Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23-29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Dr. Δημήτρη Παπέϋ

23-29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017


ΚΡΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό θα αισθανθείτε μια τάση για επικρίσεις και σκεπτικισμό, ακόμα η διάθεσή σας θα είναι κάπως βαριά  Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις με ανώτερους σας και με το περιβάλλον σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλετε να εξελιχθούν τα πάντα σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας. 

 
 ΤΑΥΡΟΣ
Στον συντροφικό σας τομέα αυτές τις μέρες θα  χτυπάει το ερωτικό σας ρολόι πιο δυνατά αλλά παράλληλα αυτό μπορεί να προξενήσει πολλά προβλήματα σε όσους είστε δεσμευμένοι και έχετε προβλήματα από το παρελθόν. Ακόμα  τις ζαβολιές σας θα πρέπει να τις αναστείλετε καθ’ όσον δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις. Περισσότερο για εκείνους που υπόσχονται απραγματοποίητες καταστάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολλές ευκαιρίες για σας δίνονται αυτές τις μέρες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε επαρκώς. Τώρα σας δίνεται η τάση και η ευκαιρία για νέες κατακτήσεις. Σε κάποιες συναντήσεις με άτομο που σας ενδιαφέρει,  ίσως αναζητηθούν και συζητηθούν  κοινά σας προβλήματα. Όμως οι ημέρες αυτές μπορεί να δημιουργήσουν και μια τάση για αντιθέσεις και αντεγκλήσεις. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές τις μέρες  ίσως σας δημιουργήσουν εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις κακές επιπτώσεις αν κοιτάξετε προς τα μπροστά και αποφύγετε τα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Μην αφήνετε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα να επιδράσουν δυσμενώς στην προσωπική σας ζωή 


ΛΕΩΝ
Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες σας και κυρίως εκείνες που αφορούν διασκέδαση και επίδειξη. Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας Τα οικογενειακά σας θέματα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Αυξημένες επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις  πιθανόν να σας αποκρίνουν από  το άτομο που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό ρυθμίστε  τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ότι έχετε να κάνετε κάτι και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα, αφού αργότερα δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Μην ψάχνεστε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν και μην αναλύετε σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα.. Μπείτε κατ’ ευθεία στην ουσία τους. 


ΖΥΓΟΣ
Τώρα  θα σας δημιουργηθεί μια τάση για υπέρμετρη δραστηριότητα που όμως μπορεί να σας βγάλει από τα νερά σας και να σας δώσει μια τάση διαμάχης μεταξύ θέλησης και της επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας σας , είναι δυνατόν  να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας, στον συναισθηματικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να κάνετε επιζήμιες βιαστικές κινήσεις. 


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτές τις μέρες τα ερωτικά σας θέματα θα υπερτονισθούν. Από τις δικές σας ενέργειες πάνω στα ερωτικά σας θέματα θα εξασφαλίσετε, θετικά ή ουδέτερα αποτελέσματα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα έχετε κέρδη από επιμελημένες  επαγγελματικές δραστηριότητες και από θετικές οικονομικές προσπάθειες. Όμως στον τομέα της υγείας σας  οι πλανήτες σας θέλουν προσεκτικούς. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ημέρες αυτές σας θέλουν προσεκτικούς με το οικογενειακό σας περιβάλλον και κυρίως με την πατρική σας την οικογένεια. Αποφύγετε τις μικρό-παρεξηγήσεις και μην εναντιώνεστε με τους οικείους σας. Αυτές τις μέρες προσέξτε την υγεία σας, κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Μειώστε το πείσμα σας και τις αμετάθετες θέσεις σας, που όχι μόνο δεν σας εξυπηρετούν άλλα αντίθετα σας κάνουν ζημιά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προβλήματα του παρελθόντος  είναι καιρός να τα ξεκαθαρίσετε τώρα.
Οι ημέρες αυτές  μπορούν να σας δώσουν νέες αισθηματικές προοπτικές, άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο αυτές που θα έχουν δυνατά θεμέλια. Τωρινές οικονομικές αποφάσεις δεν ευνοούνται. Πάρετε σοβαρά τη ζωή σας, οι επιπόλαιες αποφάσεις μπορεί να σας βλάψουν ανεπανόρθωτα.


 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες αυτές περιορίζουν τις νέες ευκαιρίες και αν μερικές προκύψουν ίσως να μην διατηρηθούν. Όσες όμως προέκυψαν τις περασμένες εβδομάδες  θα καθυστερήσουν αλλά θα ευνοηθούν. Ίσως αυτόν τον καιρό έχετε την τάση για λανθασμένες κρίσεις. Στον συναισθηματικό σας τομέα, ο έρωτας θα τονισμένος και οι ευκαιρίες αρκετές. 


ΙΧΘΥΕΣ
Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν αυτόν τον καιρό θέλουν περισσότερη πρακτικότητα και λιγότερο συναισθηματισμό. Στα οικονομικά σας θέματα δεν θα πρέπει να κάνετε νέα ανοίγματα, αν δεν θέλετε να μπλέξετε σε μελλοντικές περιπέτειες. Κάποιες νέες γνωριμίες ίσως σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον αν τις χειριστείτε προσεχτικά και με μεθοδικότητα.




ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Dr. Δημήτρη Παπέϋ

23-29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Από χθες Κυριακή 22 Ιανουαρίου ώρα 12:45 έως και Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ώρα 00:42
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 23 Ιανουαρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 07º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Νοεμβρίου έως 01 Δεκεμβρίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 23 Ιανουαρίου ώρα 03:00 έως Τρίτη 24 Ιανουαρίου ώρα 20:00.
Ο Ερμής στις 09º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 10º των Ιχθύων
: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Δεκεμβρίου έως 03 Ιανουαρίου και από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 23 Ιανουαρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 09º του Τοξότη σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 10º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Νοεμβρίου έως 04 Δεκεμβρίου και από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Ιανουαρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Ο Ήλιος στις 04º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 18º του Τοξότη
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Ιανουαρίου έως 27 Ιανουαρίου και από 09 Δεκεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Ιανουαρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 20º του Τοξότη σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 20º των Ιχθύων
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Δεκεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου και από 09 Μαρτίου έως 13 Μαρτίου

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Ιανουαρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 20º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 20º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Δεκεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου και από 09 Απριλίου έως 13 Απριλίου

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Ιανουαρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 22º του Τοξότη σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Ιανουαρίου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 23º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Κρόνο από τις 23º του Τοξότη
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Ιανουαρίου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 26º του Τοξότη σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 27º των Ιχθύων
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου και από 16 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ώρα 00:43 έως και Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ώρα 10:35
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ώρα 07:00 έως Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ώρα 13:00.
Η Αφροδίτη στις 21º των Ιχθύων σε Χιαστί με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Μπορεί να νιώσεις συναισθηματική αναστάτωση, εξαιτίας μιας ξαφνικής αλλαγής στα κοινωνικά και αισθηματικά σου ζητήματα. Για παράδειγμα, μια πρόσκληση σ' ένα πάρτι, μπαρ, γάμο κ.λπ. ίσως γίνει αφορμή ν' αναστατωθείς, από μια απροσδόκητη συνάντηση ή διαπίστωση. Εποχή που λέγονται και ακούγονται μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις, χωρίς ανταπόκριση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Μαρτίου έως 14 Μαρτίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 25 Ιανουαρίου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 09º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 10º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Δεκεμβρίου έως 03 Ιανουαρίου και από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 26 Ιανουαρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 11º του Αιγόκερω σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 12º του Αιγόκερω
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Ιανουαρίου έως 06 Ιανουαρίου

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 26 Ιανουαρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 17º του Αιγόκερω σε Συζυγία με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 26 Ιανουαρίου ώρα 14:00 έως Κυριακή 29 Ιανουαρίου ώρα 02:00.
Η Αφροδίτη στις 23º των Ιχθύων σε Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 24º του Τοξότη
Η μοναξιά είναι το πιο έντονο συναίσθημα που νιώθει το άτομο με αυτή την όψη. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν και, αν δεν υπάρχει κατανόηση και μεγάλη υπομονή και από τα δύο μέλη, η σχέση διαλύεται. Για να συντηρηθεί μία σχέση με αυτή τη διέλευση, πρέπει τα άτομα να έχουν την ικανότητα να δουν ξεκάθαρα τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να βελτιωθούν, να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να αποβάλουν τον εγωισμό τους. Πρέπει να βάλουν τη σχέση σε πρώτη προτεραιότητα και όχι την ικανοποίηση του «εγώ» τους. Πολύ σκληρή αυτή η διέλευση που εκτός από τα αισθηματικά προβλήματα προκαλεί και οικονομικές δυσκολίες και δεν δίνει περιθώρια στο άτομο να βασιστεί σε κάτι για να αναπτερωθεί το ηθικό του. Για να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του και να επιστρατεύσει όλη την αγάπη του για τη ζωή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Μαρτίου έως 16 Μαρτίου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 26 Ιανουαρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 20º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 20º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Ιανουαρίου έως 13 Ιανουαρίου και από 09 Απριλίου έως 13 Απριλίου

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 26 Ιανουαρίου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 22º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Ιανουαρίου έως 15 Ιανουαρίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 26 Ιανουαρίου ώρα 21:00 έως Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 22º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 23º των Ιχθύων
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Ιανουαρίου έως 16 Ιανουαρίου και από 12 Μαρτίου έως 16 Μαρτίου

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 27 Ιανουαρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 24º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 10º των Ιχθύων
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Ιανουαρίου έως 18 Ιανουαρίου και από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 27 Ιανουαρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 28º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 29º των Ιχθύων
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Ιανουαρίου έως 22 Ιανουαρίου και από 18 Μαρτίου έως 22 Μαρτίου

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Από Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ώρα 10:36 έως και Κυριακή 29 Ιανουαρίου ώρα 18:09
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 (02:07)
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ)
Ενεργοποιείται από Σάββατο 28 Ιανουαρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Ο Ήλιος στις 08º του Υδροχόου σε Συζυγία με τη Σελήνη από τις 07º του Υδροχόου
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 28 Ιανουαρίου ώρα 02:00 έως Δευτέρα 30 Ιανουαρίου ώρα 05:00.
Ο Ήλιος στις 08º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 24º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 28 Ιανουαρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 08º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 24º των Ιχθύων
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιανουαρίου έως 01 Φεβρουαρίου και από 13 Μαρτίου έως 17 Μαρτίου

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 28 Ιανουαρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 08º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 24º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιανουαρίου έως 01 Φεβρουαρίου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Από Σάββατο 28 Ιανουαρίου ώρα 07:39 έως και Παρασκευή 10 Μαρτίου ώρα 02:33
Με αυτή την διέλευση, είμαστε πιο δυναμικοί και ενθουσιώδεις, δεν φοβόμαστε οποιαδήποτε απειλή ή ανταγωνισμό και αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε, πολεμώντας καθαρά και δίκαια. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τις ύπουλες τακτικές ή τη χειραγώγηση. Δεν αποθαρρυνόμαστε από οποιαδήποτε πρόκληση συναντήσουμε και ξεπερνάμε τα περισσότερα εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο μας. Όσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος, τόσο περισσότερο ανεβαίνει η αδρεναλίνη μας. Θυμώνουμε ξαφνικά, αλλά εξίσου γρήγορα μας περνάει και δεν κρατάμε  μνησικακίες, συμφιλιωνόμαστε γρήγορα. Έχουμε την τάση να κάνουμε επίθεση  χωρίς να σκαφτόμαστε μόνο και μόνο για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και επειδή δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο δέλεαρ μιας συναρπαστικής πρόκλησης. Έχουμε μια έντονη επιθυμία για δράση και γινόμαστε πολύ ανυπόμονοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με περιορισμούς ή καθυστερήσεις.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 28 Ιανουαρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 14º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 00º του Κριού 
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Φεβρουαρίου έως 06 Φεβρουαρίου και από 19 Μαρτίου έως 23 Μαρτίου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Ιανουαρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 20º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 20º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Φεβρουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου και από 09 Απριλίου έως 13 Απριλίου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Ιανουαρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 22º του Υδροχόου σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 23º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Φεβρουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Ιανουαρίου ώρα 04:00 έως Δευτέρα 30 Ιανουαρίου ώρα 16:00.
Ο Ερμής στις 16º του Αιγόκερω σε Συζυγία με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος κλείνει, με αυτή τη διέλευση, καθώς το άτομο αλλάζει σχέδια και εγκαταλείπει αυτά που ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την περίοδο, θα πρέπει να προσέχει πολύ τις αποφάσεις του και να εξετάζει ένα θέμα από όλες τις πλευρές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Ιανουαρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 23º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 24º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Φεβρουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Ιανουαρίου ώρα 09:00 έως Τρίτη 07 Φεβρουαρίου ώρα 14:00.
Ο Ήλιος στις 09º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 25º των Ιχθύων
Επειδή θα δείχνεις μια λεπτή ευαισθησία, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι ν' ασχοληθείς μόνο με πράγματα που σ' ευχαριστούν. Ακόμα, αν αυτό που σ' ευχαριστεί είναι η μοναξιά μείνε μ' αυτήν. Η απομόνωση είναι καλύτερη από το να υποχρεωθείς να κάνεις υποχωρήσεις όταν δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιανουαρίου έως 01 Φεβρουαρίου και από 14 Μαρτίου έως 18 Μαρτίου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Από Κυριακή 29 Ιανουαρίου ώρα 18:10 έως και Τρίτη 31 Ιανουαρίου ώρα 23:45
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Ιανουαρίου ώρα 22:00 έως Δευτέρα 30 Ιανουαρίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 02º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 17º του Αιγόκερω
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Φεβρουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Ιανουαρίου ώρα 22:00 έως Δευτέρα 30 Ιανουαρίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 02º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Φεβρουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου