Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 7 έως 13 Αυγούστου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
7 έως 13 Αυγούστου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από τη διάθεση προσφοράς προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για τους αδέσμευτους από σας ίσως  να προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση, η οποία μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα.  Την περίοδο αυτή  ευνοούνται τα κοινωνικά σας θέματα. Από εκεί που δεν περιμένετε μπορεί να σας έλθει κάποια χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και έρωτες. Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Μεγάλη όρεξη  για δουλειά δεν έχετε αυτές τις μέρες.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση από την δραστηριοποίησή σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς και όσο εξαρτάται από σας, το στρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Η ανάγκη σας για αγάπη και επικοινωνία προβάλλει έντονα αυτές τις μέρες.  Ίσως μάλιστα δώσετε δημιουργική ή καλλιτεχνική διέξοδο σε κάποια από τα συναισθήματα σας, κάνοντας κάτι που σας εκφράζει. Τον καιρό αυτό θα έχετε κάποιον ιδιαίτερο μαγνητισμό και μια δροσερή γοητεία και παράλληλα θα νιώθετε και πολύ τρυφεροί.  Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα οι αισθηματικές ή οι ερωτικές θα γίνουν πιο έντονες αποκτώντας πάθος. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι  ευθύνες σας για το σπίτι  γίνονται μεγαλύτερες και οι ανάγκες σας προδιαγράφονται αυξημένες. Οι σχέσεις σας γίνονται στενότερες απ’ ότι συνήθως αν και μέσα σας θα επικρατεί μια δυσπιστία, για το αν, τα  συναισθήματα των άλλων είναι πραγματικά απέναντί σας. Πριν βγάλετε οποιοδήποτε συμπέρασμα  για άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, κάντε την αυτοκριτική σας.

ΛΕΩΝ
Τώρα ο ερωτικός σας τομέας γίνεται πιο σοβαρός. Σχέσεις από το παρελθόν που αποδείχθηκαν προβληματικές και καταδικασμένες διαλύονται. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέους δεσμούς με άτομα νέα. Για τους γονείς, οι ευθύνες για τα παιδιά μεγαλώνουν ίσως ακόμα υπάρξουν και κάποια προβλήματα, που αφορούν τις σχέσεις σας με αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο διάστημα αυτό μπορεί να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις  στον χώρο της εργασίας σας και να επιδράσουν αρνητικά πάνω σας και στην αποδοτικότητά σας. Στον ερωτικό σας τομέα φανείτε πιο τρυφεροί και λειτουργήστε περισσότερο με το συναίσθημα παρά με το μυαλό. Την εβδομάδα αυτή η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή σε σχέση με τα κρυολογήματα.

ΖΥΓΟΣ
Τώρα, οι συνεργάτες σας και οι σύντροφοι σας γίνονται περισσότερο απαιτητικοί απέναντί σας, με αποτέλεσμα συνεργασίες και δεσμοί που δεν έχουν εδραιωθεί με βαθιές ρίζες να κλονίζονται. Στο διάστημα αυτό θα κάνετε μια γενική αναθεώρηση των σχέσεων σας και για εκείνους που βρίσκονται κοντά σας που θα στηρίζεται όμως σε υποκειμενικά κριτήρια. Προσέξτε μην κάνετε, σοβαρά λάθη εκτιμήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τώρα μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι και απογοητευμένοι. Όμως μια αναθεώρηση και μια αυστηρή αυτοκριτική μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Οι ημέρες αυτές σας ευαισθητοποιούν,  αλλά και παράλληλα σας δείχνουν την ωμή πραγματικότητα. Αν στο παρελθόν δείχνατε στο πρόσωπο που αγαπάτε την εικόνα του ηγέτη, καιρός είναι να το κάνετε να αισθανθεί την τρυφερή σας πλευρά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέες εμπειρίες, νέες καταστάσεις αλλά και μια αναστάτωση μπορεί να σηματοδοτήσουν αυτές οι ημέρες. Θα απορρίπτετε το κατεστημένο  και δεν θα ανέχεστε τους περιορισμούς. Παράλληλα θα έχετε κάποια διάθεση να βάζετε την άποψή σας πάνω από την άποψη των άλλων. Στα ερωτικά σας τα θέματα θα παρουσιάζετε κάποιον σκεπτικισμό που δεν θα συνάδει με όσα διακηρύττατε στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το μυαλό σας θα  στρέφεται στον συντροφικό και συνεργατικό τομέα καθώς και στις επικοινωνίες με κοντινά και μακρινά πρόσωπα. Θα συζητάτε καθημερινά θέματα που σας αφορούν, θα παίρνετε κάποιες γνώμες, αλλά στην συνέχεια θα ενεργείτε με το δικό σας το σκεπτικό. Αποφύγετε όμως τις παρεξηγήσεις που προκύπτουν από πράξεις και λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τώρα θα σας απασχολούν θέματα σχετικά με περιουσιακές υποθέσεις ή οικονομικά που εξαρτώνται από  άλλους. Οι σκέψεις σας θα είναι της φύσης σας, υπαρξιακές, μυστηριακές ή μεταφυσικές. Η τάση σας για μυστικοπάθεια δεν θα σας αφήνει ν’ ανοιχτείτε σε συζητήσεις που σας αφορούν προσωπικά.  Οι συναναστροφές σας θα περιορίζονται στις απολύτως απαραίτητες.

ΙΧΘΥΕΣ
Το διάστημα αυτό, ευνοεί την επικοινωνία με άτομα που μπορούν να σας μεταδώσουν ανώτερες σκέψεις και αξίες. Τώρα θα σας ενδιαφέρουν τα ταξίδια ή θέματα του εξωτερικού, κάτι που συνάδει απόλυτα, με τα ενδιαφέροντα του ζωδίου σας.  Οι πνευματικές και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις περνούν σε πρώτο πλάνο μέσα στη ζωή σας εκτοπίζοντας τα θέματα της καθημερινότητας σε δεύτερο πλάνο.



 Έκλειψη της 7ης Αυγούστου 2017

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 21:12 έχουμε μερική έκλειψη Σελήνης ορατή σε Ελλάδα και Κύπρο, στις 15º 25΄ του Υδροχόου,  με τον Ήλιο αντίστοιχα στις 15º 25΄ του Λέοντα. Ο Ήλιος παράλληλα σχηματίζει  κοντινή σύνοδο με τον πλανήτη Άρη (11º 43΄ του Λέοντα) και οι δύο μαζί σχηματίζουν αντίθεση με τη Σελήνη.
Αυτό σηματοδοτεί μια γενική τάση για προσπάθειες απεξαρτήσεων από αναλυμένες υποχρεώσεις  και βιασύνη για νέα ξεκινήματα χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν  οι επιπτώσεις από τέτοιες ενέργειες
Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού ( οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι) οι γεννημένοι  το δεύτερο δεκαήμερο και εκείνοι που έχουν ωροσκόπο  στη μέση των ζωδίων.


Κριός
Προσέξτε την συμπεριφορά σας. Παράλληλα κάποια άτομα ίσως σας κάνουν κάποιες προσφορές, φροντίστε  να τις εκμεταλλευτείτε.
Ταύρος
Οι ανησυχίες σχετικά με το μέλλον σας θα είναι έντονες στο μυαλό σας γύρω από την σεληνιακή έκλειψη και για είκοσι ημέρες μετά..
Δίδυμοι
Αντί να προσπαθήσετε να προλάβετε τα πάντα, επικεντρωθείτε και δεσμευθείτε σε προς μία ή το πολύ δύο κατευθύνσεις.
Καρκίνος
Με την σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου  θα αισθάνεστε ότι κάποιες εντάσεις υπάρχουν γύρω από σας. Φροντίστε να τις ελέγξετε.  
Λέοντας
Άνθρωποι του περιβάλλοντος σας μπορεί να σας κρύβουν την αλήθεια ίσως  επειδή δεν θέλουν να σας απογοητεύσουν. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους/
Παρθένος
Έχετε ρίξει την προσοχή σας στους άλλους παραμελώντας τον εαυτό σας. Μεταθέστε αυτή σας την ενέργεια στον έρωτα, στην καριέρα σας και στα καθημερινά σας θέματα.  
Ζυγός
Εστιάζεστε την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα ακολουθώντας το ένστικτό σας .Μην αρνηθείτε απροσδόκητες προσκλήσεις και προκλήσεις
Σκορπιός
Η σεληνιακή έκλειψη τονίζει τον οικιακό σας τον τομέα, διεργασίες και πιέσεις θα είναι έντονες. Δώσετε προτεραιότητα σε ό, τι είναι καλύτερο για σας.
Τοξότης
Πριν υποσχεθείτε οτιδήποτε, σιγουρευτείτε πως τα οικονομικά σας συμβαδίζουν με τα υποσχόμενα. Κάποια ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί φροντίστε να την αρπάξτε αμέσως.
Αιγόκερως
Η σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον οικονομικό σας τομέα. Προσέξτε τις αποφάσεις σας με μακροπρόθεσμες συνέπειες.
Υδροχόος
Τα συναισθήματα και οι εντάσεις θα βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα σας, και η ειλικρίνεια θα είναι το κλειδί που θα σας ξεμπλοκάρει. . Ακολουθήστε το μυαλό σας και μιλήστε με την καρδιά σας.
Ιχθύες
Με την σεληνιακή έκλειψη θα αισθάνεστε ακόμα πιο ευαίσθητοι από ‘ότι συνήθως Καταστρώστε τα σχέδιά σας και  αποφύγετε την αμηχανία. 




ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
7 έως 13 Αυγούστου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Από χθες Κυριακή 6 Αυγούστου ώρα 15:15 έως και Τετάρτη 9 Αυγούστου ώρα 00:54
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Δευτέρα 07 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 07 Αυγούστου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 05º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Ιανουαρίου έως 28 Ιανουαρίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 07 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 07 Αυγούστου από ώρα 04:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 06º του Υδροχόου σε Χιαστί με την Αφροδίτη από τις 07º του Καρκίνου 
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Ιανουαρίου έως 29 Ιανουαρίου και από 27 Ιουνίου έως 01 Ιουλίου

Δευτέρα 07 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 07 Αυγούστου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 09º του Υδροχόου σε Χιαστί με τον Ερμή από τις 10º της Παρθένου
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιανουαρίου έως 01 Φεβρουαρίου και από 01 Σεπτεμβρίου έως 05 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα 07 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 07 Αυγούστου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 10º του Υδροχόου σε Αντίθεση με τον Άρη από τις 11º του Λέοντα
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Ιανουαρίου έως 02 Φεβρουαρίου και από 02 Αυγούστου έως 06 Αυγούστου

Δευτέρα 07 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 07 Αυγούστου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Ο Ήλιος στις 15º του Λέοντα σε Αντίθεση με τη Σελήνη από τις 14º του Υδροχόου
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Αυγούστου έως 10 Αυγούστου και από 03 Φεβρουαρίου έως 07 Φεβρουαρίου

Τρίτη 08 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 08 Αυγούστου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 17º του Υδροχόου σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 17º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Φεβρουαρίου έως 09 Φεβρουαρίου και από 09 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου

Τρίτη 08 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 08 Αυγούστου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 20º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Φεβρουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Τρίτη 08 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 08 Αυγούστου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 23º του Υδροχόου σε Ενάμιση Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 08º του Καρκίνου 
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Φεβρουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου και από 29 Ιουνίου έως 03 Ιουλίου

Τρίτη 08 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 08 Αυγούστου ώρα 21:00 έως Τετάρτη 09 Αυγούστου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 27º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Φεβρουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου και από 17 Απριλίου έως 21 Απριλίου

Τρίτη 08 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 08 Αυγούστου ώρα 23:00 έως Πέμπτη 10 Αυγούστου ώρα 23:00.
Ο Ήλιος στις 16º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Αυγούστου έως 11 Αυγούστου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Από Τετάρτη 9 Αυγούστου ώρα 00:55 έως και Παρασκευή 11 Αυγούστου ώρα 08:20
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 09 Αυγούστου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 01º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Φεβρουαρίου έως 23 Φεβρουαρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 09 Αυγούστου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 02º των Ιχθύων σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 18º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Φεβρουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου και από 09 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017
ΑΡΗΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 09 Αυγούστου ώρα 05:00 έως Σάββατο 12 Αυγούστου ώρα 04:00.
Ο Άρης στις 12º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Αυτή την περίοδο τα πνευματικά σας ιδανικά,  ενδέχεται να παρεμβαίνουν αρνητικά στις φιλοδοξίες σας και στην ανάγκη για δράση για να πετύχετε τους στόχους σας. Η μυστικιστική σας πλευρά φαίνεται να μην συνάδει με τις επιδιώξεις  σας  και το συμφέρον σας.  Αναθεωρήστε όσα πράγματα σας εμποδίζουν για να έχετε μια λειτουργική ισορροπία, έστω και αν πρέπει να ξεκινήσετε από το σημείο μηδέν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Αυγούστου έως 07 Αυγούστου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 09 Αυγούστου ώρα 10:00 έως Παρασκευή 11 Αυγούστου ώρα 12:00.
Ο Ερμής στις 11º της Παρθένου σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 10º του Καρκίνου 
Η καλή διάθεση και η ηρεμία χαρακτηρίζουν τα άτομα που δέχονται αυτές τις όψεις από τη διέλευση της Αφροδίτης. Οι φιλικές συζητήσεις και οι ευχάριστες παρέες θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου και από 30 Ιουνίου έως 04 Ιουλίου

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 09 Αυγούστου ώρα 19:00 έως Σάββατο 12 Αυγούστου ώρα 06:00.
Ο Ήλιος στις 17º του Λέοντα σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 18º του Ζυγού 
Ιδανική διέλευση για περισυλλογή και προσπάθεια να ανασυγκροτήσει το άτομο τις δυνάμεις του, να σκεφτεί το μέλλον του και να φιλοσοφήσει.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Αυγούστου έως 12 Αυγούστου και από 10 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 09 Αυγούστου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 09º των Ιχθύων σε Τρίγωνο με την Αφροδίτη από τις 10º του Καρκίνου 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Φεβρουαρίου έως 02 Μαρτίου και από 30 Ιουνίου έως 04 Ιουλίου

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 09 Αυγούστου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 10º των Ιχθύων σε Αντίθεση με τον Ερμή από τις 11º της Παρθένου
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου και από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Αυγούστου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 12º των Ιχθύων σε Χιαστί με τον Άρη από τις 13º του Λέοντα
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου και από 03 Αυγούστου έως 07 Αυγούστου

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Αυγούστου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 12º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Αυγούστου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 12º των Ιχθύων σε Συζυγία με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Αυγούστου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 16º των Ιχθύων σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Μαρτίου έως 09 Μαρτίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Αυγούστου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Ο Ήλιος στις 17º του Λέοντα σε Χιαστί με τη Σελήνη από τις 17º των Ιχθύων
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Αυγούστου έως 12 Αυγούστου και από 06 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Αυγούστου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 17º των Ιχθύων σε Χιαστί με τον Δία από τις 18º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου και από 10 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Αυγούστου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 20º των Ιχθύων σε Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Μαρτίου έως 13 Μαρτίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 11 Αυγούστου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 28º των Ιχθύων σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Άρη από τις 13º του Λέοντα
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Μαρτίου έως 21 Μαρτίου και από 04 Αυγούστου έως 08 Αυγούστου

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Από Παρασκευή 11 Αυγούστου ώρα 08:21 έως και Κυριακή 13 Αυγούστου ώρα 13:38
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 11 Αυγούστου ώρα 13:00 έως Κυριακή 13 Αυγούστου ώρα 04:00.
Η Αφροδίτη στις 12º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Η συναισθηματική και κοινωνική ζωή καλύπτουν απόλυτα το άτομο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με εξωραϊστικά και πολιτιστικά θέματα. Οι φιλίες που δημιουργούνται είναι ενδιαφέρουσες και βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση της ιδεολογίας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Ιουλίου έως 06 Ιουλίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 11 Αυγούστου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Ο Ήλιος στις 18º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 03º του Κριού 
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Αυγούστου έως 14 Αυγούστου και από 22 Μαρτίου έως 26 Μαρτίου

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 12 Αυγούστου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 10º του Κριού  σε Χιαστί με τον Ερμή από τις 11º της Παρθένου
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Μαρτίου έως 03 Απριλίου και από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
Από Σάββατο 12 Αυγούστου ώρα 04:01 έως και Δευτέρα 14 Αυγούστου ώρα 04:00
Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια στασιμότητα ή αθέτηση σε συμφωνίες και θετικές απαντήσεις που περιμένατε. Το διήμερο αυτό συζητήσεις δεν θα δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και υποσχέσεις θα αδρανοποιούνται.

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 12 Αυγούστου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 12º του Κριού  σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 13º του Καρκίνου 
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Μαρτίου έως 04 Απριλίου και από 03 Ιουλίου έως 07 Ιουλίου

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 12 Αυγούστου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 13º του Κριού  σε Τρίγωνο με τον Άρη από τις 14º του Λέοντα
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Απριλίου έως 05 Απριλίου και από 05 Αυγούστου έως 09 Αυγούστου

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 12 Αυγούστου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 16º του Κριού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Απριλίου έως 08 Απριλίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 12 Αυγούστου από ώρα 17:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 18º του Κριού  σε Αντίθεση με τον Δία από τις 18º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Απριλίου έως 10 Απριλίου και από 10 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 12 Αυγούστου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Ο Ήλιος στις 20º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τη Σελήνη από τις 19º του Κριού 
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Αυγούστου έως 15 Αυγούστου και από 07 Απριλίου έως 11 Απριλίου

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 12 Αυγούστου ώρα 21:00 έως Κυριακή 13 Αυγούστου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 20º του Κριού  σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Απριλίου έως 12 Απριλίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Αυγούστου ώρα 00:00 έως Τρίτη 15 Αυγούστου ώρα 00:00.
Ο Ήλιος στις 20º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Αυγούστου έως 15 Αυγούστου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Αυγούστου από ώρα 07:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 26º του Κριού  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 11º της Παρθένου
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου και από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Αυγούστου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 27º του Κριού  σε Συζυγία με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Αυγούστου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 27º του Κριού  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Από Κυριακή 13 Αυγούστου ώρα 13:39 έως και Τρίτη 15 Αυγούστου ώρα 17:05
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Αυγούστου ώρα 23:00 έως Δευτέρα 14 Αυγούστου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 05º του Ταύρου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Απριλίου έως 28 Απριλίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου