Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ




ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
15 έως 21 Ιανουαρίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε μια ερωτική διάθεση αυτές τις ημέρες,  και αυτή σας η διάθεση σας θα είναι μεταδοτική.  Γι’ αυτό οι γύρω σας θα σας ακολουθούν με αποτέλεσμα να αισθάνεστε  ενωμένοι με ένα επικοινωνιακό σύνολο.  Η επιμελημένη εργασία και η συγκεντρωμένη προσπάθεια  θα είναι δύσκολες για σας τώρα,  και η παραγωγικότητα είναι πολύ πιθανό να μειωθεί.  Οι ημέρες αυτές εξ άλλου μας καλούν να ξεφύγουμε από την  συνηθισμένη καθημερινότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα νιώσετε τώρα την ανάγκη να ανανεώσετε τον αισθηματικό σας κόσμο και να κινηθείτε πάνω σε νέες βάσεις. Μη αφήσετε όμως την τάση αυτή να σας επηρεάσει και σε άλλους τομείς της ζωή σας που παραδοσιακά θεωρούνται κλασσικοί. Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι αρκετά ισχυρή, και θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ικανοποίηση των επιθυμιών σας, παρά για τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθοριστικές αποφάσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια ευνοούνται τώρα.  Η σωστή σας κρίση θα λαμβάνετε υπ’ όψιν.  Επίσης είναι πιθανό να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας. Το ίδιο διάστημα δεν θα πρέπει να κυνηγάτε την τύχη σας απεγνωσμένα γιατί θα υπάρξει κίνδυνος ζημιάς σας. Στον ερωτικό σας τομέα δράστε προσεκτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες κοινωνικές επαφές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά σας θα βρείτε λύσεις καθώς και σε προβλήματα που σας βασάνιζαν για καιρό. Δύσκολες υποθέσεις θα επιλυθούν αν κρατήσετε κάποια ισορροπία. Μιλήστε με τον σύντροφο σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματα του.

ΛΕΩΝ
Μέσα από ένα κλίμα αναθεώρησης της ζωής σας, οι καθημερινές, οι οικονομικές και οι αισθηματικές σας υποθέσεις περνούν σε πρώτο πλάνο, με συνέπεια, να παραμελείτε κάποιες υποθέσεις και θέματα από το παρελθόν. Μέσα από αυτή την αναθεώρηση, θα πρέπει να αποφεύγετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο, μελλοντικά να υλοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην πιέσετε τον εαυτό σας αυτές τις μέρες και μην ανακατευτείτε με δραστηριότητες που απαιτούν ανταγωνισμούς και κόντρες. Μεγαλύτερη σημασία θα έχουν τώρα οι αρμονικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.  Παλαιές επιζήμιες καταστάσεις αν σας ταλαιπώρησαν και σας ταλαιπωρούν θέλουν οριστικό ξεκαθάρισμα. Οι σταθεροί δεσμοί θέλουν εγκαρδιότητα και τρυφερότητα.

ΖΥΓΟΣ
Μυστικά σας θέματα ίσως βγουν στη επιφάνεια και είναι δυνατόν να σαν προβάλουν σαν αναξιόπιστο πρόσωπο. Κάτι νέο έρχεται και κάτι παλαιό χάνεται και φεύγει. Παρ’ όλα αυτά ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε βάσεις αλλά σε όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτή η εβδομάδα ίσως σας δημιουργήσει εντάσεις σε ερωτικά σας θέματα, κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή αν έχουν προβλήματα προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μεγάλος  ενθουσιασμός και η βιασύνη, μπορούν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις ή αγορές που δεν θα έχετε καλά μελετήσει. Οι βιαστικές σας ενέργειες μπορεί να σας σπρώξουν σε μεγάλα έξοδα και ως εκ τούτου σε οικονομικό άδειασμα. Τις μέρες αυτές θα πρέπει να περιορίσετε την τάση για δημιουργία μεγάλων υποχρεώσεων. Ο έρωτας θέλει μεθοδικές κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αδέσμευτοι, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Φροντίστε να ετεροχρονίσετε κάποιες εκκρεμότητες σας για αργότερα, όταν θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Λειτουργήστε με σύνεση, για να μην πέσετε σε παγίδες. Τα πράγματα θα πάνε πολύ ευνοϊκά για σας και θα νιώσετε απελευθερωμένοι από τις δοκιμασίες, που είχατε υποστεί τον τελευταίο καιρό. Αν συνεργαστείτε άψογα στη δουλειά σας, θα έχετε επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αποφάσεις σας ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε γι’ αργότερα, κυρίως αυτές που αφορούν ξεκαθαρίσματα του παρελθόντος. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε τις δαπάνες σας. Προσέξτε την υγεία σας και μην περιμένετε αρνητικά συμπτώματα για ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για κοινωνικές συγκεντρώσεις και  για θέματα ομορφιάς. Ακόμα και για το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης - ευνοούνται όσοι είναι χωρίς δεσμό - αντίθετα δεν ευνοούνται όσοι έχουν κάποιον δεσμό σε εξέλιξη ή κάποιον χρόνιο δεσμό. Προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί αλόγιστες δαπάνες μπορούν να δημιουργήσουν οικονομικά ανοίγματα, που θα σας προβληματίσουν στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες αυτές περιορίζουν τις νέες ευκαιρίες και αν μερικές προκύψουν ίσως να μην διατηρηθούν. Όσες όμως προέκυψαν τις περασμένες εβδομάδες  θα καθυστερήσουν αλλά θα ευνοηθούν. Ίσως αυτόν τον καιρό έχετε την τάση για λανθασμένες κρίσεις. Στον συναισθηματικό σας τομέα, ο έρωτας θα είναι τονισμένος και οι ευκαιρίες αρκετές.



ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
15 έως 21 Ιανουαρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 03:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 0' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 0' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ώρα 01:58 μέχρι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ώρα 05:29.
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 06:08
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 9' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 4° 9' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ώρα 04:17 μέχρι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ώρα 07:48.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 25 έως 27 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 09:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 35' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΕΡΜΗ στις 5° 35' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ώρα 07:12 μέχρι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ώρα 10:43.
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 27 έως 29 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 14:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 11' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΑΡΗ στις 8° 11' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ώρα 12:30 μέχρι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ώρα 16:01.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου και από 29 έως 31 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 22:39
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 16' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12° 16' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ώρα 20:48 μέχρι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου ώρα 00:19.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 1 έως 3 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 23:47
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 27º16' Αιγόκερω  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12º16' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ώρα 10:00 μέχρι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου ώρα 14:00.
Δεν είναι τόσο εύκολος ο προσδιορισμός της ερμηνείας, αυτής της πλανητικής σχέσης. Διότι ή μπορεί να δείξεις την επιθυμία να ζήσεις μια έντονη ζωή, όπως την εννοείς εσύ, ή μπορεί να θέλεις ν' αποσυρθείς από όλους και όλα και να μείνεις εν ηρεμία μόνος σου. Μπερδεμένη και ασαφής μπορεί να μοιάζει, επίσης, η αισθηματική σου ζωή, και καλά θα κάνεις ν' αποφύγεις τη δημιουργία ενός καινούργιου αισθηματικού δεσμού, ο οποίος αργά ή γρήγορα, μάλλον θα σε απογοητεύσει. Τέλος, η συναισθηματική ηρεμία βρίσκεται σε ενδιαφέροντα που έχουν ως σκοπό τη συντήρηση της αρμονίας και της ισορροπίας της κοινωνίας που ζεις, σαν ενιαίας ύπαρξης. Επίσης, σε ενδιαφέροντα σχετικά με την τέχνη, τη μόδα, τη διακόσμηση, την αισθητική κ.ά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 1 έως 3 Μαρτίου.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 06:13
ΔΙΑΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΔΙΑ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º18' Σκορπιού  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º18' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 16:00 μέχρι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 19:00.
Τα προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους και το άτομο έχει ξεκάθαρο μυαλό για να σκεφτεί τη στάση του και να εμβαθύνει στις αιτίες που προκαλούν τις πράξεις του. Έχει την προστασία και τη βοήθεια που χρειάζεται και αντιμετωπίζει το μέλλον του με σοβαρότητα και σύνεση. Οι αλλαγές οδηγούν προς το καλύτερο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 12:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 18' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 18' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου ώρα 11:03 μέχρι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου ώρα 14:34.
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 12:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 20' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 19° 19' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου ώρα 11:06 μέχρι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου ώρα 14:37.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 22:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 1' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΑΡΗ στις 24° 1' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου ώρα 20:36 μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 00:07.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Νοεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 23:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 39' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24° 39' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου ώρα 21:53 μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 01:24.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 04:17
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 26° 54' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 26° 54' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 02:26 μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 05:57.
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 05:06
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 18' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27° 18' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 03:15 μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 06:46.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 08:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 28° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 06:39 μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 10:10.
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 10:31
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 10:31 μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 22:25.
Με την Σελήνη στον Υδροχόο, θα αισθανόμαστε έλξη για οτιδήποτε νέο και ασυνήθιστο, καθώς και την ανάγκη για πρόοδο. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο διανοητικές παρά συναισθηματικές, και οι σχέσεις μας με τους άλλους θα γίνονται απρόσωπες. Θα μας αρέσουν οι κοινωνικές συγκεντρώσεις, οι ανταλλαγές ιδεών και, η θεσμοθέτηση μελλοντικών μας στόχων. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί: ασυνήθιστες δραστηριότητες, κοινωνικές επιδιώξεις, ομαδικές εργασίες και πειραματισμούς.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 14:05
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 27º19' Αιγόκερω  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12º19' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου ώρα 20:00 μέχρι την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ώρα 08:00.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 1 έως 3 Μαρτίου.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 17:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 18' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 17' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 15:19 μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 18:50.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 23:37
ΑΡΗΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 24º40' Σκορπιού  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24º40' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου ώρα 18:00 μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 05:00.
Παρ’ όλη τη διάθεσή σου ν' αλλάξεις κάποια πράγματα, εντούτοις σου φαίνεται δύσκολο να τα πραγματοποιήσεις, καθώς τα βλέπεις μέσα από μία αντικειμενική σκοπιά και υποθέτεις ότι η όποια αλλαγή μπορεί να ενοχλήσει το περιβάλλον σου. Πραγματικά, επαγγελματικές αποφάσεις, κινήσεις και προσωπικές σχέσεις μπορεί να γίνουν στόχος αντιθέσεων και αλλαγών κατεύθυνσης. Η μόνη λύση, για ν' απαλλαγείς από κάθε είδους ενοχλητική κατάσταση, είναι ν' αποδεσμευτείς απ' όλους κι όλα και να ενεργήσεις με δική σου πρωτοβουλία. Επίσης, κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί κάτω απ' την επιρροή αυτής της διέλευσης είναι ένα ατύχημα, μία ζημιά, μία δυσμενής κριτική σε βάρος σου ή μια βίαιη διαμάχη χωρίς ουσιαστική αιτία. Τέτοιες καταστάσεις θα σ' εξωθήσουν να διακόψεις με ανθρώπους και καταστάσεις. Η καλύτερη, όμως, αντιμετώπιση είναι να μπορέσεις να έρθεις σε μία συμφωνία, τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους. Αν, όμως, από την αρχή έχεις προετοιμαστεί ανάλογα στα θέματα που επηρεάζονται από τη διέλευση, θα μπορέσεις να ξεφύγεις απ' τις δυσκολίες, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Νοεμβρίου και από 15 έως 17 Απριλίου.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 03:44
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 03:44 μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 01:19.
Αυτή την περίοδο, γινόμαστε πιο κοινωνικοί, αναζητώντας γνωριμίες από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Το πρωτότυπο και το ασυνήθιστο είναι αυτά που μας ελκύουν στους ανθρώπους που συναντάμε και αναζητούμε έντονη διανοητική διέγερση για να νιώσουμε συναισθηματικά ικανοποιημένοι και να μη βαρεθούμε. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία μπορεί να κάνουμε νέους φίλους ή να ενταχθούμε σε μια ομάδα. Ο ανεξάρτητος και κάπως απρόσωπος τρόπος εκδήλωσης των συναισθημάτων μας, δημιουργεί συναισθηματική απόσταση από τους άλλους, καθώς τώρα προτιμάμε να μην εμπλακούμε συναισθηματικά με τους άλλους διότι δεν θέλουμε τους περιορισμούς. Αυτή τη χρονική περίοδο επιδιώκουμε ερωτικούς συντρόφους που μας δίνουν αφθονία προσωπικού χώρου και χρόνου και οι οποίοι δεν είναι απαιτητικοί, κτητικοί ή ζηλιάρηδες. Επίσης αμφισβητούμε το κοινωνικό status quo και έχουμε τους δικούς μας αντισυμβατικούς κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 05:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 40' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΕΡΜΗ στις 9° 40' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ώρα 04:08 μέχρι την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ώρα 07:39.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 28 έως 30 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 10:55
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 09º58' Αιγόκερω  και του ΑΡΗ στις 24º58' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 13:00 μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 08:00.
Αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική, όμως μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις τρέχουσες δουλειές της ημέρας. Θα δείχνεις βιασύνη στις συναλλαγές σου, θα κινείσαι και θα μιλάς νευρικά, θα αφήνεις το ένα και πιάνεις το άλλο και στο τέλος θα πιστεύεις πως κανείς δε σε εξυπηρετεί με αποτέλεσμα να εξοργίζεσαι και να λογομαχείς για την πιο μικρή αιτία. Ακόμα, μπορεί να μπλέξεις με κουτσομπολιά που έγιναν σε βάρος σου ή για κάποιους άλλους. Απόφυγε να ζητήσεις εξηγήσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα, μέχρι την επόμενη μέρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 16 έως 18 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 11:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 21' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12° 21' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ώρα 09:31 μέχρι την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ώρα 13:02.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 30 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 23:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 26' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 18° 26' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ώρα 21:40 μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 01:11.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 5 έως 7 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 01:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 23' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 23' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ώρα 23:34 μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 03:05.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 6 έως 8 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 02:00
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 41' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 19° 41' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 00:09 μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 03:40.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 7 έως 9 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 11:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 41' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24° 41' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 10:06 μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 13:37.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 12 έως 14 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 13:51
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 39' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΑΡΗ στις 25° 39' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 12:00 μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 15:31.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Νοεμβρίου και από 13 έως 15 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 15:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 43' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΕΡΜΗ στις 26° 42' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 14:06 μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 17:37.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου και από 14 έως 16 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 21:49
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 29° 41' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 29° 41' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 19:58 μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 23:29.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 17 έως 19 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 22:26
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 22:26 μέχρι την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 08:25.
Με την Σελήνη στους  Ιχθύες θα αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο θα κυριαρχούν,  η νοσταλγία, η τρυφερότητα, η διαίσθηση και η συμπόνια. Η Σελήνη στους Ιχθείς ευνοεί: δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φαντασία, μυστικιστικές ή πνευματικές αναζητήσεις, εσωτερική καλλιέργεια, μουσική, θέατρο, απομόνωση και δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 03:08
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 12º24' Αιγόκερω  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12º24' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ώρα 15:00 μέχρι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 15:00.
: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Ιανουαρίου και από 1 έως 3 Μαρτίου.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 03:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 29' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 2° 29' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 01:30 μέχρι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 05:01.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 19 έως 21 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 05:09
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Σάββατο 20 Ιανουαρίου 05:09 μέχρι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 19:17.
Αν πριν το άτομο αξιολόγησε τη θέση του και οριοθέτησε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά του, τώρα θα πρέπει να βρει και άλλους με κοινούς στόχους, προκειμένου να κινηθεί συμπλέοντας μαζί τους, δημιουργώντας συμμαχίες, και να έχει έτσι περισσότερες πιθανότητες να πετύχει. Επειδή οι φίλοι του ίσως δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτόν, καλό θα ήταν να τους δώσει τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 05:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 34' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 34' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 03:37 μέχρι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 07:08.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 20 έως 22 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 07:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 26' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 4° 25' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 05:18 μέχρι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 08:49.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 21 έως 23 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 17:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 42' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 9° 42' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 15:37 μέχρι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 19:08.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 26 έως 28 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 22:45
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 25' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12° 25' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 20:54 μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 00:25.
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 1 έως 3 Μαρτίου.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 01:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 45' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΕΡΜΗ στις 13° 45' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 23:29 μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 03:00.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιανουαρίου και από 3 έως 5 Μαρτίου.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 01:45
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 03º40' Υδροχόου  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 03º40' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 11:00 μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 17:00.
Στη σχέση σας δείξτε περισσότερη αφοσίωσή, ειλικρίνεια και σεβασμό, παρά από άλλες εκδηλώσεις αγάπης , όπως πανάκριβα δώρα, που δεν δίνονται μέσα από την καρδιά, αλλά για λόγους εντυπωσιασμού. 
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου και από 25 έως 27 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 05:46
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 1° 2' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 16° 2' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 03:55 μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 07:26.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 11:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 11' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 19° 11' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 09:59 μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 13:30.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου και από 8 έως 10 Μαρτίου.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 12:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 28' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 28' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 10:31 μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 14:02.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 8 έως 10 Μαρτίου.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 13:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 0' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 20° 0' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 11:33 μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 15:04.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 9 έως 11 Μαρτίου.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 22:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 44' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24° 43' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 20:35 μέχρι την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 00:06.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 13 έως 15 Μαρτίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου