Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Δρ. Δημήτρη Παπέϋ: ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ 2017



Δρ. Δημήτρη Παπέϋ
ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ 2017
Ποια άτομα επηρεάζονται περισσότερο
από την ανάδρομη κίνησή τους.

 
ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
20-Δεκ       7-Ιαν     ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ  21Δεκ- 6 Ιαν
9-Απρ        2-Μαϊ    ΚΡΙΟΙ 13-20 Απρ. & ΤΑΥΡΟΙ 20-25 Απρ.
12-Αυγ       4-Σεπ    ΛΕΟΝΤΕΣ 21-23 Αυγ. & ΠΑΡΘΕΝΟΙ 23 Αυγ-4 Σεπ.
2-Δεκ                  22-Δεκ  ΤΟΞΟΤΕΣ 6-21 Δεκ.
Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί γενικά σύγχυση σε θέματα που άπτονται του τρίτου οίκου. μετακινήσεις, ραντεβού, επικοινωνίες, αφηρημάδα του νου, ασυνεννοησία, αμνησία, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, διαφωνίες, ένταση με αδέλφια και κοντινούς σας συγγενείς. να ξεχνάτε κινητό, κλειδιά σας, να καθυστερείτε εσείς ή οι άλλοι .


 ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ  
3-Μαρ  16-Απρ      ΙΧΘΥΕΣ 17-20 Μαρ.
                              ΚΡΙΟΙ      21 Μαρ. – 3 Απρ.
Μπερδέματα και καθυστερήσεις σε έρωτες συναισθήματα, οικονομικά, ασύμβατο διάστημα,  για σύναψη σχέσεων για αρραβώνες και γάμους, για χειρουργικές  επεμβάσεις για αισθητικούς λόγους, και για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. 

 
 ΔΙΑΣ  ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
5-Φεβ         8-Ιουν  ΖΥΓΟΙ  8-18 Οκτ.
Η αισιοδοξία εναλλάσσεται με τον πεσιμισμό. Το άτομο στρέφεται προς τον εσωτερικό του κόσμο, δείχνει σοβαρότητα, κρατάει χαμηλό προφίλ και διακατέχεται από απαισιοδοξία, επιπολαιότητα  και ανευθυνότητα.  




 ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 
5-Απρ        24-Αυγ  ΤΟΞΟΤΕΣ 13-19 Δεκ.
Αναδεικνύει, όλες τις αρνητικές ιδιότητες του δύσκολου αυτού πλανήτη. Η κατάθλιψη,  η αναποφασιστικότητα, οι φοβίες, η μοναχικότητα, ο αποσυντονισμός, η ανυπομονησία  είναι καταστάσεις που κυριαρχούν.



 ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ  
2-Αυγ εώς και τέλος του χρόνου.  ΚΡΙΟΙ 14-18 Απρ.
Κάνει την διάθεση επαναστατική, νευρική, αναθεωρητική, ν’ αναζητά αλλαγές ψάχνοντας για το κάτι άλλο χωρίς να είναι σε θέση να καθορίσει αυτό που θέλει. Με τον πλανήτη Ουρανό ανάδρομο προκύπτουν ξαφνικά και ανεξέλεγκτα γεγονότα.







 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 
15-Ιουν 21-Νοε   ΙΧΘΥΕΣ 1-5 Μαρ.
Η φαντασία και η ψευδαίσθηση έρχεται ν’ αντικαταστήσει την πραγματικότητα.  Η φαντασία οργιάζει και τα άτομα θέλουν να ξεφύγουν με ουσίες κι’ οινοπνεύματα σε τεχνητούς παραδείσους που οδηγούν στην εξαθλίωση και την καταστροφή.  




 ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
19-Απρ 27-Σεπ    ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ  6-10 Ιαν
Η αντικοινωνικότητα, βία, οι εσωτερικές εκρήξεις, η απομόνωση και όσα στοιχεία καταπιέζουν και τυραννούν το άτομο εκδηλώνονται εκρηκτικά. Οι ειδικοί  θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμοι κατ' αυτή την εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου