Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 24 έως 30 Ιουνίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
24 έως 30 Ιουνίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Εάν μπορείτε να κρατήσετε την υπομονή σας αυτές τις ημέρες, θα δείτε τα πάσης φύσεως, θέματά σας, να ευνοούνται. Θα υπάρχει η αισιοδοξία, ακόμα και κάποια τάση ώστε τα συναισθηματικά σας επίπεδα να γίνονται πιο βαθιά και πιο ειλικρινή.  Το γράψιμο, η αποστολές μηνυμάτων,  ευνοούνται  καθώς οι ιδέες και οι λεκτικές ατάκες, θα σας έρχονται με πολύ μεγάλη ευκολία. Στον ερωτικό σας τομέα εξωτερικεύστε  τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια εποχή που μπορείτε να υπερασπιστείτε το δίκιο σας και το δίκιο των δικών σας ανθρώπων. Είναι όμως ακατάλληλη εποχή για εκκίνηση νομικών διαδικασιών εναντίον άλλων. Παράλληλα, θα κυριαρχεί στην ζωή σας ένας φιλοσοφικός σκεπτικισμός. Είναι η κατάλληλη εποχή για επαφές με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Προσέξτε τα οικονομικά σας και περιορίστε τις δαπάνες σας. Οι σχέσεις σας με συγγενείς χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένταση   στην   οικογενειακή  ζωή,  συγκρούσεις  μεταξύ  των  απαιτήσεων  της  δουλειάς  και  των  προσωπικών  σας  αναγκών  ή   συναισθηματικές  εμπλοκές  που δεν έχετε ξεδιαλύνει πρόκειται να ανακύψουν  τώρα,  απαιτώντας  προσαρμογές  και  συμβιβασμούς  εκ  μέρους σας. Κάποια πλευρά σας, που είναι μέσα  σας κρυμμένη  βαθειά,  θα αναδυθεί . Περιορίστε την λεπτολογία σας και εστιάστε τις ενέργειές σας στην ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αγάπη για τον εαυτό σας θα είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μεγάλο μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε την ανάγκη να καταπιαστείτε με καινούρια πράγματα. Προσέξτε όμως μην χαθείτε σε λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία. Αποφύγετε να σχολιάσετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Αφήστε τους γύρω σας να διεκδικούν ότι νομίζουν πως τους ανήκει και προσπαθήστε να συμβιβαστείτε μαζί τους.

ΛΕΩΝ
Η αντίληψή σας αυξάνεται και οι επαφές σας με τον υπόλοιπο κόσμο γίνονται πιο ξεκάθαρες .Το μυαλό σας θα δουλεύει θετικά και επεκτατικά προς όλες τις κατευθύνσεις. Η συμπεριφορά σας και η σκέψη σας γίνονται περισσότερο ρεαλιστικές σε σχέση με αδέρφια και συγγενείς Αποφύγετε ραντεβού και συζητήσεις, πάνω στα θέματα σας που εκκρεμούν, επειδή κάποια οπισθοχώρηση, μπορεί να σας εμποδίσει στο ν’ αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και αυτές τις μέρες θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα χρήσιμα για την μελλοντική σας πορεία.  Παράλληλα θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα σε θέματα που ίσως σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Οι διαφορετικές απόψεις των άλλων μπορεί να περικλείουν θετικά σημεία, γι’ αυτό μην απορρίπτετε οτιδήποτε πριν το αξιολογήσετε σε βάθος. Αυτές τις μέρες η συναισθηματικότητά σας θα βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα. Παράλληλα όμως το άγχος σας θα είναι μεγάλο με αποτέλεσμα να σας διακρίνει κάποιος εκνευρισμός.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας δώσει νέες αισθηματικές προοπτικές, άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο εκείνες που έχουν δυνατά θεμέλια. Για τους δεσμευμένους δεν εξυπηρετούν σε τίποτα νέοι δεσμοί που μπορούν να σας δημιουργήσουν  συντροφικά προβλήματα. Στον τομέα της υγείας σας  οι πλανήτες σας θέλουν προσεκτικούς τουλάχιστον τις τρεις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας. Η τύχη είναι το ένα σκέλος της ζωής μας και το δεύτερο η θετική ενέργεια  που ενεργοποιεί τις κινήσεις μας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εποχή αυτή χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι τρίτοι μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Ακόμα, κάποιοι να δουλέψουν εναντίον σας. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία διότι καραδοκούν νευροφυτικές διαταραχές. Στο διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργηθούν γκρίνιες, ζήλιες και κακίες για τους άλλους, μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσετε κάποια ερωτικό πρόβλημα ή κάποια παρεξήγηση με τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο, ο συμβιβασμός και η σωστή αντιμετώπιση είναι οι πιο ενδεδειγμένες λύσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η οικονομική σας εύνοια τώρα αυξάνεται. Αλλά παράλληλα αυξάνεται και η πλεονεξία σας που μπορεί να σας απομακρύνει από άλλα ενδιαφέροντα της ζωής. Αυξάνονται οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας αλλά και οι δυνατότητές σας για επαγγελματικά θέματα. Στο διάστημα αυτό, θα πρέπει να αποφύγετε τις ακριβές αγορές και να τις περιοριστείτε στις απόλυτα αναγκαίες. Στον ερωτικό σας τομέα αποφύγετε στιγμιαία σενάρια της φαντασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σαφήνεια καθώς και  μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού, κυριαρχεί στη ζωή σας αυτόν τον καιρό και ενεργοποιεί τις προσπάθειές σας για να προχωρήσετε μπροστά ή να κινηθείτε γι’ αυτό που θέλετε πραγματικά. Η αναγνώριση ή η υποστήριξη από τους ανωτέρους σας  ή από άλλους που είναι σε θέση να βοηθήσουν είναι πιθανή τώρα,  ειδικά εάν είχατε πάρει κάποιες πρωτοβουλίες στο παρελθόν. Ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα αισθανθείτε πιο εκφραστικοί με τους άλλους αυτές τις μέρες και οι δυνατότητές σας να συμμετέχετε σε ανοικτές συζητήσεις και επικοινωνία, θα είναι μεγάλες. Στην  εργασία σας θα είστε παρατηρητικοί,  και στον τομέα της εκμάθησης, θα μπορείτε να αφομοιώνετε πιο εύκολα τις έννοιες των πραγμάτων που μαθαίνετε. Μέσω μιας ήπιας  συμπεριφοράς σας, θα ευνοηθείτε στα αισθηματικά σας θέματα. Αποφύγετε να έλθετε σε συγκρούσεις με κάποιους φίλους ή και συγγενείς αυτές τις ημέρες.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα είστε τολμηροί, και θα τολμήσετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα αισθάνεστε ότι είστε μέσα στις πιο κατάλληλες περιστάσεις και θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ώθηση για να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά το περιβάλλον στο οποίο θα κινηθείτε. Δείξτε ηπιότητα και ψυχραιμία.  Διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας και καθιερωθείτε μεταξύ αυτών, διαδίδοντας τις ιδέες σας. Αν χάσετε τη ψυχραιμία σας τώρα,  γιατί μπορεί να ζημιωθείτε. 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
24 έως 30 Ιουνίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 24 Ιουνίου 05:04
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°48' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΔΙΑΣ  στις 17°47' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 24 Ιουνίου 03:03, μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 05:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου  και από 9 έως 11 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 05:21
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 18°20' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 18°20' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 23 Ιουνίου 18:31, μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 14:10.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιουνίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Αυτή η διέλευση, μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, στις επαγγελματικές σου σχέσεις και στις σχέσεις με τους ιδιαίτερα αγαπημένους σου ανθρώπους. Η συχνή αλλαγή της ψυχολογικής σου διάθεσης, από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και αντίστροφα, ενδεχομένως να 'χει ως αιτία την άστατη συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου ή την κακή συμπεριφορά ορισμένων φιλικών ατόμων απέναντι σου. Επίσης μπορεί να νιώθεις μια απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη, εξαιτίας ενός αισθηματικού δεσμού που «ναυάγησε». Ασχολήσου με οτιδήποτε, αρκεί αυτό με το οποίο ασχολείσαι να σε απορροφά ολοκληρωτικά. Ασχολίες με τον καλλωπισμό σου όσο και τον εξωραϊσμό κάποιων χώρων σε αποσπούν από καταθλιπτικά συναισθήματα, διότι έτσι και αλλιώς σε κάνουν να νιώθεις κάποια ευχαρίστηση.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 06:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°20' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 18°20' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 24 Ιουνίου 04:09, μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 06:10.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 06:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°22' των ΙΧΘΥΩΝ  και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 18°22' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 24 Ιουνίου 04:13, μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 06:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου  και από 8 έως 10 Ιουνίου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 06:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 18°43' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 24 Ιουνίου 04:54, μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 06:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου .
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 10:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°40' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°40' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 24 Ιουνίου 08:51, μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 10:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 12:47
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 18°42' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°43' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 24 Ιουνίου 01:57, μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 21:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιουνίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει από την αισθηματική και κοινωνική του ζωή και πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 14:18
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°22' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°22' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 24 Ιουνίου 12:17, μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 14:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 20:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°23' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΑΡΗΣ  στις 25°23' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 24 Ιουνίου 18:21, μέχρι και την Δευτέρα 24 Ιουνίου 20:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου  και από 16 έως 18 Ιουλίου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Τρίτη 25 Ιουνίου 02:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°16' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΕΡΜΗΣ  στις 28°16' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 25 Ιουνίου 00:10, μέχρι και την Τρίτη 25 Ιουνίου 02:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Μαρτίου  και από 20 έως 22 Ιουλίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Τρίτη 25 Ιουνίου 05:37
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Τρίτη 25 Ιουνίου 12:46
ΤΡΙΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°34' του ΚΡΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 03°34' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 25 Ιουνίου 10:45, μέχρι και την Τρίτη 25 Ιουνίου 12:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Μαρτίου  και από 24 έως 26 Ιουνίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Τρίτη 25 Ιουνίου 17:03
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°42' του ΚΡΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°43' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 25 Ιουνίου 15:02, μέχρι και την Τρίτη 25 Ιουνίου 17:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Μαρτίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Θα σας αρέσει αυτό το διάστημα να είστε ελεύθεροι και να διασκεδάζετε για να σπάσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά σας, αλλά είναι ένα διάλυμα για σας.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 04:34
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 20°44' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°44' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 25 Ιουνίου 17:44, μέχρι και την Τετάρτη 26 Ιουνίου 13:23.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιουνίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Πιθανόν να δείχνεις, στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αναποφασιστικότητα σε θέματα που αφορούν την κοινωνική κι αισθηματική σου ζωή. Ίσως ξαφνικά αλλάξει η συμπεριφορά σου απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς ή ίσως αποκτήσεις μία ιδιαίτερη έλξη για καινούργια ενδιαφέροντα, όπως η καλλιτεχνία, η μόδα, η διακόσμηση, ή η δημιουργία κοινωνικών σχέσεων με ανθρώπους περίεργους οι οποίοι θ' ανήκουν σε μια άλλη κοινωνική τάξη. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι μετά το πέρας της διέλευσης θα επιστρέψεις ξανά στον παλιό γνώριμο ρυθμό σου.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 16:20
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°30' του ΚΡΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 17°30' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 14:19, μέχρι και την Τετάρτη 26 Ιουνίου 16:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Μαρτίου  και από 9 έως 11 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 17:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°09' του ΚΡΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 18°10' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 15:36, μέχρι και την Τετάρτη 26 Ιουνίου 17:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Μαρτίου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 18:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°42' του ΚΡΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°43' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 16:41, μέχρι και την Τετάρτη 26 Ιουνίου 18:42.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Μαρτίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να βρεθείτε σε ένα πνευματικό περιβάλλον, είτε πρόκειται για μια εκκλησία ή  ένα φυσικό περιβάλλον, ή ακούγοντας όμορφη μουσική. Αυτές οι εμπειρίες σας ξεκουράζουν και σας επαναφορτίζουν.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 00:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°44' του ΚΡΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 21°45' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 22:36, μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 00:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Μαρτίου  και από 10 έως 12 Ιουνίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 01:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°18' του ΚΡΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°18' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 23:43, μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 01:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Απριλίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 03:19
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ
Μιλάμε με αυτοπεποίθηση και με ένα επιδεικτικό τρόπο και μοιραζόμαστε τις ιδέες και εμπειρίες μας με τους άλλους ανθρώπους με έναν ιδιαίτερα διασκεδαστικό τρόπο. Παρουσιάζουμε με δραματικό τρόπο τις ιδέες μας και δεν είμαστε και τόσο καλοί ακροατές, δεδομένου ότι μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μας χωρίς να δείχνουμε ενδιαφέρον στα λόγια των άλλων. Τα λόγια μας είναι υπερβολικά και η υπερηφάνειά μας, μας κάνει να μην αποδεχόμαστε τις επικρίσεις τις οποίες παίρνουμε προσωπικά.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 10:51
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 27°02' του ΚΡΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 27°02' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 08:52, μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 10:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Απριλίου  και από 18 έως 20 Ιουλίου .
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Πέμπτη 27 Ιουνίου 11:09
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 22°17' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°18' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 00:19, μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 19:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουνίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Το να νιώθει κανείς «προδομένος» είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το «φράγμα» του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 16:31
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Πέμπτη 27 Ιουνίου 17:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°26' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 00°26' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 15:23, μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 17:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Απριλίου  και από 22 έως 24 Ιουλίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 20:46
ΗΛΙΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 05°47' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°47' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 07:11, μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 08:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιουνίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Η διέλευση αυτή διευκολύνει την ένταξη ενός ατόμου σε ομάδα, έστω και δοκιμαστικά.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 21:02
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°21' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 17°22' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 19:03, μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 21:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Απριλίου  και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 23:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°42' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°42' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 21:37, μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 23:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Απριλίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 01:00
Ο ΔΙΑΣ σε στάση πριν γίνει Ανάδρομος
Την στιγμή της στάσης ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκεται στις 22°02' του ΤΟΞΟΤΗ
Θα αρχίσουν να δημιουργούνται κάποιοι κλονισμού εξ αιτίας ανευθυνότητας κι’ επιπολαιότητας.  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί μια τάση απαισιοδοξίας λόγω αναποδιών

Παρασκευή 28 Ιουνίου 03:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 05°48' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 01:36, μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 03:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Απριλίου .
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 04:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°05' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 06°05' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 02:08, μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 04:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Απριλίου  και από 27 έως 29 Ιουνίου .
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 08:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°22' του ΤΑΥΡΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 23°22' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 06:27, μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 08:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Απριλίου  και από 13 έως 15 Ιουνίου .
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.

Σάββατο 29 Ιουνίου 00:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°13' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 17°14' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 22:57, μέχρι και το Σάββατο  29 Ιουνίου 00:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Απριλίου  και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Σάββατο 29 Ιουνίου 02:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°59' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 18°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  29 Ιουνίου 00:22, μέχρι και το Σάββατο  29 Ιουνίου 02:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Μαΐου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Σάββατο 29 Ιουνίου 03:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°42' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°42' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  29 Ιουνίου 01:41, μέχρι και το Σάββατο  29 Ιουνίου 03:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Μαΐου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Σάββατο 29 Ιουνίου 10:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°15' του ΤΑΥΡΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°15' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  29 Ιουνίου 08:11, μέχρι και το Σάββατο  29 Ιουνίου 10:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Μαΐου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 29 Ιουνίου 10:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°16' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 07°17' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  29 Ιουνίου 08:14, μέχρι και το Σάββατο  29 Ιουνίου 10:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Μαΐου  και από 28 έως 30 Ιουνίου .
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Σάββατο 29 Ιουνίου 15:00
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 24°55' του ΤΑΥΡΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 24°56' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  29 Ιουνίου 13:03, μέχρι και το Σάββατο  29 Ιουνίου 14:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Μαΐου  και από 14 έως 16 Ιουνίου .
Θα έχετε μια συναισθηματική πλευρά που θα την κρύβετε από τον πολύ  κόσμο. Μπορείτε να είστε σύντροφος, εκπέμποντας ταυτόχρονα  εμπιστοσύνη και δύναμη.

Σάββατο 29 Ιουνίου 21:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°36' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 28°36' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  29 Ιουνίου 19:41, μέχρι και το Σάββατο  29 Ιουνίου 21:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Μαΐου  και από 20 έως 22 Ιουλίου .
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Κυριακή 30 Ιουνίου 00:08
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Κυριακή 30 Ιουνίου 01:00
Ο ΔΙΑΣ γίνεται Ανάδρομος
Την στιγμή που αρχίζει η ανάδρομη πορεία ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκεται στις 17°03' του ΤΟΞΟΤΗ
Είναι μία περίοδος που η αισιοδοξία εναλλάσσεται με τον πεσιμισμό. Το άτομο ενεργεί μάλλον αυτόνομα και απομονωμένα. Ο Δίας, , κάνει το άτομο να στρέφεται προς τον εσωτερικό του κόσμο, ως προς τη θεώρηση της ζωής. Χαρακτηριστικό του είναι αυτή την περίοδο η σοβαρότητα. Προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ και τείνει προς τη ταπεινότητα παράλληλα όμως διακατέχεται από απαισιοδοξία, ανευθυνότητα και επιπολαιότητα 

Κυριακή 30 Ιουνίου 03:51
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°04' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 02°04' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 30 Ιουνίου 01:56, μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 03:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου  και από 24 έως 26 Ιουλίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Κυριακή 30 Ιουνίου 04:46
ΕΡΜΗΣ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 02°05' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 17°06' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  29 Ιουνίου 08:39, μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 22:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου .
Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.

Κυριακή 30 Ιουνίου 05:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°55' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 30 Ιουνίου 03:27, μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 05:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Κυριακή 30 Ιουνίου 10:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°53' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°53' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 30 Ιουνίου 08:44, μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 10:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Θα σας αρέσει αυτό το διάστημα να είστε ελεύθεροι και να διασκεδάζετε για να σπάσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά σας, αλλά είναι ένα διάλυμα για σας.

Κυριακή 30 Ιουνίου 13:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°13' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 30 Ιουνίου 11:06, μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 12:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Κυριακή 30 Ιουνίου 15:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°25' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 08°26' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 30 Ιουνίου 13:13, μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 15:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου  και από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου .
Από ένστικτο θα εστιάζεστε σε καταστάσεις καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από τον πεσιμισμό και τον υπέρμετρο συναισθηματισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου