Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 3 έως 9 Ιουνίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
3 έως 9 Ιουνίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία τώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα με τον περίγυρό  σας. Στον συναισθηματικό σας τομέα θα προβληματιστείτε σχετικά με το αν ανταποκρίνεται στα αισθήματα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις κάνοντας λογικές σκέψεις. Τον καιρό αυτό θα αντιλαμβάνεστε και την πιο μικρή λεπτομέρεια και δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας

ΤΑΥΡΟΣ
Θα σας γίνουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα πρέπει να τις σκεφτείτε με ανοιχτό μυαλό. Κάποιες αλλαγές θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ικανοποίηση. Στον κοινωνικό σας τομέα, κάποιες συνθήκες αλλάζουν μετά από κάποιους απαραίτητους συμβιβασμούς. Η εποχή αυτή παράλληλα είναι ιδανική για δημόσιες σχέσεις νέες διασυνδέσεις, νέα ξεκινήματα , και πιθανόν και νέα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες αλλαγές ίσως κλονίσουν τις ατομικές σας ισορροπίες. Από την άλλη θα σας δώσουν γνώσεις και εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας. Παράλληλα θα νιώθετε κουρασμένοι. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες, για να γεμίσετε τις πεσμένες μπαταρίες σας. Οι μέρες αυτής της εβδομάδας δεν είναι κατάλληλες για αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μακριά από παράνομες σχέσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λεωφόρους κατηφορικές.  Τις ημέρες ακόμα αυτές θα δοκιμασθούν  άλλες διαπροσωπικές σας σχέσεις από αυτές θα παραμείνουν ακλόνητες εκείνες που έχουν σταθερές βάσεις.  Το πρόβλημα φαίνεται να παρουσιάζεται στην προσπάθεια σας να εκφράσετε όλα σας τα καλά συναισθήματα με μία.    Κάποιες μετακινήσεις είναι πολύ πιθανές.

ΛΕΩΝ
Μην  δώσετε υποσχέσεις αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε μελλοντικά να ανταποκριθείτε στην υλοποίησή τους.  Πιθανώς αυτή την εβδομάδα ν’ αντιμετωπίσετε κάτι που δεν το είχατε υπολογίσει. Συζητήστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αναθερμάνετε την σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, θα είναι πιο εύκολο τώρα να κάνετε μια επιτυχημένη γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια εσωτερική ανάγκη σας για περισσότερη ασφάλεια στην οικογένεια φαίνεται πως τώρα έχει περισσότερες πιθανότητες για να καταξιωθεί.  Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες προσωπικέ και αισθηματικές παραμερίζοντας οποιεσδήποτε  φοβίες και οποιουσδήποτε ενδοιασμούς.  Βγείτε από τον κόσμο της φαντασίας σας και προσγειώστε τις αναζητήσεις σας στην πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Νέες προκλήσεις, προσωπικές και αισθηματικές, φέρνει αυτό το διάστημα, τονίζοντας την ευαίσθητη πλευρά της φύσης σας. Μπορεί να αισθανθείτε κάποια διανοητική ανησυχία για κάποιο θέμα και θα θέλετε να το ανακοινώσετε σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κοινοποίηση των σκέψεών σας  εξετάστε καλά το τι θα πείτε.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάσει άνοδο με αποτέλεσμα να αυξήσετε το εισόδημα σας. Οι σκέψεις σας για επαγγελματικές ενέργειες και επενδύσεις θα ενεργοποιηθούν, γι’ αυτό αξιολογήστε σωστά το περιβάλλον που θα κινηθείτε. Παράλληλα αυτή την εβδομάδα, θα αντιλαμβάνεστε το κάθε τι που θα συμβαίνει στον περίγυρό σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αντοχές σας τώρα θα είναι πιο αδύναμες και ως εκ τούτου θα έχετε την τάση να αποσύρεστε παθητικά παρά να ενεργείτε αποφασιστικά. Η σύγχυση και  η ασάφεια, μπορούν να επεκταθούν και στις σχέσεις σας.  Η διάθεση σας να ξεφύγετε από περιορισμούς, δεν θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα. Από την άλλη, δώστε πρωτοβουλίες στο συναισθηματικό σας ταίρι  και αφεθείτε στα ερωτικά του τεχνάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι διαφωνίες θα ξεσπούν χωρίς σοβαρές αιτίες αυτόν τον καιρό.  Παρ’ όλα αυτά θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις δυσκολίες αν δεν αφήσετε τον θυμό σας να σας οδηγήσει έξω από κάθε έλεγχο.  Θα έχετε πολλούς ανταγωνιστές αυτό το διάστημα. Μην κάνετε τώρα νέα ξεκινήματα. Ο καιρός δεν είναι ευνοϊκός και καλύτερα θα ήταν να περιμένετε λίγο. Αν βέβαια έχετε προγραμματίσει πολύ καλά τι θα κάνετε, μπορείτε να επιχειρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν νέες συναισθηματικές προοπτικές άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο εκείνες που θα έχουν δυνατά θεμέλια. Ακόμα θ’ αναγκασθείτε να αναθεωρήσετε αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσατε σαν ταμπού και θα κάνετε κάποιες αναγκαίες τροποποιήσεις για να συμβιβασθείτε με τις τωρινές καταστάσεις. Καθ’ όλη την εβδομάδα, θα πρέπει να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες αυτές, θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδια σας σε θέματα αισθηματικά και συνεργασίας. Προσέξτε όμως ν’ αποφύγετε προστριβές, με την οικογένεια σας.  Μια εσωτερική αναζήτηση  για περισσότερη προσωπική ασφάλεια θα είναι τονισμένη ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Ατυχήματα λάθη που γίνονται από βιασύνη και εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να συμβούν.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
3 έως 9 Ιουνίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 04:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°47' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°47' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 02:44, μέχρι και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 04:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαΐου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 06:30
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 22°47' του ΤΑΥΡΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°47' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 2 Ιουνίου 19:38, μέχρι και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 15:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Μαΐου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Το άτομο με αυτή την πλανητική επίδραση έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί κοινωνικά και να έρθει σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία του ανοίγουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που σχηματίζονται αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Στην αισθηματική ζωή μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο δεσμό.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 11:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 11°43' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΑΡΗΣ  στις 11°43' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 09:40, μέχρι και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 11:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαΐου  και από 2 έως 4 Ιουλίου .
Αν προκύψει κάποια κατάσταση που απαιτεί ανταγωνιστικό πνεύμα, να είστε σε θέση να είστε διεκδικητικοί και επικεντρωμένοι στην πρόκληση. Παράλληλα μπορεί να σας συμβεί κάποια απογοήτευση, και να θυμώσετε με τον εαυτό σας.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 13:01
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ  ( ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ σε  Σύνοδο )
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΗΛΙΟΣ  θα βρίσκονται στις 12°33' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 11:07, μέχρι και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 12:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαΐου .
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 23:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°37' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°38' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 21:44, μέχρι και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 23:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαΐου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τρίτη 4 Ιουνίου 01:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°34' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°34' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 23:23, μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου 01:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουνίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Τρίτη 4 Ιουνίου 01:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°48' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°48' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 23:48, μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου 01:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουνίου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.

Τρίτη 4 Ιουνίου 02:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°19' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΔΙΑΣ  στις 20°19' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 4 Ιουνίου 00:41, μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου 02:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουνίου  και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τρίτη 4 Ιουνίου 06:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°46' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°46' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 4 Ιουνίου 04:56, μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου 06:41.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουνίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Τρίτη 4 Ιουνίου 09:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 24°08' των ΔΙΔΥΜΩΝ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 24°08' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 4 Ιουνίου 07:19, μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου 09:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουνίου  και από 13 έως 15 Μαΐου .
Θα έχετε μια συναισθηματική πλευρά που θα την κρύβετε από τον πολύ  κόσμο. Μπορείτε να είστε σύντροφος, εκπέμποντας ταυτόχρονα  εμπιστοσύνη και δύναμη.

Τρίτη 4 Ιουνίου 18:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΕΡΜΗΣ  θα βρίσκονται στις 29°39' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 4 Ιουνίου 16:48, μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου 18:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουνίου .
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Τρίτη 4 Ιουνίου 19:17
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Τρίτη 4 Ιουνίου 23:04
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Είμαστε καλοί ακροατές και μιλάμε με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία, πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούμε ένα οικείο και άνετο περιβάλλον. Μπορούμε αυτό το χρονικό διάστημα να κατανοήσουμε τα κρυμμένα κίνητρα πίσω από τα λόγια των άλλων αλλά τα συναισθήματά μας επηρεάζουν την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε λογικά και αντικειμενικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε το συναίσθημα προκειμένου να επηρεάσουμε τις απόψεις των άλλων.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 03:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°51' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°51' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 5 Ιουνίου 01:45, μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιουνίου 03:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιουνίου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 13:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 10°34' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 25°34' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 5 Ιουνίου 11:30, μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιουνίου 13:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιουνίου  και από 15 έως 17 Μαΐου .
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 17:47
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΑΡΗΣ  θα βρίσκονται στις 13°10' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 5 Ιουνίου 15:55, μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιουνίου 17:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιουνίου .
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 20:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°46' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 14°46' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 5 Ιουνίου 18:39, μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιουνίου 20:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιουνίου  και από 4 έως 6 Ιουνίου .
Από ένστικτο θα εστιάζεστε σε καταστάσεις καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από τον πεσιμισμό και τον υπέρμετρο συναισθηματισμό.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 03:05
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°39' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°39' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 6 Ιουνίου 01:13, μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 02:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 04:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°27' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°27' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 6 Ιουνίου 02:35, μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 04:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουλίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 05:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°02' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 20°03' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 6 Ιουνίου 03:35, μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 05:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουλίου  και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 10:00
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°44' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°44' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 6 Ιουνίου 08:08, μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 09:51.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουλίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 17:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 26°59' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 26°58' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 6 Ιουνίου 15:19, μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 17:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουλίου  και από 16 έως 18 Μαΐου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 22:15
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 23:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°51' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 15°51' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 6 Ιουνίου 21:51, μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 23:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουλίου  και από 5 έως 7 Ιουνίου .
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 00:56
ΔΙΑΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΔΙΑΣ θα βρίσκεται στις 19°57' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°56' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 00:54, μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουνίου 22:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Δεκεμβρίου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Σ' αυτό το στάδιο της ζωής σου, μπορεί ν' ανατραπεί ξαφνικά μία πάγια κατάσταση που χρονολογείτο από πολλά χρόνια πριν, με την προϋπόθεση ότι θα ξεκινήσεις μία άλλη που θα σου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία δράσης. Αλλά το πρόβλημα υπάρχει στο γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τη σταθερή εξέλιξη στο μέλλον, καθώς η όλη κατάσταση θα παρουσιάζει μία ρευστότητα και, συνεπώς, το μέλλον θα 'ναι αβέβαιο. Σχετικά με τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις σου, μπορεί ξαφνικά ένα γεγονός να γίνει αφορμή να κλονιστεί η πίστη σου. Πάντως, είναι μία περίοδος δημιουργικής ανάπτυξης —άσχετα αν κάποιες στιγμές μπορεί να συναντάς δυσκολίες. Γι' αυτό, να 'χεις πάντα τα μάτια σου ανοιχτά για κάποια ευκαιρία που μπορεί ν' αλλάξει την τύχη σου προς το καλύτερο.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 04:26
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°39' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°40' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 7 Ιουνίου 02:35, μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 04:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 05:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°05' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 04°05' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 7 Ιουνίου 03:19, μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 05:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιουλίου  και από 24 έως 26 Ιουνίου .
Θ’ απολαμβάνετε στενή και ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι ασυνήθιστο ή σπάνιο, αλλά παίζει τον καλό ρόλο στη ζωή μας.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 06:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°55' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 19°55' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 7 Ιουνίου 04:42, μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 06:23.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιουλίου  και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 06:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°57' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°57' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 7 Ιουνίου 04:46, μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 06:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιουλίου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 17:17
ΕΡΜΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 04°58' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°58' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 7 Ιουνίου 09:36, μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 22:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιουνίου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 22:51
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°36' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΑΡΗΣ  στις 14°35' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 7 Ιουνίου 21:00, μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 22:41.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιουλίου  και από 5 έως 7 Ιουλίου .
Αν προκύψει κάποια κατάσταση που απαιτεί ανταγωνιστικό πνεύμα, να είστε σε θέση να είστε διεκδικητικοί και επικεντρωμένοι στην πρόκληση. Παράλληλα μπορεί να σας συμβεί κάποια απογοήτευση, και να θυμώσετε με τον εαυτό σας.

Σάββατο 8 Ιουνίου 05:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°40' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°40' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  8 Ιουνίου 03:50, μέχρι και το Σάββατο  8 Ιουνίου 05:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Αυγούστου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Σάββατο 8 Ιουνίου 06:50
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°21' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°21' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  8 Ιουνίου 04:59, μέχρι και το Σάββατο  8 Ιουνίου 06:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Αυγούστου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Σάββατο 8 Ιουνίου 07:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°47' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 19°47' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  8 Ιουνίου 05:43, μέχρι και το Σάββατο  8 Ιουνίου 07:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Αυγούστου  και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 8 Ιουνίου 09:54
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°10' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 06°10' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  8 Ιουνίου 08:03, μέχρι και το Σάββατο  8 Ιουνίου 09:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Αυγούστου  και από 26 έως 28 Ιουνίου .
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.

Σάββατο 8 Ιουνίου 12:28
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°42' του ΛΕΟΝΤΑ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°42' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  8 Ιουνίου 10:37, μέχρι και το Σάββατο  8 Ιουνίου 12:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Αυγούστου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Κυριακή 9 Ιουνίου 00:24
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°47' του ΛΕΟΝΤΑ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 29°47' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  8 Ιουνίου 22:33, μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουνίου 00:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Αυγούστου  και από 18 έως 20 Μαΐου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Κυριακή 9 Ιουνίου 00:45
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Κυριακή 9 Ιουνίου 01:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°18' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 15°18' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  8 Ιουνίου 23:25, μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουνίου 01:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Ιουλίου .
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.

Κυριακή 9 Ιουνίου 04:36
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή την περίοδο, ενδιαφερόμαστε περισσότερο να έχουμε πνευματική συμβατότητα και καλή επικοινωνία στις ερωτικές μας σχέσεις. Είμαστε περισσότερο εγκεφαλικοί και λιγότερο συναισθηματικοί και σεξουαλικοί και δίνουμε περισσότερη σημασία στην εξυπνάδα των ανθρώπων. Επεκτείνεται η κοινωνικότητα και έχουμε πολλούς  διαφορετικούς φίλους και γνωστούς. Όμως βαριόμαστε εύκολα και γινόμαστε περισσότερο άστατοι ειδικά αν βρισκόμαστε σε μια σχέση στην οποία υπάρχει  μονοτονία και αποτελμάτωση. Δεν ενδιαφερόμαστε τόσο για την εκδήλωση των συναισθημάτων, θέλουμε οι συνθήκες στις σχέσεις μας να είναι ανεξάρτητες και αμέριμνες και διατηρούμε μια φιλική απόσταση. Αυτή τη χρονική περίοδο, δεν επιδιώκουμε ερωτικές σχέσεις που απειλούν την ελευθερία μας και μας αρέσει να συμμετέχουμε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες.

Κυριακή 9 Ιουνίου 07:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°17' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°17' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 9 Ιουνίου 06:07, μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουνίου 07:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Αυγούστου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Κυριακή 9 Ιουνίου 09:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°03' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°03' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 9 Ιουνίου 07:25, μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουνίου 09:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Αυγούστου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Κυριακή 9 Ιουνίου 13:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°40' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°41' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 9 Ιουνίου 11:50, μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουνίου 13:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Αυγούστου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Κυριακή 9 Ιουνίου 20:24
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΑΡΗΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 00°48' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΑΡΗΣ  στις 15°48' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 9 Ιουνίου 09:33, μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουνίου 05:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου  και από 6 έως 8 Ιουλίου .
Αυτή η διέλευση, μπορεί να επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή αν αμφιβάλλεις για τα αισθήματα του ανθρώπου που συνδέεσαι, προς εσένα, ή για τα δικά σου προς αυτόν. Σε σχέση με τα κοινωνικά σου ζητήματα ενδεχομένως σήμερα ν' αλλάζει το βασικό σου πρόγραμμα και από αυτό να χαλάσει για λίγο η καλή σου διάθεση. Επίσης, παρόλο που η επιρροή αυτής της διέλευσης είναι μικρή, προσπάθησε ν' αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας όπως και το να δείχνεις εύκολα πως θίχτηκες.

Κυριακή 9 Ιουνίου 22:19
ΗΛΙΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 18°40' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°41' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 9 Ιουνίου 08:46, μέχρι και την Δευτέρα 10 Ιουνίου 09:51.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιουνίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Το άτομο δεν αισθάνεται πολύ καλά και δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί. Σε μία τέτοια διέλευση το άτομο αισθάνεται πως δεν ξέρει τι του συμβαίνει.. Θα ήταν προτιμότερο να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση, γιατί θα παρουσιάζετε άσχημη εικόνα προς το συνομιλητή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου