Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 8 έως 14 Ιανουαρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ




ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
8 έως 14 Ιανουαρίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Δείξτε ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε εξελίξεις στη δουλειά σας. Μην δημιουργείτε αυτές τις μέρες νέες συνεργασίες γιατί ενδέχεται να υπάρξουν μελλοντικές διαφωνίες. Ακούστε την γνώμη των άλλων εκτιμήστε τις καταστάσεις και  κρατήστε από ότι σας λένε μόνο τα πολύ σημαντικά. Αποφεύγετε  άσκοπες δαπάνες και αλόγιστα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι η κατάλληλη εποχή να αποφορτίσετε τον εαυτό σας από το άγχος και την ανυπομονησία. Αρκετός διαλογισμός και προσοχή στον εσωτερικό σας κόσμο θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να χαμηλώνετε τους τόνους σας σε όλους τους τομείς και ιδίως εκείνους που θέλουν ήπια αντιμετώπιση. Άτομο ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν σε καθημερινά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι πολύ εύκολο να εκφραστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση τώρα.  Θα νοιάζεστε λιγότερο αυτές τις μέρες για το αν σας αποδέχονται οι άλλοι  και αυτό θα σας κάνει να φέρεστε όπως θέλετε και να κάνετε κάτι που μέχρι τώρα δεν είχατε το κουράγιο να το κάνετε. Η ερωτική σας ζωή θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί καραδοκούν εναλλαγές καταστάσεων. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευκαιρίες για φιλίες συνεργασίες και σχέσεις κυρίως για τους αδέσμευτους με προοπτικές επιτυχίας παρουσιάζονται τώρα. Πρέπει να δείξετε την καλή σας διάθεση, αν θέλετε να οριοθετήσετε τις συνθήκες  για το μέλλον σας. Στους γύρω σας δείξτε επιείκεια και κατανόηση. Σκεφτείτε ότι τα μεγάλα πράγματα στη ζωή μας, ξεκινούν πολλές φορές από μικρές κινήσεις.

ΛΕΩΝ
Η ανάγκη να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας μαζί του θα είναι πολύ μεγάλη αυτές τις μέρες. Παράλληλα Θα θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.  Σ’ αυτό το διάστημα οι αδέσμευτοι, ίσως γνωρίσουν κάποιο άτομο που θα τους ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να περιορίσετε την τάση σας να δράτε παρορμητικά. Αν είστε φίλοι των τυχερών παιχνιδιών απομακρυνθείτε από τον τζόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι σκαρφαλωμένη στο ψηλότερο επίπεδο και ως εκ τούτου δεν θα λαμβάνετε στα σοβαρά τις συμβουλές των άλλων. Θα νιώθετε απελευθερωμένοι από το περιβάλλον σας, θα λειτουργείτε αυτόνομα και βιαστικά, με αποτέλεσμα να καραδοκούν τα λάθη που θα προέρχονται από ανεξέλικτες πράξεις. Προσγειωθείτε.

ΖΥΓΟΣ
Η δύναμη που θα υπάρχει στον ερωτικό σας τομέα, θα σας προκαλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με έντονο και βιαστικό τρόπο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα νιώσετε πιο ενεργητικοί στον προσωπικό τομέα αλλά παράλληλα θα γίνετε ερωτικά πιο ευάλωτοι. Η διάθεσή σας μπορεί να σας οδηγήσει να υποσχεθείτε πολύ περισσότερα από όσα θα μπορέσετε στο μέλλον να δώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική σας πορεία ίσως να σας προβληματίσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Αποβαλόντας το άγχος, τα θέματά σας θα πάρουν την σωστή τους πορεία. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας υπόσχεται εκπλήρωση των ονείρων και των προσδοκιών σας. Παράλληλα όμως,  θα δείχνετε περισσότερο εσωστρεφείς από ότι συνήθως.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινή σας κατάσταση βελτιώνεται. Τα οικονομικά σας  προς το παρόν μπορεί να εμφανίζουν κάποια σταθερότητα, αλλά τα χρονικά  διαστήματα αυτής της εβδομάδας, απαιτούν αυτοσυγκράτηση. Γι’ αυτό  θα πρέπει να αποφεύγεται ο υπέρ- καταναλωτισμός και οι  άσκοπες δαπάνες. Στον αισθηματικό σας τομέα, δείξτε τον πραγματικό σας τον εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η περίοδος αυτή θα έχει σαν χαρακτηριστικό της το ξαφνικό. Μπορεί λοιπόν ξαφνικά να δείτε να δημιουργείτε κάποια νέα ερωτική σχέση, η να ανταμώνετε με κάποιο πρόσωπο από τα περασμένα. Το χαρακτηριστικό όμως αυτών των καταστάσεων θα είναι η αστάθεια που κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος θα οφείλεται στον δυαδικό τρόπο που θα χειρίζεστε τα ζητήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας υπόσχεται εκπλήρωση των ονείρων και των προσδοκιών σας. Παράλληλα όμως θα δείχνετε περισσότερο εσωστρεφείς. Στα κοινωνικά και στα καθημερινά σας θέματα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εξετάσετε προσεκτικά. Παράλληλα θα είστε ανεβασμένοι, αλλά υπάρχει κίνδυνος να εμπλακείτε σε κάποιες διαφωνίες, που πρέπει οπωσδήποτε ν' αποφύγετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα βρίσκετε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο τις δημιουργικές και εκφραστικές ιδιότητες τώρα.  Αυτή την περίοδο τονίζεται η εγκαρδιότητα στις σχέσεις και μια εσωτερική ανάγκη για να το ρίξετε κάπως έξω έστω και προσωρινά. Ακόμα κάποια επιθυμία σας για διασκέδαση μπορεί να σας κάνει να το παρακάνετε.  Πιθανόν νέο πρόσωπο στη ζωή σας, μπορεί να προκύψει. Το μυαλό σας θα είναι καθαρό και θα μπορεί να συγκεντρωθεί σε θέματα που χρειάζονται άμεση λύση.



ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
8 έως 14 Ιανουαρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 12:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 4' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12° 5' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 10:26 μέχρι την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 13:57.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 4 έως 6 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 14:07
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º09' Αιγόκερω  και του ΔΙΑ στις 18º09' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 7 Ιανουαρίου ώρα 18:00 μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 10:00.
Ιδανική διέλευση για περισυλλογή και προσπάθεια να ανασυγκροτήσει το άτομο τις δυνάμεις του, να σκεφτεί το μέλλον του και να φιλοσοφήσει.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 18:13
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º11' Αιγόκερω  και του ΔΙΑ στις 18º11' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 02:00 μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 10:00.
Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη, κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες, τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 21:59
ΑΡΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º03' Σκορπιού  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º03' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 7 Ιανουαρίου ώρα 16:00 μέχρι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ώρα 04:00.
Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 23:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 18° 13' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 21:52 μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 01:23.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου και από 11 έως 13 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 00:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 29' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 18° 29' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 22:23 μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 01:54.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 00:25
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 18° 35' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 18° 35' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 22:34 μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 02:05.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 01:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 3' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 3' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 23:26 μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 02:57.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 01:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 8' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΑΡΗ στις 19° 8' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 23:35 μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 03:06.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 12 έως 14 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 09:02
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º57' Αιγόκερω  και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 18º57' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 6 Ιανουαρίου ώρα 06:00 μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ώρα 12:00.
Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη νιώθει πολύ καλά, έχει ζωτικότητα και είναι αισιόδοξο. Η διέλευση αυτή είναι άριστη για τους καλλιτέχνες γιατί τους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Αλλά και για όσους δεν είναι καλλιτέχνες είναι εξίσου καλή. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να εκδηλωθούν συναισθήματα αφοσίωσης, που με την σειρά τους, να δημιουργήσουν συνθήκες ερωτικής καταπίεσης.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 11:03
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º04' Αιγόκερω  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º04' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 21:00 μέχρι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ώρα 01:00.
Αλλαγές στην αισθηματική ζωή, καθώς με την επίδραση αυτής της διέλευσης  το άτομο θέλει να εκφράσει βαθιά συναισθήματα και να νιώσει απόλυτη ασφάλεια από το ταίρι του. Οι σχέσεις, με αυτή τη διέλευση, είτε γίνονται πιο βαθιές και πιο αξιόλογες, είτε καταστρέφονται. Εξαρτάται και από άλλους παράγοντες των γενέθλιων χαρτών και της συναστρίας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 11:33
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º04' Αιγόκερω  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º04' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 18:00 μέχρι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ώρα 05:00.
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων .Το διάστημα αυτό εξάρει τον εγωισμό και ωθεί το άτομο να παρουσιάζει εικόνα υδροκέφαλου. Ωστόσο, είναι αρκετά καλή όψη για επενδυτές ή επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν κεφάλαια. Με μία τέτοια διέλευση το άτομο μπορεί να κερδίσει κάποια υπόθεση κληρονομιάς. Όταν δέχεστε τέτοια διέλευση, φροντίστε να συνεργάζεστε και να μην είστε εγωιστές με τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 11:45
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 35' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24° 35' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 09:54 μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 13:25.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 17 έως 19 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 16:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 6' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27° 6' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 14:42 μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 18:13.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 20 έως 22 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 18:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 27° 58' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 27° 58' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 16:21 μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ώρα 19:52.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Δεκεμβρίου και από 21 έως 23 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 22:05
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 9 Ιανουαρίου 22:05 μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ώρα 09:02.
Η Σελήνη στο Σκορπιό σηματοδοτεί την ένταση από πάθος, από ενθουσιασμό, από θλίψη ή από συγκίνηση.. Επιθυμούμε να φτάσουμε στο βάθος των καταστάσεων, και με το ένστικτο μας διακρίνουμε και όσα είναι καλά κρυμμένα. Η Σελήνη στο Σκορπιό, μας προτρέπει να αποκαλύψουμε τη δύναμή μας και για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και κακές συνήθειες. Η Σελήνη στο Σκορπιό ευνοεί: τα λογιστικά, τα ζητήματα στενών σχέσεων, την έρευνα, την αυτογνωσία και μας βοηθάει στο να απαλλαγούμε από παλιές καταστάσεις.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 23:08
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º42' Αιγόκερω  και του ΑΡΗ στις 19º42' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 19:00 μέχρι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 03:00.
Η διέλευση αυτή δείχνει ότι το άτομο θα έχει την ευκαιρία να περάσει όμορφες και χαρούμενες στιγμές που θα οφείλονται στον έρωτα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 02:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 26' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 26' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ώρα 00:56 μέχρι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ώρα 04:27.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 19:36
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º55' Αιγόκερω  και του ΑΡΗ στις 19º55' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ώρα 11:00 μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ώρα 04:00.
Υπάρχει η δυνατότητα για το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση να δράσει με καλά αποτελέσματα, αλλά πρέπει να είναι προετοιμασμένο κατάλληλα και να σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει να κάνει κάτι.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 21:39
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 8' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12° 8' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ώρα 19:48 μέχρι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ώρα 23:19.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 4 έως 6 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 02:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 45' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 14° 45' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 00:57 μέχρι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 04:28.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Δεκεμβρίου και από 6 έως 8 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 07:09
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ θα βρίσκεται από Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 07:09 μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου ώρα 15:38.
Μιλάμε πολύ προσεκτικά δεδομένου ότι αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη για ό, τι λέμε και γενικά προτιμούμε να σιωπήσουμε παρά να πούμε κάτι που αργότερα θα το μετανιώσουμε. Έχουμε διακριτικότητα και διπλωματία, εχεμύθεια και επιφυλακτικότητα. Θέλουμε αυτό που λέμε να ληφθεί σοβαρά υπόψη και τα λόγια μας είναι υπερβολικά σοβαρά και χωρίς χιούμορ. Γινόμαστε απόμακροι και τα λόγια μας έχουν μια χροιά απαισιοδοξίας και κατάθλιψης.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 08:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 34' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 17° 34' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 06:30 μέχρι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 10:01.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 9 έως 11 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 10:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 35' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 18° 35' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 08:30 μέχρι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 12:01.
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου και από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 11:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 8' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 8' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 09:35 μέχρι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 13:06.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 14:34
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 43' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΑΡΗ στις 20° 43' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 12:43 μέχρι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 16:14.
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 12 έως 14 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 15:41
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 21° 16' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 21° 16' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 13:50 μέχρι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 17:21.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 13 έως 15 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 16:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 53' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 21° 53' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 15:02 μέχρι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 18:33.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 13 έως 15 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 22:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 36' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24° 36' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 20:27 μέχρι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ώρα 23:58.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 16 έως 18 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 09:03
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ θα βρίσκεται από Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 09:03 μέχρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 21:40.
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι αισιόδοξη και γεμάτη από ζωντάνια. Αναζητούμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο μοντέλο ζωής ή ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ οι λεπτομέρειες, αντίθετα  επικεντρωνόμαστε στη γενική θεώρηση των πραγμάτων. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες μας συγκινούν. Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί: περιπετειώδεις και ανάλαφρες δραστηριότητες, ταξίδια, τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεκινήματα γραπτών για δημοσίευση, διαφήμιση, αθλητισμό, άθληση.

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 12:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 38' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΕΡΜΗ στις 1° 38' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ώρα 10:30 μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ώρα 14:01.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Δεκεμβρίου και από 23 έως 25 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 14:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 43' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 43' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ώρα 12:41 μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ώρα 16:12.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 17:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 10' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 4° 10' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ώρα 15:36 μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ώρα 19:07.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 26 έως 28 Νοεμβρίου.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 00:29
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 22° 40' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 7° 40' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ώρα 22:38 μέχρι το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 02:09.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 02:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 38' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 8° 38' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 00:35 μέχρι το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 04:06.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 04:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 37' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 9° 37' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 02:33 μέχρι το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 06:04.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 1 έως 3 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 09:03
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º49' Αιγόκερω  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 02º49' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ώρα 19:00 μέχρι το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 23:00.
Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση πρέπει να πάρει αποφάσεις και να προγραμματίσει σωστά το χρόνο του, ώστε να καταφέρει να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις του με επιτυχία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 09:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 12' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12° 12' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 07:47 μέχρι το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 11:18.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 4 έως 6 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 21:08
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 24º38' Αιγόκερω  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24º38' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 07:00 μέχρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 11:00.
Εντελώς απρόσμενα, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο, χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 15 έως 17 Απριλίου.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 23:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 58' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 18° 58' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 21:28 μέχρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 00:59.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 10 έως 12 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 23:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 13' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 13' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 21:58 μέχρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 01:29.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 05:55
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 04º01' Αιγόκερω  και του ΔΙΑ στις 19º01' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 16:00 μέχρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 20:00.
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής δραστηριοποίησης, που όμως εκφράζεται με περίεργο τρόπο. Άλλοτε δαπανάς χρόνο σε ατέλειωτες, ανόητες συζητήσεις και άλλοτε εμφανίζεσαι μ' ένα βαθύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό. Οι σχέσεις με φίλους και με όσους συναλλάσσεσαι σε επίπεδο επιχειρηματικών δοσοληψιών, βρίσκονται σε μία αμφίρροπη φάση. Από τη μια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη και από την άλλη αδιαφορία και ασυνέπεια. Έτσι είναι προτιμότερο ν' αποφύγεις ν' ασχοληθείς αυτό το διάστημα με σημαντικά θέματα και ν' αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πνευματικής φύσης θέματα κερδίζοντας τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες γνώσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 11 έως 13 Νοεμβρίου.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 06:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 21' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΑΡΗ στις 22° 21' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 04:21 μέχρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 07:52.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 09:41
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 24° 5' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 24° 4' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 07:50 μέχρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 11:21.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 10:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 37' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24° 37' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 08:57 μέχρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 12:28.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 16 έως 18 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 12:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 25' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 25° 25' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 10:34 μέχρι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 14:05.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 17 έως 19 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 21:41
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ θα βρίσκεται από Κυριακή 14 Ιανουαρίου 21:41 μέχρι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ώρα 10:30.
Με την Σελήνη στον  Αιγόκερω,  θα νιώθουμε την ανάγκη για τον σχεδιασμό των μελλοντικών μας κινήσεων.. Κίνητρό μας θα είναι η επιθυμία για επιτυχία και αναγνώριση. Θα είμαστε πολυμήχανοι και δεν σπαταλάμε τζάμπα το χρόνο μας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί: μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποδίδουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, επίλυση πρακτικών ζητημάτων, θέματα καριέρας, κατάστρωση επαγγελματικών σχεδίων και πρακτικές επενδύσεις.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 22:45
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 24º38' Αιγόκερω  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24º38' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 05:00 μέχρι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ώρα 16:00.
Γεγονότα ξαφνικά και αναπάντεχα, βγάζουν το άτομο εκτός προγράμματος και του αναστατώνουν τη ζωή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Το άτομο, που δέχεται αυτή την όψη, γίνεται νευρικό και μερικές φορές βγαίνει έξω από τα όριά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 15 έως 17 Απριλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου