Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ από: 5 έως: 11 Ιουνίου 2023 από τον αστρολόγο Δρ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

από: 5 έως: 11  Ιουνίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Οι πλανητικές θέσεις αυτής της εβδομάδας ευνοούν μόνο τις καλές αισθηματικές σχέσεις. Σε νέες σχέσεις θα πρέπει να κοιτάξετε το βάθος των ανθρώπων και όχι την επιφάνεια που μπορεί να κρύβει την πραγματικότητα. Είναι  πιθανό  να  αναγκαστείτε  να  απομακρύνετε κάτι που δεν υφίσταται πλέον ή που έχει φθαρεί. Οι χαμηλοί τόνοι θα είναι απαραίτητοι γι’ αυτό το διάστημα. Οι πλανήτες τώρα σας ζητούν  να σκέφτεστε πιο θετικά. Παλαιές επιζήμιες για σας καταστάσεις θέλουν τώρα ξεκαθάρισμα ή κάποια οριοθέτηση .

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος είναι καλή για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε.  Θα έχετε καθαρό μυαλό, ευχέρεια λόγου και θα είστε αποφασιστικοί. Η επικοινωνία ευνοείται αυτές τις μέρες. Θα είστε έτοιμοι για προκλητικές διανοητικές δραστηριότητες και για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις της καθημερινότητας . Στα οικονομικά σας θέματα θα πρέπει να αποφύγετε τα νέα ανοίγματα προς το τέλος της εβδομάδας, αν θέλετε να αποφύγετε μπλεξίματα και μελλοντικές περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συναισθήματά σας για φίλους και για δικά σας άτομα λόγω των ημερών που περιμένουμε  θα είναι βαθύτερα και εντονότερα.  Η ανάγκη σας να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας θα είναι πολύ ισχυρή.  την άλλη πλευρά, απαιτήσεις,  προθεσμίες, ή κάποια εργασία που προκύπτει ξαφνικά μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια πίεση.  Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις καταστάσεις και χωρίς ένταση να περάσετε καλά κι’ ευτυχισμένα. Παράλληλα το διάστημα αυτό  διεγείρει την ερωτική σας φύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκό αυτό το διάστημα για σας, αν στο παρελθόν είχατε αξιοποιήσει θετικά τις ευκαιρίες που σας είχαν παρουσιασθεί. Οι πλανητικές θέσεις ευνοούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Μην βασιστείτε στους άλλους βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα οι αισθηματικές και οι ερωτικές θα γίνουν εντονότερες και αποκτήσουν πάθος. Η προσοχή σας παράλληλα θα  επικεντρωθεί στα οικογενειακά και τα οικονομικά σας που έχουν την  ελπίδα να καλυτερεύσουν, αν αποφύγετε κάποιες αχρείαστες  αγορές σε ακριβά είδη, ρουχισμού και εμφάνισης. Είναι μια περίοδος ακόμα που θα πρέπει να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα η αναδρομή στα πράγματα και τις αποφάσεις του παρελθόντος, θα σας βοηθήσει πολύ να ερμηνεύσετε σωστότερα τις τωρινές καταστάσεις.  Όμως παράλληλα, πολλές αντιθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν αυτόν τον καιρό με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, με την οικογένειά σας και με τους συνεργάτες σας. Γι’ αυτό θα σας συμβούλευα να είσαστε πιο ελαστικοί αυτόν τον καιρό. Δείξτε τους πως είστε εσείς ο άνθρωπος που μπορεί να ακούει τους άλλους και που λαμβάνει υπ’ όψιν του τις γνώμες των άλλων..

ΖΥΓΟΣ

Θα αισθανθείτε πιο εκφραστικοί με τους άλλους αυτές τις μέρες και οι δυνατότητές σας να συμμετέχετε σε ανοικτές συζητήσεις και επικοινωνία, θα είναι μεγάλες. Στην  εργασία σας θα είστε παρατηρητικοί,  και στον τομέα της εκμάθησης, θα μπορείτε να αφομοιώνετε πιο εύκολα τις έννοιες των πραγμάτων που μαθαίνετε. Μέσω μιας ήπιας  συμπεριφοράς σας, θα ευνοηθείτε στα αισθηματικά σας θέματα. Μην υποσχεθείτε  κάτι που μελλοντικά δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις ζαβολιές σας αυτή την περίοδο θα πρέπει να τις ξεχάσετε δεν ευνοούνται τώρα παράλληλες σχέσεις. Μιλώ για εκείνους σας που με πολλά λόγια υπόσχονται περισσότερα εκείνα που μπορούν να κάνουν. Από τις δικές σας ενέργειες φίλες και φίλοι μου ,εξαρτάται το μέλλον του δεσμού σας. Απαγκιστρωθείτε τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι ένα.  Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε λιγότερο για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσοι είστε χωρίς σύντροφο, να είστε προσεκτικοί σε άτομα που εμφανίζονται χωρίς να τα περιμένατε, ξαφνικά στη ζωή σας. Τις μέρες αυτές ίσως να σας απασχολήσει κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του παρελθόντος και καλύψτε πιεστικές υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε αμφίβολες επενδύσεις και τα οικονομικά ρίσκο. Στο διάστημα αυτό  αποφύγετε συγκρούσεις με συγγενείς και φίλους σας. Το μυαλό σας θα είναι γρήγορο και οι αποφάσεις σας ξαφνικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε κάποιες τάσεις αυτή την εβδομάδα να γίνετε δικτατορικοί, πιεστικοί και αδιάλλακτοι με τους άλλους αλλά η εποχή των δικτατόρων πέρασε και αν δεν το συνειδητοποιήσατε κάντε το τώρα, αν θέλετε στο μέλλον να μην δημιουργήσετε δυσεπίλυτα προβλήματα. Στον επαγγελματικό σας να ξεκαθαρίστε εκκρεμότητες που χρονίζουν. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό στους άλλους και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους του αμέσου περιβάλλοντος σας θα είναι αρμονικές.  Θα έχετε μια τάση για το εύκολο και το αόριστο περισσότερο παρά για πάλη και επιμονή για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας εντούτοις θα διαθέτετε περισσότερη ενέργεια και κέφι αυτήν την εποχή.  Ακόμα είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάτι συναισθηματικό, ερωτικό ή και φιλικό που δεν το είχατε στις προτεραιότητές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε όρεξη για δουλειά, αλλά μην πιέζετε την τύχη σας προσπαθώντας να πουλήσετε μια ιδέα ή ένα έργο σε έναν παλιό φίλο. Το να ακολουθήσετε το καλό παράδειγμα ενός συνεργάτη θα προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Απαντήστε γρήγορα στα μηνύματα.  Δεν είναι καλή ιδέα να βάλετε την εργασιακή σας ηθική σε ένα βάθρο όπου είναι πολύ δύσκολο για τα συνηθισμένα άτομα να την φτάσουν.

 


 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

από: 5 έως: 11  Ιουνίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

 Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 ώρα : 1:29     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 367477,  Φωτ.99,0%  

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 ώρα : 6:14     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 ώρα : 6:22     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Δευ.5-Ιουν-2023 9:30 πμ  

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 ώρα: 06:23    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°30' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Δεκεμβρίου  έως: 21 Δεκεμβρίου   από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου και  από: 17 Σεπτεμβρίου  έως: 22 Σεπτεμβρίου    

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 ώρα: 10:31    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΑΙΓΟΚΕΡΩ  

Η Σελήνη στο φιλόδοξο παρορμητικό γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση την καριέρα την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.   

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 ώρα: 13:45    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°58' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 20 Δεκεμβρίου  έως: 25 Δεκεμβρίου   από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου και  από: 22 Αυγούστου  έως: 27 Αυγούστου  

Αυτή η ευεργετική πτυχή ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023  ώρα:16:47    

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εισέρχεται στον Λέοντα.  

Μπορεί να αισθάνεστε πιο σίγουροι και ανεξάρτητοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις. Η νέα ενέργεια θα σας φέρει πολλή αυτοπεποίθηση αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο οποιαδήποτε κατάσταση. Θα είστε πιο πρόθυμοι να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε κάτι νέο και θα είστε σε θέση να εκφραστείτε με μεγαλύτερη σαφήνεια. Έτσι αν έχετε κάτι που πρέπει να κάνετε αυτή είναι η τέλεια στιγμή για αυτό! 

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 ώρα: 17:43    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 04°22' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΔΙΑ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 23 Δεκεμβρίου  έως: 28 Δεκεμβρίου   από: 20 Απριλίου  έως: 25 Απριλίου και  από: 24 Αυγούστου  έως: 29 Αυγούστου  

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 5  Ιουνίου 2023 ώρα: 19:4     

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 0°05’ του ΛΕΟΝΤΑ σε Αντίθεση με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 0°05 του ΥΔΡΟΧΟΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 19 Ιουλίου  έως: 24 Ιουλίου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου    

Το άτομο με αυτή την επίδραση νιώθει απομονωμένο και η σχέση του δεν το ικανοποιεί και το στενοχωρεί. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται και δεν υπάρχουν διέξοδοι ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις του ατόμου βγαίνουν στην επιφάνεια και το ταλαιπωρούν. Αν θέλετε να συντηρήσετε μια σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και αν δέχεστε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα πράγματα. Επίσης με μια τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε σημαντικές απώλειες.    

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 ώρα : 21:50   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 ώρα: 22:11    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 07°05' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 25 Δεκεμβρίου  έως: 30 Δεκεμβρίου   από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου και  από: 27 Οκτωβρίου  έως: 1 Νοεμβρίου      

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 ώρα : 2:34   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 365465,  Φωτ.95,3%  

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 6  Ιουνίου 2023 ώρα: 3:27   

Ο ΗΛΙΟΣ 15°05’των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 0°05 του ΥΔΡΟΧΟΟΥ       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 2 Ιουνίου  έως: 7 Ιουνίου και  από: 1 Φεβρουαρίου  έως: 6 Φεβρουαρίου       

Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα το οποίο όμως να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν τελικά διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους ήρεμα και όχι με αντιδικίες.   

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 ώρα : 7:18   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 ώρα: 17:46  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°02' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Ιανουαρίου  έως: 11 Ιανουαρίου   από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου και  από: 9 Οκτωβρίου  έως: 14 Οκτωβρίου   

Όταν ο Χείρωνας τετραγωνίζεται με τη Σελήνη ο εσωτερικός κόσμος σας αναστατώνεται από ανασφάλειες  χωρίς να μπορεί να ζητήσει ευθέως  βοήθεια από το περιβάλλον του.     

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 ώρα: 20:10  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°30' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Ιανουαρίου  έως: 13 Ιανουαρίου   από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου και  από: 10 Σεπτεμβρίου  έως: 15 Σεπτεμβρίου    

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

---------------------------------------------------------------------- 

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 ώρα : 22:49 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2023 ώρα: 00:33     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 23°11' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Ιανουαρίου  έως: 15 Ιανουαρίου   από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου και  από: 13 Σεπτεμβρίου  έως: 18 Σεπτεμβρίου    

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 ώρα : 3:38     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 364864,  Φωτ.88,7%  

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 ώρα : 7:38     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τετ.7-Ιουν-2023 10:41 πμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 ώρα: 07:39     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°32' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου   από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου και  από: 16 Νοεμβρίου  έως: 21 Νοεμβρίου    

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 ώρα : 8:30     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 ώρα: 11:42     

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας για φιλανθρωπικό έργο για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 ώρα: 11:47     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°03' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Συζυγία  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου   από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου  

Η προθυμία σου να ρισκάρεις συναισθηματικά σε οδηγεί σε γενική εκκαθάριση κατά περιόδους στις πιο σημαντικές προσωπικές σου σχέσεις.

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 ώρα: 14:38     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°48' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Αντίθεση  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου   από: 21 Ιουλίου  έως: 26 Ιουλίου και  από: 21 Ιουλίου  έως: 26 Ιουλίου  

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 ώρα: 14:44     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°51' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου   από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου και  από: 22 Οκτωβρίου  έως: 27 Οκτωβρίου   

Αυτοί οι κομβικοί σύνδεσμοι τείνουν προς ισχυρά συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικές ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να διαστρεβλωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 ώρα: 19:34     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 04°48' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΔΙΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 22 Ιανουαρίου  έως: 27 Ιανουαρίου   από: 21 Απριλίου  έως: 26 Απριλίου και  από: 25 Οκτωβρίου  έως: 30 Οκτωβρίου   

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

---------------------------------------------------------------------- 

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 ώρα : 23:39    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 ώρα : 4:38

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 365566,  Φωτ.79,8%  

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 ώρα: 05:10     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 10°39' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 28 Ιανουαρίου  έως: 2 Φεβρουαρίου   από: 30 Ιουλίου  έως: 4 Αυγούστου και  από: 30 Ιουλίου  έως: 4 Αυγούστου    

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 ώρα : 9:44

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 ώρα: 15:28     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°54' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Αντίθεση  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Φεβρουαρίου  έως: 8 Φεβρουαρίου   από: 6 Αυγούστου  έως: 11 Αυγούστου και  από: 6 Αυγούστου  έως: 11 Αυγούστου  

Το διάστημα αυτό άστοχες ανασφάλειες και άγχος μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας χωρίς μα μπορείτε να κοντρολάρετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας. 

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 ώρα: 16:28     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°31' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Φεβρουαρίου  έως: 8 Φεβρουαρίου   από: 5 Ιουνίου  έως: 10 Ιουνίου και  από: 7 Οκτωβρίου  έως: 12 Οκτωβρίου   

Πολύ καλές επαφές με το άλλο φύλο χαρά συναισθηματική εξωστρέφεια καλή περίοδος για βόλτα επαφές με κόσμο με γυναίκες για ερωτικά ραντεβού.

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 ώρα: 19:07     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°07' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Φεβρουαρίου  έως: 10 Φεβρουαρίου   από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου και  από: 8 Δεκεμβρίου  έως: 13 Δεκεμβρίου

Όταν ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας δίνεται η  δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας μέσω των συναισθημάτων σας. Ψάχνοντας θα βρείτε τα εργαλεία για να τις θεραπεύσετε.     

---------------------------------------------------------------------- 

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 ώρα: 21:37     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°37' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Φεβρουαρίου  έως: 11 Φεβρουαρίου   από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου και  από: 10 Νοεμβρίου  έως: 15 Νοεμβρίου    

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 ώρα : 0:19

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 ώρα : 5:35

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 367344,  Φωτ.69,3%  

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 ώρα: 07:23      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°30' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΕΡΜΗ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 17 Φεβρουαρίου   από: 14 Μαΐου  έως: 19 Μαΐου και  από: 15 Νοεμβρίου  έως: 20 Νοεμβρίου    

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 ώρα : 7:23

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Παρ.9-Ιουν-2023 12:13 μμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 ώρα : 10:58     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 ώρα: 13:14      

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  των ΙΧΘΥΩΝ      

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς πιο ευαίσθητους πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα ένα ποτάμι ή μια λίμνη.      

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 ώρα: 16:10      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°45' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου   από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου και  από: 20 Δεκεμβρίου  έως: 25 Δεκεμβρίου   

Αυτή η ευεργετική όψη ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

---------------------------------------------------------------------- 

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 ώρα: 22:01      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 05°14' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΔΙΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 21 Φεβρουαρίου  έως: 26 Φεβρουαρίου   από: 21 Απριλίου  έως: 26 Απριλίου και  από: 24 Δεκεμβρίου  έως: 29 Δεκεμβρίου   

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 10  Ιουνίου 2023 ώρα: 0:14   

Ο ΕΡΜΗΣ 27°34’ του ΤΑΥΡΟΥ  σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27°34 των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 15 Μαΐου  έως: 20 Μαΐου και  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου     

 Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.  

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 ώρα : 0:53   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 9 Ιουνίου 2023 ώρα: 01:15    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 07°09' των ΙΧΘΥΩΝ σε Συζυγία  με τον ΚΡΟΝΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου   από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου και  από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου   

Η κούραση οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη παρότι θα είναι πολύ αργή. 

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 ώρα : 6:26   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 369919,  Φωτ.57,7%  

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 ώρα : 12:08 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 ώρα: 22:31  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°40' των ΙΧΘΥΩΝ σε Τετράγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Μαρτίου  έως: 12 Μαρτίου   από: 7 Ιουνίου  έως: 12 Ιουνίου και  από: 8 Δεκεμβρίου  έως: 13 Δεκεμβρίου  

Υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται προσοχή. Δυσκολία στην συναισθηματική έκφραση ατυχία με το άλλο φύλο αλλά και με γυναίκες Καταστάσεις που χαλάνε τη διάθεση αλλά περνάνε γρήγορα αν δεν μπει λάδι στην φωτιά.   

---------------------------------------------------------------------- 

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 ώρα : 22:31 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης συνειδητοποιείτε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί σε σχέση με την επίτευξη των στόχων σας. Η δράση είναι απαραίτητη είτε προβείτε σε μια διορθωτική ενέργεια είτε κάντε την τελική ώθηση που απαιτείται για να πραγματοποιήσετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η λειτουργία αυτής της φάσης βασίζεται στις εκδηλώσεις. Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας.     

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 10 Ιουνίου 2023 ώρα: 00:20  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°44' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Μαρτίου  έως: 13 Μαρτίου   από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου και  από: 8 Ιανουαρίου  έως: 13 Ιανουαρίου  

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ώρα : 1:23   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ώρα : 7:15   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 373021,  Φωτ.46,0%  

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11  Ιουνίου 2023 ώρα: 11:51 

Ο ΑΡΗΣ 12°35’ του ΛΕΟΝΤΑ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27°35 των ΙΧΘΥΩΝ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 2 Αυγούστου  έως: 7 Αυγούστου και  από: 0 Ιανουαρίου  έως: 5 Μαρτίου      

Η διέλευση αυτή ίσως να συμβολίζει μία εποχή στην οποία επιζητάς να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από καινούργια ενδιαφέροντα και δραστηριότητες οι οποίες όμως να' ναι απατηλές και επικίνδυνες. Περίεργες φαντασιώσεις κρυμμένα πάθη διαστροφή της αισθητικής και του αισθησιασμού επίσης και συνήθειες όπως το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά που εξυπηρετούν μία φυγή από την πραγματικότητα μπορεί να σε ωθήσουν σε μία συναισθηματική διέξοδο αυτοκαταστροφής. Λειτούργησε τη ζωική ενέργεια του Άρη σε σωματική δραστηριότητα μόνο όμως για τον εμπλουτισμό της γνώσης σου και όχι πειραματιζόμενος και το αποτέλεσμα της διέλευσης δε θα είναι οδυνηρό.     

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ώρα: 12:08  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°35' των ΙΧΘΥΩΝ σε Συζυγία  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου   από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου και  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου    

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ώρα : 12:09 

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Κυρ.11-Ιουν-2023 3:20 μμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ώρα : 13:16 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11  Ιουνίου 2023 ώρα: 13:25 

Ο ΕΡΜΗΣ 29°59’ του ΤΑΥΡΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 29°59 του ΑΙΓΟΚΕΡΩ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 18 Μαΐου  έως: 23 Μαΐου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου   

Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.     

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023  ώρα:13:27  

Ο ΕΡΜΗΣ εισέρχεται στους Διδύμους.

Μην προσπαθείτε να έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή και να σχεδιάζετε με μεθοδικότητα. Αν έχετε την τάση να έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σας προκαλέσει οικονομική απώλεια. Μπορεί να προκαλέσει ζητήματα που σχετίζονται με την υπερβολική δέσμευση. αφού Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν εμπλέκεστε σε θέματα άλλων.      

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ώρα: 16:19  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°59' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου   από: 18 Μαΐου  έως: 23 Μαΐου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου  

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ώρα: 16:21  

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΡΙΟΥ  

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα την ένταση την βιασύνη την φλογερότητα τον ενθουσιασμό το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.     

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ώρα: 16:43  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°13' του ΚΡΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΕΡΜΗ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Μαρτίου  έως: 23 Μαρτίου   από: 18 Μαΐου  έως: 23 Μαΐου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου  

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11  Ιουνίου 2023 ώρα: 18:39 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 5°37’ του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο με τον ΔΙΑ  στις 5°37 του ΤΑΥΡΟΥ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 25 Ιουλίου  έως: 30 Ιουλίου και  από: 21 Απριλίου  έως: 26 Απριλίου    

Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.    

---------------------------------------------------------------------- 

Κυριακή 11  Ιουνίου 2023 ώρα: 18:39 

Ο ΔΙΑΣ 5°37’ του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 5°37 του ΛΕΟΝΤΑ    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 21 Απριλίου  έως: 26 Απριλίου και  από: 25 Ιουλίου  έως: 30 Ιουλίου       

Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.    

----------------------------------------------------------------------   

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου