Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ από: 12 έως: 18 Ιουνίου 2023 από τον αστρολόγο Δρ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

από: 12 έως: 18  Ιουνίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την περίοδο θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Πολλές εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν , κυρίως κοινωνικές  θα προσπαθήσετε να τις διεκπεραιώσετε. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία  να δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά. Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας ή που είχατε στενές σχέσεις στο παρελθόν μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι και απογοητευμένοι. Όμως μια αναθεώρηση και μια αυστηρή αυτοκριτική μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Οι ημέρες αυτές σας ευαισθητοποιούν,  αλλά και παράλληλα σας δείχνουν την ωμή πραγματικότητα. Αν στο παρελθόν δείχνατε στο πρόσωπο που αγαπάτε την εικόνα του ηγέτη, καιρός είναι να το κάνετε να αισθανθεί την τρυφερή σας πλευρά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν τον καιρό θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς. Πριν ξεκινήσετε κάτι, θα πρέπει να βάλετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε τα κρυολογήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε στον σύντροφο σας την αγάπη σας, γιατί τώρα θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες, για φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή. Μην δίνετε όλα τα αποθέματα της καλοσύνης σας, γιατί ίσως πέσετε θύμα εκμετάλλευσης. Επικεντρώστε την προσοχή σας, σε πρόβλημα του επαγγελματικού σας χώρου. Η θετική σας σκέψη, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα. Θα μπορέσετε να πετύχετε αξιοσημείωτη βελτίωση σε καθημερινά σας θέματα.

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός ν’ αναθεωρήσετε τη στάση σας, και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για πρόοδο και εξέλιξη. Τώρα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείτε μ’ αυτό ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.  Οι σχέσεις σας με τους δικούς σας  γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράσταση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα αρκετά κατάλληλο το χρονικό αυτό διάστημα  για  να έλθετε σε επικοινωνία με τα δικά σας τα πρόσωπα,  να τηλεφωνήσετε να στείλετε κάποιο μήνυμα αγάπης. Μπορείτε επίσης να θελήσετε να αγοράσετε κάτι το όμορφο,  που θα προκαλεί, ή που θα κεντρίζει το ενδιαφέρον των άλλων. Αυτή την εβδομάδα θα είστε πιο μαγνητικοί και σεξουαλικά ελκυστικοί  και η καθημερινότητά  σας θα είναι αρμονική και ανεβασμένη.

ΖΥΓΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς και παρά την αντίθετη διάθεσή σας  θα πρέπει να τους υποστείτε αν δεν θα θέλατε να χάσετε κάποια αγαθά της ζωής σας που με πολύ κόπο αποκτήσατε. Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αγάπη και η ομορφιά παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας τώρα.  Είναι η κατάλληλη εποχή να αποδώσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η αισθητική σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και είναι πιθανόν να θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον σας. Θα αποκτήσετε νέες φιλοδοξίες και πιστεύω. Η αυτοπεποίθηση σας επειδή θα είναι ψηλά δεν θα λαμβάνετε στα σοβαρά τις συμβουλές των άλλων. Θα νιώθετε απελευθερωμένοι από το περιβάλλον σας, θα λειτουργείτε αυτόνομα και βιαστικά, με αποτέλεσμα να καραδοκούν τα λάθη που θα προέρχονται από ανεξέλικτες πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σας αυτόν τον καιρό τον απασχολούν σοβαρά θέματα, άλλα και θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν κρύβοντας κάποιον ερωτικό τόνο. Επιλέξτε την επίλυση των πρώτων θεμάτων και ως προς τα Δευτέρα, αν πρόκειται για θλιβερές καταστάσεις, αφήστε το παρελθόν να κυλίσει στην λησμονιά του χρόνου, και εμπεδώστε το, σαν τυπική ανάμνηση. Στον οικονομικό σας τον τομέα προσπαθήστε να ελέγξετε τις δαπάνες σας και η εβδομάδα αυτή  είναι ότι πρέπει για να πάρετε σχετικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον ερωτικό σας τον τομέα δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση από ότι στο παρελθόν. Αν έχετε κάποιο ερωτικό μπέρδεμα δεν θα είναι σκόπιμο τις μέρες να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ερωτικού ξεκαθαρίσματος. Εξετάστε αντικειμενικά τα θέματα της ζωής σας, ακόμα και στην περίπτωση που κάποιοι δουλέψουν εναντίον σας. Η εποχή αυτή χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι τρίτοι μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία διότι καραδοκούν νευροφυτικές διαταραχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος αυτή θα είναι φορτισμένη αρκετά.  Θα ξαναθυμηθείτε δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος και θα θυμώσετε ..αναδρομικά ή ασήμαντα γεγονότα στο σπίτι σας θα σας προκαλούν αδικαιολόγητη αναστάτωση.  Δείξτε λίγη ψυχραιμία. Μπορεί να προκαλέσετε ατυχήματα, που μπορείτε να τα αποφύγετε με λίγη αυτοσυγκράτηση. Μην γίνεστε έρμαιο της φαντασίας σας και του αδικαιολόγητου θυμού σας, γιατί κινδυνεύει η υγεία σας, ιδίως το στομάχι. Κάποιο ταξιδάκι θα ήταν ότι έπρεπε γι’ αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή και η δραστηριότητά σας θα είναι ανεβασμένη. Όλες αυτές τις ημέρες Θα αισθάνεστε ερωτικοί. Αν η προσωπική ζωή σας πήγανε καλά τον τελευταίο καιρό θα νιώσετε  τώρα ακόμα πιο καλά.  Εάν στο παρελθόν υπήρξαν αποτυχίες, θα πρέπει τώρα να εντοπίσετε τα αίτια που τις προκάλεσαν τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα. Στο διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργηθούν γκρίνιες, ζήλιες και κακίες για τους άλλους, προσπαθήστε να τις αποφύγετε.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

από: 12 έως: 18  Ιουνίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 ώρα : 1:51   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2023 ώρα: 02:40   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 05°55' του ΚΡΙΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 23 Μαρτίου  έως: 28 Μαρτίου   από: 26 Ιουλίου  έως: 31 Ιουλίου και  από: 25 Νοεμβρίου  έως: 30 Νοεμβρίου    

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 ώρα : 8:01   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 376432,  Φωτ.34,7%  

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 ώρα : 14:22  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 ώρα: 15:35   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 13°15' του ΚΡΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 31 Μαρτίου  έως: 5 Απριλίου   από: 2 Αυγούστου  έως: 7 Αυγούστου και  από: 2 Δεκεμβρίου  έως: 7 Δεκεμβρίου   

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης πολλές φορές λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ΄αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.    

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 ώρα: 22:54   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°23' του ΚΡΙΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου   από: 7 Αυγούστου  έως: 12 Αυγούστου και  από: 6 Δεκεμβρίου  έως: 11 Δεκεμβρίου

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 12 Ιουνίου 2023 ώρα: 02:14

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°16' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου   από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει σύνοδο με τη Σελήνη δημιουργείται έντονη η ανάγκη στο άτομο να έρχεται σε επαφή περισσότερο με το συναισθηματικό κόσμο των άλλων παρά με το δικό του.   

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 ώρα : 2:18 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 ώρα: 06:59

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°55' του ΚΡΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Απριλίου  έως: 13 Απριλίου   από: 9 Ιουνίου  έως: 14 Ιουνίου και  από: 8 Φεβρουαρίου  έως: 13 Φεβρουαρίου  

Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο για συναισθηματική έκφραση για ερωτικά ραντεβού που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 ώρα : 8:47 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 379998,  Φωτ.24,4%  

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 13  Ιουνίου 2023 ώρα: 12:59      

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 7°11’ του ΛΕΟΝΤΑ  σε κουίνκουνξ  με τον ΚΡΟΝΟ στις 7°11 των ΙΧΘΥΩΝ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 27 Ιουλίου  έως: 1 Αυγούστου και  από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου    

Αυτή η διέλευση μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα στις επαγγελματικές σου σχέσεις και στις σχέσεις με τους ιδιαίτερα αγαπημένους σου ανθρώπους. Η συχνή αλλαγή της ψυχολογικής σου διάθεσης από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και αντίστροφα ενδεχομένως να 'χει ως αιτία την άστατη συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου ή την κακή συμπεριφορά ορισμένων φιλικών ατόμων απέναντι σου. Επίσης μπορεί να νιώθεις μια απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη εξαιτίας ενός αισθηματικού δεσμού που «ναυάγησε». Ασχολήσου με οτιδήποτε αρκεί αυτό με το οποίο ασχολείσαι να σε απορροφά ολοκληρωτικά. Ασχολίες με τον καλλωπισμό σου όσο και τον εξωραϊσμό κάποιων χώρων σε αποσπούν από καταθλιπτικά συναισθήματα διότι έτσι και αλλιώς σε κάνουν να νιώθεις κάποια ευχαρίστηση.      

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 ώρα : 15:27      

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 ώρα : 21:25      

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τρι.13-Ιουν-2023 8:31 μμ  

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 ώρα: 21:26

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°57' του ΚΡΙΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου   από: 19 Ιουλίου  έως: 24 Ιουλίου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου  

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 ώρα: 21:31

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΑΥΡΟΥ      

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.   

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2023 ώρα: 00:16   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°31' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου   από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου και  από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου  

Οι εσωτερικές σας αξίες θα είναι σε αρμονία με τις κυρίαρχες κοινωνικές τάσεις και τα ιδανικά υποστηρίζοντας τη δημοτικότητα και τη γενναιοδωρία σας με τους ανθρώπους. Αυτές οι ιδιότητες θα σας  κάνουν έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από αυτές τις κοινωνικές τάσεις και ακόμη και να γίνετε εκπρόσωπος ή υποστηρικτής τους. Προσέξτε όμως στο να μην παρασυρθείτε από νεοτερισμούς και τα τερτίπια της εποχής.  Μάθετε να αναπτύσσετε την αυτονομία σας.    

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ώρα : 2:46    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ώρα: 08:40   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°08' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΔΙΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου   από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου και  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου  

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες     

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ώρα : 9:34    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 383624,  Φωτ.15,5%  

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ώρα: 10:35   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 07°12' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 23 Απριλίου  έως: 28 Απριλίου   από: 25 Ιουνίου  έως: 30 Ιουνίου και  από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου  

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ώρα: 12:07   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°02' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 24 Απριλίου  έως: 29 Απριλίου   από: 28 Ιουλίου  έως: 2 Αυγούστου και  από: 25 Ιανουαρίου  έως: 30 Ιανουαρίου  

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ώρα : 16:32  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2023 ώρα: 00:15    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 14°39' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου   από: 4 Αυγούστου  έως: 9 Αυγούστου και  από: 1 Φεβρουαρίου  έως: 6 Φεβρουαρίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος έχει πολλά νεύρα όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία.Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση είναι πολύ νευρικές μπορεί να έχουμε ατυχήματα καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά 

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 ώρα : 3:16    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 ώρα: 05:46    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°39' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Μαΐου  έως: 9 Μαΐου   από: 7 Αυγούστου  έως: 12 Αυγούστου και  από: 3 Φεβρουαρίου  έως: 8 Φεβρουαρίου

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προβληματίζεστε στο να επικυρώσετε τα συναισθήματά σας ή να αισθάνεστε αποξενωμένοι και ανασφαλείς.

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 ώρα : 10:22   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 387252,  Φωτ.8,5%    

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 ώρα: 11:54    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°57' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΟΥΡΑΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου   από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου και  από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου  

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.    

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 ώρα : 17:37   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 15  Ιουνίου 2023 ώρα: 19:9    

Ο ΕΡΜΗΣ 7°12’των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο με τον ΚΡΟΝΟ στις 7°12 των ΙΧΘΥΩΝ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 25 Μαΐου  έως: 30 Μαΐου και  από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου   

Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.     

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 15  Ιουνίου 2023 ώρα: 19:9    

Ο ΚΡΟΝΟΣ 7°12’των ΙΧΘΥΩΝ σε Τετράγωνο με τον ΕΡΜΗ στις 7°12 των ΔΙΔΥΜΩΝ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου και  από: 25 Μαΐου  έως: 30 Μαΐου   

Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.     

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2023 ώρα: 00:18    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°37' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Μαΐου  έως: 20 Μαΐου   από: 17 Ιουλίου  έως: 22 Ιουλίου και  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου      

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ώρα : 3:51     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ώρα : 4:35     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Παρ.16-Ιουν-2023 3:45 πμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ώρα: 04:36    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°55' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Μαΐου  έως: 22 Μαΐου   από: 19 Σεπτεμβρίου  έως: 24 Σεπτεμβρίου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου  

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ώρα: 04:46    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  των ΔΙΔΥΜΩΝ.  

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών την ομιλία την ευγλωττία την κίνηση αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια με κοντινούς συγγενείς με φίλους και γνωστούς να πάμε ένα κοντινό ταξίδι να προβάλουμε τις ιδέες μας να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα για να κουτσομπολέψουμε για να στείλουμε e-mail για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε μήπως από παρόρμηση παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.     

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ώρα : 11:12   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 390838,  Φωτ.3,6%    

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ώρα: 18:19    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 07°12' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 25 Μαΐου  έως: 30 Μαΐου   από: 27 Αυγούστου  έως: 1 Σεπτεμβρίου και  από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου  

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ώρα : 18:42   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ώρα: 20:27    

Ο ΚΡΟΝΟΣ  σε στάση στις 07°12’ των Ιχθύων.( Πριν γίνει Ανάδρομος.)

Θα αρχίσουν  να δημιουργούνται κάποιες στασιμότητες καταστάσεων .  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί η ανταγωνιστικότατα για υπεροχή ή επίδειξη.   

---------------------------------------------------------------------- 

45094   

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ώρα: 22:12    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 09°15' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Συζυγία  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Μαΐου  έως: 1 Ιουνίου   από: 27 Μαΐου  έως: 1 Ιουνίου και  από: 27 Μαΐου  έως: 1 Ιουνίου       

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.  

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ώρα: 23:57    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 10°10' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 28 Μαΐου  έως: 2 Ιουνίου   από: 30 Ιουλίου  έως: 4 Αυγούστου και  από: 27 Μαρτίου  έως: 1 Απριλίου    

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 ώρα : 4:30   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 ώρα: 11:13  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°06' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Ιουνίου  έως: 8 Ιουνίου   από: 5 Αυγούστου  έως: 10 Αυγούστου και  από: 2 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου  

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 ώρα : 12:05 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 394317,  Φωτ.0,8%    

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 ώρα: 14:41  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°55' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Ιουνίου  έως: 10 Ιουνίου   από: 7 Αυγούστου  έως: 12 Αυγούστου και  από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου    

Αφήστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα αισθανθείτε ελεύθεροι ακολουθώντας το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας.      

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 ώρα: 17:33  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°24' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Ιουνίου  έως: 12 Ιουνίου   από: 9 Αυγούστου  έως: 14 Αυγούστου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας δίνεται η  δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας μέσω των συναισθημάτων σας. Ψάχνοντας θα βρείτε τα εργαλεία για να τις θεραπεύσετε.     

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 17  Ιουνίου 2023 ώρα: 18:29 

Ο ΕΡΜΗΣ 10°49’των ΔΙΔΥΜΩΝ.  σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 10°49 του ΛΕΟΝΤΑ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 29 Μαΐου  έως: 3 Ιουνίου και  από: 31 Ιουλίου  έως: 5 Αυγούστου     

Η καλή διάθεση και η ηρεμία χαρακτηρίζουν τα άτομα που δέχονται αυτές τις όψεις από τη διέλευση της Αφροδίτης. Οι φιλικές συζητήσεις και οι ευχάριστες παρέες θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά.

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 ώρα : 19:44 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 ώρα : 5:16   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 ώρα: 07:36  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°43' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Συζυγία  με τον ΗΛΙΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Ιουνίου  έως: 19 Ιουνίου   από: 14 Ιουνίου  έως: 19 Ιουνίου και  από: 14 Ιουνίου  έως: 19 Ιουνίου  

Νέα ξεκινήματα ξαφνικές αλλαγές θετική συναισθηματική έκφραση επαφή με την θηλυκή πλευρά η με κάποια γυναίκα συναισθηματική χαρά επαφή με κόσμο ερωτισμός.  

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 ώρα : 7:37   

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ    

Διαμορφώστε τις προθέσεις σας. Αξιολογήστε τα εσωτερικά σας οράματα και δημιουργήστε μια εικόνα σύμφωνη με τα δικά σας θέλω και τις δικές σας δυνατότητες. Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους σας. Στόχος σας έχοντας να αφήσετε τον στόχο να γίνει ξεκάθαρος χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα επιτευχθεί. Είναι καιρός να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.  

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 ώρα : 9:22   

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Κυρ.18-Ιουν-2023 12:57 μμ     

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 ώρα: 09:23  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°38' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Ιουνίου  έως: 20 Ιουνίου   από: 17 Σεπτεμβρίου  έως: 22 Σεπτεμβρίου και  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου    

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 ώρα : 12:58 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 397593,  Φωτ.0,2%    

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 ώρα: 13:58  

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ  

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.       

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 ώρα: 16:26  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°16' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Ιουνίου  έως: 24 Ιουνίου   από: 21 Αυγούστου  έως: 26 Αυγούστου και  από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου  

Αυτή η ευεργετική όψη ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 ώρα: 20:27  

Ο ΚΡΟΝΟΣ Ανάδρομος στις 07°12’ των Ιχθύων.

Ο Ανάδρομος Κρόνος  βγάζει προς τα πάνω και υπερτονίζει όλες τις αρνητικές ιδιότητες του δύσκολου αυτού πλανήτη. Δηλαδή την έλλειψη ευελιξίας  τον αρνητισμό την κατάθλιψη τις μεγάλες απαιτήσεις τις φοβίες την μοναχικότητα και την αναποφασιστικότητα. Ο ανάδρομος Κρόνος μειώνει την υπομονή και την επιμονή του δημιουργικού ανθρώπου και τον αποσυντονίζει. Μια ισχυρή παρότρυνση δυναμικά εκπεφρασμένη θα μπορούσε να καταστεί  το αντίδοτο αυτής της περιόδου.  

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 ώρα : 20:42 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

----------------------------------------------------------------------


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου