Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 13 έως 19 Μαΐου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
13 έως 19 Μαΐου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι πλανητικές θέσεις, σας ευνοούν τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα που περιμένατε από καιρό για να δράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις σας με το οικείο περιβάλλον θα είναι καλές και αν υπήρχαν προβλήματα από το παρελθόν τώρα μπορούν να αποκατασταθούν. Τώρα, ευνοούνται τα θέματα του σπιτιού και οι οικογενειακές επιχειρήσεις. Εάν σκεφτόσαστε να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλες αυτές τις ημέρες Θα αισθάνεστε ευαίσθητοι και ερωτικοί. Αν η προσωπική ζωή σας πήγαινε καλά τον τελευταίο καιρό θα νιώσετε  το ανέβασμα τώρα. Η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή και η δραστηριότητά σας ανεβασμένη. Εάν στο παρελθόν υπήρξαν αποτυχίες, θα πρέπει τώρα να εντοπίσετε τις αιτίες και να τις διορθώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρ’ όλο που για σας το σπίτι είναι το κάστρο σας, οι χώροι του σπιτιού σας, θα σας κουράζουν και θα σας εκνευρίζουν. Αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η συμπεριφορά σας θα θεωρηθεί παράλογη από τους άλλους και οι αντιδράσεις σας χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.

ΛΕΩΝ
Πολλά  πράγματα  θα  σας  φαίνονται  δύσκολα  καθώς τώρα, τα  εξωτερικά γεγονότα θα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα  ώστε  να σας  είναι   αρκετά δύσκολο για να τα παρακολουθήσετε. Καθόλου απίθανο δεν είναι το να  αναστατώνεστε  στη στιγμή, μεταφέροντας τις ανησυχίες σας στο άμεσο σας περιβάλλον. Φροντίστε να ηρεμίσετε και αφήστε τις ανησυχίες, γιατί το μέλλον σας επιφυλάσσει πολύ γρήγορα κάποιες θετικές αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν με σχετική ευκολία. Τα οικονομικά σας με μικρή προσπάθεια θα παρουσιάσουν ανάκαμψη και ο επαγγελματικός σας τομέας βελτίωση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Κάποιες αλλαγές στα καθημερινά σας θέματα θα σας ανανεώσουν . Η εύνοια αυτών των ημερών θα εκδηλωθεί μέσω της αγάπης φιλικών σας προσώπων ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν ορισμένες δυσκολίες που προβληματίσουν. Παράλληλα οι οικονομικές σας κινήσεις απαιτούν αυτοσυγκράτηση επειδή  καθώς μπορεί να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Τακτοποιήστε οικονομικές σας εκκρεμότητες. Επειδή η γοητεία σας θα χτυπάει κόκκινο, η ανταγωνιστικότητα σας θα περνάει σε δεύτερη μοίρα και το συναίσθημά σας σε πρώτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό μπορείτε να κάνετε μια σύναψη στενής σχέσεως με άτομα που θα σας προσφέρουν μελλοντικά.  Στο συντροφικό σας περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Αν έχετε κάποια δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη, ισχυροποιήστε την νομική σας θέση .

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συναισθήματά και σκέψεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποια εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δείχνετε απόμακροι σ’ εκείνους που κινούνται στο δικό σας περιβάλλον. Συμβουλή μου είναι να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και παράλληλα και να μιλάτε ανοιχτά προκειμένου να ξεκαθαρίζετε τις καταστάσεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα θέματα που σας ενδιαφέρουν θα πάνε καλά και η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Αυτές τις μέρες θα περάσετε ευχάριστα βάζοντας παράλληλα νέους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Η νευρικότητα όμως που θα σας διακατέχει, θα σας κάνει να αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι για τα θέματα της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συντροφικά συναισθήματα και τα πάθη σας θα είναι ισχυρά και θα σας εξαναγκάζουν να είστε πολύ απαιτητικοί στην αγάπη σας. Οι τάσεις αυτές μπορούν να εξελιχτούν σε εντάσεις  σχέσεων, επειδή κάποιος από τους δύο σας θα θεωρεί ότι έχει δώσει περισσότερα από  το ότι έχει πάρει. Θα αισθάνεστε παρορμητικοί  και μπορεί να ενεργήσετε κατά τρόπο βιαστικό  κάτι που θα μπορεί να σας στενοχωρήσει στη συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ
Τις επόμενες μέρες θα νοιώθετε αχαλίνωτη δύναμη, την οποία θα θέλατε να διοχετεύσετε οπουδήποτε, χωρίς κανένα προγραμματισμό, ώστε πολλές φορές να κάνετε πράγματα εξοργιστικά και να δημιουργείτε διαφωνίες και καυγάδες.  Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι νομίζω, έχοντας επίγνωση της κατάστασης, να ξεκινάτε κάθε μέρα με την απόφαση να αποφύγετε οποιαδήποτε διαφωνία ή κόντρα. 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
13 έως 19 Μαΐου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 13 Μαΐου 01:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°39' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°39' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 12 Μαΐου 23:42, μέχρι και την Δευτέρα 13 Μαΐου 01:23.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Αυγούστου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Δευτέρα 13 Μαΐου 04:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°22' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°22' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 13 Μαΐου 02:36, μέχρι και την Δευτέρα 13 Μαΐου 04:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Δευτέρα 13 Μαΐου 08:59
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°04' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°04' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 13 Μαΐου 07:08, μέχρι και την Δευτέρα 13 Μαΐου 08:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Αυγούστου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Δευτέρα 13 Μαΐου 16:56
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 12°47' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 27°46' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 13 Μαΐου 15:05, μέχρι και την Δευτέρα 13 Μαΐου 16:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Αυγούστου  και από 16 έως 18 Απριλίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Δευτέρα 13 Μαΐου 17:48
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°18' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 13°18' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 13 Μαΐου 15:57, μέχρι και την Δευτέρα 13 Μαΐου 17:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Αυγούστου  και από 1 έως 3 Μαΐου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Δευτέρα 13 Μαΐου 18:50
ΕΡΜΗΣ - ΑΡΗΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 13°23' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 28°24' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 13 Μαΐου 11:51, μέχρι και την Δευτέρα 13 Μαΐου 23:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαΐου  και από 18 έως 20 Ιουνίου .
Αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική, όμως μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις τρέχουσες δουλειές της ημέρας. Θα δείχνεις βιασύνη στις συναλλαγές σου, θα κινείσαι και θα μιλάς νευρικά, θα αφήνεις το ένα και πιάνεις το άλλο και στο τέλος θα πιστεύεις πως κανείς δε σε εξυπηρετεί με αποτέλεσμα να εξοργίζεσαι και να λογομαχείς για την πιο μικρή αιτία. Ακόμα, μπορεί να μπλέξεις με κουτσομπολιά που έγιναν σε βάρος σου ή για κάποιους άλλους. Απόφυγε να ζητήσεις εξηγήσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα, μέχρι την επόμενη μέρα.

Δευτέρα 13 Μαΐου 21:14
ΗΛΙΟΣ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 22°42' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 22°42' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 13 Μαΐου 07:48, μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου 08:39.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Μαΐου  και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Τρίτη 14 Μαΐου 02:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°19' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°19' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 14 Μαΐου 00:23, μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου 02:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Τρίτη 14 Μαΐου 02:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°43' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°43' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 14 Μαΐου 01:04, μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου 02:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Τρίτη 14 Μαΐου 05:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°21' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°21' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 14 Μαΐου 03:48, μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου 05:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τρίτη 14 Μαΐου 05:53
ΗΛΙΟΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 23°03' του ΤΑΥΡΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°03' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 13 Μαΐου 16:27, μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου 17:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Μαΐου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή συνεργασία. Ιδανική διέλευση για όσους θέλουν να επενδύσουν και να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους. Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα πιο καλό μέλλον.

Τρίτη 14 Μαΐου 09:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°39' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 22°39' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 14 Μαΐου 07:40, μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου 09:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου  και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τρίτη 14 Μαΐου 10:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°03' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°03' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 14 Μαΐου 08:20, μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου 10:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Τρίτη 14 Μαΐου 10:30
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°14' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 23°14' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 14 Μαΐου 08:39, μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου 10:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου  και από 13 έως 15 Μαΐου .
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Τρίτη 14 Μαΐου 16:33
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 28°58' του ΚΡΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 28°59' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 14 Μαΐου 05:40, μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαΐου 01:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Απριλίου  και από 19 έως 21 Ιουνίου .
Η διέλευση αυτή δείχνει ότι το άτομο θα έχει την ευκαιρία να περάσει όμορφες και χαρούμενες στιγμές που θα οφείλονται στον έρωτα.

Τρίτη 14 Μαΐου 20:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°05' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 29°05' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 14 Μαΐου 18:28, μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου 20:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου  και από 19 έως 21 Ιουνίου .
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Τρίτη 14 Μαΐου 20:28
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°10' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 29°10' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 14 Μαΐου 18:37, μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου 20:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου  και από 17 έως 19 Απριλίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Τρίτη 14 Μαΐου 21:50
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Τρίτη 14 Μαΐου 23:15
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°50' του ΖΥΓΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 15°49' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 14 Μαΐου 21:24, μέχρι και την Τρίτη 14 Μαΐου 23:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου  και από 3 έως 5 Μαΐου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Τετάρτη 15 Μαΐου 04:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°47' του ΖΥΓΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°46' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 15 Μαΐου 02:21, μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαΐου 04:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Τετάρτη 15 Μαΐου 12:45
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή την περίοδο, θέλουμε να είμαστε πιο πιστοί και σταθεροί, αλλά γινόμαστε κάπως κτητικοί και ζηλιάρηδες. Αισθανόμαστε την ανάγκη για μακροπρόθεσμη συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί στο να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση και αντίθετα, δυσκολευόμαστε να χωρίσουμε, ειδικά αν αυτό συνεπάγεται οικονομικές απώλειες ή θυσίες. Έχουμε αξιοπιστία στις οικονομικές συναλλαγές μας και έχουμε την τάση να αναζητούμε τα ωραία και πολυτελή πράγματα, αλλά δεν ξοδεύουμε πέρα από τις δυνατότητές μας, φυλάσσοντας κάποια μετρητά για τις δύσκολες ημέρες. Αυτή τη χρονική περίοδο γινόμαστε πιο ρομαντικοί και αισθησιακοί, θέλουμε τη σωματική επαφή με τα πρόσωπα που αγαπάμε αλλά μπορεί να είμαστε πεισματικά σταθεροί και άκαμπτοι. Αν θέλουμε κάποιον, δεν είμαστε διεκδικητικοί αλλά περιμένουμε.

Τετάρτη 15 Μαΐου 13:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 09°19' του ΖΥΓΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 24°19' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 15 Μαΐου 11:40, μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαΐου 13:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου  και από 14 έως 16 Μαΐου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Πέμπτη 16 Μαΐου 04:14
ΕΡΜΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 18°21' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°21' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 15 Μαΐου 21:29, μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 08:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Μαΐου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.

Πέμπτη 16 Μαΐου 04:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°21' του ΖΥΓΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°21' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 16 Μαΐου 02:52, μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 04:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Πέμπτη 16 Μαΐου 04:48
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°24' του ΖΥΓΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 18°24' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 16 Μαΐου 02:57, μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 04:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Μαΐου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Πέμπτη 16 Μαΐου 06:09
Ο ΑΡΗΣ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Με αυτή την διέλευση, θυμώνουμε όταν αντιμετωπίζουμε απειλές για την συναισθηματική μας ασφάλεια, το σπίτι ή την οικογένειά μας. Υπάρχει η τάση να δημιουργούνται διαμάχες για ζητήματα ακινήτων και διαφορές με τα μέλη της οικογένειάς μας ή τους συγγενείς. Ωστόσο, δεν βγαίνουμε ανοιχτά στην επίθεση, καταφεύγοντας στην παθητική - επιθετική συμπεριφορά ή τη συναισθηματική χειραγώγηση. Γινόμαστε εξαιρετικά ευαίσθητοι ακόμα και στις πιο μικρές προσβολές. Αλλά δεδομένου ότι το πρωταρχικό κίνητρό μας είναι να προστατεύσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, δεν εκδηλώνουμε άμεσα το θυμό μας. Αυτή τη χρονική περίοδο υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των άλλων και όχι τα δικά μας, πολεμώντας μέχρι θανάτου για να προστατεύσουμε εκείνους που είναι ανίκανοι να αγωνιστούν για τον εαυτό τους.

Πέμπτη 16 Μαΐου 08:00
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°18' του ΖΥΓΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°18' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 16 Μαΐου 06:09, μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 07:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Πέμπτη 16 Μαΐου 11:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°27' του ΖΥΓΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 22°27' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 16 Μαΐου 09:47, μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 11:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου  και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Πέμπτη 16 Μαΐου 12:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°02' του ΖΥΓΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°02' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 16 Μαΐου 10:46, μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 12:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Πέμπτη 16 Μαΐου 16:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°25' του ΖΥΓΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 25°24' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 16 Μαΐου 14:48, μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 16:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου  και από 15 έως 17 Μαΐου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Παρασκευή 17 Μαΐου 00:25
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Παρασκευή 17 Μαΐου 01:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°31' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 00°30' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 16 Μαΐου 23:28, μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαΐου 01:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου  και από 21 έως 23 Ιουνίου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Παρασκευή 17 Μαΐου 02:03
ΕΡΜΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 20°16' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°17' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 16 Μαΐου 19:22, μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαΐου 06:43.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαΐου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.

Παρασκευή 17 Μαΐου 03:48
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°58' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 01°58' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 17 Μαΐου 01:57, μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαΐου 03:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου  και από 21 έως 23 Απριλίου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Παρασκευή 17 Μαΐου 06:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°22' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°23' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 17 Μαΐου 04:20, μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαΐου 06:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Παρασκευή 17 Μαΐου 07:04
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°53' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°53' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 17 Μαΐου 05:13, μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαΐου 06:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Παρασκευή 17 Μαΐου 12:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°20' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 22°21' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 17 Μαΐου 11:07, μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαΐου 12:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου  και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Σάββατο 18 Μαΐου 00:43
ΕΡΜΗΣ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 22°17' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 22°18' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 17 Μαΐου 18:02, μέχρι και το Σάββατο  18 Μαΐου 05:23.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαΐου  και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου .
Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.

Σάββατο 18 Μαΐου 04:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°14' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 01°14' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  18 Μαΐου 02:25, μέχρι και το Σάββατο  18 Μαΐου 04:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου  και από 21 έως 23 Ιουνίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Σάββατο 18 Μαΐου 07:52
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 03°23' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°24' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 17 Μαΐου 20:59, μέχρι και το Σάββατο  18 Μαΐου 16:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Δεν είναι τόσο εύκολος ο προσδιορισμός της ερμηνείας, αυτής της πλανητικής σχέσης. Διότι ή μπορεί να δείξεις την επιθυμία να ζήσεις μια έντονη ζωή, όπως την εννοείς εσύ, ή μπορεί να θέλεις ν' αποσυρθείς από όλους και όλα και να μείνεις «εν ηρεμία» μόνος σου. Μπερδεμένη και ασαφής μπορεί να μοιάζει, επίσης, η αισθηματική σου ζωή, και καλά θα κάνεις ν' αποφύγεις τη δημιουργία ενός καινούργιου αισθηματικού δεσμού, ο οποίος αργά ή γρήγορα, μάλλον θα σε απογοητεύσει. Τέλος, η συναισθηματική ηρεμία βρίσκεται σε ενδιαφέροντα που έχουν ως σκοπό τη συντήρηση της αρμονίας και της ισορροπίας της κοινωνίας που ζεις, σαν ενιαίας ύπαρξης. Επίσης, σε ενδιαφέροντα σχετικά με την τέχνη, τη μόδα, τη διακόσμηση, την αισθητική κ.ά.

Σάββατο 18 Μαΐου 08:02
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°24' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°24' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  18 Μαΐου 06:10, μέχρι και το Σάββατο  18 Μαΐου 07:53.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Σάββατο 18 Μαΐου 08:42
ΕΡΜΗΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 23°00' του ΤΑΥΡΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°01' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  18 Μαΐου 02:04, μέχρι και το Σάββατο  18 Μαΐου 13:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Μαΐου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.

Σάββατο 18 Μαΐου 11:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°14' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  18 Μαΐου 09:22, μέχρι και το Σάββατο  18 Μαΐου 11:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Σάββατο 18 Μαΐου 14:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°14' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 22°14' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  18 Μαΐου 12:51, μέχρι και το Σάββατο  18 Μαΐου 14:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου  και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη. . Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί.

Σάββατο 18 Μαΐου 16:04
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°00' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°01' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  18 Μαΐου 14:12, μέχρι και το Σάββατο  18 Μαΐου 15:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 18 Μαΐου 17:26
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°47' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 23°47' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  18 Μαΐου 15:34, μέχρι και το Σάββατο  18 Μαΐου 17:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου  και από 12 έως 14 Μαΐου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Σάββατο 18 Μαΐου 19:05
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 03°57' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  18 Μαΐου 08:12, μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 03:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου .
Κλασική περίπτωση κεραυνοβόλου έρωτα! Το άτομο ενθουσιάζεται και νιώθει πολύ χαρούμενο καθώς η καινούργια σχέση του ανοίγει νέους ορίζοντες και η κοινωνική του ζωή είναι περισσότερο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα.

Κυριακή 19 Μαΐου 00:12
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ( ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  σε Αντίθεση )
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 27°38' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 27°38' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  18 Μαΐου 22:20, μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 00:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου  και από 17 έως 19 Μαΐου .
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

Κυριακή 19 Μαΐου 04:21
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Κυριακή 19 Μαΐου 07:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°59' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 01°58' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 19 Μαΐου 05:59, μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 07:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Νοεμβρίου  και από 22 έως 24 Ιουνίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Κυριακή 19 Μαΐου 11:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°01' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°00' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 19 Μαΐου 09:36, μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 11:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Νοεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Κυριακή 19 Μαΐου 13:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°52' του ΤΟΞΟΤΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 04°52' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 19 Μαΐου 11:08, μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 12:53.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Νοεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Κυριακή 19 Μαΐου 13:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°12' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°13' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 19 Μαΐου 11:44, μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 13:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Νοεμβρίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Κυριακή 19 Μαΐου 18:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°59' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 19 Μαΐου 16:43, μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 18:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Νοεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου