Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 12 έως 18 Αυγούστου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ




ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
12 έως 18 Αυγούστου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αν έχετε να συναντηθείτε με κάποιους ανταγωνιστές ή πρόσωπα όπου θα μετρήσει η στάση σας, κάντε το τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Τώρα  είναι η κατάλληλη εποχή για  να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, και  να οργανώσετε τις λεπτομέρειες τους. Αυτόν τον καιρό παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές.

ΤΑΥΡΟΣ
Απολαύστε την καθημερινότητα, χωρίς να σκέπτεστε προβλήματα του παρελθόντος ή των προηγουμένων ημερών. Κάνετε πράγματα που σας ανανεώνουν και γεμίσετε με αυτά ευχάριστα τον χρόνο σας. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να γεμίσετε τις άδειες μπαταρίες της ζωής σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις προβλέπονται αρμονικές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να διαπραγματευτείτε  για το συμφέρον σας κάποια πράγματα που τα είχατε αφήσει στην τύχη τους. Είναι ευνοϊκή περίοδος για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φανείτε πιο συνεπείς προς τους άλλους και όλα θα πάνε καλά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρχίζει μια περίοδος σημαντική για τις σχέσεις σας που στηρίζεται όμως περισσότερο σε ορθολογιστική βάση και λιγότερο στο ρομαντικό στοιχείο. Ίσως να παραπονεθείτε ότι αισθάνεστε  πεζά. Αν θέλετε όμως αλήθεια ίσως αυτός ο καιρός είναι καλύτερος από κάποιον περασμένο που οι ρομαντικές σας σχέσεις αντιμετώπισαν προβλήματα. Η ενεργητικότητά σας αυτόν τον καιρό θα είναι πεσμένη, γι’ αυτό φροντίστε να την ενισχύσετε.

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες ίσως κάνετε κάποια αναδρομή στα παλιά.  Θα  σας απασχολήσουν περισσότερο, αναμνήσεις και θέματα του παρελθόντος. Προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα θα τα συζητάτε  με άτομα  που εμπιστεύεστε. Κάποια  σημαντική επαφή, πιθανόν να γίνει με άτομο που έπαιξε  σημαντικό  ρόλο  στη ζωή σας ή που είχατε μία σχέση διαρκείας μαζί του. Μην ξεχνάτε τα αρνητικά που πήρατε από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Τα πάντα σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής σας,  γι’ αυτό και οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και ρεαλιστικές. Θα πρέπει να κάνετε σωστές εκτιμήσεις και να αποφεύγετε να προσπαθείτε να φαίνεστε σπουδαίοι, προσπαθώντας πράγματα που είναι πιο πάνω από τις δυνατότητες και τις δυνάμεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η αναδρομή στα πράγματα και τις αποφάσεις του παρελθόντος, θα σας βοηθήσει πολύ να ερμηνεύσετε σωστότερα τις τωρινές καταστάσεις.  Όμως παράλληλα, πολλές αντιθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν αυτόν τον καιρό με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, με την οικογένειά σας και με τους συνεργάτες σας. Γι’ αυτό θα σας συμβούλευα να είσαστε πιο ελαστικοί αυτόν τον καιρό. Δείξτε στους άλλους, πως είστε ο άνθρωπος που μπορεί να τους ακούει και που μπορεί να λαμβάνει υπ' όψιν του τις γνώμες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την περίοδο δεν αντέχετε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν ευθέως και με ειλικρίνεια στη ρίζα κάποιου προβλήματος.  Μάλλον θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους. Θα είστε ανήσυχοι και δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες, οικείες υποχρεώσεις σας.  Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα.  Για τους πιο πάνω λόγους θα σας συμβούλευα να διαβάστε κάτι που θα διευρύνει το πνεύμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το διάστημα αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τις εχθρότητες και τα μίση που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει αρκετά. Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε θετικά αυτές τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας. Αποφύγετε αυτόν τον καιρό τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επιχειρήσεις και μην καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό τον καιρό μικτές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σας από την μια τα ερωτικά σας θα σημειώνουν θετική πορεία και από την άλλη η σκέψη σας θα σας οδηγεί σε κάποιες αμφισβητήσεις που βασίζονται σε καταστάσεις παρελθούσης χρήσεως. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, θα σας διακρίνει μια αυξημένη ευαισθησία με αποτέλεσμα να θέλετε να δίνετε συνεχώς, αλλά και να ζητάτε περισσότερα από τα συντροφικά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν τον καιρό, εμφανίζονται νέες οικονομικές προοπτικές στην ζωή σας και πιθανόν, νέα αισθήματα και συναισθήματα. Από εσάς εξαρτάται πως θα αξιοποιήσετε αυτές τις προοπτικές. Προσέξτε όμως προβληματικές συναισθηματικές καταστάσεις κυρίως από το παρελθόν θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και χειρισμούς. Από την άλλη θα αισθάνεστε ελεύθεροι και θα επικεντρώνεστε μόνο στα επείγοντα θέματα της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΕΣ
Δείξτε περισσότερη υπευθυνότητα στις φιλικές σας σχέσεις. Επανεξετάστε αντικειμενικά παράλληλα τα πρόσωπα που απαρτίζουν το φιλικό σας περιβάλλον και ξεχωρίστε τους πραγματικούς φίλους από τους απλά γνωστούς. Οι στόχοι σας τώρα χρειάζονται επανεξέταση. Στον ερωτικό σας τομέα προβλέπονται νέες προοπτικές. Είναι ακόμα μια περίοδος που θα πρέπει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
12 έως 18 Αυγούστου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 05:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 11°06' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΑΡΗΣ  στις 26°06' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 12 Ιουλίου 03:24, μέχρι και την Δευτέρα 12 Ιουλίου 05:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου  και από 18 έως 20 Αυγούστου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 12:00
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°30' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°30' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 12 Ιουλίου 10:02, μέχρι και την Δευτέρα 12 Ιουλίου 11:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη. . Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 12:53
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 14°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 12 Ιουλίου 10:55, μέχρι και την Δευτέρα 12 Ιουλίου 12:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου .
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 16:36
Ο ΔΙΑΣ γίνεται Ορθόδρομος
Την στιγμή της στάσης ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκεται στις 15°10' του ΤΟΞΟΤΗ
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Δίας  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για επέκταση, δανεισμό, μακρινά ταξίδια  και επαγγελματική εξέλιξη , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο επεκτατικός πλανήτης.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 18:57
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°02' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°03' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 12 Ιουλίου 16:59, μέχρι και την Δευτέρα 12 Ιουλίου 18:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 21:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°21' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 19°21' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 12 Ιουλίου 19:34, μέχρι και την Δευτέρα 12 Ιουλίου 21:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου  και από 10 έως 12 Αυγούστου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 22:24
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°48' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 19°48' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 12 Ιουλίου 20:26, μέχρι και την Δευτέρα 12 Ιουλίου 22:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου  και από 11 έως 13 Αυγούστου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Τρίτη 13 Αυγούστου 01:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 21°12' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 12 Ιουλίου 23:12, μέχρι και την Τρίτη 13 Ιουλίου 01:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Τρίτη 13 Αυγούστου 05:27
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ γίνεται Ανάδρομος
Την στιγμή που αρχίζει η ανάδρομη πορεία ο ΟΥΡΑΝΟΣ  θα βρίσκεται στις 06°11' του ΤΑΥΡΟΥ
Ο Ανάδρομος Ουρανός  αλλάζει  την διάθεσή μας την κάνει επαναστατική αλλά με μια δόση νευρικής υπερέντασης. Το άτομο εναγωνίως αναζητά αλλαγές στον εαυτό του, στη ζωή του και στο περιβάλλον του, χωρίς σχέδιο και προοπτική.  Προς επίτευξη αυτών των επιδιώξεών του αρχίζει ένα ψάξιμο, χωρίς τέλος, με αποτέλεσμα να μην οριοθετεί το νέο του μοντέλο και αυτό να του φέρνει θλίψη και απογοήτευση, χάνοντας  ένα μεγάλο μέρος του εαυτού του. Μια σωστή ταπεινή καθοδήγηση θα είναι το μοναδικό φάρμακο για την περίπτωσή του.

Τρίτη 13 Αυγούστου 12:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 26°56' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΑΡΗΣ  στις 26°56' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 13 Ιουλίου 10:32, μέχρι και την Τρίτη 13 Ιουλίου 12:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου  και από 19 έως 21 Αυγούστου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Τρίτη 13 Αυγούστου 17:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°31' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°30' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 13 Ιουλίου 15:39, μέχρι και την Τρίτη 13 Ιουλίου 17:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Τρίτη 13 Αυγούστου 18:35
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Τρίτη 13 Αυγούστου 23:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°29' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 02°29' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 13 Ιουλίου 21:34, μέχρι και την Τρίτη 13 Ιουλίου 23:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου  και από 23 έως 25 Ιουλίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 00:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°01' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°01' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 13 Ιουλίου 22:38, μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουλίου 00:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 07:47
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°36' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°36' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 14 Ιουλίου 05:47, μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουλίου 07:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 08:16
ΗΛΙΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  θα βρίσκονται στις 21°09' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 13 Ιουλίου 18:45, μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουλίου 19:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Αυγούστου .
Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη νιώθει πολύ καλά, έχει ζωτικότητα και είναι αισιόδοξο. Η διέλευση αυτή είναι άριστη για τους καλλιτέχνες γιατί τους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Αλλά και για όσους δεν είναι καλλιτέχνες είναι εξίσου καλή. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να εκδηλωθούν συναισθήματα αφοσίωσης, που με την σειρά τους, να δημιουργήσουν συνθήκες ερωτικής καταπίεσης.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 08:54
ΗΛΙΟΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 21°10' του ΛΕΟΝΤΑ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°11' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 13 Ιουλίου 19:23, μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουλίου 20:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 08:56
ΕΡΜΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 03°00' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°01' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 13 Ιουλίου 22:32, μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουλίου 17:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιουλίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις «τετρακόσια» ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός «τόπου και χρόνου», με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ό,τι μπορείς να κάνεις μόνος σου.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 08:57
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 21°10' του ΛΕΟΝΤΑ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°11' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 13 Ιουλίου 22:14, μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουλίου 17:39.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Το να νιώθει κανείς «προδομένος» είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το «φράγμα» του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 23:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°31' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°31' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 14 Ιουλίου 21:38, μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουλίου 23:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 00:15
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°49' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 14°49' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 14 Ιουλίου 22:15, μέχρι και την Πέμπτη 15 Ιουλίου 00:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου  και από 4 έως 6 Ιανουαρίου .
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 06:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°59' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°59' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 04:35, μέχρι και την Πέμπτη 15 Ιουλίου 06:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Φεβρουαρίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να βρεθείτε σε ένα πνευματικό περιβάλλον, είτε πρόκειται για μια εκκλησία ή  ένα φυσικό περιβάλλον, ή ακούγοντας όμορφη μουσική. Αυτές οι εμπειρίες σας ξεκουράζουν και σας επαναφορτίζουν.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 13:00
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°10' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°09' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 10:59, μέχρι και την Πέμπτη 15 Ιουλίου 13:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Φεβρουαρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για να εκφράσετε τον βαθύτερο συναισθηματισμό σας. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή βιβλία που εκφράζουν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 15:30
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ( ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  σε Αντίθεση )
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°24' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 22°24' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 13:29, μέχρι και την Πέμπτη 15 Ιουλίου 15:30.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Φεβρουαρίου  και από 14 έως 16 Αυγούστου .
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 16:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°47' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 22°47' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 14:16, μέχρι και την Πέμπτη 15 Ιουλίου 16:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Φεβρουαρίου  και από 14 έως 16 Αυγούστου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 04:02
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°37' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 28°37' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 16 Ιουλίου 02:01, μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιουλίου 04:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Φεβρουαρίου  και από 20 έως 22 Αυγούστου .
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 06:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°46' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 14°46' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 16 Ιουλίου 04:21, μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιουλίου 06:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Φεβρουαρίου  και από 4 έως 6 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 06:49
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 19:15
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°08' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°08' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 16 Ιουλίου 17:14, μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιουλίου 19:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Φεβρουαρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 20:08
ΕΡΜΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 06°36' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°36' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 16 Ιουλίου 10:52, μέχρι και το Σάββατο  17 Ιουλίου 03:23.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Ιουλίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται, που υποχρεώνουν το άτομο που δέχεται τη διέλευση να αλλάξει σχέδια και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του παρελθόντος. Όμως, αν πάρει βιαστικές αποφάσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα. Το άτομο δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους άλλους γιατί έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει με αποτέλεσμα να είναι επιθετικό και εριστικό. Αν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, γιατί οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να σκέφτεστε ότι περνάτε μια περίοδο άγχους και έντασης και έχετε ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων. Αν τους φέρεστε με επιθετικότητα, θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας εγκαταλείψουν και θα φταίτε.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 20:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°36' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°36' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 16 Ιουλίου 18:11, μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιουλίου 20:12.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Φεβρουαρίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 20:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°36' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΕΡΜΗΣ  στις 06°36' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 16 Ιουλίου 18:11, μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιουλίου 20:12.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Φεβρουαρίου  και από 27 έως 29 Ιουλίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Σάββατο 17 Αυγούστου 12:18
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°33' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΔΙΑΣ  στις 14°33' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  17 Ιουλίου 10:17, μέχρι και το Σάββατο  17 Ιουλίου 12:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Φεβρουαρίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Σάββατο 17 Αυγούστου 12:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°42' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 14°42' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  17 Ιουλίου 10:35, μέχρι και το Σάββατο  17 Ιουλίου 12:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Φεβρουαρίου  και από 4 έως 6 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Σάββατο 17 Αυγούστου 19:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 17°56' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  17 Ιουλίου 17:07, μέχρι και το Σάββατο  17 Ιουλίου 19:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Φεβρουαρίου .
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Σάββατο 17 Αυγούστου 20:18
ΑΡΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 29°40' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 14°41' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  17 Ιουλίου 00:24, μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουλίου 14:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Αυγούστου  και από 4 έως 6 Ιανουαρίου .
Ούτε οι ευθύνες, ούτε οι υποχρεώσεις, που έχεις αναλάβει, θα σου επιτρέψουν να σπαταλήσεις το χρόνο και το ενεργειακό δυναμικό σου άσκοπα. Αυτήν την εποχή, μπορεί να πιστεύεις ότι ορισμένοι άνθρωποι σε μεταχειρίζονται ή κάνουν κατάχρηση της καλοσύνης σου και γι' αυτό ίσως μετατρέψεις τη μεθοδικότητά σου σε επιπόλαια ορμητικότητα. Πολλές φορές, πάλι, οι περιορισμοί και τα εμπόδια που συναντάς, στις διάφορες δραστηριότητές σου, σου αφαιρούν τη διάθεση για επιπλέον προσπάθειες και έτσι, αφήνεις, κάποια πράγματα στη μέση. Μη χάνεις, λοιπόν, σε καμία περίπτωση, την αυτοκυριαρχία σου αν θέλεις να ανταπεξέλθεις στα οποιαδήποτε προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Κυριακή 18 Αυγούστου 01:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°07' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°07' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  17 Ιουλίου 23:34, μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουλίου 01:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Κυριακή 18 Αυγούστου 02:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°36' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°36' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 18 Ιουλίου 00:33, μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουλίου 02:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.

Κυριακή 18 Αυγούστου 07:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°58' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΕΡΜΗΣ  στις 08°58' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 18 Ιουλίου 05:20, μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουλίου 07:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου  και από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Κυριακή 18 Αυγούστου 08:18
Ο ΑΡΗΣ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Με αυτή την διέλευση, η κριτική και η τελειομανία της Παρθένου είναι η αιτία των καυγάδων με τους άλλους. Όταν κατά την άποψή μας κάτι δεν έχει γίνει σωστά, γινόμαστε αδιάλλακτοι, κριτικοί, με έναν ιδιαίτερα σκληρό σαρκασμό. Με την αναλυτική μας ικανότητα και μη δίνοντας σημασία στα οποιοδήποτε συναισθήματα των άλλων, επισημαίνουμε ψυχρά και με ακρίβεια όλες τις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Αυτή τη χρονική περίοδο μπορούμε  να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε τη μάχη μας έξυπνα και με κάθε λεπτομέρεια, ανιχνεύοντας τις αδυναμίες των ανταγωνιστών μας για να έχουμε το πάνω χέρι. Από την αντίθετη πλευρά, ασκούμε κριτική και κάνουμε ανάλυση στις δικές μας προσωπικές αδυναμίες πράγμα το οποίο μας κάνει να αμφιβάλλουμε για την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας. Η εργασία βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή τη χρονική περίοδο καθώς αγωνιζόμαστε να φέρουμε εις πέρας το έργο μας και γινόμαστε πιο συνεπείς στα καθήκοντά μας.

Κυριακή 18 Αυγούστου 09:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°02' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΗΛΙΟΣ  στις 25°02' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 18 Ιουλίου 07:31, μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουλίου 09:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου  και από 17 έως 19 Αυγούστου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Κυριακή 18 Αυγούστου 12:03
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 26°17' των ΙΧΘΥΩΝ  και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 26°17' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 18 Ιουλίου 10:02, μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουλίου 12:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου  και από 18 έως 20 Αυγούστου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Κυριακή 18 Αυγούστου 19:32
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Κυριακή 18 Αυγούστου 20:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°18' του ΚΡΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 00°18' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 18 Ιουλίου 18:09, μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουλίου 20:10.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου  και από 22 έως 24 Αυγούστου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου