Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 21 έως 27 Αυγούστου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
21 έως 27 Αυγούστου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ
ΚΡΙΟΣ
Βρείτε το θάρρος, να προχωρήσετε σε δραστικές λύσεις, στα προβλήματα σας. Δικά σας πρόσωπα, θα σας εκφράσουν κάποια παράπονα τους, για το τελευταίο διάστημα. Έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας, που σας δίνουν σιγουριά για τις ικανότητες σας. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις, με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ
Δείξτε στον σύντροφο σας την αγάπη σας, γιατί τώρα θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες, για φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή. Μην δίνετε πολλά στους πάντες, γιατί αυτό θα σας κάνει θύμα εκμετάλλευσης. Επικεντρώστε την προσοχή σας, σε πρόβλημα του επαγγελματικού σας χώρου. Η θετική σας σκέψη, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα. Θα μπορέσετε να πετύχετε αξιοσημείωτη βελτίωση σε καθημερινά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχετε νέες γνωριμίες και μέσα από αυτές, θα γνωρίσετε άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Ετοιμαστείτε για καινούργιες, θετικές αλλαγές και είναι πιθανόν να κλείσετε συμφωνίες, που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη θεμάτων που σας απασχολούν. Κάποια γεγονότα θα τονώσουν το πάθος σας και την αισιοδοξία σας. Θα σταθεροποιηθούν καλύτερα οι σχέσεις σας και οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αδέσμευτοι, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Φροντίστε να ετεροχρονίσετε κάποιες εκκρεμότητες σας για αργότερα, όταν θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Λειτουργήστε με σύνεση, για να μην πέσετε σε παγίδες. Τα πράγματα θα πάνε πολύ ευνοϊκά για σας και θα νιώσετε απελευθερωμένοι από τις δοκιμασίες, που είχατε υποστεί τον τελευταίο καιρό. Αν συνεργαστείτε άψογα στη δουλειά σας, θα έχετε επιτυχίες.

ΛΕΩΝ
Μη δίνετε σημασία, σε παροδικά ξεσπάσματα κάποιων ατόμων, που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας. Προχωρήστε με μικρά και σταθερά βήματα, στα επαγγελματικά σας, για να έχετε όφελος. Οι σωστές αποφάσεις θα βοηθήσουν το μέλλον σας. Οι αλλαγές που θα σημειωθούν, θα προάγουν τις προοπτικές σας. Κάποια ταξίδια, θα σας ξεκουράσουν και  θα σας ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν δεν κρατήσετε τον λόγο σας απέναντι σε κάποια άτομα, πολύ πιθανόν να τα βρείτε δύσκολα αργότερα. Το τοπίο στα καθημερινά σας θέματα αρχίζει να ξεκαθαρίζει και αυτό θα σας ανακουφίσει, από τα προβλήματα που έχετε. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα αποδείξετε ακόμη για μια φορά την αξία σας.

ΖΥΓΟΣ
Οι πλανητικές θέσεις αυτής της εβδομάδας ευνοούν μόνο τις καλές αισθηματικές σχέσεις. Σε νέες σχέσεις θα πρέπει να κοιτάξετε το βάθος των ανθρώπων και όχι την επιφάνεια που μπορεί να κρύβει την πραγματικότητα. Είναι  πιθανό  να  αναγκαστείτε  να  απομακρύνετε κάτι που δεν υφίσταται πλέον ή που έχει φθαρεί. Οι χαμηλοί τόνοι θα είναι απαραίτητοι γι’ αυτό το διάστημα. Οι πλανήτες τώρα σας ζητούν  να σκέφτεστε πιο θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι φιλίες και οι συνεργασίες σας αλλάζουν αυτή την εποχή με αποτέλεσμα να ψάχνετε για νέες. Η εβδομάδα όμως αυτή δεν ευνοεί κάτι τέτοιο και  συμβουλή μου είναι να στηριχτείτε στις δικές σας τις δυνάμεις και έχετε αρκετές, άλλα η αβεβαιότητα και ο φόβος δεν σας αφήνουν να τις εκμεταλλευθείτε. Ψάξτε με απλά μέσα να εντοπίσετε την ευτυχία, σίγουρα  βρίσκεται πολύ κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την περίοδο μπορεί να φανερωθούν κάποια μυστικά σας που με πολύ κόπο τα είχατε διαφυλάξει μέχρι σήμερα. Το μυαλό σας θα είναι πολύ δραστήριο, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις και  οι ανταλλαγές των απόψεών σας  με τους άλλους να γίνονται με έντονο τρόπο. Οι δεσμεύσεις αυτού του καιρού θα πρέπει να περνούν τώρα μέσα από την πραγματικότητα και όχι μέσα από τα πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ημέρες αυτές ευνοούν τα ερωτικά σας θέματα, παράλληλα όμως αν τα είχατε παραμελήσει στο παρελθόν  μπορεί να επιφέρουν κάποιες καθυστερήσεις. Οι ενέργειες που ταιριάζουν αυτή την περίοδο πρέπει να είναι ενισχυμένες με  υπομονή και επιμονή. Η βιασύνη μπορεί ν’ αποδειχθεί εχθρός σας. Δείξτε αυτοσυγκράτηση και χαμηλώσετε τους τόνους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολύ έντονο προβλέπεται το διάστημα αυτής της εβδομάδας για σας. Θα πρέπει λοιπόν να φροντίσετε να το ξεπεράσετε, κοντρολάροντας το άγχος σας. Ακόμα οι δυνατές επιθυμίες και φαντασιώσεις για τον έρωτα, μπορεί να σας ξεμυαλίσουν με άτομο που αργότερα μπορεί να σας απογοητεύσει, όταν θα ανακαλύψετε ότι είναι ασύμβατο με τις  προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν είναι καιρός για να καταπιέσετε τον εαυτό σας ή να   ανακατευτείτε   με   δραστηριότητες   που  απαιτούν  έντονο ανταγωνισμό ή μεγάλη ανάλωση δυνάμεων, πνευματικών ή και σωματικών. Αυτόν τον καιρό σημασία   έχουν οι  συνεργασίες  και  οι αρμονικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Αναπτύξετε  την κοινωνικότητά σας και τις σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον.




Η ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
της 21ης Αυγούστου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΑΤΕΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝΕ
Η ΟΛΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΑΤΗ
ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΙΡΕΑΣΕΙ ΔΥΣΜΕΝΩΣ
ΓΙΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΑΤΗ.
Στις 21 Αυγούστου, εκατομμύρια Αμερικανοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια ολική ηλιακή έκλειψη, τόσο στη δυτική, όσο και στην ανατολική ακτή. Η ολική ηλιακή έκλειψη θα βυθίσει στο σκοτάδι 14 Αμερικανικές πολιτείες από το Όρεγκον μέχρι και την Νότια Καρολίνα. Θα διαρκέσει πολύ λίγο. Ακόμη και όσοι βρίσκονται στο κέντρο της σκιάς που θα έχει πλάτος 113 χλμ θα βρίσκονται στο σκοτάδι για περίπου δυόμιση λεπτά. Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο. Είναι η πρώτη ολική ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει στη Βόρεια Αμερική από το 1918 με την επόμενη να αναμένεται στις 12 Αυγούστου 2045.
Η έκλειψη θα ξεκινήσει στη στεριά στις 10.15 π.μ. τοπική ώρα, βόρεια του Νιούπορτ, στο Όρεγκον. Ανάμεσα στις αμερικανικές πόλεις που θα βιώσουν το φαινόμενο είναι οι: Κάνσας Σίτι, Σαιντ Λούις, Νάσβιλ, Τσάρλεστον κ.α.
 




ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
21 έως 27 Αυγούστου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Από προχθές Σάββατο 19 Αυγούστου ώρα 20:54 έως και Δευτέρα 21 Αυγούστου ώρα 23:23
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Αυγούστου από ώρα 01:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 16º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Αυγούστου έως 11 Αυγούστου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
ΑΡΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Αυγούστου ώρα 04:00 έως Πέμπτη 24 Αυγούστου ώρα 05:00.
Ο Άρης στις 20º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Η καλή φυσική κατάσταση και η ζωτικότητα που έχει το άτομο που δέχεται αυτή την πλανητική επιρροή το βοηθούν να είναι πολύ παραγωγικό και αποδοτικό στη δουλειά του. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και η σταθερή ανοδική πορεία εξασφαλισμένη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Αυγούστου έως 15 Αυγούστου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Αυγούστου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 19º του Λέοντα σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 20º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Αυγούστου έως 14 Αυγούστου και από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Αυγούστου από ώρα 06:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 19º του Λέοντα σε Συζυγία με τον Άρη από τις 20º του Λέοντα
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Αυγούστου έως 15 Αυγούστου

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Αυγούστου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 20º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Αυγούστου έως 15 Αυγούστου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Αυγούστου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 27º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Αυγούστου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Ο Ήλιος στις 28º του Λέοντα σε Συζυγία με τη Σελήνη από τις 28º του Λέοντα
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Αυγούστου έως 23 Αυγούστου

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
ΔΙΑΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Αυγούστου ώρα 23:00 έως Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου ώρα 09:00.
Ο Δίας στις 20º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Η ωριμότητα και ο ρεαλισμός χαρακτηρίζουν το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση. Έχει την ικανότητα να κάνει έναν πολύ καλό προγραμματισμό και να βάλει στόχους, οι οποίοι είναι πραγματοποιήσιμοι. Τα ξεκινήματα που γίνονται με αυτή την πλανητική επίδραση είναι επιτυχημένα και έχουν σταθερή απόδοση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Από Δευτέρα 21 Αυγούστου ώρα 23:24 έως και Πέμπτη 24 Αυγούστου ώρα 04:03
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Αυγούστου από ώρα 02:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 01º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Αυγούστου έως 27 Αυγούστου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Αυγούστου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 04º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 20º του Ζυγού 
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου και από 12 Οκτωβρίου έως 16 Οκτωβρίου

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Αυγούστου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 07º της Παρθένου σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 07º της Παρθένου
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Αυγούστου έως 02 Σεπτεμβρίου

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Αυγούστου από ώρα 17:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 10º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 25º του Καρκίνου 
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Σεπτεμβρίου έως 05 Σεπτεμβρίου και από 16 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Αυγούστου ώρα 21:00 έως Τετάρτη 23 Αυγούστου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 12º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Σεπτεμβρίου έως 07 Σεπτεμβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Αυγούστου ώρα 21:00 έως Τετάρτη 23 Αυγούστου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 12º της Παρθένου σε Αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Σεπτεμβρίου έως 07 Σεπτεμβρίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Από Τετάρτη 23 Αυγούστου ώρα 01:21 έως και Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ώρα 23:01
Πιθανόν η καθημερινότητα του ατόμου να αποκτήσει άλλους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα επωμιστεί. Επιπλέον το ενδιαφέρον του θα στραφεί και σε πιο συγκεκριμένα και εξειδικευμένα τμήματα των σχεδίων που διαμόρφωσε πριν. Πιο απλά,, οι λεπτομέρειες θα του είναι πολύ πιο σημαντικές. Δείχνει ενδιαφέρον για την υγεία του και λαμβάνει υποστήριξη από τους συντρόφους του. 

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Αυγούστου από ώρα 04:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 16º της Παρθένου σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Αυγούστου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 20º της Παρθένου σε Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Αυγούστου ώρα 22:00 έως Πέμπτη 24 Αυγούστου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 26º της Παρθένου σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 27º του Καρκίνου 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Σεπτεμβρίου έως 22 Σεπτεμβρίου και από 18 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017
ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Αυγούστου ώρα 23:00 έως Παρασκευή 25 Αυγούστου ώρα 19:00.
Ο Ερμής στις 06º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 20º του Ζυγού 
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής δραστηριοποίησης, που όμως εκφράζεται με περίεργο τρόπο. Άλλοτε δαπανάς χρόνο σε ατέλειωτες, ανόητες συζητήσεις και άλλοτε εμφανίζεσαι μ' ένα βαθύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό. Οι σχέσεις με φίλους και με όσους συναλλάσσεσαι σε επίπεδο επιχειρηματικών δοσοληψιών, βρίσκονται σε μία αμφίρροπη φάση. Από τη μια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη και από την άλλη αδιαφορία και ασυνέπεια. Έτσι είναι προτιμότερο ν' αποφύγεις ν' ασχοληθείς αυτό το διάστημα με σημαντικά θέματα και ν' αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πνευματικής φύσης θέματα κερδίζοντας τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες γνώσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Αυγούστου έως 01 Σεπτεμβρίου και από 12 Οκτωβρίου έως 16 Οκτωβρίου

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Αυγούστου ώρα 23:00 έως Παρασκευή 25 Αυγούστου ώρα 14:00.
Η Αφροδίτη στις 27º του Καρκίνου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Ένα κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε αναστατώσει και να χάσεις, για λίγο, τη συναισθηματική σου ισορροπία. Απόφυγε, το διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, να εμπλακείς σε αισθηματικές «ιστορίες» που μπορεί να οδηγήσουν σε σκάνδαλο και να εκτεθείς. Επίσης, απόφυγε την αντικατάσταση του ανθρώπου που συνδέεσαι μαζί του ερωτικά. Ίσως ο αντικαταστάτης, ή η αντικαταστάτρια, να' ναι άλλη μία αποτυχημένη εκλογή σου. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση κάποιων χώρων, στο σπίτι ή στη δουλειά. Προτίμησε ν' ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό τους, μετά την παρέλευση της διέλευσης. Διότι, ή μπορεί να μετανιώσεις για την αλλαγή, ή μπορεί άλλα πράγματα να παραγγέλλεις και άλλα να σου φέρνουν ή να σου φτιάχνουν οι ειδικοί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 24 Αυγούστου από ώρα 00:00 έως ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 27º της Παρθένου σε Χιαστί με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 24 Αυγούστου ώρα 03:00 έως Παρασκευή 25 Αυγούστου ώρα 17:00.
Η Αφροδίτη στις 27º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Εντελώς απρόσμενα, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο, χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Από Πέμπτη 24 Αυγούστου ώρα 04:04 έως και Σάββατο 26 Αυγούστου ώρα 11:51
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 24 Αυγούστου ώρα 07:00 έως Σάββατο 26 Αυγούστου ώρα 07:00.
Ο Ήλιος στις 01º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Αυγούστου έως 26 Αυγούστου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017
ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ
Από Πέμπτη 24 Αυγούστου ώρα 15:09 έως και Σάββατο 26 Αυγούστου ώρα 15:09
Ο Ανάδρομος Κρόνος,  βγάζει προς τα πάνω και υπερτονίζει, όλες τις αρνητικές ιδιότητες του δύσκολου αυτού πλανήτη. Δηλαδή την έλλειψη ευελιξίας,  τον αρνητισμό, την κατάθλιψη, τις μεγάλες απαιτήσεις, τις φοβίες, την μοναχικότητα και την αναποφασιστικότητα. Ο ανάδρομος Κρόνος μειώνει την υπομονή και την επιμονή του δημιουργικού ανθρώπου και τον αποσυντονίζει. Μια ισχυρή παρότρυνση δυναμικά εκπεφρασμένη θα μπορούσε να καταστεί  το αντίδοτο αυτής της περιόδου.

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 24 Αυγούστου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 06º του Ζυγού  σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 22º του Λέοντα
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Σεπτεμβρίου έως 02 Οκτωβρίου και από 13 Αυγούστου έως 17 Αυγούστου

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Αυγούστου από ώρα 03:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 12º του Ζυγού  σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Οκτωβρίου έως 08 Οκτωβρίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Αυγούστου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Ο Ήλιος στις 02º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 16º του Ζυγού 
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Αυγούστου έως 27 Αυγούστου και από 08 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Αυγούστου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 16º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Αυγούστου από ώρα 16:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 19º του Ζυγού  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 04º της Παρθένου
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου και από 26 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Αυγούστου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 20º του Ζυγού  σε Συζυγία με τον Δία από τις 20º του Ζυγού 
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Οκτωβρίου έως 16 Οκτωβρίου

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Αυγούστου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 20º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Οκτωβρίου έως 16 Οκτωβρίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Αυγούστου ώρα 22:00 έως Σάββατο 26 Αυγούστου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 22º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 23º του Λέοντα
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου και από 14 Αυγούστου έως 18 Αυγούστου

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 26 Αυγούστου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 27º του Ζυγού  σε Αντίθεση με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 26 Αυγούστου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 27º του Ζυγού  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Από Σάββατο 26 Αυγούστου ώρα 07:30 έως και Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 04:15
Αυτή την περίοδο,, είμαστε ζεστοί και στοργικοί, ερωτικοί και ρομαντικοί στις σχέσεις μας. Αναζητάμε περισσότερο ενθουσιασμό αλλά και δράμα και κάνουμε τα πάντα για να νιώσουμε τρελά ερωτευμένοι. Κυριαρχούν οι έπαινοι, ο θαυμασμός και οι κολακείες και είμαστε εξαιρετικά γενναιόδωροι στα προσφιλή μας πρόσωπα, αλλά σε αντάλλαγμα απαιτούμε την προσοχή. Γινόμαστε αρκετά απαιτητικοί και θέλουμε να επιβάλουμε τους δικούς μας όρους στις σχέσεις μας. Ψάχνουμε για φίλους και εραστές οι οποίοι θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε χαρούμενα και διασκεδαστικά. Αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε υπερήφανοι και δεν ανεχόμαστε κανενός είδους ταπείνωση ή προδοσία και απορρίπτουμε ανθρώπους που μας παραμελούν ή δε μας δίνουν προσοχή. Ψάχνουμε την αποκλειστικότητα στις σχέσεις και γινόμαστε ζηλιάρηδες και κτητικοί αν νιώσουμε ότι δεν είμαστε το νούμερο ένα στη ζωή των αγαπημένων μας προσώπων.

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 26 Αυγούστου ώρα 11:00 έως Κυριακή 27 Αυγούστου ώρα 12:00.
Ο Ήλιος στις 03º της Παρθένου σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 04º της Παρθένου
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 26 Αυγούστου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 29º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 00º του Λέοντα
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Οκτωβρίου έως 25 Οκτωβρίου και από 21 Ιουλίου έως 25 Ιουλίου

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Από Σάββατο 26 Αυγούστου ώρα 11:52 έως και Δευτέρα 28 Αυγούστου ώρα 22:46
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ
Από Σάββατο 26 Αυγούστου ώρα 15:10 έως και Τρίτη 17 Απριλίου ώρα 04:46
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Κρόνος θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ανταγωνιστικότητα,  ανέλιξη,  διεκδίκηση , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο σοβαρός πλανήτης.

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 26 Αυγούστου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Ο Ήλιος στις 03º της Παρθένου σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 02º του Σκορπιού
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Αυγούστου έως 29 Αυγούστου και από 24 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 26 Αυγούστου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 03º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 04º της Παρθένου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου και από 25 Αυγούστου έως 29 Αυγούστου

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 26 Αυγούστου ώρα 22:00 έως Κυριακή 27 Αυγούστου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 05º του Σκορπιού σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου και από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 27 Αυγούστου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 12º του Σκορπιού σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Νοεμβρίου έως 07 Νοεμβρίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 27 Αυγούστου ώρα 19:00 έως Τετάρτη 30 Αυγούστου ώρα 05:00.
Ο Ερμής στις 03º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Αυτή είναι μια περίεργη εποχή, στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά, ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις, πάλι, από την αρχή. Η μόνη λύση, για ν' αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση, αυτό το διάστημα, είναι ν' αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ' αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια, σωστή οργάνωση, και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Αυγούστου έως 28 Αυγούστου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 27 Αυγούστου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 16º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Νοεμβρίου έως 11 Νοεμβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου