Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ Dr.Δημήτρη Παπέϋ 9-15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017



ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
της εβδομάδας
9-15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 ΚΡΙΟΣ
Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε πολλά απ’  την ζωή σας αν θέλετε να έχετε καλές προοπτικές για το μέλλον.  Αυτές τις μέρες θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε και να βάλετε τις βάσεις των μελλοντικών σας σχεδίων. Αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις. Μην στερείται δικαιώματά του συντρόφου σας. 


 ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχετε κάποιες τάσεις αυτή την εβδομάδα να γίνετε καταπιεστικοί και αδιάλλακτοι με τους άλλους αλλά η εποχή των δικτατόρων πέρασε και αν δεν το συνειδητοποιήσατε μέχρι σήμερα κάντε το τώρα, αν θέλετε στο μέλλον να μην προκύψουν δυσεπίλυτα προβλήματα. Στον επαγγελματικό σας χώρο, ξεκαθαρίστε εκκρεμότητες που χρονίζουν. 


 ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αγάπη και η ομορφιά θα παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας τώρα.  Είναι η κατάλληλη εποχή να αποδώσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η αισθητική σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον σας. Θα αποκτήσετε νέες φιλοδοξίες και πιστεύω, 


 ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το μυαλό σας θα είναι πολύ ερευνητικό αυτή την εβδομάδα  και θα ψάχνετε να βρείτε το πώς και το γιατί για όλα σας τα θέματα και κυρίως γι’ αυτά που έχουν σχέση με συναισθηματικά και οικογενειακά σας θέματα.  Εάν δεν καταφέρετε να ρυθμίσετε σχέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει την ζωή σας, αργότερα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολες.


 ΛΕΩΝ
Οι άνθρωποι σας βλέπουν ως άτομο που καταλαβαίνει τις ανάγκες τους και είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν και να σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα όμως φανείτε πιο ανταγωνιστικοί αν θέλετε να βελτιώσετε κάποια θέματά σας που βρίσκονται σε αδράνεια. Πολλοί από σας θα ενδιαφερθείτε για θέματα υγείας και εμφάνισης.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σχέσεις ερωτικές και επαγγελματικές ενεργοποιούνται αλλά χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς. Πιθανόν να έλθετε σε επαφή με κάποιο δημιουργικό  πρόσωπο που  θα σας επηρεάσει. Στα οικονομικά σας δείξτε αυτοσυγκράτηση και μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Η υγεία σας χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα, αποφύγετε καταχρήσεις.

\
 ΖΥΓΟΣ
Είναι πολύ εύκολο να εκφραστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση τώρα.  Θα νοιάζεστε λιγότερο αυτές τις μέρες για το αν σας αποδέχονται οι άλλοι  και αυτό θα σας κάνει να φέρεστε όπως θέλετε και να κάνετε κάτι που μέχρι τώρα δεν είχατε το κουράγιο να το κάνετε. Η ερωτική σας ζωή θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί καραδοκούν εναλλαγές καταστάσεων.  

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχεται στο προσκήνιο η επιθυμία σας για άνεση, στοργή και απολαύσεις και ίσως αυτό γίνει εμπόδιο για τη δουλειά σας ή να περιπλέξει κάποιες καταστάσεις. Το διάστημα αυτό θα μοιράζεστε με τους άλλους τις αναμνήσεις σας και συζητάτε τα πολύ προσωπικά σας θέματα με κάποιους που εμπιστεύεστε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να εμπλακεί σε περιπέτειες.  

 ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα είναι κατάλληλη  για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Στον ερωτικό σας τον τομέα δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση από ότι στο παρελθόν. Αν έχετε κάποιο ερωτικό μπέρδεμα δεν θα είναι σκόπιμο τις μέρες να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ερωτικού ξεκαθαρίσματος. Εξετάστε αντικειμενικά τα καθημερινά σας θέματα.


 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απρόσμενες απολαύσεις, καινούριοι φίλοι ή μια πιο κεφάτη και τολμηρή στάση απέναντι στη σχέση σας, θα κάνει αυτή την περίοδο ερεθιστική και γοητευτική.  Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους ρυθμούς σας και να φερθείτε με αυθορμητισμό.  Στον οικονομικό και τον επαγγελματικό σας τομέα αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες.


 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι  συζητήσεις  αυτή την εβδομάδα θα έχουν κάποια δόση νοσταλγίας. Μπορείτε να συζητάτε  τα  πολύ  προσωπικά  σας  θέματα  με κάποιους που   εμπιστεύεστε. Από την άλλη οι επιπόλαιες αποφάσεις πρέπει ν’ αποφεύγονται και ιδίως εκείνες που αφορούν μεγάλες δεσμεύσεις. Αν κάποιο άτομο σας προσφέρει αγάπη και αφοσίωση, ανταποδώστε του τα ανάλογα.

 ΙΧΘΥΕΣ
Δεν είναι καιρός για να πιέσετε τον εαυτό σας  να λύσει εδώ και τώρα προβλήματα που έχουν προκύψει με το άτομο που σας ενδιαφέρει, διατηρήστε χαμηλούς τόνους χωρίς βέβαια να υποτιμάτε τον εαυτό σας. Αναπτύξετε  τις  κοινωνικές  σας σχέσεις και γίνετε πιο φιλικοί με  το κοντινό σας περιβάλλον. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. 



 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
9-15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Ιανουαρίου ώρα 00:00 έως Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ώρα 01:00.
Η Αφροδίτη στις 05º των Ιχθύων σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 21º του Ζυγού 
Μπορεί να νιώσεις συναισθηματική αναστάτωση, εξαιτίας μιας ξαφνικής αλλαγής στα κοινωνικά και αισθηματικά σου ζητήματα. Για παράδειγμα, μια πρόσκληση σ' ένα πάρτι, μπαρ, γάμο κ.λπ. ίσως γίνει αφορμή ν' αναστατωθείς, από μια απροσδόκητη συνάντηση ή διαπίστωση. Εποχή που λέγονται και ακούγονται μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις, χωρίς ανταπόκριση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Φεβρουαρίου έως 27 Φεβρουαρίου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ώρα 00:06 έως και Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ώρα 00:47
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Ιανουαρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 01º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Μαΐου έως 25 Μαΐου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Ιανουαρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 08:00.
Ο Ήλιος στις 19º του Αιγόκερω σε Ενάμιση Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 03º των Διδύμων 
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου και από 23 Μαΐου έως 27 Μαΐου

Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Ιανουαρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 04º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 20º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Μαΐου έως 28 Μαΐου και από 08 Απριλίου έως 12 Απριλίου

Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Ιανουαρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 05º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 06º των Ιχθύων
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Μαΐου έως 29 Μαΐου και από 24 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου

Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Ιανουαρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 06º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 21º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Μαΐου έως 29 Μαΐου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ
Από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ώρα 11:44 έως και Κυριακή 9 Απριλίου ώρα 02:14
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ερμής θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για πνευματική επικοινωνία, υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, για το εμπόριο, για καλές σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο εγκεφαλικός πλανήτης Ερμής.

Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Ιανουαρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 09º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 09º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Μαΐου έως 02 Ιουνίου και από 27 Φεβρουαρίου έως 02 Μαρτίου

Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Ιανουαρίου ώρα 19:00 έως Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ώρα 18:00.
Ο Ήλιος στις 19º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 20º του Κριού 
Γεγονότα ξαφνικά και αναπάντεχα, βγάζουν το άτομο εκτός προγράμματος και του αναστατώνουν τη ζωή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Το άτομο, που δέχεται αυτή την όψη, γίνεται νευρικό και μερικές φορές βγαίνει έξω από τα όριά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Ιανουαρίου έως 13 Ιανουαρίου και από 08 Απριλίου έως 12 Απριλίου

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
ΑΡΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Ιανουαρίου ώρα 00:00 έως Πέμπτη 12 Ιανουαρίου ώρα 18:00.
Ο Άρης στις 16º των Ιχθύων σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Μαρτίου έως 09 Μαρτίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Ιανουαρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 15º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 16º των Ιχθύων
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Ιουνίου έως 08 Ιουνίου και από 05 Μαρτίου έως 09 Μαρτίου

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Ιανουαρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 16º των Διδύμων  σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Ιουνίου έως 09 Ιουνίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Ιανουαρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Ο Ήλιος στις 20º του Αιγόκερω σε Χιαστί με τη Σελήνη από τις 19º των Διδύμων 
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Ιανουαρίου έως 13 Ιανουαρίου και από 08 Ιουνίου έως 12 Ιουνίου

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Ιανουαρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 19º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 20º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιουνίου έως 12 Ιουνίου και από 08 Απριλίου έως 12 Απριλίου

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Ιανουαρίου από ώρα 11:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 21º των Διδύμων  σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Ιουνίου έως 14 Ιουνίου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Ιανουαρίου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 21º των Διδύμων  σε Αντίθεση με τον Κρόνο από τις 22º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Ιουνίου έως 14 Ιουνίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Ιανουαρίου ώρα 22:00 έως Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 28º των Διδύμων  σε Αντίθεση με τον Ερμή από τις 29º του Τοξότη
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου και από 19 Δεκεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Από Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ώρα 00:48 έως και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου ώρα 02:06
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ώρα 06:00 έως Παρασκευή 13 Ιανουαρίου ώρα 08:00.
Ο Ήλιος στις 21º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Η κοινωνία και τα «πρέπει» της καταπιέζουν πολύ το άτομο, το οποίο έχει τάσεις φυγής και τις εκτονώνει με υπερβολές, που τελικά του κάνουν κακό. Όταν έχετε τέτοια διέλευση, πρέπει να αποφεύγετε τις δημόσιες σχέσεις, ειδικότερα με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Ιανουαρίου έως 14 Ιανουαρίου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 11 Ιανουαρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 08º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με την Αφροδίτη από τις 08º των Ιχθύων
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιουνίου έως 02 Ιουλίου και από 26 Φεβρουαρίου έως 01 Μαρτίου

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 11 Ιανουαρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 09º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 10º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Ιουνίου έως 03 Ιουλίου και από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Ιανουαρίου ώρα 00:00 έως Σάββατο 14 Ιανουαρίου ώρα 00:00.
Η Αφροδίτη στις 09º των Ιχθύων σε Συζυγία με τον Ποσειδώνα από τις 10º των Ιχθύων
Τα αισθήματα αγάπης βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Η αισθηματική ζωή καλύπτει απόλυτα το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση και το κάνει πολύ ήσυχο και ευτυχισμένο. Είναι πιθανή η δημιουργία κάποιας καινούργιας σχέσης που να στηρίζεται στον ρομαντισμό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Ιανουαρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 16º του Καρκίνου  σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Ιουλίου έως 11 Ιουλίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Ιανουαρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 17º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Άρη από τις 17º των Ιχθύων
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Ιουλίου έως 11 Ιουλίου και από 06 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Ιανουαρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 19º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 20º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου και από 08 Απριλίου έως 12 Απριλίου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 (13:34)
ΗΛΙΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ)
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Ιανουαρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Ο Ήλιος στις 22º του Αιγόκερω σε Αντίθεση με τη Σελήνη από τις 21º του Καρκίνου 
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Ιανουαρίου έως 16 Ιανουαρίου και από 12 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Ιανουαρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 21º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Ιανουαρίου από ώρα 13:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 22º του Καρκίνου  σε Χιαστί με τον Κρόνο από τις 22º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Ιουλίου έως 17 Ιουλίου και από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Ιανουαρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 23º του Καρκίνου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 09º των Ιχθύων
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Ιουλίου έως 18 Ιουλίου και από 27 Φεβρουαρίου έως 02 Μαρτίου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από Πέμπτη 12 Ιανουαρίου ώρα 16:47 έως και Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 11:35
Μιλάμε πολύ προσεκτικά δεδομένου ότι αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη για ό, τι λέμε και γενικά προτιμούμε να σιωπήσουμε παρά να πούμε κάτι που αργότερα θα το μετανιώσουμε. Έχουμε διακριτικότητα και διπλωματία, εχεμύθεια και επιφυλακτικότητα. Θέλουμε αυτό που λέμε να ληφθεί σοβαρά υπόψη και τα λόγια μας είναι υπερβολικά σοβαρά και χωρίς χιούμορ. Γινόμαστε απόμακροι και τα λόγια μας έχουν μια χροιά απαισιοδοξίας και κατάθλιψης.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Ιανουαρίου από ώρα 17:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 24º του Καρκίνου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 10º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Ιουλίου έως 19 Ιουλίου και από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 13 Ιανουαρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 29º του Καρκίνου  σε Χιαστί με τον Ερμή από τις 00º του Αιγόκερω
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου και από 20 Δεκεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Από Παρασκευή 13 Ιανουαρίου ώρα 02:07 έως και Κυριακή 15 Ιανουαρίου ώρα 05:51
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 13 Ιανουαρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 02º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Άρη από τις 18º των Ιχθύων
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου και από 07 Μαρτίου έως 11 Μαρτίου

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 13 Ιανουαρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 07º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 22º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιουλίου έως 01 Αυγούστου και από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 13 Ιανουαρίου από ώρα 18:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 09º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 10º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Ιουλίου έως 04 Αυγούστου και από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 13 Ιανουαρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 09º του Λέοντα σε Χιαστί με την Αφροδίτη από τις 10º των Ιχθύων
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Ιουλίου έως 04 Αυγούστου και από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Ιανουαρίου ώρα 04:00 έως Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ώρα 04:00.
Ο Ήλιος στις 24º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 10º των Ιχθύων
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Ιανουαρίου έως 17 Ιανουαρίου και από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Ιανουαρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 15º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 00º του Αιγόκερω
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Αυγούστου έως 10 Αυγούστου και από 21 Δεκεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Ιανουαρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 16º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Αυγούστου έως 12 Αυγούστου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Ιανουαρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 18º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Άρη από τις 19º των Ιχθύων
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Αυγούστου έως 13 Αυγούστου και από 08 Μαρτίου έως 12 Μαρτίου

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Ιανουαρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 19º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 20º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Αυγούστου έως 15 Αυγούστου και από 08 Απριλίου έως 12 Απριλίου

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Ιανουαρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 21º του Λέοντα σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Αυγούστου έως 16 Αυγούστου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Ιανουαρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 22º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 22º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Αυγούστου έως 17 Αυγούστου και από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Ιανουαρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Ο Ήλιος στις 24º του Αιγόκερω σε Χιαστί με τη Σελήνη από τις 23º του Λέοντα
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Ιανουαρίου έως 18 Ιανουαρίου και από 15 Αυγούστου έως 19 Αυγούστου

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Από Κυριακή 15 Ιανουαρίου ώρα 05:52 έως και Τρίτη 17 Ιανουαρίου ώρα 13:15
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Ιανουαρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 01º της Παρθένου σε Τρίγωνο με τον Ερμή από τις 01º του Αιγόκερω
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Αυγούστου έως 26 Αυγούστου και από 21 Δεκεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Ιανουαρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 01º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Αυγούστου έως 27 Αυγούστου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Ιανουαρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 05º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 20º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου και από 09 Απριλίου έως 13 Απριλίου

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Ιανουαρίου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 06º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Αυγούστου έως 01 Σεπτεμβρίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Ιανουαρίου ώρα 23:00 έως Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 09º της Παρθένου σε Αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τις 10º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Αυγούστου έως 04 Σεπτεμβρίου και από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου