Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 6 έως 12 Μαΐου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
6 έως 12 Μαΐου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να εκφράζετε με άνεση και χιούμορ. Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα αισθηματικές και ερωτικές θα γίνουν εντονότερες και αποκτήσουν πάθος. Η προσοχή σας παράλληλα θα  επικεντρωθεί στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας που έχουν την  ελπίδα να καλυτερεύσουν, αν αποφύγετε κάποιες  επιδείξεις κοινωνικής ευημερίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα προτιμάτε την καλοπέραση και την διασκέδαση παρά να ασχολείστε σοβαρά με την δουλειά σας.  Θα ήταν λοιπόν καλύτερα να αναβάλετε σοβαρές συμφωνίες ή άλλες πράξεις που θα έχουν μελλοντικές συνέπειες. Ξαφνικά γεγονότα θα σας κάνουν να μην μπορείτε να κοντρολάρετε τις προτεραιότητες σας με αποτέλεσμα τα συναισθηματικά λάθη να βρίσκονται πολύ κοντά στις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια καθημερινά προβλήματα, θα βρουν την λύση τους. Τώρα θα είστε πιο δυναμικοί στα επαγγελματικά σας και πιο δεκτικοί σε νέα δεδομένα. Στον αισθηματικό σας τομέα θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τον σύντροφο σας. Κάντε ό, τι μπορείτε, για να αποσαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μην ανταλλάξετε έντονες κουβέντες με δικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λόγω περιοριστικών τάσεων που θα επιβάλετε εσείς στον εαυτό σας, η κοινωνικότητά σας να είναι σε χαμηλά επίπεδα και οι σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον τεταμένες. Ίσως να διερωτάστε ακόμα αν σας εκτιμούν οι γύρω σας. Αναζητήστε την απάντηση στην δικιά σας τακτική. Αποφύγετε τις επισκέψεις σε άτομα που πάσχουν από λοιμώξεις.

ΛΕΩΝ
Μη σας παρασύρουν κάποια γεγονότα του παρελθόντος στις τωρινές σας αποφάσεις.  Αναθεωρήστε την στάση σας προς στα άτομα που σας ζημίωσαν. Οι ερωτικές σας απολαύσεις και οι ρομαντικές σας τάσεις είναι πολύ τονισμένες αυτόν τον καιρό. Βασιστείτε στα σταθερά και αποφύγετε ιστορίες επιπόλαιες. Η περίοδος αυτή παράλληλα θα σας δώσει κάποιες αιτίες για να ξαναθυμηθείτε το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια γενική ευνοϊκή περίοδος αρχίζει αλλά προσέξτε αποφύγετε τις προστριβές σας με την οικογένεια σας και το δεσμό σας. Η αγάπη για τον εαυτό σας παράλληλα αυτόν τον καιρό είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε μην χαθείτε στις λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία βασικών καθημερινών θεμάτων.

ΖΥΓΟΣ
Νέες κοινωνικές προοπτικές στον δικό σας τον ορίζοντα. Με την διάθεση σας ανεβασμένη, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες  να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα πολύτιμα και χρήσιμα. Η σοβαρότητα αυτή την εβδομάδα θα είναι η μόνη διέξοδος στα καθημερινά σας προβλήματα. Παράλληλα προσέξτε μην αφήσετε τα εργασιακά σας θέματα να επηρεάσουν την σχέση σας. Ζυγίστε τις υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο καιρός αυτός εγγυάται επιτυχίες. Νέες προοπτικές για πρόοδο στα επαγγελματικά, ή για κάποιον ιδανικό στόχο. Ένας γρήγορος ρυθμός κινήσεων των άλλων θα σας κάνει να αισθανθείτε διανοητικά ανήσυχοι και ανυπόμονοι, θέλοντας να τρέξετε μπροστά από τα γεγονότα και να τα προλάβετε πρώτοι. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα τείνουν να διορθωθούν, δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι άνθρωποι σας βλέπουν ως άτομο που καταλαβαίνει τις ανάγκες τους και είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν και να σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα όμως φανείτε πιο ανταγωνιστικοί αν θέλετε να βελτιώσετε κάποια θέματά σας που βρίσκονται σε αδράνεια.. Πολλοί από σας θα ενδιαφερθείτε για θέματα υγείας και εμφάνισης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι διαφορετικές απόψεις δεν χρειάζεται να σας προβληματίζουν. Θα έχετε ενδιαφέροντα νέα και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, γιατί μπορεί να εκφραστείτε απερίσκεπτα. Τα θετικά αποτελέσματα θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και σιγουριά για το μέλλον. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και δεν θα χάσετε. Θα βλέπετε τα πάντα, πιο αισιόδοξα και με θετική σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες αυτές θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδια σας σε προσωπικά και συναισθηματικά σας θέματα. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν σας θέλουν να κινήστε  μεταξύ πρακτικότητας και συναισθήματος. Το μυαλό σας θα είναι σε εγρήγορση και οι συζητήσεις σας με τους άλλους θα γίνονται εποικοδομητικές και στοχευμένες.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες αυτές χρειάζονται μεγάλη προσοχή διότι τρίτοι μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Ακόμα, κάποιοι μπορεί να δουλέψουν εναντίον σας. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία. Στο διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να δίνετε σημασία σε διαδόσεις που δεν μπορείτε να τις διασταυρώσετε. Τα συναισθηματικά σας χρειάζονται ευέλικτους χειρισμούς.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
6 έως 12 Μαΐου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 6 Μαΐου 00:37
ΑΡΗΣ - ΔΙΑΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 23°22' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°22' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 5 Μαΐου 05:09, μέχρι και την Δευτέρα 6 Μαΐου 18:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Ιουνίου  και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου .
Κουραστική περίοδος, γιατί το άτομο δεν ξέρει τι να κάνει την ενέργεια που έχει και τη διοχετεύει σε χιλιάδες πράγματα που αναλαμβάνει ταυτοχρόνως και τελικά το μπερδεύουν και το εξαναγκάζουν να βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Η διέλευση αυτή προκαλεί την τάση για ακρότητες στη διασκέδαση. Αν δέχεστε μία τέτοια όψη από τον διαλεύνοντα Δία πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα ή τις ζημίες.

Δευτέρα 6 Μαΐου 04:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°42' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 28°41' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 6 Μαΐου 02:24, μέχρι και την Δευτέρα 6 Μαΐου 04:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Μαΐου  και από 17 έως 19 Απριλίου .
Θ’ απολαμβάνετε στενή και ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι ασυνήθιστο ή σπάνιο, αλλά παίζει τον καλό ρόλο στη ζωή μας.

Δευτέρα 6 Μαΐου 06:40
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Δευτέρα 6 Μαΐου 12:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°18' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°17' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 6 Μαΐου 10:43, μέχρι και την Δευτέρα 6 Μαΐου 12:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Μαΐου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Θα σας αρέσει αυτό το διάστημα να είστε ελεύθεροι και να διασκεδάζετε για να σπάσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά σας, αλλά είναι ένα διάλυμα για σας.

Δευτέρα 6 Μαΐου 14:09
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°08' των ΔΙΔΥΜΩΝ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 19°08' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 6 Μαΐου 12:14, μέχρι και την Δευτέρα 6 Μαΐου 14:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Μαΐου  και από 7 έως 9 Απριλίου .
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.

Δευτέρα 6 Μαΐου 16:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°28' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°29' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 6 Μαΐου 14:38, μέχρι και την Δευτέρα 6 Μαΐου 16:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Μαΐου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Δευτέρα 6 Μαΐου 21:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°06' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°07' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 6 Μαΐου 19:22, μέχρι και την Δευτέρα 6 Μαΐου 21:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Μαΐου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Δευτέρα 6 Μαΐου 21:25
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ
Δύσκολα εκφράζουμε τη γνώμη μας και σκεφτόμαστε την πρακτικότητα ενός ζητήματος, πριν μιλήσουμε και εκφέρουμε την άποψή μας. Επίσης, δεν απαντάμε αμέσως σε ερωτήματα που μας τίθενται, αλλά εκφέρουμε πρακτικές και λογικές συμβουλές. Το αρνητικό είναι ότι στις συζητήσεις μας υπάρχει πείσμα και άρνηση να δούμε την αλήθεια και εμμένουμε στη δική μας άποψη.

Τρίτη 7 Μαΐου 11:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°05' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 01°05' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 7 Μαΐου 09:36, μέχρι και την Τρίτη 7 Μαΐου 11:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου  και από 19 έως 21 Απριλίου .
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.

Τρίτη 7 Μαΐου 12:20
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°32' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 16°32' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 7 Μαΐου 10:25, μέχρι και την Τρίτη 7 Μαΐου 12:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου  και από 6 έως 8 Μαΐου .
Από ένστικτο θα εστιάζεστε σε καταστάσεις καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από τον πεσιμισμό και τον υπέρμετρο συναισθηματισμό.

Τρίτη 7 Μαΐου 15:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°10' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°11' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 7 Μαΐου 13:19, μέχρι και την Τρίτη 7 Μαΐου 15:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τρίτη 7 Μαΐου 15:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°21' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°21' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 7 Μαΐου 13:39, μέχρι και την Τρίτη 7 Μαΐου 15:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.

Τρίτη 7 Μαΐου 16:15
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 20°27' του ΚΡΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°28' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 7 Μαΐου 05:21, μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου 01:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Απριλίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Η μοναξιά είναι το πιο έντονο συναίσθημα που νιώθει το άτομο με αυτή την όψη. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν και, αν δεν υπάρχει κατανόηση και μεγάλη υπομονή και από τα δύο μέλη, η σχέση διαλύεται. Για να συντηρηθεί μία σχέση με αυτή τη διέλευση, πρέπει τα άτομα να έχουν την ικανότητα να δουν ξεκάθαρα τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να βελτιωθούν, να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να αποβάλουν τον εγωισμό τους. Πρέπει να βάλουν τη σχέση σε πρώτη προτεραιότητα και όχι την ικανοποίηση του «εγώ» τους. Πολύ σκληρή αυτή η διέλευση που εκτός από τα αισθηματικά προβλήματα προκαλεί και οικονομικές δυσκολίες και δεν δίνει περιθώρια στο άτομο να βασιστεί σε κάτι για να αναπτερωθεί το ηθικό του. Για να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του και να επιστρατεύσει όλη την αγάπη του για τη ζωή.

Τρίτη 7 Μαΐου 19:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°27' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°28' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 7 Μαΐου 17:22, μέχρι και την Τρίτη 7 Μαΐου 19:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Τρίτη 7 Μαΐου 19:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°38' των ΔΙΔΥΜΩΝ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 20°37' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 7 Μαΐου 17:41, μέχρι και την Τρίτη 7 Μαΐου 19:30.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου  και από 8 έως 10 Απριλίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τρίτη 7 Μαΐου 23:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°06' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°06' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 7 Μαΐου 22:03, μέχρι και την Τρίτη 7 Μαΐου 23:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Τετάρτη 8 Μαΐου 00:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°13' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°13' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 7 Μαΐου 22:15, μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου 00:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου  και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τετάρτη 8 Μαΐου 02:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΑΡΗΣ  θα βρίσκονται στις 24°43' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 8 Μαΐου 00:55, μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου 02:42.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Ιουνίου .
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Τετάρτη 8 Μαΐου 12:06
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Τετάρτη 8 Μαΐου 14:34
ΕΡΜΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 03°11' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°12' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 8 Μαΐου 07:06, μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου 20:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Απογοητευτικές σκέψεις, που πολλές φορές ξεπερνούν και την πιο κοινή φαντασία, μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα ακόμα και στις πιο απλές καθημερινές συναλλαγές σου. Αντί, λοιπόν, να χάνεσαι μέσα σε ψεύτικες ονειροπαρμένες σκέψεις, κατεύθυνε το μυαλό σου σε δημιουργικές σκέψεις. Για παράδειγμα γράψε ή κατασκεύασε κάτι με τα χέρια σου. Δεν αποκλείεται, όμως, και το ενδεχόμενο, ενώ η δική σου σκέψη να είναι λογική, να υπάρχει αοριστία, υποκρισία και τάση σε παρανοήσεις από άλλους ανθρώπους, ικανούς, όμως, να δημιουργούν προβλήματα στη δική σου ζωή. Το μόνο καλό που μπορείς να κάνεις, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι να απομακρυνθείς για λίγο καιρό από κοντά τους ή να μην τους λαμβάνεις σοβαρά υπόψη. Έτσι, ελαττώνεις τον κίνδυνο να παρασυρθείς, κάποια στιγμή, και να κάνεις πράγματα ζημιογόνα για σένα.

Τετάρτη 8 Μαΐου 16:51
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°42' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 17°41' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 8 Μαΐου 14:57, μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου 16:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Ιουνίου  και από 7 έως 9 Μαΐου .
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Τετάρτη 8 Μαΐου 17:15
ΕΡΜΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 03°24' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 8 Μαΐου 09:47, μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου 22:42.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου .
Ξαφνικές μετακινήσεις και αλλαγές στα σχέδια φέρνει αυτή η διέλευση. Χρειάζεται όμως λίγη προσοχή γιατί το άτομο έχει την τάση να αντιδρά πολύ παρορμητικά και μπορεί να κάνει λάθη λόγω της βιασύνης του. Μια δεύτερη σκέψη είναι ωφέλιμη σ’ αυτή την περίπτωση

Τετάρτη 8 Μαΐου 18:07
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°25' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°25' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 8 Μαΐου 16:13, μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου 18:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Ιουνίου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τετάρτη 8 Μαΐου 18:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°29' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 03°29' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 8 Μαΐου 16:20, μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαΐου 18:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Ιουνίου  και από 21 έως 23 Απριλίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Πέμπτη 9 Μαΐου 05:38
ΗΛΙΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 18°12' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°13' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 8 Μαΐου 16:14, μέχρι και την Πέμπτη 9 Μαΐου 17:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Μαΐου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Η διαίσθηση του ατόμου λειτουργεί πολύ καλά και το βοηθά να ξεπερνά τις κακοτοπιές, αναγνωρίζοντας εύκολα τους κινδύνους.

Πέμπτη 9 Μαΐου 13:29
ΔΙΑΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΔΙΑΣ θα βρίσκεται στις 23°05' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°05' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 3 Μαΐου 09:09, μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαΐου 15:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Δεκεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Θα επηρεάζετε άτομα και θα έχετε την ευκαιρία να προσδοκάτε μεγαλύτερο επίπεδο επιτυχίας για την ζωή σας. Εάν χειριστείτε αυτές τις ευκαιρίες καλά, μπορείτε να προχωρήσετε σταδιακά σε ένα σημαντικό  επίπεδο κοινωνικής επιρροής και επιτυχίας.

Πέμπτη 9 Μαΐου 19:45
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 23°04' του ΚΡΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°04' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 9 Μαΐου 08:51, μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου 04:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Απριλίου  και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου .
Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη, κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες, τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο.

Πέμπτη 9 Μαΐου 19:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°13' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°14' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 9 Μαΐου 18:02, μέχρι και την Πέμπτη 9 Μαΐου 19:47.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Ιουνίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 9 Μαΐου 20:09
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 23°05' του ΚΡΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°05' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 9 Μαΐου 09:15, μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου 05:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Απριλίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Το άτομο με αυτή την επίδραση νιώθει απομονωμένο και η σχέση του δεν το ικανοποιεί και το στενοχωρεί. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται και δεν υπάρχουν διέξοδοι, ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις του ατόμου βγαίνουν στην επιφάνεια και το ταλαιπωρούν. Αν θέλετε να συντηρήσετε μια σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και αν δέχεστε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα πράγματα. Επίσης, με μια τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε σημαντικές απώλειες.

Πέμπτη 9 Μαΐου 20:57
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°49' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 18°49' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 9 Μαΐου 19:04, μέχρι και την Πέμπτη 9 Μαΐου 20:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Ιουνίου  και από 8 έως 10 Μαΐου .
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Πέμπτη 9 Μαΐου 23:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°26' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°26' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 9 Μαΐου 21:51, μέχρι και την Πέμπτη 9 Μαΐου 23:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Ιουνίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Παρασκευή 10 Μαΐου 04:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°02' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°02' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 10 Μαΐου 02:21, μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου 04:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουλίου  και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Παρασκευή 10 Μαΐου 04:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°05' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°05' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 10 Μαΐου 02:26, μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου 04:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουλίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Παρασκευή 10 Μαΐου 05:07
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°33' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 23°32' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 10 Μαΐου 03:14, μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου 04:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουλίου  και από 12 έως 14 Απριλίου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Παρασκευή 10 Μαΐου 09:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 26°12' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 26°12' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 10 Μαΐου 07:50, μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου 09:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουλίου  και από 16 έως 18 Ιουνίου .
Αν προκύψει κάποια κατάσταση που απαιτεί ανταγωνιστικό πνεύμα, να είστε σε θέση να είστε διεκδικητικοί και επικεντρωμένοι στην πρόκληση. Παράλληλα μπορεί να σας συμβεί κάποια απογοήτευση, και να θυμώσετε με τον εαυτό σας.

Παρασκευή 10 Μαΐου 16:13
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Παρασκευή 10 Μαΐου 21:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°15' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°15' των ΙΧΘΥΩΝ  
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 10 Μαΐου 19:56, μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου 21:41.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Παρασκευή 10 Μαΐου 22:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°32' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°32' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 10 Μαΐου 20:26, μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου 22:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουλίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Σάββατο 11 Μαΐου 01:50
ΕΡΜΗΣ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 07°57' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 22°58' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 10 Μαΐου 18:40, μέχρι και το Σάββατο  11 Μαΐου 06:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Απριλίου  και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου .
Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.

Σάββατο 11 Μαΐου 05:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°56' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 22°57' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  11 Μαΐου 04:00, μέχρι και το Σάββατο  11 Μαΐου 05:43.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Ιουλίου  και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Σάββατο 11 Μαΐου 06:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°20' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 08°20' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  11 Μαΐου 04:41, μέχρι και το Σάββατο  11 Μαΐου 06:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Ιουλίου  και από 27 έως 29 Απριλίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Σάββατο 11 Μαΐου 12:05
ΗΛΙΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 20°24' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°24' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 10 Μαΐου 22:40, μέχρι και το Σάββατο  11 Μαΐου 23:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαΐου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Σάββατο 11 Μαΐου 12:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 11°56' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΑΡΗΣ  στις 26°56' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  11 Μαΐου 10:50, μέχρι και το Σάββατο  11 Μαΐου 12:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Ιουλίου  και από 17 έως 19 Ιουνίου .
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.

Σάββατο 11 Μαΐου 23:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°16' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°16' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  11 Μαΐου 21:37, μέχρι και το Σάββατο  11 Μαΐου 23:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Κυριακή 12 Μαΐου 03:05
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°23' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°24' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 12 Μαΐου 01:13, μέχρι και την Κυριακή 12 Μαΐου 02:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Κυριακή 12 Μαΐου 04:13
ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°03' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 21°03' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 12 Μαΐου 02:21, μέχρι και την Κυριακή 12 Μαΐου 04:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 11 έως 13 Μαΐου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Κυριακή 12 Μαΐου 07:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°51' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 22°51' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 12 Μαΐου 05:24, μέχρι και την Κυριακή 12 Μαΐου 07:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Κυριακή 12 Μαΐου 07:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°04' του ΛΕΟΝΤΑ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°04' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 12 Μαΐου 05:46, μέχρι και την Κυριακή 12 Μαΐου 07:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Κυριακή 12 Μαΐου 13:15
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 26°23' του ΛΕΟΝΤΑ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 26°22' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 12 Μαΐου 11:23, μέχρι και την Κυριακή 12 Μαΐου 13:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 15 έως 17 Απριλίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Κυριακή 12 Μαΐου 15:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 27°40' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΑΡΗΣ  στις 27°39' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 12 Μαΐου 13:33, μέχρι και την Κυριακή 12 Μαΐου 15:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 17 έως 19 Ιουνίου .
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Κυριακή 12 Μαΐου 19:21
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου