Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 22 έως 28 Ιανουαρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
22 έως 28 Ιανουαρίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι καταστάσεις θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδια σας σε θέματα αισθηματικά και συνεργασίας. Μια ευνοϊκή περίοδος αρχίζει αλλά προσέξτε αποφύγετε τις προστριβές σας με το στενό σας περιβάλλον, την οικογένεια σας και το δεσμό σας.  Ρίξτε τους τόνους σας όσο πιο χαμηλά μπορείτε.  Κάποιο πρόσωπο από εκείνα που θεωρούσατε παρελθόν μπορεί να σας απασχολήσει ξανά.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι συνεργασίες σας γίνονται καλύτερες, και πιο σωστές αλλά παράλληλα μεγαλώνει η υποχωρητικότητά σας. Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός σε βάρος σας. Μην τους αφήσετε τα περιθώρια. Προσέξτε  τις οικονομικές σας δοσοληψίες με τους άλλους και τις δεσμεύσεις απέναντί τους. Στον ερωτικό σας τον τομέα μπορεί κάποιο άτομο να σας αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι υποχωρήσεις σας αυτόν τον καιρό πρέπει να μετριασθούν στο ελάχιστο δυνατό. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως γίνει απαιτητικό. Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, επιστρατεύοντας όλη την μεθοδικότητά σας. Οι μέρες αυτές όμως είναι κατάλληλες για να απαλλάξετε το σώμα σας από τα περιττά κιλά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές μικρές παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα, φροντίστε να τις αποφύγετε. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας.

ΛΕΩΝ
Πιθανόν νέο πρόσωπο στη ζωή σας μπορεί να προκύψει σε φιλικό ή σε κοινωνικό περιβάλλον όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα πολλά άτομα. Κάποιες νέες γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Στο διάστημα αυτό θα είναι ανεβασμένη η εγκαρδιότητα και το άνοιγμά σας προς τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρέπει να κάνετε ένα νέο άνοιγμα αυτόν τον καιρό στον αισθηματικό σας τομέα. Η ζωή δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά  υπάρχουν και πνευματικά αγαθά που αξίζουν περισσότερο. Δείξτε αυτόν τον καιρό τον καλό σας εαυτό και δεν θα χάσετε. Οι Παρθένοι των επτά πρώτων ημερών του ζωδίου, θα δραστηριοποιηθούν ξεφεύγοντας από τα ίχνη της υποτονικότητας  του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ
Σκέψεις, και οι αναμνήσεις από το παρελθόν  καθώς και οι προσωπικές  συζητήσεις κυριαρχούν αυτόν τον καιρό.  Τώρα μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα τους ανθρώπους  που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας.  Τώρα μπορείτε να καταλάβετε τις προθέσεις και τις επιθυμίες  εκείνων που εργάζονται ή ζουν κοντά σας.  Οι σχέσεις, ειδικά οι επαγγελματικές, μπορούν να είναι ανήσυχες.  Η καλή θέληση είναι το κλειδί που θα λύσει τυχόν προβλήματά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό μπορεί να δεχθείτε απογοητεύσεις στον κοινωνικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να νιώσετε πως διαψεύδονται οι ελπίδες σας. Ίσως ακόμα να προκληθεί κάποιο θέμα ανάλογο στον συναισθηματικό σας τομέα. Οι ανάγκες σας αυξάνονται και ως εκ τούτου θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτές. Η επιθυμία σας για το καλό φαγητό   μεγαλώνει με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε με αύξηση του βάρους σας. Προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον συντροφικό σας τομέα αυτές τις μέρες θα  χτυπάει το ερωτικό σας ρολόι πιο δυνατά αλλά παράλληλα αυτό μπορεί να προξενήσει πολλά προβλήματα σε όσους είστε δεσμευμένοι και έχετε προβλήματα από το παρελθόν. Ακόμα  τις ζαβολιές σας θα πρέπει να τις αναστείλετε καθ’ όσον δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις. Περισσότερο για εκείνους που υπόσχονται απραγματοποίητες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα αισθηματικά σας τώρα θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, η βιασύνη δεν σας εξυπηρετεί σε τίποτα. Όσοι είστε δεσμευμένοι ή διατηρείτε κάποιον σοβαρό δεσμό,  θα πρέπει να περιορίσετε κάθε διάθεσή σας για ερωτικές παρεκτροπές, γιατί τα λάθη αυτής της περιόδου μπορούν να σας δημιουργήσουν μακροχρόνια προβλήματα. Παράλληλα οι ημέρες αυτές είναι ακατάλληλες για μακροπρόθεσμες αποφάσεις  ή δεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα ξεκαθαρίζουν. Παράλληλα όμως το άγχος σας, έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μέρος της ζωής σας. Αποβάλετε το και αφήστε τον χρόνο να ενεργήσει προς το συμφέρον σας. Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε λάθη. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες που κάνετε για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης.

ΙΧΘΥΕΣ
Την περίοδο αυτή θα νιώθετε κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Οι στόχοι σας θα τροποποιούνται με αποτέλεσμα να βλέπετε από άλλη οπτική γωνία την ζωή. Πολλοί από σας θα ανατρέχετε στο παρελθόν για να αξιολογήσετε το παρόν. Οι γύρω σας θα μπερδεύονται και δεν θα καταλαβαίνουν το τι ακριβώς θέλετε. Η τωρινή σας τακτική όμως, θα λειτουργήσει για σας ανανεωτικά.



ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
22 έως 28 Ιανουαρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 03:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 27° 14' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΑΡΗ στις 27° 13' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 01:21 μέχρι την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 04:52.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Νοεμβρίου και από 16 έως 18 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 08:26
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 08:26 μέχρι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 15:38.
Με την Σελήνη στον Κριό η ψυχική μας διάθεση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Η έντονη δραστηριότητα, η βιασύνη, ο ανταγωνισμός, η επιθετικότητα αλλά και η συναισθηματική παρορμητικότητα είναι συμπτώματα αυτής της διέλευσης. Τα άτομα που είναι νωχελικά ενεργοποιούνται και τα άτομα που είναι ντροπαλά προσπαθούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.  Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί: ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα, εργασίες που βασίζονται  αποκλειστικά σε μας, αυτοπροβολή και εκμετάλλευση ευκαιριών.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 12:55
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 2° 22' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 2° 22' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 11:04 μέχρι την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 14:35.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 23 έως 25 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 15:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 50' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 50' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 13:50 μέχρι την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 17:21.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 18:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 10' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 5° 10' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 16:20 μέχρι την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 19:51.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 26 έως 28 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 19:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 51' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 5° 51' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 17:37 μέχρι την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ώρα 21:08.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Μαρτίου.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 07:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 29' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12° 30' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 05:59 μέχρι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 09:30.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 2 έως 4 Απριλίου.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 08:45
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 27° 59' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΑΡΗ στις 12° 59' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 06:54 μέχρι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 10:25.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Νοεμβρίου και από 3 έως 5 Απριλίου.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 17:29
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 44' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΕΡΜΗ στις 17° 44' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 15:38 μέχρι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 19:09.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Ιανουαρίου και από 8 έως 10 Απριλίου.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 20:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 33' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 33' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 18:56 μέχρι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 22:27.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Απριλίου.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 22:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 19' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 20° 19' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 20:20 μέχρι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 23:51.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 10 έως 12 Απριλίου.

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 03:31
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 04º00' Υδροχόου  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 04º00' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ώρα 08:00 μέχρι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 23:00.
Εάν το χρονικό αυτό διάστημα, αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια, θα έχετε την επινοητικότητα και την πειθαρχία, ν’  αφήσετε τις ανέσεις για να τα αντιμετωπίσετε.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου και από 25 έως 27 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 06:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 46' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24° 46' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 04:25 μέχρι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 07:56.
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου.

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 11:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 32' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27° 31' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 09:23 μέχρι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 12:54.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 18 έως 20 Απριλίου.

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 13:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 43' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΑΡΗ στις 28° 43' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 11:32 μέχρι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 15:03.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Νοεμβρίου και από 19 έως 21 Απριλίου.

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 15:39
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ θα βρίσκεται από Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 15:39 μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 19:38.
Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει επιμονή, πείσμα, αποφασιστικότητα και σταθερή δράση.  Αυτή την περίοδο επικρατεί  ενδιαφέρον για πρακτικά και οικονομικά θέματα, για επιχειρήσεις και για την απόκτηση χρημάτων και περιουσίας . Τα αισθήματα μας γίνονται πιο συγκρατημένα. Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί: ουσιαστικές ενέργειες που αποφέρουν σταθερά αποτελέσματα, την φαντασία και την ευαισθησία. Παράλληλα όμως τονίζει και αρνητικές πτυχές του εαυτού μας όπως την μνησικακία, την αναξιοπιστία και μας κάνει στενόμυαλους.

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 22:50
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º35' Αιγόκερω  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º35' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 11:00 μέχρι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ώρα 10:00.
Κάποιος κύκλος κλείνει, με αυτή τη διέλευση, καθώς το άτομο αλλάζει σχέδια και εγκαταλείπει αυτά που ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την περίοδο, θα πρέπει να προσέχει πολύ τις αποφάσεις του και να εξετάζει ένα θέμα από όλες τις πλευρές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 22:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 5' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 5' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 21:05 μέχρι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ώρα 00:36.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Απριλίου.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 00:20
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 4° 53' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 4° 52' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 22:29 μέχρι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ώρα 02:00.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιανουαρίου και από 25 έως 27 Απριλίου.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 07:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 0' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 8° 59' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ώρα 05:44 μέχρι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ώρα 09:15.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Ιανουαρίου και από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 13:28
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º31' Αιγόκερω  και του ΔΙΑ στις 20º31' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ώρα 01:00 μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 02:00.
Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 13:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 34' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12° 33' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ώρα 11:58 μέχρι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ώρα 15:29.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 3 έως 5 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 01:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 12' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 19° 12' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ώρα 23:27 μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 02:58.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 10 έως 12 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 02:02
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 37' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 37' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 00:11 μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 03:42.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 03:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 35' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 20° 35' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 01:50 μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 05:21.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 11 έως 13 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 05:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 31' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΕΡΜΗ στις 21° 31' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 03:26 μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 06:57.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 10:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 49' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24° 48' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 09:02 μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 12:33.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 16 έως 18 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 14:57
Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Ο ΑΡΗΣ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ θα βρίσκεται από Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 14:57 μέχρι το Σάββατο 17 Μαρτίου ώρα 18:40.
Με αυτή την διέλευση, θυμώνουμε όταν δεν γίνονται αποδεκτές οι πεποιθήσεις μας ή όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αγωνιζόμαστε με ενθουσιασμό για τα δικαιώματα και την ελευθερία τόσο τα δικά μας όσο και των άλλων ανθρώπων. Αντιδρούμε με οργή και πάθος όταν οι φιλοσοφικές ή ηθικές πεποιθήσεις μας αμφισβητούνται και γινόμαστε δογματικοί χωρίς να σεβόμαστε τις πεποιθήσεις και τις απόψεις των άλλων ανθρώπων. Δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε ηθικά παραπτώματα και γινόμαστε καυστικοί αν κάποιος έχει παραβεί ένα σημαντικό κανόνα. Από τη θετική πλευρά, το περιπετειώδες και διασκεδαστικό πνεύμα μας και το χιούμορ μας, δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Όντας λάτρεις της περιπέτειας, έχουμε μια διακαή επιθυμία να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας μέσω των βιβλίων και της μάθησης.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 19:39
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ θα βρίσκεται από Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 19:39 μέχρι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 20:56.
Με την Σελήνη στους Διδύμους, το βασικό μας κίνητρο είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι ανοιχτόκαρδη, ζωηρή και περίεργη, ανήσυχη και ασταθής. Ευνοεί: την επικοινωνία, την μάθηση, τις αγορές, το γράψιμο, την διδασκαλία και τα σύντομα ταξίδια.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 19:52
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 7' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 0° 7' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 18:01 μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ώρα 21:32.
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου και από 21 έως 23 Μαΐου.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 02:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 19' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 19' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 01:03 μέχρι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 04:34.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 26 έως 28 Μαΐου.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 03:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 39' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 4° 39' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 01:37 μέχρι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 05:08.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 26 έως 28 Μαΐου.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 07:45
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 7° 14' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 7° 13' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 05:54 μέχρι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 09:25.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου και από 29 έως 31 Μαΐου.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 09:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 20' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΕΡΜΗ στις 8° 20' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 07:44 μέχρι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 11:15.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 12:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 50' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 9° 50' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 10:13 μέχρι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 13:44.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 15:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 55' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 11° 55' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 13:40 μέχρι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 17:11.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου και από 3 έως 5 Ιουνίου.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 16:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 38' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12° 37' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 14:50 μέχρι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 18:21.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 3 έως 5 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 04:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 41' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 41' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 02:24 μέχρι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 05:55.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 05:22
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 12º39' Υδροχόου  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 12º39' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 15:00 μέχρι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 20:00.
Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέξετε να δείτε τα θετικά στοιχεία της σχέσης σας και να μην παρασυρθείτε από υπέρμετρο ρομαντισμό.  Για κάποιους το διάστημα αυτό θα είναι συναισθηματικά καταθλιπτικό
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου και από 1 έως 3 Μαρτίου.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 06:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 50' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 20° 50' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 04:16 μέχρι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 07:47.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 12 έως 14 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 09:08
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 24º51' Αιγόκερω  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24º51' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ώρα 22:00 μέχρι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 20:00.
Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται, που υποχρεώνουν το άτομο που δέχεται τη διέλευση να αλλάξει σχέδια και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του παρελθόντος. Όμως, αν πάρει βιαστικές αποφάσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα. Το άτομο δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους άλλους γιατί έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει με αποτέλεσμα να είναι επιθετικό και εριστικό. Αν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, γιατί οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να σκέφτεστε ότι περνάτε μια περίοδο άγχους και έντασης και έχετε ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων. Αν τους φέρεστε με επιθετικότητα, θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας εγκαταλείψουν και θα φταίτε.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 15 έως 17 Απριλίου.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 10:12
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 8° 21' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 23° 20' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 08:21 μέχρι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 11:52.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιανουαρίου και από 15 έως 17 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 12:39
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 51' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 24° 51' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 10:48 μέχρι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 14:19.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 16 έως 18 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 13:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 6' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΕΡΜΗ στις 25° 6' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 11:12 μέχρι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 14:43.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 16 έως 18 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 18:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 19' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 28° 19' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 16:24 μέχρι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 19:55.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου και από 20 έως 22 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 20:57
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 28 Ιανουαρίου 20:57 μέχρι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ώρα 20:51.
Με την Σελήνη στον Καρκίνο, το κίνητρό μας θα είναι η ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη, καθώς και το αίσθημα της ασφάλειας. Το ενδιαφέρον μας θα περιστρέφεται γύρω από οικογενειακά και οικιακά θέματα και η τάση μας να μείνουμε στο σπίτι και να περιορίσουμε τις εξόδους μας θα είναι ανεβασμένη. Όλοι, και ειδικότερα οι γυναίκες θα παρουσιάσουν μια ιδιαίτερη συναισθηματική ευαισθησία. Η Σελήνη εδώ αισθάνεται σαν στο σπίτι της και δίνει παθητικότητα, υπομονή και καρτερικότητα.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 23:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 26' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 1° 26' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα 21:26 μέχρι την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ώρα 00:57.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Νοεμβρίου και από 23 έως 25 Ιουνίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου