Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 10 έως 16 Ιουνίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
10 έως 16 Ιουνίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά καλές αυτό το διάστημα. Κάποιοι όμως που θα θελήσουν να επιβάλουν την λογική τους πάνω στις αποφάσεις σας θα σας εκνευρίσουν φοβερά. Στην εργασία σας θα πρέπει να αποφύγετε τα πολλά σχόλια, γιατί οι σχολιασμοί των άλλων και τα κουτσομπολιά δεν σας ευνοούν αυτόν τον καιρό. Παράλληλα θα χρειασθείτε την ηθική υποστήριξη του προσώπου που σας ενδιαφέρει  για να προχωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους του αμέσου περιβάλλοντος σας θα είναι αρμονικές.  Θα έχετε μια τάση για το εύκολο και το αόριστο περισσότερο, παρά για πάλη και επιμονή για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας, εντούτοις θα διαθέτετε περισσότερη ενέργεια και κέφι αυτήν την εποχή.  Στον τομέα της υγείας ο οργανισμός σας χρειάζεται κάποια ανασυγκρότηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όρεξη  για δουλειά δεν έχετε.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε δύσκολες προσωπικές συναντήσεις.  Ούτε εσείς ούτε και οι άλλοι θα μπορούν να κάνουν σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων, με κίνδυνο λανθασμένων αποφάσεων. Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε λιγότερο για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παράτολμες ενέργειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε σφάλματα και να βάλουν σε κίνδυνο την σχέση σας. Η ανάγκη για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή αυτόν τον καιρό. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως να σας απασχολήσει. Εξ άλλου τα οικονομικά σας θέλουν καλή διαχείριση, οι μεγάλες υποχρεώσεις δημιουργούνται από έλλειψη προγραμματισμού.

ΛΕΩΝ
Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν, με γνωστούς, φίλους και συγγενείς λύστε τες με την αγάπη που αρμόζει αυτές τις άγιες ημέρες. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία  να δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά. Παλαιές επιζήμιες για σας καταστάσεις θέλουν τώρα ξεκαθάρισμα ή κάποια οριοθέτηση. Άσκοπες ενέργειες δεν σας ευνοούν. Το νευρικό σας σύστημα χρειάζεται αποφόρτιση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προετοιμασθείτε για κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας  που θα σας οδηγήσουν σε νέα δημιουργικά μονοπάτια. Τώρα θα είστε σε θέση για  αποφασιστική δράση και θα έχετε τη δύναμη να φέρετε σε πέρας καταστάσεις που κάποια άλλη εποχή δεν θα το τολμούσατε. Οι στόχοι σας όμως αυτές τις μέρες πρέπει να μπουν σε κάποιο σχέδιο, γιατί μόνο τότε θα μπορέσετε να οδηγηθείτε στην επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σας θα πρέπει να τα χειριστείτε με σύνεση καθώς θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα. Το ενδιαφέρον σας θα είναι προσανατολισμένο αυτές τις μέρες στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στην  βελτίωση των καθημερινών σας πραγμάτων. Κάποιες συναντήσεις μπορεί να φέρουν θετικά μελλοντικά αποτελέσματα. Περίοδος κατάλληλη για να σας αποδεχθούν κάποιοι άνθρωποι, με πολύ διαφορετικές από σας νοοτροπίες και θέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό,  θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι οριοθετημένες από το παρελθόν, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Στα οικονομικά σας θέματα θα πρέπει να αποφύγετε τα νέα ανοίγματα προς το τέλος της εβδομάδας, αν θέλετε να αποφύγετε μπλεξίματα και μελλοντικές περιπέτειες. Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας μαζί του, θα είναι πολύ μεγάλη. Άτομα που δεν τα υπολογίζατε μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συναισθήματα του παρελθόντος έρχονται ξανά στο ερωτικό σας προσκήνιο. Την περίοδο αυτή η σχέση σας θέλει προστασία. Στην καθημερινότητά σας  καταστρώστε τώρα τα  σχέδια για τους τρόπους που θα δράσετε και ενεργήστε χωρίς καθυστέρηση. Η οικονομική σας εύνοια τώρα αυξάνεται. Αλλά παράλληλα αυξάνεται και η πλεονεξία σας που μπορεί να σας απομακρύνει από πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα θέματά σας που βρίσκονται σε εξέλιξη θα κυλούν ομαλά. Οι συμπάθειες σας θα επεκτείνονται και το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία. Ο νοητικός σας ορίζοντας θα είναι πιο ανοικτός και εύκολα θα μπορείτε να περνάτε τα θέλω σας στους άλλους. Οι κάθε τύπου συναλλαγές σας, με άτομα που γνωρίζετε καλά ευνοούνται, προς όσους όμως  δεν γνωρίζετε καλά θα κάνετε να είσαστε επιφυλακτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του παρελθόντος και ασχοληθείτε με άμεσες υποχρεώσεις σας. Αυτόν τον καιρό θα υπάρχει, κάποια τάση για απερίσκεπτες δαπάνες, και απαιτείται  αυτοέλεγχος. Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνετε.  Όσοι είχατε συντροφικά προβλήματα ελάτε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και αναθερμάνετε την σχέση σας. Για τους μοναχικούς από σας, η γοητεία σας θα χτυπάει κόκκινο, και ο έρωτας την πόρτα σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Τις ζαβολιές σας αυτή την περίοδο θα πρέπει να τις ξεχάσετε δεν ευνοούνται τώρα παράλληλες σχέσεις. Μιλώ για εκείνους από σας που με πολλά λόγια υπόσχονται περισσότερα από εκείνα που μπορούν να κάνουν. Από τις δικές σας ενέργειες φίλες και φίλοι μου, εξαρτάται το μέλλον του δεσμού σας. Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι ένα. 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
10 έως 16 Ιουνίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 03:46
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°00' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 16°00' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 01:55, μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουνίου 03:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 7 έως 9 Ιουλίου .
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 08:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°41' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°41' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 06:26, μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουνίου 08:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 09:00
ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°06' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 19°06' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 07:09, μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουνίου 08:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 9 έως 11 Ιουνίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 09:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°13' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°13' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 07:21, μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουνίου 09:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 09:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°31' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 19°31' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 07:51, μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουνίου 09:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 10:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°06' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°06' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 08:50, μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουνίου 10:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 11:50
ΗΛΙΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 19°12' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°13' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 9 Ιουνίου 22:17, μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουνίου 23:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουνίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 15:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°39' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°39' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 13:10, μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουνίου 14:51.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 18:15
ΗΛΙΟΣ - ΔΙΑΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 19°28' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΔΙΑΣ  στις 19°28' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 04:42, μέχρι και την Τρίτη 11 Ιουνίου 05:47.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουνίου  και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να

Τρίτη 11 Ιουνίου 03:29
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Τρίτη 11 Ιουνίου 07:56
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°36' του ΖΥΓΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 02°36' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 11 Ιουνίου 06:05, μέχρι και την Τρίτη 11 Ιουνίου 07:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου  και από 22 έως 24 Μαΐου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τρίτη 11 Ιουνίου 11:12
ΗΛΙΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 20°08' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°08' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 21:38, μέχρι και την Τρίτη 11 Ιουνίου 22:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιουνίου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.

Τρίτη 11 Ιουνίου 12:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°09' του ΖΥΓΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°08' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 11 Ιουνίου 10:25, μέχρι και την Τρίτη 11 Ιουνίου 12:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 00:03
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 12°02' του ΖΥΓΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 12°02' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 11 Ιουνίου 22:12, μέχρι και την Τρίτη 11 Ιουνίου 23:53.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου  και από 1 έως 3 Ιουλίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 09:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°26' του ΖΥΓΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 17°26' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 12 Ιουνίου 07:27, μέχρι και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 09:10.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Ιουλίου .
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Τετάρτη 12 Ιουνίου 11:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°41' του ΖΥΓΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°42' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 12 Ιουνίου 09:37, μέχρι και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 11:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 12:04
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°02' του ΖΥΓΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 04°02' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 12 Ιουνίου 10:12, μέχρι και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 11:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 24 έως 26 Μαΐου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 12:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°06' του ΖΥΓΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°06' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 12 Ιουνίου 10:19, μέχρι και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 12:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 12:26
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°14' του ΖΥΓΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 19°15' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 12 Ιουνίου 10:34, μέχρι και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 12:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 10 έως 12 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 13:14
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 04°05' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°06' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 12 Ιουνίου 02:23, μέχρι και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 22:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Μαΐου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Αυτή η διέλευση, μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, στις επαγγελματικές σου σχέσεις και στις σχέσεις με τους ιδιαίτερα αγαπημένους σου ανθρώπους. Η συχνή αλλαγή της ψυχολογικής σου διάθεσης, από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και αντίστροφα, ενδεχομένως να 'χει ως αιτία την άστατη συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου ή την κακή συμπεριφορά ορισμένων φιλικών ατόμων απέναντι σου. Επίσης μπορεί να νιώθεις μια απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη, εξαιτίας ενός αισθηματικού δεσμού που «ναυάγησε». Ασχολήσου με οτιδήποτε, αρκεί αυτό με το οποίο ασχολείσαι να σε απορροφά ολοκληρωτικά. Ασχολίες με τον καλλωπισμό σου όσο και τον εξωραϊσμό κάποιων χώρων σε αποσπούν από καταθλιπτικά συναισθήματα, διότι έτσι και αλλιώς σε κάνουν να νιώθεις κάποια ευχαρίστηση.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 15:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°17' του ΖΥΓΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 21°17' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 12 Ιουνίου 14:06, μέχρι και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 15:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 11 έως 13 Ιουνίου .
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 18:15
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°37' του ΖΥΓΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°37' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 12 Ιουνίου 16:23, μέχρι και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 18:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 07:02
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 11:42
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 05°14' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°14' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 00:51, μέχρι και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 20:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Μαΐου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Θα  μπορείτε τώρα ν’ απολαύσετε ελεύθερες στιγμές, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα σας, με κάποια ζωντανή μουσική, χορό, ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Απολαύστε περιστασιακές περιπέτειες και ρομαντικές εξόδους.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 13:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°41' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°42' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 11:37, μέχρι και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 13:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 14:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°07' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 19°07' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 12:21, μέχρι και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 14:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Οκτωβρίου  και από 10 έως 12 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 16:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°14' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°14' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 14:19, μέχρι και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 16:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Οκτωβρίου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 16:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°29' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 05°29' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 14:45, μέχρι και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 16:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Οκτωβρίου  και από 25 έως 27 Μαΐου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 19:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°24' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 22°24' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 18:06, μέχρι και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 19:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Οκτωβρίου  και από 12 έως 14 Ιουνίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 00:31
ΗΛΙΟΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 22°35' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°35' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 10:57, μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 12:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουνίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 08:49
ΑΡΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 18°41' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°42' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 13:02, μέχρι και το Σάββατο  15 Ιουνίου 02:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Ευτυχία και ευχαρίστηση προκαλεί αυτή η διέλευση στο άτομο, καθώς βλέπει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 10:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°41' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 15°41' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 08:40, μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 10:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου  και από 6 έως 8 Ιουλίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 15:53
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°42' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°42' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 14:00, μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 15:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 16:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°54' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 18°53' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 14:21, μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 16:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιουλίου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 16:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°58' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 18°58' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 14:28, μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 16:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου  και από 10 έως 12 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη. . Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 16:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°58' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 18°58' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 14:28, μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 16:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 18:30
ΑΡΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 18°57' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 18°58' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 22:43, μέχρι και το Σάββατο  15 Ιουνίου 12:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Η κούραση και η έλλειψη ζωτικότητας δεν επιτρέπουν στο άτομο να αναλάβει ευθύνες, γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Οι άλλοι αρνούνται να δείξουν κατανόηση και να το βοηθήσουν, Γι’ αυτό νιώθει απογοήτευση. Πιστεύει ότι είναι αδικημένο και όλα αυτά διογκώνουν το άγχος και τη στενοχώρια του.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 18:35
ΑΡΗΣ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 18°57' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 18°58' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 22:48, μέχρι και το Σάββατο  15 Ιουνίου 12:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιουλίου  και από 10 έως 12 Δεκεμβρίου .
Οι επιλογές σας θα πρέπει να ελεγχθούν,  μήπως είναι ασύμβατες με την δική σας τακτική και ιδιοσυγκρασία. Πολλά πράγματα που προκαλούν ενθουσιασμό,  μπορεί να έχουν ελάχιστη ή καμία διασύνδεση με την γραμμή που ακολουθείτε ή με τις  διδασκαλίες που ασπάζεσαι. Το χρονικό αυτό διάστημα θα δαπανήσετε σημαντική ενέργεια προσπαθώντας στο να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να κάνετε μια καινούρια αρχή. 

Παρασκευή 14 Ιουνίου 19:28
ΔΙΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΔΙΑΣ θα βρίσκεται στις 18°57' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 18°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 20:10, μέχρι και την Τρίτη 18 Ιουνίου 16:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Δεκεμβρίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Τώρα θα έχετε μια καλή πρακτική αίσθηση για τις επιχειρήσεις και τη διεξαγωγή της ζωής σας γενικά. Θα τείνετε να αποφύγετε την κερδοσκοπία και τα τυχερά παιχνίδια, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από νέες ευκαιρίες.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 22:45
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°34' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°34' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 20:52, μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 22:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 15 Ιουνίου 00:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°32' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 23°32' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 22:36, μέχρι και το Σάββατο  15 Ιουνίου 00:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου  και από 13 έως 15 Ιουνίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Σάββατο 15 Ιουνίου 09:28
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 07°33' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°34' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 22:37, μέχρι και το Σάββατο  15 Ιουνίου 18:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Μαΐου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Το να νιώθει κανείς «προδομένος» είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το «φράγμα» του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Σάββατο 15 Ιουνίου 12:03
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Σάββατο 15 Ιουνίου 16:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°27' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 17°27' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  15 Ιουνίου 14:35, μέχρι και το Σάββατο  15 Ιουνίου 16:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου  και από 8 έως 10 Ιουλίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Σάββατο 15 Ιουνίου 19:05
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°53' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 18°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  15 Ιουνίου 17:11, μέχρι και το Σάββατο  15 Ιουνίου 18:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Σάββατο 15 Ιουνίου 20:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°39' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 19°38' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  15 Ιουνίου 18:33, μέχρι και το Σάββατο  15 Ιουνίου 20:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιουλίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Σάββατο 15 Ιουνίου 21:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°20' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°20' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  15 Ιουνίου 19:48, μέχρι και το Σάββατο  15 Ιουνίου 21:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Κυριακή 16 Ιουνίου 01:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°32' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°33' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  15 Ιουνίου 23:47, μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου 01:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Νοεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.

Κυριακή 16 Ιουνίου 03:23
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°28' του ΤΟΞΟΤΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 08°28' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 16 Ιουνίου 01:28, μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου 03:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Νοεμβρίου  και από 29 έως 31 Μαΐου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Κυριακή 16 Ιουνίου 14:33
ΕΡΜΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 18°42' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°43' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 16 Ιουνίου 04:55, μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου 22:10.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.

Κυριακή 16 Ιουνίου 14:53
ΕΡΜΗΣ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 18°43' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 18°44' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 16 Ιουνίου 05:15, μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου 22:30.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουλίου  και από 10 έως 12 Δεκεμβρίου .
Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.

Κυριακή 16 Ιουνίου 16:51
ΕΡΜΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 18°50' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 18°50' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 16 Ιουνίου 07:13, μέχρι και την Δευτέρα 17 Ιουνίου 00:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.

Κυριακή 16 Ιουνίου 18:21
ΔΙΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΔΙΑΣ θα βρίσκεται στις 18°43' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°43' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 12 Ιουνίου 18:34, μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 16:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Δεκεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Οι αυταπάτες, η υπερευαισθησία και μια μη ρεαλιστική άποψη για τη ζωή κάνουν αυτό το διάστημα δύσκολο. Αυτές οι όψεις μας φέρνουν συνήθως σε διάσταση με το περιβάλλον και μας κάνουν εύκολα θύματα απάτης. Από τη θετική πλευρά, η διαίσθηση και η προδιάθεση για μεταφυσικά ζητήματα ενισχύονται, αποφύγετε όμως τη συμμετοχή σε περίεργες θρησκευτικές ή λατρευτικές ομάδες, αν παρουσιαστεί αυτό το ενδεχόμενο. Η σύνοδος είναι δυσμενής και σημαίνει αθέμιτη κερδοσκοπία, ζημιά από τα πολιτικά ζητήματα, υπονόμευση των σχέσεων με δόλο ή δυσφήμιση. Ακόμη μπορεί να προκύψει απώλεια χρημάτων μέσω εκβιασμών, απατεώνων ή έμπιστων μέχρι τώρα ανθρώπων.

Κυριακή 16 Ιουνίου 22:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκονται στις 18°41' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 16 Ιουνίου 20:13, μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου 22:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Νοεμβρίου .
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Κυριακή 16 Ιουνίου 22:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°42' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°43' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 16 Ιουνίου 20:15, μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου 22:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Νοεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Κυριακή 16 Ιουνίου 22:23
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°49' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 18°49' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 16 Ιουνίου 20:28, μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου 22:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Νοεμβρίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.

Κυριακή 16 Ιουνίου 23:02
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°10' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 19°10' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 16 Ιουνίου 21:07, μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου 22:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Νοεμβρίου  και από 9 έως 11 Ιουλίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου