Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ από 6 έως 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ
6-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Τώρα, μπορεί να αποκτήσετε μια νέα ερωτική εμπειρία. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητά σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από την απροσεξία τους. Οι μέρες είναι κατάλληλες για τον αθλητισμό. Η Πανσέληνος της Κυριακής, σας θέλει να προστατεύετε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα, οι δραστηριότητές σας αυξάνονται και δεν θα κουράζεστε από την σκληρή δουλειά. Είναι μια εποχή που μπορείτε να δημιουργήσετε  αγωνιστείτε. Αυτές τις μέρες , μπορεί να συγκρουστείτε με άτομα που εναντιώνονται στη θέλησή σας. Όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να προστατέψετε την υγεία σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής, θα τονίσει τις ερωτικές σας υποθέσεις, ανάλογα με το κλίμα που υπήρχε και υπάρχει μέσα σ' αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνεργασίες σας γίνονται καλύτερες, και πιο σωστές αλλά παράλληλα μεγαλώνει η υποχωρητικότητά σας. Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός σε βάρος σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μην τους αφήσετε τα περιθώρια. Αυτές τις μέρες μπορεί να σας ξεσηκώσει ερωτικά κάποιο άτομο. Η Πανσέληνος της Κυριακής, ενδέχεται να σας δημιουργήσει την προδιάθεση για εντάσεις μέσα στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι χώροι του σπιτιού σας, θα σας κουράζουν και θα σας εκνευρίζουν. Αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η συμπεριφορά σας θα θεωρηθεί παράλογη από τους άλλους και οι αντιδράσεις σας χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Η Πανσέληνος της Κυριακής, σας θέλει να μην βιάζεστε στις κοντινές σας μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Οι απαιτήσεις σας αυτές τις μέρες θα γίνονται μεγαλύτερες και οι αντιθέσεις κυριαρχούν στην ζωή σας. Οι ερωτικές και σεξουαλικές  σας επιθυμίες θα γίνονται εντονότερες και τώρα θα αποκαλύψετε κρυφές ερωτικές πτυχές. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να ζητήσετε βοήθεια από φίλους σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής, σας θέλει να έχετε επικεντρωμένη την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο  ενθουσιασμός και η βιασύνη σας, μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις ή αγορές που δεν θα έχετε καλά μελετήσει. Οι βιαστικές σας ενέργειες μπορεί να σας σπρώξουν σε μεγάλα έξοδα και ως εκ τούτου σε οικονομικό άδειασμα. Τις μέρες αυτές θα πρέπει να περιορίσετε την τάση για δημιουργία μεγάλων υποχρεώσεων. Η Πανσέληνος της Κυριακής, θα τονίσει τις ευαισθησίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις μέρες, ευνοείτε η επαγγελματική σας εξέλιξη και δημιουργούνται καλές προοπτικές για την καριέρα σας. Οι δημόσιες σχέσεις σας και η κοινωνικότητα σας βρίσκουν έδαφος να διευρυνθούν. Τα άτομα που μπαίνουν αυτή την εποχή στην καθημερινή ζωή σας ενδέχεται να είναι απαιτητικά. Η Πανσέληνος της Κυριακής, εφιστά την προσοχή σας σε ότι έχει να κάνει με κρυφές σας υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τώρα θα νιώσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανάγκη της φιλίας. Αυτές τις μέρες ευνοούνται κοινωνικές και συντροφικές δραστηριότητες. Κάποια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε συναίσθημα ή μεγάλο έρωτα. Τα σχέδιά και οι στόχοι σας βρίσκουν ανταπόκριση και υλοποιούνται. Η Πανσέληνος της Κυριακής, θα υπερτονίσει τα θέλω και τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο διάστημα αυτό  να αποφύγετε συγκρούσεις με συγγενείς. Θα σας χαρακτηρίζει εκνευρισμός και ανυπομονησία, που πιθανόν να σας οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Το μυαλό σας θα είναι γρήγορα και οι αποφάσεις σας ξαφνικές. Μην υποσχεθείτε  κάτι που μελλοντικά δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε. Η Πανσέληνος της Κυριακής, θέλει την υπευθυνότητά σας  στα επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για διακοπές για έρωτα και ξεκούραση. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν κάποιες γνωριμίες σε κάποιο ταξίδι ή με άτομα τα οποία κινούνται ή ζουν σε παραλίες. Ακόμα οι μέρες είναι κατάλληλες για γυμναστική και άσκηση που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από περιττά κιλά. Η Πανσέληνος της Κυριακής, θα σας προδιαθέσει να προγραμματίσετε τις διακοπές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν υπάρχουν κρυφές σχέσεις τώρα βγαίνουν στο προσκήνιο και δυναμώνουν. Παρά όλα αυτά το διάστημα αυτό μπορεί να δώσει πολλές απογοητεύσεις και περιορισμούς. Παράλληλα ίσως  χρειαστεί να βοηθήσετε άτομο που βρίσκεται απομονωμένο εξ αιτίας  κάποιας στενοχώριας ή ασθένειας. Η Πανσέληνος της Κυριακής, ενεργοποιεί το σεξουαλικό σας ταπεραμέντο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ανάγκες σας αυτές τις μέρες αυξάνονται και ως εκ τούτου θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτές. Τα επαγγελματικά σας και η καθημερινή σας ζωή ευνοούνται όπως και όλες οι πρακτικές  πλευρές της ζωής σας. Παράλληλα η επιθυμία σας για το καλό φαγητό   μεγαλώνει με αποτέλεσμα μια πιθανή αύξηση του βάρους σας. Η Πανσέληνος της Κυριακής, σας θέλει προσεκτικούς στον συντροφικό σας τομέα.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

& ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

6-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Από προχθές Σάββατο 4 Μαρτίου ώρα 12:05 έως και Δευτέρα 6 Μαρτίου ώρα 14:53
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Μαρτίου ώρα 00:00 έως Τετάρτη 08 Μαρτίου ώρα 04:00.
Ο Ήλιος στις 15º των Ιχθύων σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 14º των Ιχθύων
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Μαρτίου από ώρα 00:00 έως ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 21º των Διδύμων  σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 21º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Ιουνίου έως 14 Ιουνίου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Μαρτίου από ώρα 01:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 21º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 22º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Μαρτίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 26º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 27º του Κριού 
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Ιουνίου έως 20 Ιουνίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Μαρτίου από ώρα 09:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 26º των Διδύμων  σε Αντίθεση με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Ιουνίου έως 20 Ιουνίου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Από Δευτέρα 6 Μαρτίου ώρα 14:54 έως και Τετάρτη 8 Μαρτίου ώρα 18:44
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Τρίτη 07 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Μαρτίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 11º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Ιουλίου έως 05 Ιουλίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Τρίτη 07 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Μαρτίου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 12º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 12º του Κριού 
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Ιουλίου έως 06 Ιουλίου και από 01 Απριλίου έως 05 Απριλίου

Τρίτη 07 Μαρτίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Μαρτίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Ο Ήλιος στις 17º των Ιχθύων σε Τρίγωνο με τη Σελήνη από τις 16º του Καρκίνου 
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου και από 06 Ιουλίου έως 10 Ιουλίου

Τρίτη 07 Μαρτίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Μαρτίου ώρα 19:00 έως Τετάρτη 08 Μαρτίου ώρα 19:00.
Ο Ερμής στις 17º των Ιχθύων σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τρίτη 07 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Μαρτίου ώρα 21:00 έως Τετάρτη 08 Μαρτίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 17º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Ερμή από τις 18º των Ιχθύων
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου και από 07 Μαρτίου έως 11 Μαρτίου

Τρίτη 07 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Μαρτίου ώρα 22:00 έως Τετάρτη 08 Μαρτίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 18º του Καρκίνου  σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τετάρτη 08 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Μαρτίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 20º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 21º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Τετάρτη 08 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Μαρτίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 21º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 22º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Τετάρτη 08 Μαρτίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Μαρτίου ώρα 11:00 έως Παρασκευή 10 Μαρτίου ώρα 11:00.
Ο Ήλιος στις 17º των Ιχθύων σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Οι επαγγελματικές υποθέσεις πάνε καλά και παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των κεφαλαίων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Μαρτίου έως 11 Μαρτίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τετάρτη 08 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Μαρτίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 26º του Καρκίνου  σε Χιαστί με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 08 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Μαρτίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 26º του Καρκίνου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Τετάρτη 08 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Μαρτίου από ώρα 16:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 28º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 28º του Κριού 
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία.Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Ιουλίου έως 23 Ιουλίου και από 17 Απριλίου έως 21 Απριλίου

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Από Τετάρτη 8 Μαρτίου ώρα 18:45 έως και Σάββατο 11 Μαρτίου ώρα 00:06
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Πέμπτη 09 Μαρτίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 09 Μαρτίου από ώρα 00:00 έως ώρα 02:00.
Ο Ήλιος στις 18º των Ιχθύων σε Ενάμιση Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 02º του Λέοντα
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Μαρτίου έως 11 Μαρτίου και από 24 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου

Πέμπτη 09 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 09 Μαρτίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 04º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 20º των Ιχθύων
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου και από 09 Μαρτίου έως 13 Μαρτίου

Πέμπτη 09 Μαρτίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 09 Μαρτίου ώρα 06:00 έως Παρασκευή 10 Μαρτίου ώρα 04:00.
Ο Ερμής στις 20º των Ιχθύων σε Χιαστί με τον Δία από τις 21º του Ζυγού 
Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Μαρτίου έως 13 Μαρτίου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Πέμπτη 09 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 09 Μαρτίου από ώρα 15:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 11º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Αυγούστου έως 06 Αυγούστου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 09 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 09 Μαρτίου από ώρα 15:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 11º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Αυγούστου έως 06 Αυγούστου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Πέμπτη 09 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 09 Μαρτίου από ώρα 16:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 12º του Λέοντα σε Τρίγωνο με την Αφροδίτη από τις 12º του Κριού 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Αυγούστου έως 06 Αυγούστου και από 31 Μαρτίου έως 04 Απριλίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017
Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Από Παρασκευή 10 Μαρτίου ώρα 02:34 έως και Παρασκευή 21 Απριλίου ώρα 13:31
Με αυτή την διέλευση, γινόμαστε πιο αμυντικοί και λιγότερο επιθετικοί. Ωστόσο, οτιδήποτε απειλεί την υλική άνεσή μας ή τη συναισθηματική και οικονομική μας ασφάλεια προκαλεί την οργή και το θυμό μας. Νιώθουμε φόβο στη σκέψη του να χάσουμε τα χρήματά μας, το σπίτι μας ή τα υπάρχοντά μας. Αλλά ακόμα και όταν επιτεθούμε, οπισθοχωρούμε και περιμένουμε υπομονετικά μέχρι να ηρεμήσει ο αντίπαλός μας. Το χειρότερο για τον Άρη στον Ταύρο είναι το ανυποχώρητο πείσμα καθώς αν θεωρήσουμε ότι έχουμε δίκιο, κανείς δεν μπορεί να μας μεταπείσει. Δεν χάνουμε εύκολα την ψυχραιμία μας αλλά όταν συμβεί φτάνουμε στα άκρα. Έχουμε την παρόρμηση να κάνουμε περισσότερα χρήματα και να αποκτήσουμε περισσότερα υλικά αγαθά καθώς δίνουμε αυτή τη χρονική περίοδο περισσότερη σημασία στην οικονομική ασφάλεια και στην υλική άνεση στη ζωή.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Μαρτίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 18º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Αυγούστου έως 13 Αυγούστου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Μαρτίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Ο Ήλιος στις 19º των Ιχθύων σε Χιαστί με τη Σελήνη από τις 18º του Λέοντα
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Μαρτίου έως 12 Μαρτίου και από 09 Αυγούστου έως 13 Αυγούστου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Μαρτίου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 21º του Λέοντα σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 21º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Αυγούστου έως 16 Αυγούστου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Μαρτίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 21º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 22º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Αυγούστου έως 16 Αυγούστου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Μαρτίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 22º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Ερμή από τις 23º των Ιχθύων
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Αυγούστου έως 17 Αυγούστου και από 12 Μαρτίου έως 16 Μαρτίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Μαρτίου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 26º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 12º του Κριού 
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου και από 31 Μαρτίου έως 04 Απριλίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Μαρτίου από ώρα 18:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 26º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 11 Μαρτίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 29º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Άρη από τις 00º του Ταύρου 
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ΄αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Αυγούστου έως 25 Αυγούστου και από 19 Απριλίου έως 23 Απριλίου

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Από Σάββατο 11 Μαρτίου ώρα 00:07 έως και Δευτέρα 13 Μαρτίου ώρα 07:27
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 11 Μαρτίου ώρα 01:00 έως Κυριακή 12 Μαρτίου ώρα 19:00.
Ο Ήλιος στις 20º των Ιχθύων σε Χιαστί με τον Δία από τις 21º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Μαρτίου έως 13 Μαρτίου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 11 Μαρτίου από ώρα 06:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 03º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Αυγούστου έως 28 Αυγούστου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 11 Μαρτίου από ώρα 11:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 05º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 21º του Ζυγού 
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 11 Μαρτίου από ώρα 13:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 07º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 22º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Αυγούστου έως 01 Σεπτεμβρίου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 11 Μαρτίου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 11º της Παρθένου σε Χιαστί με την Αφροδίτη από τις 12º του Κριού 
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου και από 31 Μαρτίου έως 04 Απριλίου

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 11 Μαρτίου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 11º της Παρθένου σε Αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Μαρτίου ώρα 02:00 έως Δευτέρα 13 Μαρτίου ώρα 02:00.
Ο Ερμής στις 26º των Ιχθύων σε Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Μαρτίου έως 19 Μαρτίου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Μαρτίου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 15º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Άρη από τις 01º του Ταύρου 
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Σεπτεμβρίου έως 10 Σεπτεμβρίου και από 20 Απριλίου έως 24 Απριλίου

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Μαρτίου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 18º της Παρθένου σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Σεπτεμβρίου έως 13 Σεπτεμβρίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 (16:54)
ΗΛΙΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ)
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Μαρτίου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Ο Ήλιος στις 22º των Ιχθύων σε Αντίθεση με τη Σελήνη από τις 21º της Παρθένου
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Μαρτίου έως 15 Μαρτίου και από 12 Σεπτεμβρίου έως 16 Σεπτεμβρίου

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Μαρτίου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 21º της Παρθένου σε Χιαστί με τον Ουρανό από τις 22º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Σεπτεμβρίου έως 17 Σεπτεμβρίου και από 11 Απριλίου έως 15 Απριλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου