούς και αν αποφασίσουν να ενδώσουν σ’ αυτούς τα πράγματα γι’ αυτούς στην πορεία δεν θα είναι και τόσο ρόδινα. Ο Κρόνος στο δικό σας το ζώδιο, σας θέλει αρκετά προσεκτικούς ιδίως αν στο παρελθόν με σύντροφο ή συνεργάτες υπήρξαν μπερδεμένες ιστορίες. Αντίθετα οι αδέσμευτοι από σας, ευνοούνται τις αυτές ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες αυτές θα είναι ημέρες  εκπλήξεων.  Καθώς δεν έχετε το ενδιαφέρον για καθημερινά πράγματα και σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Θα είστε μέσα ακριβώς στο στοιχείο σας. Γι’ αυτό και μπορείτε, να αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα καθιερωμένα και να γνωρίσει πράγματα, πρωτοποριακά, διαφορετικά και συναρπαστικά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα γίνεται όλο και πιο στενότερη.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες αυτές τονίζουν περισσότερο την εσωτερικότητά σας και κάποια τάση φυγής. Αυτόν τον καιρό θα θελήσετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις μεγάλες παρέες και οι προτιμήσεις σας θα εστιασθούν στον δικό σας κόσμο που μπορεί να έχει να κάνει και με το παρελθόν.. Συμβουλή μου γι’ αυτό το διάστημα είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στο μέλλον σας και μικρότερη στην αναδρομή του παρελθόντος.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
9 έως 15 Απριλίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 9 Απριλίου 04:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 27° 56' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 27° 56' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 9 Απριλίου ώρα 02:49 μέχρι την Δευτέρα 9 Απριλίου ώρα 06:20.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Απριλίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 9 Απριλίου 09:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 13' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 0° 13' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 9 Απριλίου ώρα 07:27 μέχρι την Δευτέρα 9 Απριλίου ώρα 10:58.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 9 Απριλίου 09:49
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Δευτέρα 9 Απριλίου 09:49 μέχρι την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 21:38.
Με την Σελήνη στον Υδροχόο, θα αισθανόμαστε έλξη για οτιδήποτε νέο και ασυνήθιστο, καθώς και την ανάγκη για πρόοδο. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο διανοητικές παρά συναισθηματικές, και οι σχέσεις μας με τους άλλους θα γίνονται απρόσωπες. Θα μας αρέσουν οι κοινωνικές συγκεντρώσεις, οι ανταλλαγές ιδεών και, η θεσμοθέτηση μελλοντικών μας στόχων. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί: ασυνήθιστες δραστηριότητες, κοινωνικές επιδιώξεις, ομαδικές εργασίες και πειραματισμούς.

Δευτέρα 9 Απριλίου 21:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 9' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 6° 9' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 9 Απριλίου ώρα 19:25 μέχρι την Δευτέρα 9 Απριλίου ώρα 22:56.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Μαρτίου και από 24 έως 26 Ιανουαρίου.

Τρίτη 10 Απριλίου 03:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 5' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 9° 5' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Απριλίου ώρα 01:21 μέχρι την Τρίτη 10 Απριλίου ώρα 04:52.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Ιανουαρίου.

Τρίτη 10 Απριλίου 09:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 27' ΤΑΥΡΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 12° 27' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Απριλίου ώρα 08:05 μέχρι την Τρίτη 10 Απριλίου ώρα 11:36.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαΐου και από 30 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 10 Απριλίου 11:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 7' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 13° 7' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Απριλίου ώρα 09:26 μέχρι την Τρίτη 10 Απριλίου ώρα 12:57.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιανουαρίου και από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 10 Απριλίου 15:34
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 16' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 16' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Απριλίου ώρα 13:43 μέχρι την Τρίτη 10 Απριλίου ώρα 17:14.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 2 έως 4 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 02:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 37' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 20° 37' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 00:23 μέχρι την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 03:54.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαρτίου και από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 03:10
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 21° 6' ΚΡΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 21° 6' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 01:19 μέχρι την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 04:50.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Απριλίου και από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 03:29
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 15' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 15' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 01:38 μέχρι την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 05:09.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 04:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 35' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 21° 35' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 02:18 μέχρι την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 05:49.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου και από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 09:02
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 13º35' Ταύρου   και του ΑΡΗ στις 13º35' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Απριλίου ώρα 08:00 μέχρι την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 10:00.
Η χάρη και η αρμονία συναντώνται με τη δράση. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο εκπέμπει γοητεία, οι κινήσεις του είναι άψογες και η δράση του καλοσυνάτη. Όψη που φέρνει τον έρωτα και την ηδονή. Η διέλευση αυτή δίνει σφρίγος και ψυχική ισορροπία
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαΐου και από 2 έως 4 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 09:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 6' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 24° 6' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 07:16 μέχρι την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 10:47.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 15:15
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 21º34' Κριού  και του ΔΙΑ στις 21º34' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Απριλίου ώρα 23:00 μέχρι την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 07:00.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Απριλίου και από 13 έως 15 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 16:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 5' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28° 5' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 15:04 μέχρι την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 18:35.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Απριλίου και από 15 έως 17 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 18:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 48' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 28° 48' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 16:29 μέχρι την Τετάρτη 11 Απριλίου ώρα 20:00.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιανουαρίου και από 16 έως 18 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 19:54
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 21º15' Κριού  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21º15' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 10 Απριλίου ώρα 14:00 μέχρι την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 02:00.
Η περίοδος μ’ αυτή τη διέλευση θα είναι κακή, γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Απριλίου και από 10 έως 12 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 11 Απριλίου 21:39
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Τετάρτη 11 Απριλίου 21:39 μέχρι το Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 06:24.
Με την Σελήνη στους  Ιχθύες θα αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο θα κυριαρχούν,  η νοσταλγία, η τρυφερότητα, η διαίσθηση και η συμπόνια. Η Σελήνη στους Ιχθείς ευνοεί: δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φαντασία, μυστικιστικές ή πνευματικές αναζητήσεις, εσωτερική καλλιέργεια, μουσική, θέατρο, απομόνωση και δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Πέμπτη 12 Απριλίου 06:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 13' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 5° 13' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 04:57 μέχρι την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 08:28.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαρτίου και από 22 έως 24 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 12 Απριλίου 08:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 15' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 6° 15' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 06:57 μέχρι την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 10:28.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 23 έως 25 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 12 Απριλίου 11:00
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 22° 24' ΚΡΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 7° 24' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 09:09 μέχρι την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 12:40.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Απριλίου και από 24 έως 26 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 12 Απριλίου 14:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 7' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 9° 7' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 12:27 μέχρι την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 15:58.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 26 έως 28 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 12 Απριλίου 19:26
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 15º20' Ταύρου   και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15º20' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 05:00 μέχρι την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 10:00.
Η συναισθηματική και κοινωνική ζωή καλύπτουν απόλυτα το άτομο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με εξωραϊστικά και πολιτιστικά θέματα. Οι φιλίες που δημιουργούνται είναι ενδιαφέρουσες και βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση της ιδεολογίας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Μαΐου και από 4 έως 6 Μαρτίου.

Πέμπτη 12 Απριλίου 21:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 9' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 13° 9' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 20:08 μέχρι την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 23:39.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Απριλίου και από 2 έως 4 Μαρτίου.

Παρασκευή 13 Απριλίου 00:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 28' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 14° 27' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 12 Απριλίου ώρα 22:37 μέχρι την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 02:08.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Ιανουαρίου και από 3 έως 5 Μαρτίου.

Παρασκευή 13 Απριλίου 02:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 20' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 21' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 00:18 μέχρι την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 03:49.
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου.

Παρασκευή 13 Απριλίου 02:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 46' ΤΑΥΡΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 15° 46' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 01:05 μέχρι την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 04:36.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Μαΐου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Παρασκευή 13 Απριλίου 13:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 16' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 16' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 11:25 μέχρι την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 14:56.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Μαρτίου.

Παρασκευή 13 Απριλίου 13:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 22' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 21° 22' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 11:36 μέχρι την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 15:07.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου και από 10 έως 12 Μαρτίου.

Παρασκευή 13 Απριλίου 17:43
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 23° 39' ΚΡΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 23° 39' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 15:52 μέχρι την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 19:23.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Απριλίου και από 12 έως 14 Μαρτίου.

Σάββατο 14 Απριλίου 02:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 13' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28° 13' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 00:19 μέχρι το Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 03:50.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Απριλίου και από 17 έως 19 Μαρτίου.

Σάββατο 14 Απριλίου 06:25
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Σάββατο 14 Απριλίου 06:25 μέχρι την Δευτέρα 16 Απριλίου ώρα 11:49.
Με την Σελήνη στον Κριό η ψυχική μας διάθεση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Η έντονη δραστηριότητα, η βιασύνη, ο ανταγωνισμός, η επιθετικότητα αλλά και η συναισθηματική παρορμητικότητα είναι συμπτώματα αυτής της διέλευσης. Τα άτομα που είναι νωχελικά ενεργοποιούνται και τα άτομα που είναι ντροπαλά προσπαθούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.  Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί: ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα, εργασίες που βασίζονται  αποκλειστικά σε μας, αυτοπροβολή και εκμετάλλευση ευκαιριών.

Σάββατο 14 Απριλίου 09:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 20' ΤΑΥΡΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 2° 20' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 07:51 μέχρι το Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 11:22.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Μαΐου και από 23 έως 25 Μαρτίου.

Σάββατο 14 Απριλίου 12:21
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ - Πριν γίνει Ορθόδρομος.
Η στάση του ΕΡΜΗ πριν ο πλανήτης γίνει Ορθόδρομος, έχει διάρκεια από Σάββατο 14 Απριλίου 12:21 μέχρι την Δευτέρα 16 Απριλίου ώρα 12:20 και γίνεται στις 04º49' Κριού.
Κατά την περίοδο των δύο αυτών ημερών που ακολουθεί, θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ερμής, καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες κλπ θα αρχίζουν να μας εγκαταλείπουν  με αργούς ρυθμούς.   

Σάββατο 14 Απριλίου 12:58
ΔΙΑΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΔΙΑ στον ζωδιακό θα είναι στις 21º16' Σκορπιού  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21º16' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 6 Απριλίου ώρα 23:00 μέχρι το Σάββατο 21 Απριλίου ώρα 08:00.
Τα προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους και το άτομο έχει ξεκάθαρο μυαλό για να σκεφτεί τη στάση του και να εμβαθύνει στις αιτίες που προκαλούν τις πράξεις του. Έχει την προστασία και τη βοήθεια που χρειάζεται και αντιμετωπίζει το μέλλον του με σοβαρότητα και σύνεση. Οι αλλαγές οδηγούν προς το καλύτερο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου και από 10 έως 12 Ιανουαρίου.

Σάββατο 14 Απριλίου 14:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 48' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 4° 48' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 12:21 μέχρι το Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 15:52.
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαρτίου.

Σάββατο 14 Απριλίου 16:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 15' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 6° 14' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 14:57 μέχρι το Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 18:28.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου και από 27 έως 29 Μαρτίου.

Σάββατο 14 Απριλίου 20:27
ΑΡΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 15º24' Αιγόκερω  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15º24' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 08:00 μέχρι την Δευτέρα 16 Απριλίου ώρα 09:00.
Ευτυχία και ευχαρίστηση προκαλεί αυτή η διέλευση στο άτομο, καθώς βλέπει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Ιανουαρίου και από 4 έως 6 Μαρτίου.

Σάββατο 14 Απριλίου 22:01
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 8' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 9° 8' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 20:10 μέχρι το Σάββατο 14 Απριλίου ώρα 23:41.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου.

Κυριακή 15 Απριλίου 09:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 25' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 15° 25' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 15 Απριλίου ώρα 07:24 μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου ώρα 10:55.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 5 έως 7 Απριλίου.

Κυριακή 15 Απριλίου 09:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 42' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 15° 42' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 15 Απριλίου ώρα 07:55 μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου ώρα 11:26.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Ιανουαρίου και από 6 έως 8 Απριλίου.

Κυριακή 15 Απριλίου 15:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 51' ΤΑΥΡΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 18° 51' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 15 Απριλίου ώρα 13:29 μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου ώρα 17:00.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαΐου και από 9 έως 11 Απριλίου.

Κυριακή 15 Απριλίου 19:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 8' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 21° 8' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 15 Απριλίου ώρα 17:31 μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου ώρα 21:02.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου και από 11 έως 13 Απριλίου.

Κυριακή 15 Απριλίου 19:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 16' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 16' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 15 Απριλίου ώρα 17:45 μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου ώρα 21:16.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Απριλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου