Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 26 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
26 Αυγούστου  έως 1 Σεπτεμβρίου 2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Θα κυνηγάτε αυτές τις μέρες την επιτυχία, με όσα μέσα διαθέτετε με αποτέλεσμα να προκαλείτε την ενόχληση των άλλων. Αντιρρήσεις και εγωισμοί αυτόν τον καιρό μπορούν να σας κάνουν να κινηθείτε υποτονικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με ανώτερούς σας, αποφύγετε την αλαζονεία. Τις ημέρες αυτές θα σας εκνευρίζουν οι έντονες συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα για συζητήσεις, νέες γνωριμίες, επικοινωνίες και ενημερώσεις. Είναι μία περίοδος που δεν θα πρέπει να δείξετε απαθείς η τύχη θα σας ευνοήσει αν δράσετε με γρήγορους ρυθμούς. Προσοχή όμως στις αποφάσεις σας, που θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε θετικά και όχι με κυρίαρχο τον εγωισμό. Εξετάστε την πιθανότητα πως ίσως κάποιοι που ξέρουν περισσότερα από σας .

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες δύσκολες μέρες πέρασαν αφήνοντας τις θέσεις τους σε μέρες ευκαιριών. Εκμεταλλευτείτε τες. Οι ημέρες αυτές θα κυλούν δραστήρια και με σαφείς στόχους. Έτσι μπορείτε να προωθήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας, ή να επιλύσετε δυσεπίλυτα προβλήματα του παρελθόντος. Όσο για την ερωτική σας τη ζωή, καλό θα είναι να τη βάλτε σε κάποια τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με σταθερά και προσεκτικά βήματα στο επαγγελματικό σας τομέα θα βάλετε τις βάσεις για να αποκομίσετε σημαντικό μελλοντικό όφελος. Οι αδέσμευτοι από σας πιθανόν να κάνετε κάποια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό φροντίστε να κινηθείτε μακριά από τον καναπέ του σπιτιού σας και κινηθείτε σε χώρους που επιτρέπουν τις κοινωνικές επαφές και τις γνωριμίες 

ΛΕΩΝ
Μην εμπιστεύεστε σε τρίτους τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποιο δικό σας άτομο πιθανόν να σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε κάποια απρόβλεπτα εμπόδια και προβλήματα. Αποφύγετε τα πολλά λόγια. Δείξτε τρυφερότητα, αλλάξτε διάθεση και γενικά προσπαθήστε να έλθετε πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι στόχοι σας τώρα χρειάζονται επανεξέταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μοναδικές ερωτικές στιγμές θα ζήσουν πολλοί από σας και θα ξεφύγουν από την πολυθρόνα του σπιτιού τους. Εννοείται πως αυτό αφορά τους Παρθένους που δεν έχουν ερωτικό σύντροφο ή εκείνους που ο ερωτικός τους σύντροφος δεν συγκατοικεί μαζί τους. Το διάστημα αυτό ακόμα, διευρύνονται οι γνωριμίες τους, κάτι πολύ χρήσιμο για το μέλλον τους.

ΖΥΓΟΣ
Ξαφνική απρόκλητη πρόταση θα κάνετε ή θα σας κάνουν πάνω στον ερωτικό τομέα. Άτομο που θαυμάζατε από καιρό πιθανόν να βρίσκεται πολύ κοντά σας, φροντίστε να το κερδίσετε. Από τις ενέργειές σας εξαρτώνται πολλά. Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις δραστηριοποιηθείτε και κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές όμως αυτή την εβδομάδα είναι και οι μικρό-παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα. Φροντίστε να τις αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας ενδέχεται να σας δώσουν συμβουλές για κάποια  προσωπικά σας θέματα. Εκείνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να τους ακούσετε πρώτα και στην συνέχεια να αξιολογήσετε τις υποδείξεις τους. Παράλληλα οι μέρες αυτές σας θέλουν προσεκτικούς, σε κουβέντες που κρύβουν κάποια ένταση.  Στον τομέα της καριέρας σας προβλέπονται νέα ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι απαιτήσεις σας αυτές τις μέρες θα γίνονται μεγαλύτερες και οι αντιθέσεις θα κυριαρχούν στην ζωή σας. Οι ερωτικές και σεξουαλικές  σας επιθυμίες θα γίνονται εντονότερες και τώρα θα αποκαλύψετε κρυφές ερωτικές πτυχές. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να ζητήσετε βοήθεια από φίλους σας. Η εβδομάδα αυτή εφιστά την προσοχή σας σε ότι έχει να κάνει με κρυφές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ερωτικές σας απολαύσεις και οι ρομαντικές σας τάσεις θα είναι πολύ τονισμένες αυτόν τον καιρό. Παράλληλα η τάση για σπατάλη που κυριαρχεί στη ζωή σας ίσως σας οδηγήσει σε υπέρμετρες μελλοντικές υποχρεώσεις, γι’ αυτό στην διαχείριση των χρημάτων σας χρειάζεσθε σύνεση και μέτρο. Οι μέρες αυτές είναι καλές για δημόσιες σχέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε τον ερωτικό σας τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες αυτές θα σας κάνουν πιο ευχάριστους στις καθημερινές σας σχέσεις.  Η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα γίνεται πιο όμορφη, και ίσως αποκτήσετε νέους φίλους  που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Το κλίμα των ημερών είναι φωτεινό, φιλικό και άνετο.  Μπορεί ακόμα  να νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε  για να δώσετε χαρά και αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι κατάλληλες για κοινωνικές συγκεντρώσεις και  για θέματα ομορφιάς. Ακόμα και για το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης ευνοεί εκείνους που είναι αποδεσμευμένοι, αντίθετα όμως δεν ευνοεί τα όσους έχουν κάποιον δεσμό σε εξέλιξη ή κάποιον δεσμό από καιρό. Προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί αλόγιστες δαπάνες θα σας δημιουργήσουν οικονομικά ανοίγματα που πιθανόν να σας προβληματίσουν στο μέλλον. Σοβαρές σας αποφάσεις αφήστε τες γι’ αργότερα.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
26 Αυγούστου  έως 1 Σεπτεμβρίου 2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 00:05
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Δευτέρα 26 Αυγούστου 04:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°32' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 02°33' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 02:38, μέχρι και την Δευτέρα 26 Ιουλίου 04:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιουνίου  και από 25 έως 27 Αυγούστου .
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 07:37
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 05°57' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°58' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 25 Ιουλίου 20:55, μέχρι και την Δευτέρα 26 Ιουλίου 16:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Το να νιώθει κανείς «προδομένος» είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το «φράγμα» του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 08:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°05' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 05°06' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 07:04, μέχρι και την Δευτέρα 26 Ιουλίου 08:51.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιουνίου  και από 27 έως 29 Αυγούστου .
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 10:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°06' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 06°07' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 08:50, μέχρι και την Δευτέρα 26 Ιουλίου 10:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιουνίου  και από 28 έως 30 Αυγούστου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 11:28
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°32' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°31' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 09:34, μέχρι και την Δευτέρα 26 Ιουλίου 11:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιουνίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 16:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 09°31' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 24°32' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 14:42, μέχρι και την Δευτέρα 26 Ιουλίου 16:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιουνίου  και από 15 έως 17 Αυγούστου .
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 18:39
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 06°31' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°31' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 07:57, μέχρι και την Τρίτη 27 Ιουλίου 03:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Αυγούστου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

Τρίτη 27 Αυγούστου 00:45
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°18' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 14°18' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 22:51, μέχρι και την Τρίτη 27 Ιουλίου 00:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιουνίου  και από 4 έως 6 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τρίτη 27 Αυγούστου 01:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°51' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°51' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 23:49, μέχρι και την Τρίτη 27 Ιουλίου 01:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Ιουλίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Τρίτη 27 Αυγούστου 06:28
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°41' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°41' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 27 Ιουλίου 04:36, μέχρι και την Τρίτη 27 Ιουλίου 06:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Ιουλίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τρίτη 27 Αυγούστου 08:05
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°39' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 03°39' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 27 Ιουλίου 06:13, μέχρι και την Τρίτη 27 Ιουλίου 07:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Ιουλίου  και από 26 έως 28 Αυγούστου .
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Τρίτη 27 Αυγούστου 11:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°48' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 05°48' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 27 Ιουλίου 09:49, μέχρι και την Τρίτη 27 Ιουλίου 11:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Ιουλίου  και από 28 έως 30 Αυγούστου .
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.

Τρίτη 27 Αυγούστου 11:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°56' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°56' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 27 Ιουλίου 10:03, μέχρι και την Τρίτη 27 Ιουλίου 11:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Ιουλίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Τρίτη 27 Αυγούστου 14:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°33' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 07°33' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 27 Ιουλίου 12:44, μέχρι και την Τρίτη 27 Ιουλίου 14:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Ιουλίου  και από 29 έως 31 Αυγούστου .
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.

Τρίτη 27 Αυγούστου 16:24
ΑΡΗΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 05°56' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°56' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 20:32, μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 10:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Αυτή η διέλευση, μπορεί να σε ωθήσει σε δραστηριότητες ξένες προς τα συνηθισμένα ενδιαφέροντά σου, και να ταλαιπωρηθείς από την άρνηση των άλλων να συνεργαστούν μαζί σου, ή να διαπιστώσεις ότι σου γίνεται κάποια εκμετάλλευση. Και στις δύο περιπτώσεις, δυστυχώς ενώ θα πρέπει να αντιδράσεις αποφασιστικά, δε θα έχεις την ευχέρεια να το κάνεις. Γι’ αυτό, είναι προτιμότερο να αποφύγεις να καταπιαστείς με πράγματα που δε γνωρίζεις και ν' ασχοληθείς μόνο με δουλειές που μπορούν να βελτιώσουν το φυσικό περιβάλλον που ζεις. Τέλος, απόφυγε να εκτονώσεις τις εσωτερικές σου συγκρούσεις, μέσω του σεξ, καθώς μπορεί να φτάσεις μέχρι την ασυδοσία.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 02:45
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°54' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°55' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 28 Ιουλίου 00:54, μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 02:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιουλίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 02:53
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 07:15
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°39' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°40' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 28 Ιουλίου 05:24, μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 07:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιουλίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 10:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°43' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 04°43' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 28 Ιουλίου 08:45, μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 10:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιουλίου  και από 27 έως 29 Αυγούστου .
Από ένστικτο θα εστιάζεστε σε καταστάσεις καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από τον πεσιμισμό και τον υπέρμετρο συναισθηματισμό.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 13:28
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°29' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΑΡΗΣ  στις 06°29' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 28 Ιουλίου 11:37, μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 13:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιουλίου  και από 28 έως 30 Αυγούστου .
Αν προκύψει κάποια κατάσταση που απαιτεί ανταγωνιστικό πνεύμα, να είστε σε θέση να είστε διεκδικητικοί και επικεντρωμένοι στην πρόκληση. Παράλληλα μπορεί να σας συμβεί κάποια απογοήτευση, και να θυμώσετε με τον εαυτό σας.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 13:53
ΑΡΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 06°30' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°30' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 27 Ιουλίου 18:01, μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουλίου 07:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Αυγούστου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Εκεί που δεν το περιμένει κανείς παρουσιάζονται ευκαιρίες που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και να έχει μια αλματώδη πρόοδο.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 17:26
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°56' του ΛΕΟΝΤΑ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 08°56' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 28 Ιουλίου 15:35, μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 17:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιουλίου  και από 30 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου .
Θα έχετε μια συναισθηματική πλευρά που θα την κρύβετε από τον πολύ  κόσμο. Μπορείτε να είστε σύντροφος, εκπέμποντας ταυτόχρονα  εμπιστοσύνη και δύναμη.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 01:32
ΕΡΜΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 29°14' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 14°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 28 Ιουλίου 18:28, μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουλίου 06:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Αυγούστου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Η απρόσμενη διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης, μπορεί να σου δημιουργήσει ποια αναστάτωση. Αν δεν είσαι απόλυτα καταρτισμένος πρέπει να αποφεύγεις τις γρήγορες αποφάσεις επανεξετάζοντας τα θέματα που αναζητούν λύσεις.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 01:57
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°14' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 14°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 29 Ιουλίου 00:08, μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουλίου 01:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 03:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°57' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°58' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 29 Ιουλίου 01:17, μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουλίου 02:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 07:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°37' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°38' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 29 Ιουλίου 05:33, μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουλίου 07:10.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 10:47
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αδιαφορούμε να συζητάμε ανούσια θέματα που δεν έχουν συγκεκριμένο σκοπό και αισθανόμαστε άβολα όταν συζητάμε συναισθηματικά θέματα. Από την άλλη πλευρά, βρίσκουμε λογικές λύσεις σε πρακτικά προβλήματα και δίνουμε χρήσιμες συμβουλές.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 12:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°54' του ΛΕΟΝΤΑ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 29 Ιουλίου 10:46, μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουλίου 12:23.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 15:54
ΗΛΙΟΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 05°54' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 29 Ιουλίου 02:28, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 03:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 01:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°12' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 14°12' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 29 Ιουλίου 23:54, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 01:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Αυγούστου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 02:57
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 05:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΕΡΜΗΣ  θα βρίσκονται στις 01°31' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 03:34, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 05:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Αυγούστου .
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 06:15
ΗΛΙΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 06°29' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°28' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 29 Ιουλίου 16:50, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 17:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Αυγούστου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. Η διέλευση αυτή αυξάνει τη διαίσθηση και δίνει έμπνευση στο άτομο. Ευνοούνται οι αλλαγές, ιδιαίτερα οι επαγγελματικές. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για την ένταξη ενός ατόμου σε οργανισμούς ή ομάδες ή σε χώρους όπου βρίσκονται πολλά άτομα. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης ευνοούνται οι ομιλίες πολιτικών αρχηγών, οι διοργανώσεις εκδηλώσεων που απαιτούν την προσέλευση πολλών ατόμων.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 12:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°53' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 10:26, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 12:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 13:09
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°28' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°28' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 11:21, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 12:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Αυγούστου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 13:37
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ  ( ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ σε  Σύνοδο )
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΗΛΙΟΣ  θα βρίσκονται στις 06°46' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 11:49, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 13:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Αυγούστου .
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 15:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΑΡΗΣ  θα βρίσκονται στις 07°48' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 13:26, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 15:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Αυγούστου .
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 21:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  θα βρίσκονται στις 11°36' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 19:24, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 20:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Αυγούστου .
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Σάββατο 31 Αυγούστου 01:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°10' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 14°10' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 23:26, μέχρι και το Σάββατο  31 Ιουλίου 01:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Σάββατο 31 Αυγούστου 02:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°04' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 15°04' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  31 Ιουλίου 00:50, μέχρι και το Σάββατο  31 Ιουλίου 02:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Σάββατο 31 Αυγούστου 06:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°35' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°35' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  31 Ιουλίου 04:47, μέχρι και το Σάββατο  31 Ιουλίου 06:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Σάββατο 31 Αυγούστου 11:46
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°53' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°53' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  31 Ιουλίου 09:58, μέχρι και το Σάββατο  31 Ιουλίου 11:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 31 Αυγούστου 12:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°28' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°27' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  31 Ιουλίου 10:53, μέχρι και το Σάββατο  31 Ιουλίου 12:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 02:08
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 10:05
ΕΡΜΗΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 05°51' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°52' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου 02:59, μέχρι και την Κυριακή 1 Ιουλίου 15:10.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Αυτή είναι μια περίεργη εποχή, στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά, ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις, πάλι, από την αρχή. Η μόνη λύση, για ν' αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση, αυτό το διάστημα, είναι ν' αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ' αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια, σωστή οργάνωση, και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 11:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°59' του ΖΥΓΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 05°59' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου 09:51, μέχρι και την Κυριακή 1 Ιουλίου 11:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου  και από 27 έως 29 Αυγούστου .
Θ’ απολαμβάνετε στενή και ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι ασυνήθιστο ή σπάνιο, αλλά παίζει τον καλό ρόλο στη ζωή μας.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 12:23
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°27' του ΖΥΓΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°26' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου 10:35, μέχρι και την Κυριακή 1 Ιουλίου 12:10.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 16:09
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°49' του ΖΥΓΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 08°49' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου 14:21, μέχρι και την Κυριακή 1 Ιουλίου 15:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου  και από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου .
Από ένστικτο θα εστιάζεστε σε καταστάσεις καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από τον πεσιμισμό και τον υπέρμετρο συναισθηματισμό.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 16:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 09°07' του ΖΥΓΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 09°07' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου 14:51, μέχρι και την Κυριακή 1 Ιουλίου 16:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου  και από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου .
Αν προκύψει κάποια κατάσταση που απαιτεί ανταγωνιστικό πνεύμα, να είστε σε θέση να είστε διεκδικητικοί και επικεντρωμένοι στην πρόκληση. Παράλληλα μπορεί να σας συμβεί κάποια απογοήτευση, και να θυμώσετε με τον εαυτό σας.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 17:11
ΕΡΜΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 06°26' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°26' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου 10:05, μέχρι και την Κυριακή 1 Ιουλίου 22:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 21:38
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 14°07' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 14°07' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου 10:57, μέχρι και την Δευτέρα 2 Ιουλίου 06:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Σεπτεμβρίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου