Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20 έως 26 Μαΐου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
20 έως 26 Μαΐου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αν έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα κάποιες από τις υποθέσεις σας  θα πρέπει ν’ αποφασίστε τώρα με ποιες απ’  αυτές θα ασχοληθείτε, ποιες θα διεκπεραιώσετε και ποιες θα τις αφήσετε γ’ αργότερα. Τον καιρό αυτό θα νιώσετε την τάση να έλθετε πιο κοντά με φίλους και ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Θα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα γίνονται όλες σας οι προσπάθειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Από τις δικές σας τις ενέργειες, εξαρτάται το μέλλον της σχέσης ή του δεσμού σας. Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι μόνο εσείς.  Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε λιγότερο για σας. Στα οικονομικά σας θέματα θα πρέπει να αποφύγετε τα νέα ανοίγματα προς το τέλος της εβδομάδας. Παλαιές επιζήμιες καταστάσεις θέλουν ξεκαθαρίσματα και  διευθετήσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απρόοπτα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση που εξαρτάται από τους τρίτους. Παράλληλα, θα πρέπει να αποφεύγετε τους δανεισμούς για μη επενδυτικούς σκοπούς. Αν παρά ταύτα αποφασίσετε να πάρετε κάποιο δάνειο, εξετάστε σχολαστικά την δυνατότητα αποπληρωμής του. Η στιγμή είναι καλή για να υποστηρίξετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές οι μέρες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή αφού μπορούν ξαφνικά να γίνουν συζητήσεις για κάποιες νομιμοποιήσεις ή για κάποια κρυφά θέματα, πολύ προσωπικά, που τα φιλούσατε κρυμμένα από τους άλλους.. Το μυαλό σας θα είναι πολύ ενεργό και οι συζητήσεις και  οι συναλλαγές με το περιβάλλον θα γίνονται με έντονο τρόπο. Προσέξτε όμως, εύκολες και επιπόλαιες αποφάσεις πρέπει ν’ αποφεύγονται πάση θυσία.

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες θα σας απασχολούν περισσότερο τα προσωπικά σας ζητήματα και θα έχετε υποκειμενική αντίληψη για τα πράγματα. Θα έχετε την τάση να είστε περισσότερο εγωιστές και επίμονοι σε αυτά που θα υποστηρίζετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα που σχετίζονται με τις δικές σας επιθυμίες. Ακόμα μπορείτε να ασχοληθείτε με πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για διακοπές για έρωτα και ξεκούραση. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν κάποιες γνωριμίες σε κάποιο ταξίδι ή με άτομα τα οποία κινούνται ή ζουν σε παραλίες. Ακόμα οι μέρες είναι κατάλληλες για γυμναστική και άσκηση που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από περιττά κιλά. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε την έκθεσή σας, σε χαμηλές θερμοκρασίες που δημιουργούν τα κλιματιστικά.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα  δεν αντέχετε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν ευθέως και με ειλικρίνεια στη ρίζα κάποιου προβλήματος.  Μάλλον θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους. Θα είστε ανήσυχοι πνευματικά και δε θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες, οικείες υποχρεώσεις σας.  Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα τονίζονται ιδιαίτερα τα ερωτικά σας θέματα. Έτσι θα δείτε κάποια πράγματα ν’ αλλάζουν θετικά σ’ αυτόν τον τομέα και να δημιουργούνται νέες συναισθηματικές προοπτικές, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην ερωτική σας επικοινωνία. Στον οικονομικό σας τον τομέα ελέγξετε τις δαπάνες σας, ιδίως εκείνες που αφορούν μη απαραίτητες αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό είναι πολύ καλό διάστημα για  να επικοινωνήσετε με δικά σας πρόσωπα.  Θα θελήσετε να αγοράσετε κάτι όμορφο, που προκαλεί, ή που κεντρίζει το ενδιαφέρον των άλλων. Θα μαγνητίζετε τους γύρω σας και θα τους προσελκύετε προς το μέρος σας. Προσέξτε όμως μην μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα γιατί θα χάσετε  και στα δυο. Στα  καθημερινά  σας θέματα θα είστε πιο ευπροσάρμοστοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το διάστημα το μυαλό σας θα δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς αλλά και σπασμωδικά με αποτέλεσμα να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, όπως πρέπει. Το  πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα. Γι’ αυτό χαμηλώστε τους αδιάλλακτους τόνους σας και συμβιβασθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς. Πριν ξεκινήσετε κάτι, θα πρέπει να βάλετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ
Βρείτε το θάρρος, να προχωρήσετε σε δραστικές λύσεις, στα προβλήματα σας. Δικά σας πρόσωπα, θα σας εκφράσουν κάποια παράπονα τους, για το τελευταίο διάστημα. Έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας, που σας δίνουν σιγουριά για τις ικανότητες σας. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις, με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
20 έως 26 Μαΐου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 20 Μαΐου 13:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°26' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°26' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 20 Μαΐου 11:37, μέχρι και την Δευτέρα 20 Μαΐου 13:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Δεκεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Δευτέρα 20 Μαΐου 14:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°04' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°04' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 20 Μαΐου 12:47, μέχρι και την Δευτέρα 20 Μαΐου 14:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Δεκεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Δευτέρα 20 Μαΐου 16:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°10' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°10' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 20 Μαΐου 14:48, μέχρι και την Δευτέρα 20 Μαΐου 16:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Δεκεμβρίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.

Δευτέρα 20 Μαΐου 18:56
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°23' του ΤΟΞΟΤΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 06°23' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 20 Μαΐου 17:02, μέχρι και την Δευτέρα 20 Μαΐου 18:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Δεκεμβρίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Δευτέρα 20 Μαΐου 20:04
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκονται στις 22°00' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 20 Μαΐου 18:10, μέχρι και την Δευτέρα 20 Μαΐου 19:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Δεκεμβρίου .
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Δευτέρα 20 Μαΐου 21:53
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°59' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°59' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 20 Μαΐου 19:59, μέχρι και την Δευτέρα 20 Μαΐου 21:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Δεκεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για να εκφράσετε τον βαθύτερο συναισθηματισμό σας. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή βιβλία που εκφράζουν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Τρίτη 21 Μαΐου 06:10
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 06°57' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 21°57' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 20 Μαΐου 19:17, μέχρι και την Τρίτη 21 Μαΐου 15:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Απριλίου  και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου .
Μπορεί να νιώσεις συναισθηματική αναστάτωση, εξαιτίας μιας ξαφνικής αλλαγής στα κοινωνικά και αισθηματικά σου ζητήματα. Για παράδειγμα, μια πρόσκληση σ' ένα πάρτι, μπαρ, γάμο κ.λπ. ίσως γίνει αφορμή ν' αναστατωθείς, από μια απροσδόκητη συνάντηση ή διαπίστωση. Εποχή που λέγονται και ακούγονται μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις, χωρίς ανταπόκριση.

Τρίτη 21 Μαΐου 10:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°41' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 29°40' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 21 Μαΐου 08:26, μέχρι και την Τρίτη 21 Μαΐου 10:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Δεκεμβρίου  και από 19 έως 21 Μαΐου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Τρίτη 21 Μαΐου 10:56
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°59' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 29°59' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 21 Μαΐου 09:01, μέχρι και την Τρίτη 21 Μαΐου 10:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Δεκεμβρίου  και από 20 έως 22 Μαΐου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Τρίτη 21 Μαΐου 10:56
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τρίτη 21 Μαΐου 10:59
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ
Η ανάγκη για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη και ουσιαστική και είναι πιθανό να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους. Από επαφές και συζητήσεις μέχρι και κάποια κοντινά ταξίδια ή μετακινήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα το άτομο ίσως χρειαστεί να καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες, ενώ δεν πρέπει να αποκλείονται και κάποιες αλλαγές εκεί. Αναφορικά με τα αισθηματικά, μπορεί να σχηματίσει κάποια άλλη άποψη για κάποιες σχέσεις του.

Τρίτη 21 Μαΐου 13:51
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ
Είμαστε επιρρεπείς σε υπερβολική πολυλογία και δύσκολα κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Είμαστε ανυπόμονοι και απορρίπτουμε τους ανθρώπους που είναι σαρκαστικοί και αγενείς. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία συνομιλούμε περισσότερο με τ’ αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους γείτονες ή με νεότερα άτομα από μας. Επίσης έχουμε μια διάθεση να φλερτάρουμε και να παίξουμε περισσότερο.

Τρίτη 21 Μαΐου 15:56
ΗΛΙΟΣ - ΕΡΜΗΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ και ο ΕΡΜΗΣ  θα βρίσκονται στις 00°11' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 21 Μαΐου 02:27, μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαΐου 03:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου .
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.

Τρίτη 21 Μαΐου 17:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°32' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΑΡΗΣ  στις 03°32' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 21 Μαΐου 15:41, μέχρι και την Τρίτη 21 Μαΐου 17:30.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Δεκεμβρίου  και από 23 έως 25 Ιουνίου .
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Τρίτη 21 Μαΐου 18:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°07' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°07' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 21 Μαΐου 16:48, μέχρι και την Τρίτη 21 Μαΐου 18:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Δεκεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τετάρτη 22 Μαΐου 01:59
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 07°57' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 22 Μαΐου 00:02, μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαΐου 01:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου  και από 27 έως 29 Απριλίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τετάρτη 22 Μαΐου 17:47
ΑΡΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 04°11' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°11' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 21 Μαΐου 22:10, μέχρι και την Πέμπτη 23 Μαΐου 11:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιουνίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Εκεί που δεν το περιμένει κανείς παρουσιάζονται ευκαιρίες που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και να έχει μια αλματώδη πρόοδο.

Τετάρτη 22 Μαΐου 17:53
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 01°14' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 22 Μαΐου 15:56, μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαΐου 17:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου  και από 21 έως 23 Μαΐου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Τετάρτη 22 Μαΐου 20:59
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°50' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 02°50' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 22 Μαΐου 19:02, μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαΐου 20:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου  και από 21 έως 23 Μαΐου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Τετάρτη 22 Μαΐου 22:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°28' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°29' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 22 Μαΐου 20:16, μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαΐου 22:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 23 Μαΐου 01:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 20°05' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 22 Μαΐου 23:24, μέχρι και την Πέμπτη 23 Μαΐου 01:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Πέμπτη 23 Μαΐου 04:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°45' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΔΙΑΣ  στις 21°45' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 23 Μαΐου 02:38, μέχρι και την Πέμπτη 23 Μαΐου 04:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου  και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη. . Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί.

Πέμπτη 23 Μαΐου 06:57
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 22°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 23 Μαΐου 04:59, μέχρι και την Πέμπτη 23 Μαΐου 06:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Πέμπτη 23 Μαΐου 12:05
ΕΡΜΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 04°13' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°13' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 23 Μαΐου 05:36, μέχρι και την Πέμπτη 23 Μαΐου 16:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Μαΐου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Θα εστιάζετε την προσοχή σας, σε θέματα που διεγείρουν και απαιτούν γρήγορη ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Θα έχετε καλά αντανακλαστικά και θα χειρίζεστε τις καταστάσεις γρήγορα και αρκετά καλά.

Πέμπτη 23 Μαΐου 18:56
ΕΡΜΗΣ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 04°50' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΑΡΗΣ  στις 04°51' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 23 Μαΐου 12:27, μέχρι και την Πέμπτη 23 Μαΐου 23:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Μαΐου  και από 25 έως 27 Ιουνίου .
Θα είστε κάπως ανυπόμονοι, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε να καταλάβετε ή σε περίπτωση που θα βγάζετε εσφαλμένα συμπεράσματα. Μάθε στο να αφήνεις τον χρόνο ν’ αποδεικνύει το ορθό ή το λάθος.

Πέμπτη 23 Μαΐου 20:49
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Πέμπτη 23 Μαΐου 21:16
ΕΡΜΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 05°03' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°04' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 23 Μαΐου 14:47, μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου 01:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Μαΐου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Η απρόσμενη διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης, μπορεί να σου δημιουργήσει ποια αναστάτωση. Αν δεν είσαι απόλυτα καταρτισμένος πρέπει να αποφεύγεις τις γρήγορες αποφάσεις επανεξετάζοντας τα θέματα που αναζητούν λύσεις.

Παρασκευή 24 Μαΐου 01:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°31' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 02°31' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 23 Μαΐου 23:49, μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου 01:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιανουαρίου  και από 23 έως 25 Μαΐου .
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Παρασκευή 24 Μαΐου 03:46
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°30' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°30' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 24 Μαΐου 01:46, μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου 03:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιανουαρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Παρασκευή 24 Μαΐου 05:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°15' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°15' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 24 Μαΐου 03:17, μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου 05:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιανουαρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Παρασκευή 24 Μαΐου 07:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°11' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 05°11' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 24 Μαΐου 05:08, μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου 07:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιανουαρίου  και από 26 έως 28 Ιουνίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Παρασκευή 24 Μαΐου 09:02
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°08' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 06°08' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 24 Μαΐου 07:02, μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου 09:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιανουαρίου  και από 26 έως 28 Μαΐου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Παρασκευή 24 Μαΐου 09:59
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°37' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 21°36' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 24 Μαΐου 07:59, μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου 09:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιανουαρίου  και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Παρασκευή 24 Μαΐου 19:18
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 11°16' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 11°16' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 24 Μαΐου 17:18, μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου 19:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιανουαρίου  και από 30 Απριλίου έως 2 Μαΐου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Σάββατο 25 Μαΐου 04:42
ΕΡΜΗΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 07°55' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°56' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 24 Μαΐου 22:12, μέχρι και το Σάββατο  25 Μαΐου 09:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Μαΐου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Αυτή είναι μια περίεργη εποχή, στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά, ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις, πάλι, από την αρχή. Η μόνη λύση, για ν' αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση, αυτό το διάστημα, είναι ν' αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ' αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια, σωστή οργάνωση, και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων.

Σάββατο 25 Μαΐου 09:53
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°30' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°31' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  25 Μαΐου 07:53, μέχρι και το Σάββατο  25 Μαΐου 09:53.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Φεβρουαρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να βρεθείτε σε ένα πνευματικό περιβάλλον, είτε πρόκειται για μια εκκλησία ή  ένα φυσικό περιβάλλον, ή ακούγοντας όμορφη μουσική. Αυτές οι εμπειρίες σας ξεκουράζουν και σας επαναφορτίζουν.

Σάββατο 25 Μαΐου 12:54
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°00' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  25 Μαΐου 10:54, μέχρι και το Σάββατο  25 Μαΐου 12:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Φεβρουαρίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.

Σάββατο 25 Μαΐου 14:59
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°02' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 06°02' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  25 Μαΐου 12:59, μέχρι και το Σάββατο  25 Μαΐου 14:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Φεβρουαρίου  και από 26 έως 28 Ιουνίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Σάββατο 25 Μαΐου 15:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°28' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 21°28' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  25 Μαΐου 13:52, μέχρι και το Σάββατο  25 Μαΐου 15:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Φεβρουαρίου  και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 25 Μαΐου 18:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°56' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  25 Μαΐου 16:49, μέχρι και το Σάββατο  25 Μαΐου 18:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Φεβρουαρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για να εκφράσετε τον βαθύτερο συναισθηματισμό σας. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή βιβλία που εκφράζουν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Σάββατο 25 Μαΐου 23:40
ΗΛΙΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 04°21' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°21' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  25 Μαΐου 10:10, μέχρι και την Κυριακή 26 Μαΐου 11:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Μαΐου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία, τώρα μπορείτε να είστε ποιο πρωτοποριακοί και πρωτότυποι, ακόμα και περισσότερο από τους άλλους, το μυαλό σας θα είναι ήταν δυνατό.

Κυριακή 26 Μαΐου 09:07
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Κυριακή 26 Μαΐου 14:46
ΗΛΙΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 04°57' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°58' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 26 Μαΐου 01:16, μέχρι και την Δευτέρα 27 Μαΐου 02:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Μαΐου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Κυριακή 26 Μαΐου 18:02
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°23' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°23' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 26 Μαΐου 16:01, μέχρι και την Κυριακή 26 Μαΐου 18:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Φεβρουαρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Κυριακή 26 Μαΐου 19:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°57' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 26 Μαΐου 17:10, μέχρι και την Κυριακή 26 Μαΐου 19:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Φεβρουαρίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Κυριακή 26 Μαΐου 19:34
ΤΡΙΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°09' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΗΛΙΟΣ  στις 05°08' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 26 Μαΐου 17:33, μέχρι και την Κυριακή 26 Μαΐου 19:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Φεβρουαρίου  και από 25 έως 27 Μαΐου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Κυριακή 26 Μαΐου 23:07
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°54' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΑΡΗΣ  στις 06°54' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 26 Μαΐου 21:06, μέχρι και την Κυριακή 26 Μαΐου 23:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Φεβρουαρίου  και από 27 έως 29 Ιουνίου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου