Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 20-26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
20-26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Θα αισθάνεστε ελεύθεροι αυτές τις ημέρες και θα επικεντρώνεστε σε θέματα της καθημερινότητας,  που είναι σημαντικότατα για σας. Τις καλοκαιρινές  αυτές μέρες, φροντίστε να βρίσκεστε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους δίνοντας τους χαρά. Ο καιρός αυτός σας θέλει προσεκτικούς, σε κουβέντες που κρύβουν υπονοούμενα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αντοχές σας τώρα θα είναι πιο αδύνατες από ότι συνήθως και ως εκ τούτου θα τείνετε να αποσύρετε παθητικά παρά να ενεργήσετε αποφασιστικά και έντονα. Οι ημέρες αυτές απαιτούν να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις στην διάθεσή σας δίνοντας την τρυφερότητα που περιμένουν πρόσωπα που βρίσκονται στο προσκήνιο της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύγχυση σε ρομαντικές σχέσεις είναι πιθανή τώρα. Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι αρκετά ισχυρή, και θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ικανοποίηση των επιθυμιών σας, παρά για τον σύντροφό σας. Οι σχέσεις σας με ανθρώπους του αντίθετου φύλου θα κρύβουν μέσα τους κάποια στοιχεία ανησυχίας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για τις κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες, για να έλθετε σε επαφή με φίλους και συγγενείς . Προσέξτε όμως ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις αν αντιδρά το περιβάλλον σας. Όλα τα κοινωνικά γεγονότα, οι πολιτιστικές δραστηριότητες, και η ψυχαγωγία ευνοούνται τώρα ιδιαίτερα.

ΛΕΩΝ

Οι ανεπαρκείς φίλοι και συγγενείς, θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί σε σας αυτές τις ημέρες τις γιορτινές γι’ αυτό προκειμένου να σας δημιουργήσουν προβλήματα φροντίστε να τους παρακάμψετε. Η παρέα σας θα πρέπει να αξιολογηθεί με συναισθηματικά κριτήρια προκειμένου να ζήσετε τις ημέρες αυτές με ηρεμία και χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την περίοδο αυτή, θα είστε σε θέση για  αποφασιστική δράση έχοντας τη δύναμη να φέρετε σε πέρας καταστάσεις που κάποια άλλη εποχή δεν θα το τολμούσατε. Θα αισθάνεστε δυνατοί και η ενέργειά σας θα κυλάει ομαλά. Θα εμπνέετε τους άλλους και ιδίως το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για τους ελεύθερους νέες ευκαιρίες σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλλο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές τώρα και θα ωφελείστε από κοινωνικές συναντήσεις και συναισθηματικές διασυνδέσεις. Η διάθεσή σας θα είναι επεκτατική και ανοικτή, με αποτέλεσμα, να υπερβείτε σε υποσχέσεις και τον ίδιο σας τον εαυτό, κάτι που στη πορεία θα σας δυσκολέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συνηθισμένη σας ρουτίνα τώρα θα σπάσει, για ν’ απολαύσετε μαζί με φίλους και γνωστούς τις χαρές που δίνει η ζωή κοντά στο δικό σας το στοιχείο, το νερό. Παράλληλα όμως προσέξτε όμως επειδή η πολυδιάσπαση του εαυτού σας να ικανοποιήσετε τους γύρω σας μπορεί να  σας επιφέρει κόπωση και εκνευρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ερωτικά συναισθήματα και τα πάθη σας θα είναι ισχυρά και θα σας εξαναγκάζουν αυτόν τον καιρό να ενεργείτε κάτω από τις εντολές και τις απαιτήσεις κάποιου δικού σας προσώπου. Όταν συνειδητοποιηθεί όμως αυτή η κατάσταση ίσως αντιδράσετε στιγμιαία με καταλογισμό ευθυνών στον εαυτό σας. Προσδιορίστε το εφικτό κέντρο της ισορροπίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες αυτές, υπόσχονται να σας δώσουν, τις ευκαιρίες για αποδράσεις που περιμένετε.  Παράλληλα όμως αυτό το διάστημα, ότι δεν θα συμφωνεί  με το σκεπτικό σας θα το απορρίπτετε, με αποτέλεσμα να οδηγήστε σε λάθος συμπεράσματα. Αποφύγετε αυτήν σας την τακτική, μάθετε ν’ ακούτε και την γνώμη των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ρομαντισμός και τα φλερτ θα είναι ανεβασμένα μέσα σ’ αυτή την  περίοδο. Θα αισθάνεστε θερμοί, εκφραστικοί, και ζωηροί. Τα συναισθήματα αγάπης, θα σας συνδέουν με τους άλλους γύρω σας. Οι φιλίες θα ενισχύονται και η επιθυμία σας στο να προβληθείτε στους άλλους, θα ενδυναμώνονται και θα ενισχύετε. 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σκέψεις σας θα περιστρέφονται στην αγάπη και ως εκ τούτου το χρονικό αυτό διάστημα θα είναι ευνοϊκό στο να οδηγούνται οι προσωπικές σας σχέσεις, στο  σωστό τους δρόμο.  Θα μοιράζεστε με ευκολία τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Προσοχή όμως, τα άτομα που δεν τα γνωρίζετε σε βάθος, αντιμετωπίστε τα με τυπικό τρόπο.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
20-26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Από προχθές Σάββατο 18 Μαρτίου ώρα 04:59 έως και Δευτέρα 20 Μαρτίου ώρα 17:29
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Μαρτίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 21º του Τοξότη σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Άρη από τις 07º του Ταύρου 
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου και από 25 Απριλίου έως 29 Απριλίου

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Μαρτίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 22º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 23º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου και από 11 Απριλίου έως 15 Απριλίου

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Μαρτίου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 26º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Από Δευτέρα 20 Μαρτίου ώρα 12:29 έως και Πέμπτη 20 Απριλίου ώρα 00:26
Τονισμένη αυτοπεποίθηση και διάθεση για να ξεκινήσει το άτομο κάτι καινούργιο. Αυτή η κατάσταση είναι πιθανό να υποκινείται όχι απλώς από τις δικές του διαθέσεις, αλλά και από πραγματικές ευκαιρίες που θα συναντά και από ευοίωνες προϋποθέσεις που θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στις δυνατότητές του. Χρειάζεται προσοχή στο πώς θα συγκεράσει τις δικές του επιθυμίες με τις επιθυμίες των άλλων

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 (17:58)
ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ)
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Μαρτίου από ώρα 16:00 έως ώρα 20:00.
Ο Ήλιος στις 00º του Κριού  σε Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 29º του Τοξότη
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Μαρτίου έως 23 Μαρτίου και από 19 Δεκεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από Δευτέρα 20 Μαρτίου ώρα 17:30 έως και Πέμπτη 23 Μαρτίου ώρα 04:27
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Μαρτίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 06º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 07º του Κριού 
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Δεκεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου και από 26 Μαρτίου έως 30 Μαρτίου

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Μαρτίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 07º του Αιγόκερω σε Τρίγωνο με τον Άρη από τις 08º του Ταύρου 
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου και από 26 Απριλίου έως 30 Απριλίου

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Μαρτίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 11º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Ιανουαρίου έως 05 Ιανουαρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Μαρτίου ώρα 23:00 έως Τετάρτη 22 Μαρτίου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 14º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 15º του Κριού 
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Ιανουαρίου έως 08 Ιανουαρίου και από 03 Απριλίου έως 07 Απριλίου

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Μαρτίου από ώρα 06:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 18º του Αιγόκερω σε Συζυγία με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Μαρτίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 19º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 20º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Ιανουαρίου έως 13 Ιανουαρίου και από 12 Οκτωβρίου έως 16 Οκτωβρίου

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Μαρτίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 22º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 23º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Ιανουαρίου έως 16 Ιανουαρίου και από 11 Απριλίου έως 15 Απριλίου

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Μαρτίου ώρα 22:00 έως Πέμπτη 23 Μαρτίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 26º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Ιανουαρίου έως 20 Ιανουαρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Από Πέμπτη 23 Μαρτίου ώρα 04:28 έως και Σάββατο 25 Μαρτίου ώρα 12:05
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Μαρτίου από ώρα 08:00 έως ώρα 12:00.
Ο Ήλιος στις 02º του Κριού  σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 01º του Υδροχόου
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Μαρτίου έως 25 Μαρτίου και από 21 Ιανουαρίου έως 25 Ιανουαρίου

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017
ΔΙΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Μαρτίου ώρα 10:00 έως Παρασκευή 07 Απριλίου ώρα 05:00.
Ο Δίας στις 20º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Το άτομο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και είναι υποχρεωμένο να πάρει αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον του και τη μετέπειτα πορεία του. Νιώθει κουρασμένο και έχει πολύ άγχος, γιατί είναι ανασφαλές και ανήσυχο για την εξέλιξη των πραγμάτων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Μαρτίου ώρα 13:00 έως Παρασκευή 24 Μαρτίου ώρα 17:00.
Ο Ερμής στις 18º του Κριού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, ενώ οι άλλοι, όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια, αλλά, αντίθετα, του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Απριλίου έως 10 Απριλίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Μαρτίου από ώρα 15:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 05º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 06º του Κριού 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Ιανουαρίου έως 28 Ιανουαρίου και από 25 Μαρτίου έως 29 Μαρτίου

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Μαρτίου ώρα 22:00 έως Παρασκευή 24 Μαρτίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 09º του Υδροχόου σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 09º του Ταύρου 
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιανουαρίου έως 01 Φεβρουαρίου και από 28 Απριλίου έως 02 Μαΐου

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Μαρτίου ώρα 02:00 έως Σάββατο 25 Μαρτίου ώρα 04:00.
Ο Ερμής στις 19º του Κριού  σε Αντίθεση με τον Δία από τις 20º του Ζυγού 
Το άτομο μπορεί να δεχθεί ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί γίνεται ευκολόπιστο και νομίζει ότι όλοι είναι καλοί και αξιόπιστοι. Τα ταξίδια και οι εκδρομές κοστίζουν πολύ ακριβά, με αποτέλεσμα να βγάζουν το άτομο εκτός προϋπολογισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν πάτε ταξίδι μ΄αυτή τη διέλευση δεν θα περάσετε καλά. Σημαίνει απλά ότι θα κάνετε πολλές σπατάλες και ότι δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Απριλίου έως 11 Απριλίου και από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Μαρτίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 11º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Ιανουαρίου έως 04 Φεβρουαρίου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Μαρτίου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Ο Ήλιος στις 04º του Κριού  σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 18º του Υδροχόου
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Μαρτίου έως 27 Μαρτίου και από 06 Φεβρουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Μαρτίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 19º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 20º του Κριού 
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Φεβρουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου και από 08 Απριλίου έως 12 Απριλίου

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Μαρτίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 19º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 05º του Κριού 
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Φεβρουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου και από 24 Μαρτίου έως 28 Μαρτίου

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Μαρτίου από ώρα 17:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 19º του Υδροχόου σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 20º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Φεβρουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου και από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Μαρτίου ώρα 22:00 έως Κυριακή 26 Μαρτίου ώρα 04:00.
Ο Ήλιος στις 04º του Κριού  σε Συζυγία με την Αφροδίτη από τις 05º του Κριού 
Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη νιώθει πολύ καλά, έχει ζωτικότητα και είναι αισιόδοξο. Η διέλευση αυτή είναι άριστη για τους καλλιτέχνες γιατί τους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Αλλά και για όσους δεν είναι καλλιτέχνες είναι εξίσου καλή. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να εκδηλωθούν συναισθήματα αφοσίωσης, που με την σειρά τους, να δημιουργήσουν συνθήκες ερωτικής καταπίεσης.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Μαρτίου έως 28 Μαρτίου

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Μαρτίου ώρα 23:00 έως Σάββατο 25 Μαρτίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 22º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 23º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Φεβρουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου και από 11 Απριλίου έως 15 Απριλίου

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Μαρτίου από ώρα 07:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 27º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Φεβρουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου και από 18 Δεκεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Από Σάββατο 25 Μαρτίου ώρα 12:06 έως και Δευτέρα 27 Μαρτίου ώρα 17:09
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Μαρτίου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 03º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Φεβρουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Μαρτίου από ώρα 20:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 04º των Ιχθύων σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 19º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Φεβρουαρίου έως 26 Φεβρουαρίου και από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Μαρτίου από ώρα 00:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 06º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 22º του Κριού 
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Μαρτίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 07º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 23º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Φεβρουαρίου έως 29 Φεβρουαρίου και από 11 Απριλίου έως 15 Απριλίου

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Μαρτίου ώρα 02:00 έως Δευτέρα 27 Μαρτίου ώρα 10:00.
Ο Ερμής στις 22º του Κριού  σε Συζυγία με τον Ουρανό από τις 23º του Κριού 
Ξαφνικές μετακινήσεις και αλλαγές στα σχέδια φέρνει αυτή η διέλευση. Χρειάζεται όμως λίγη προσοχή γιατί το άτομο έχει την τάση να αντιδρά πολύ παρορμητικά και μπορεί να κάνει λάθη λόγω της βιασύνης του. Μια δεύτερη σκέψη είναι ωφέλιμη σ’ αυτή την περίπτωση
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Απριλίου έως 15 Απριλίου

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Μαρτίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 10º των Ιχθύων σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 11º του Ταύρου 
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου και από 30 Απριλίου έως 04 Μαΐου

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
ΑΡΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Μαρτίου ώρα 09:00 έως Τετάρτη 29 Μαρτίου ώρα 07:00.
Ο Άρης στις 11º του Ταύρου  σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Ευτυχία και ευχαρίστηση προκαλεί αυτή η διέλευση στο άτομο, καθώς βλέπει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Απριλίου έως 04 Μαΐου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Μαρτίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 11º των Ιχθύων σε Συζυγία με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
ΑΡΗΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Μαρτίου ώρα 12:00 έως Τετάρτη 29 Μαρτίου ώρα 08:00.
Ο Άρης στις 11º του Ταύρου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Ούτε οι ευθύνες, ούτε οι υποχρεώσεις, που έχεις αναλάβει, θα σου επιτρέψουν να σπαταλήσεις το χρόνο και το ενεργειακό δυναμικό σου άσκοπα. Αυτήν την εποχή, μπορεί να πιστεύεις ότι ορισμένοι άνθρωποι σε μεταχειρίζονται ή κάνουν κατάχρηση της καλοσύνης σου και γι' αυτό ίσως μετατρέψεις τη μεθοδικότητά σου σε επιπόλαια ορμητικότητα. Πολλές φορές, πάλι, οι περιορισμοί και τα εμπόδια που συναντάς, στις διάφορες δραστηριότητές σου, σου αφαιρούν τη διάθεση για επιπλέον προσπάθειες και έτσι, αφήνεις, κάποια πράγματα στη μέση. Μη χάνεις, λοιπόν, σε καμία περίπτωση, την αυτοκυριαρχία σου αν θέλεις να ανταπεξέλθεις στα οποιαδήποτε προβλήματα που αντιμετωπίζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Απριλίου έως 04 Μαΐου και από 18 Δεκεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Μαρτίου ώρα 22:00 έως Δευτέρα 27 Μαρτίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 18º των Ιχθύων σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Μαρτίου έως 11 Μαρτίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Μαρτίου ώρα 23:00 έως Δευτέρα 27 Μαρτίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 19º των Ιχθύων σε Χιαστί με τον Δία από τις 19º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Μαρτίου έως 12 Μαρτίου και από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου