Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 14 έως 20 Αυγούστου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
14 έως 20 Αυγούστου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΚΡΙΟΣ
Τώρα τα οικονομικά σας και τα έσοδά σας, που εξαρτώνται από άλλους,  να υποστούν κάποια πίεση. Έτσι, τυχόν αποζημιώσεις ή δανειοδοτήσεις που περιμένετε, να καθυστερούν. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να στηριχτείτε στις δικές  σας δυνάμεις. Στον ερωτικό σας τον τομέα επιστρατεύστε όλη σας την τρυφερότητα και δώστε την απλόχερα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Νέες προοπτικές για σχέσεις για τους αδέσμευτους.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σκέψεις και οι συζητήσεις σας θα εστιάζονται σε εργασιακά θέματα και σχέσεις με εργοδότες ή υφισταμένους σας. Οι πνευματικές σας ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και ο εγωισμός σας επίσης με αποτέλεσμα μια τάση αντιπαράθεσης. Στα συναισθηματικά σας αν υπάρχει κάποια ένταση αναθεωρήστε την τακτική σας. Αν η σχέση σας βρίσκεται σε καλόν δρόμο,  φερθείτε με αγάπη και κατανόηση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ενδιαφέρον σας θα βρίσκεται, στις σχέσεις σας με φίλους και γνωστούς. Παράλληλα οι ιδέες σας θα βρίσκουν έδαφος αποδοχής από τους άλλους και οι ιδέες των άλλων από σας. Θα είστε πιο παραγωγικοί, πιο πρακτικοί και πιο εφευρετικοί από ότι συνήθως. Προσέξτε όμως αν στο παρελθόν είχατε κάποιες διαφορές με το συντροφικό σας άτομο φροντίστε να τις επιλύσετε με πνεύμα συνεννόησης και αγάπης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα υπάρξουν κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις, από άτομα που δεν θα είστε έτοιμοι να τα καλύψετε. Η πίεση στη δουλειά σας, θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε σε αδιέξοδο. Αξιολογήστε κάποια πράγματα και μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές. Πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν για σας και θα φτιάξουν οι σχέσεις σας, με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας ή της εργασίας σας.

ΛΕΩΝ
Μην σας κυριεύσει αυτές τις μέρες το άγχος για καθημερινά και συντροφικά θέματα. Θα έχετε θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας και ο ενθουσιασμός σας, θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής, όπου κι αν βρεθείτε. Τώρα θα καθυστερήσετε να κάνετε κάποιες κινήσεις, ενώ η διαίσθηση σας, θα σας βοηθήσει σε όποια δυσκολία προκύψει. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν ευκαιρίες για νέο δεσμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή είναι μια αντιφατική εποχή που μπορεί κάπως να σας μπερδέψει. Οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες σας θα γίνονται πιο έντονες. Λόγω αυτών των καταστάσεων και στην προσπάθειά σας να κοντρολάρετε την ζωή σας μπορεί να ξεφύγετε από την κοινώς αποδεκτή τακτική.  Οι μέρες εξ άλλου απαιτούν χαλάρωση και έρωτα. Δράστε με σύνεση και συνέπεια.

ΖΥΓΟΣ
Αν στο παρελθόν ψάχνατε ευκαιρίες για  αποδέσμευση από κάποια σχέση, το διάστημα αυτό σας θέλει να ρίχνετε νερό στο κρασί σας και κυρίως αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτές οι ημέρες όμως είναι δυνατόν να σας προκαλέσουν εμπλοκές, που συσχετίζονται με φίλους ή συγγενικά σας πρόσωπα. Επανεξετάστε το σκεπτικό και την συμπεριφορά σας, προκειμένου να αποφύγετε λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απρόοπτα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση που εξαρτάται από τους τρίτους. Παράλληλα, θα πρέπει να αποφεύγετε τους δανεισμούς για μη επενδυτικούς σκοπούς. Αν παρά ταύτα αποφασίσετε να πάρετε κάποιο δάνειο, εξετάστε σχολαστικά την δυνατότητα αποπληρωμής του. Το Σαββατοκύριακο σας θέλει ερωτικά δραστήριους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τώρα θα πρέπει να σεβαστείτε ιδιαίτερα τις ανάγκες των άλλων και κυρίως προσώπων που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας. Αν οι στόχοι  σας διέπονται από αυστηρά ατομικά κίνητρα, το αποτέλεσμα θα είναι να μην είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι. Προσέξετε τα ατυχήματα που προκαλούνται από απερισκεψία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τώρα μπορεί να παραγκωνίσετε κάποιους παλαιούς και πιστούς φίλους σας και παράλληλα να δημιουργήσετε νέες φιλίες. Τα σχέδιά σας θα φιλελευθεροποιηθούν  και οι ιδέες σας θα γίνουν πιο ανοιχτές. Στα προσωπικά σας θα κάνετε κάποιες αλλαγές, για ψυχική ανανέωση. Αν δράσετε συνετά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, το Σαββατοκύριακο που έρχεται, αναμένεται ερωτικά θερμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το διάστημα αυτό είναι περίπλοκο, ιδιαίτερα για τους δεσμούς και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στους νέους δεσμούς σε χώρους άγνωστους ή σε χώρους διασκέδασης. Αν είστε δεσμευμένοι αποφύγετε τα διπλά παιχνίδια γιατί υπάρχει κίνδυνος ν’ αποκαλυφθούν και να κινδυνέψει ο δεσμός σας.  Αυτές τις μέρες δείξτε στο ταίρι σας, αγάπη, στοργή και τρυφερότητα με κάποιο λουλούδι.

ΙΧΘΥΕΣ
Αφιερώσετε αυτές τις μέρες κάποιο χρόνο, σε φίλους σας και σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα κληθείτε να δώσετε κάποιες εξηγήσεις, σε κάποια άτομα και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Κάποιες δυσκολίες θα περιορισθούν και θα έχετε καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Όσοι είστε μόνοι, θα βρείτε εντελώς ξαφνικά, τον σύντροφο της ζωής σας, βρίσκοντας επιτέλους την ευτυχία. 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
14 έως 20 Αυγούστου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Από χθες Κυριακή 13 Αυγούστου ώρα 13:39 έως και Τρίτη 15 Αυγούστου ώρα 17:05
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ
Από Δευτέρα 14 Αυγούστου ώρα 04:01 έως και Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ώρα 14:29
Κατά την περίοδο των δύο αυτών ημερών που ακολουθεί, θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ερμής, καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες κλπ θα αρχίζουν να μας εγκαταλείπουν  με αργούς ρυθμούς.   

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Αυγούστου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 10º του Ταύρου  σε Τρίγωνο με τον Ερμή από τις 11º της Παρθένου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Απριλίου έως 03 Μαΐου και από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Αυγούστου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 12º του Ταύρου  σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Μαΐου έως 05 Μαΐου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Αυγούστου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 15º του Ταύρου  σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 16º του Καρκίνου 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Μαΐου έως 08 Μαΐου και από 06 Ιουλίου έως 10 Ιουλίου

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Αυγούστου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 15º του Ταύρου  σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 16º του Λέοντα
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Μαΐου έως 08 Μαΐου και από 07 Αυγούστου έως 11 Αυγούστου

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Αυγούστου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 16º του Ταύρου  σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Μαΐου έως 09 Μαΐου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Αυγούστου ώρα 19:00 έως Τετάρτη 16 Αυγούστου ώρα 10:00.
Η Αφροδίτη στις 16º του Καρκίνου  σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Το άτομο με αυτή την επίδραση νιώθει απομονωμένο και η σχέση του δεν το ικανοποιεί και το στενοχωρεί. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται και δεν υπάρχουν διέξοδοι, ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις του ατόμου βγαίνουν στην επιφάνεια και το ταλαιπωρούν. Αν θέλετε να συντηρήσετε μια σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και αν δέχεστε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα πράγματα. Επίσης, με μια τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε σημαντικές απώλειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Ιουλίου έως 10 Ιουλίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Αυγούστου ώρα 21:00 έως Τρίτη 15 Αυγούστου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 18º του Ταύρου  σε Χιαστί με τον Δία από τις 19º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Μαΐου έως 11 Μαΐου και από 10 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 15 Αυγούστου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 20º του Ταύρου  σε Χιαστί με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Μαΐου έως 13 Μαΐου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017
ΑΡΗΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 15 Αυγούστου ώρα 02:00 έως Παρασκευή 18 Αυγούστου ώρα 02:00.
Ο Άρης στις 16º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
ΟΙ φιλόδοξες κινήσεις σας δεν συνάδουν με την ψυχολογική σας δυναμική. Έτσι  μπορείτε να υπονομεύσετε τις δικές σας τις προσπάθειες και να προβληματισθείτε για το τι θα πρέπει να κάνετε. Θα αισθάνεστε ότι υπάρχει κάποιο παράδοξο στην  ψυχοδυναμική χρήσης της εξουσίας. Φαίνεται πως κάποιο δίλλημα που θα πρέπει να υπερπηδήσετε προκειμένου να  μπείτε στη διαδικασία να διεκδικήσετε εκείνα που δικαιωματικά σας ανήκουν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Αυγούστου έως 11 Αυγούστου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 15 Αυγούστου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Ο Ήλιος στις 22º του Λέοντα σε Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 21º του Ταύρου 
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Αυγούστου έως 17 Αυγούστου και από 10 Μαΐου έως 14 Μαΐου

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Από Τρίτη 15 Αυγούστου ώρα 17:06 έως και Πέμπτη 17 Αυγούστου ώρα 19:12
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 15 Αυγούστου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 01º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 17º του Καρκίνου 
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Μαΐου έως 25 Μαΐου και από 08 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 15 Αυγούστου από ώρα 20:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 01º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Μαΐου έως 25 Μαΐου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 15 Αυγούστου ώρα 23:00 έως Τετάρτη 16 Αυγούστου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 03º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 19º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Μαΐου έως 27 Μαΐου και από 10 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 16 Αυγούστου από ώρα 11:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 10º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 11º της Παρθένου
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Μαΐου έως 03 Ιουνίου και από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 16 Αυγούστου ώρα 11:00 έως Παρασκευή 18 Αυγούστου ώρα 09:00.
Η Αφροδίτη στις 18º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 19º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια, αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή, προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου και από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 16 Αυγούστου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 12º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Ιουνίου έως 05 Ιουνίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 16 Αυγούστου από ώρα 15:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 13º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Ιουνίου έως 06 Ιουνίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 16 Αυγούστου ώρα 21:00 έως Πέμπτη 17 Αυγούστου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 16º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 17º του Λέοντα
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Ιουνίου έως 09 Ιουνίου και από 08 Αυγούστου έως 12 Αυγούστου

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 16 Αυγούστου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 16º των Διδύμων  σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Ιουνίου έως 09 Ιουνίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Αυγούστου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 18º των Διδύμων  σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 19º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Ιουνίου έως 11 Ιουνίου και από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Αυγούστου από ώρα 04:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 20º των Διδύμων  σε Αντίθεση με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Ιουνίου έως 14 Ιουνίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Αυγούστου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Ο Ήλιος στις 24º του Λέοντα σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 23º των Διδύμων 
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Αυγούστου έως 19 Αυγούστου και από 13 Ιουνίου έως 17 Ιουνίου

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Αυγούστου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 27º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Ιουνίου έως 21 Ιουνίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Από Πέμπτη 17 Αυγούστου ώρα 19:13 έως και Σάββατο 19 Αυγούστου ώρα 20:53
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Αυγούστου ώρα 23:00 έως Παρασκευή 18 Αυγούστου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 02º του Καρκίνου  σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 18º του Λέοντα
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου και από 09 Αυγούστου έως 13 Αυγούστου

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Αυγούστου ώρα 02:00 έως Σάββατο 19 Αυγούστου ώρα 18:00.
Η Αφροδίτη στις 20º του Καρκίνου  σε Χιαστί με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Αυτή η διέλευση, μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, στις επαγγελματικές σου σχέσεις και στις σχέσεις με τους ιδιαίτερα αγαπημένους σου ανθρώπους. Η συχνή αλλαγή της ψυχολογικής σου διάθεσης, από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και αντίστροφα, ενδεχομένως να 'χει ως αιτία την άστατη συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου ή την κακή συμπεριφορά ορισμένων φιλικών ατόμων απέναντι σου. Επίσης μπορεί να νιώθεις μια απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη, εξαιτίας ενός αισθηματικού δεσμού που «ναυάγησε». Ασχολήσου με οτιδήποτε, αρκεί αυτό με το οποίο ασχολείσαι να σε απορροφά ολοκληρωτικά. Ασχολίες με τον καλλωπισμό σου όσο και τον εξωραϊσμό κάποιων χώρων σε αποσπούν από καταθλιπτικά συναισθήματα, διότι έτσι και αλλιώς σε κάνουν να νιώθεις κάποια ευχαρίστηση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Αυγούστου από ώρα 11:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 09º του Καρκίνου  σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 10º της Παρθένου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Ιουνίου έως 03 Ιουλίου και από 01 Σεπτεμβρίου έως 05 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Αυγούστου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Ο Ήλιος στις 25º του Λέοντα σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 10º του Καρκίνου 
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Αυγούστου έως 21 Αυγούστου και από 30 Ιουνίου έως 04 Ιουλίου

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Αυγούστου από ώρα 16:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 12º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιουλίου έως 07 Ιουλίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017
ΑΡΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Αυγούστου ώρα 17:00 έως Τρίτη 22 Αυγούστου ώρα 23:00.
Ο Άρης στις 18º του Λέοντα σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 19º του Ζυγού 
Πολύ καλή διέλευση για νέα ξεκινήματα, γιατί το άτομο θα είναι ανενόχλητο στη δράση του. Σε γυναικείο ωροσκόπιο μια τέτοια διέλευση πριμοδοτεί στο να παρουσιαστεί κάποιος άντρας και να δημιουργηθεί μια χαρούμενη σχέση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Αυγούστου έως 13 Αυγούστου και από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Αυγούστου ώρα 23:00 έως Σάββατο 19 Αυγούστου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 16º του Καρκίνου  σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Ιουλίου έως 11 Ιουλίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Αυγούστου από ώρα 03:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 19º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 19º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου και από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Αυγούστου από ώρα 05:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 20º του Καρκίνου  σε Χιαστί με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Αυγούστου από ώρα 06:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 21º του Καρκίνου  σε Συζυγία με την Αφροδίτη από τις 21º του Καρκίνου 
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Αυγούστου από ώρα 11:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 24º του Καρκίνου  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 09º της Παρθένου
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Ιουλίου έως 19 Ιουλίου και από 31 Αυγούστου έως 04 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Αυγούστου από ώρα 17:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 27º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Αυγούστου από ώρα 17:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 27º του Καρκίνου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Από Σάββατο 19 Αυγούστου ώρα 20:54 έως και Δευτέρα 21 Αυγούστου ώρα 23:23
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 20 Αυγούστου από ώρα 06:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 05º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 20 Αυγούστου ώρα 09:00 έως Τρίτη 22 Αυγούστου ώρα 09:00.
Ο Ήλιος στις 27º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. Η διέλευση αυτή αυξάνει τη διαίσθηση και δίνει έμπνευση στο άτομο. Ευνοούνται οι αλλαγές, ιδιαίτερα οι επαγγελματικές. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για την ένταξη ενός ατόμου σε οργανισμούς ή ομάδες ή σε χώρους όπου βρίσκονται πολλά άτομα. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης ευνοούνται οι ομιλίες πολιτικών αρχηγών, οι διοργανώσεις εκδηλώσεων που απαιτούν την προσέλευση πολλών ατόμων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017
ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 20 Αυγούστου ώρα 14:00 έως Δευτέρα 21 Αυγούστου ώρα 14:00.
Ο Ερμής στις 09º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 23º του Καρκίνου 
Τα συναισθήματα θα μπλέκονται με τη λογική και έτσι χωρίς σοβαρή αιτία μπορεί να μπλεχτείς σε δυσάρεστα λόγια. Προσπάθησε λοιπόν να φέρεσαι με διακριτικότητα στις συζητήσεις σου και αν ακούσεις κάποια λέξη προσβλητική κάνε πως δεν την άκουσες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Αυγούστου έως 04 Σεπτεμβρίου και από 14 Ιουλίου έως 18 Ιουλίου

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 20 Αυγούστου από ώρα 18:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 12º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Αυγούστου έως 07 Αυγούστου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου