Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 5 έως 11 Αυγούστου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
5 έως 11 Αυγούστου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι συζητήσεις  θα έχουν  έναν συναισθηματικό ή κάποιον νοσταλγικό τόνο.  Θα  μοιράζεστε με τους άλλους τις αναμνήσεις σας και  συζητάτε  τα  πολύ  προσωπικά  σας  θέματα  με άτομα που   εμπιστεύεστε. Μπορεί  να  έχετε  μια  σημαντική επαφή, με κάποιο πρόσωπο, που κάποτε έπαιξε  σπουδαίο  ρόλο  στη ζωή σας ή που εσείς είχατε μία σχέση διαρκείας μαζί του. Πάνω από όλα μην ξεχνάτε τα αρνητικά που πήρατε από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σωστές γνώμες των σοβαρών ατόμων, μπορούν να σας βγάλουν τώρα από πολλά αδιέξοδα που από μόνοι σας θα αδυνατούσατε να βγείτε. Τόσο στον συναισθηματικό, όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε υπευθυνότητα. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε την υπερκόπωση. Η περίοδος αυτή είναι η πιο κατάλληλη για την εξέταση των  νομιμοποιημένων ή μη σχέσεών σας. Για τους μοναχικούς από σας παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσοι είστε μόνοι, να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες και σχέσεις.  Όσοι είστε δεσμευμένοι κάποια προσωπικά σας προβλήματα δεν θα σας αφήσουν να ασχοληθείτε με καθημερινά σας θέματα. Διατηρήσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στον εαυτό σας για ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία. Προσέξτε μήπως λόγω της φλυαρίας σας αυτόν τον καιρό αποκαλύψετε σχέδια σας, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιοι άλλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανά εμπόδια, μπορεί να συναρτήσετε, στην προσπάθειά σας να προχωρήσετε πιο πολύ και πιο μπροστά από εκεί που μπορείτε να φθάσετε. Παράλληλα αυτόν τον καιρό θα φέρεσθε πολύ πιεστικά και δείχνετε να αγνοείτε τους άλλους, έχοντας σαν κύριο ενδιαφέρον σας, αποκλειστικά τους στόχους σας. Αυτή σας η τακτικής, θα έχει σαν αποτέλεσμα, να κάνει απόμακρα κοντινά σας πρόσωπα. Τα αισθηματικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, προσοχή.

ΛΕΩΝ
Πολύ θετική περίοδος για επικοινωνία και διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα.  Η περίοδος έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται από δραστηριότητες του νου ή από δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων. Οι φιλικές και οι συναισθηματικές σας επαφές, οι συμφωνίες και οι συνεργασίες, θα βρουν τώρα τις πιο κατάλληλες συνθήκες. Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε θέματα καθημερινότητας,  φερθείτε λογικά και ψύχραιμα. Στον προσωπικό σας τον τομέα ίσως εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες. Καθυστερημένες υποθέσεις σας, θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε τώρα με μεγαλύτερη ευκολία. Αποφύγετε ζήλιες και αντιπαραθέσεις. Τα συναισθηματικά σας διαχειρισθείτε τα περισσότερο με την καρδιά και λιγότερο με τον νου. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία, καθώς οι αδιαθεσίες καραδοκούν.

ΖΥΓΟΣ
Στο διάστημα αυτό η συναισθηματικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ της. Παράλληλα όμως και το άγχος σας ανεβαίνει με αποτέλεσμα να σας διακρίνει κάποιος εκνευρισμός. Προσέξτε τα οικονομικά σας όσο εξαρτώνται από ενέργειες τρίτων. Οι υποχρεώσεις σας γίνονται μεγαλύτερες και πιεστικές. Οι σχέσεις σας με συγγενείς εξ αγχιστείας γίνονται καλύτερες ή ανασυγκολλούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο χώρο του σπιτιού σας αυτόν τον καιρό θα κάνετε συνεχώς αλλαγές, για να  ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, και τον  τρόπο ζωής σας.  Ίσως τώρα ενδιαφερθείτε περισσότερο για το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους περισσότερο τώρα. Η περίοδος αυτή θα είναι φορτισμένη αρκετά.  Θα ξαναθυμηθείτε δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος και θα θυμώσετε. Δείξτε λίγη ψυχραιμία  Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξετε στις διασκεδάσεις, αποφύγετε τις υπερβολές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σχέσεις ερωτικές και επαγγελματικές ενεργοποιούνται αλλά χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς. Πιθανόν να έλθετε σε επαφή με κάποιο δημιουργικό  πρόσωπο που  θα σας επηρεάσει. Στα οικονομικά σας δείξτε αυτοσυγκράτηση και μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Η ερωτική σας ζωή, ζητάει ξεκαθαρίσματα και συνετές κινήσεις. Η υγεία σας χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα, αποφύγετε τις καταχρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα παθήματα του παρελθόντος αυτόν τον καιρό θα πρέπει να γίνουν μαθήματα και να σας συνετίσουν. Καιρός είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας, αρκετά φροντίσατε τους άλλους. Τις μέρες αυτές θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με επικοινωνίες και κοινωνικές επαφές που είναι αυτόν τον καιρό στο στοιχείο σας. Συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων θα είναι πολύ γόνιμες, αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς και παρά την αντίθετη διάθεσή σας  θα πρέπει να τους υποστείτε αν δεν θα θέλατε να χάσετε κάποια αγαθά της ζωής σας που με πολύ κόπο αποκτήσατε. Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε κάποια αναθεώρηση θεμάτων, που σας είχαν πάει πίσω, στο παρελθόν, προχωρώντας σε νέες θέσεις. Οι ημέρες είναι κατάλληλες και αυτές που περιμένατε από καιρό για να δράσετε. Δράστε συγκροτημένα και θα έχετε επιτυχίες. Στον ερωτικό και στον συντροφικό σας τομέα κρατείστε χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας το να κυριαρχήσετε στο ταίρι σας.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
5 έως 11 Αυγούστου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 03:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°35' του ΖΥΓΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°35' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 5 Ιουλίου 01:28, μέχρι και την Δευτέρα 5 Ιουλίου 03:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 03:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°37' του ΖΥΓΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 21°36' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 5 Ιουλίου 01:30, μέχρι και την Δευτέρα 5 Ιουλίου 03:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 13 έως 15 Αυγούστου .
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 09:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 10°04' του ΖΥΓΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 10°04' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 5 Ιουλίου 07:12, μέχρι και την Δευτέρα 5 Ιουλίου 08:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 1 έως 3 Αυγούστου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 13:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 12°44' του ΖΥΓΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 12°43' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 5 Ιουλίου 11:36, μέχρι και την Δευτέρα 5 Ιουλίου 13:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 4 έως 6 Αυγούστου .
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 16:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°33' του ΖΥΓΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°33' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 5 Ιουλίου 14:38, μέχρι και την Δευτέρα 5 Ιουλίου 16:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 17:46
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°20' του ΖΥΓΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 15°21' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 5 Ιουλίου 15:57, μέχρι και την Δευτέρα 5 Ιουλίου 17:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 5 έως 7 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 22:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°12' του ΖΥΓΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°12' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 5 Ιουλίου 20:43, μέχρι και την Δευτέρα 5 Ιουλίου 22:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Τρίτη 6 Αυγούστου 03:50
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°21' του ΖΥΓΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°21' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 6 Ιουλίου 02:00, μέχρι και την Τρίτη 6 Ιουλίου 03:39.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Τρίτη 6 Αυγούστου 05:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°18' του ΖΥΓΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 22°18' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 6 Ιουλίου 03:37, μέχρι και την Τρίτη 6 Ιουλίου 05:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου  και από 14 έως 16 Αυγούστου .
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τρίτη 6 Αυγούστου 10:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°21' του ΖΥΓΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 25°21' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 6 Ιουλίου 08:46, μέχρι και την Τρίτη 6 Ιουλίου 10:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου  και από 17 έως 19 Ιουλίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τρίτη 6 Αυγούστου 17:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°32' του ΖΥΓΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°32' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 6 Ιουλίου 15:54, μέχρι και την Τρίτη 6 Ιουλίου 17:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Τρίτη 6 Αυγούστου 18:31
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 00:00
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°11' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°11' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 6 Ιουλίου 22:10, μέχρι και την Τρίτη 6 Ιουλίου 23:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 05:56
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°36' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°36' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 7 Ιουλίου 04:04, μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιουλίου 05:47.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 10:17
ΗΛΙΟΣ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 14°31' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°31' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 6 Ιουλίου 20:45, μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιουλίου 21:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 19:48
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°31' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°31' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 7 Ιουλίου 17:56, μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιουλίου 19:39.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη. . Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 20:31
ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°55' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 14°55' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 7 Ιουλίου 18:39, μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιουλίου 20:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου  και από 6 έως 8 Αυγούστου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 21:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°12' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 15°13' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 7 Ιουλίου 19:09, μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιουλίου 20:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου  και από 5 έως 7 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 02:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°09' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°09' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 8 Ιουλίου 00:21, μέχρι και την Πέμπτη 8 Ιουλίου 02:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 03:11
ΗΛΙΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 15°11' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 15°12' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 7 Ιουλίου 13:39, μέχρι και την Πέμπτη 8 Ιουλίου 14:42.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Αυγούστου  και από 4 έως 6 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 07:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°18' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°19' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 8 Ιουλίου 05:59, μέχρι και την Πέμπτη 8 Ιουλίου 07:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 12:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°45' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 23°45' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 8 Ιουλίου 10:23, μέχρι και την Πέμπτη 8 Ιουλίου 12:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου  και από 15 έως 17 Αυγούστου .
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Πέμπτη 8 Αυγούστου 17:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 26°54' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 26°54' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 8 Ιουλίου 16:05, μέχρι και την Πέμπτη 8 Ιουλίου 17:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου  και από 18 έως 20 Ιουλίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 23:16
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 14°30' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°30' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 8 Ιουλίου 12:32, μέχρι και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 07:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη, κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες, τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 23:34
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 23:51
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°08' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 15°09' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 8 Ιουλίου 21:58, μέχρι και την Πέμπτη 8 Ιουλίου 23:43.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου  και από 4 έως 6 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 11:07
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°17' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°17' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 9 Ιουλίου 09:12, μέχρι και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 11:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 11:13
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 15°07' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 15°07' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 9 Ιουλίου 00:29, μέχρι και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 19:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Αυγούστου  και από 4 έως 6 Ιανουαρίου .
Αυτή η διέλευση, μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, στις επαγγελματικές σου σχέσεις και στις σχέσεις με τους ιδιαίτερα αγαπημένους σου ανθρώπους. Η συχνή αλλαγή της ψυχολογικής σου διάθεσης, από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και αντίστροφα, ενδεχομένως να 'χει ως αιτία την άστατη συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου ή την κακή συμπεριφορά ορισμένων φιλικών ατόμων απέναντι σου. Επίσης μπορεί να νιώθεις μια απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη, εξαιτίας ενός αισθηματικού δεσμού που «ναυάγησε». Ασχολήσου με οτιδήποτε, αρκεί αυτό με το οποίο ασχολείσαι να σε απορροφά ολοκληρωτικά. Ασχολίες με τον καλλωπισμό σου όσο και τον εξωραϊσμό κάποιων χώρων σε αποσπούν από καταθλιπτικά συναισθήματα, διότι έτσι και αλλιώς σε κάνουν να νιώθεις κάποια ευχαρίστηση.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 11:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°36' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°36' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 9 Ιουλίου 09:48, μέχρι και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 11:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 23:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 12°58' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 27°58' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 9 Ιουλίου 21:38, μέχρι και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 23:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 19 έως 21 Ιουλίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Σάββατο 10 Αυγούστου 02:24
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκονται στις 14°30' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  10 Ιουλίου 00:28, μέχρι και το Σάββατο  10 Ιουλίου 02:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου .
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Σάββατο 10 Αυγούστου 03:30
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°05' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 15°05' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  10 Ιουλίου 01:34, μέχρι και το Σάββατο  10 Ιουλίου 03:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου  και από 4 έως 6 Ιανουαρίου .
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.

Σάββατο 10 Αυγούστου 05:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°03' του ΤΟΞΟΤΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 16°03' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  10 Ιουλίου 03:23, μέχρι και το Σάββατο  10 Ιουλίου 05:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου  και από 7 έως 9 Αυγούστου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Σάββατο 10 Αυγούστου 07:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°17' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 17°17' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  10 Ιουλίου 05:43, μέχρι και το Σάββατο  10 Ιουλίου 07:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου  και από 9 έως 11 Αυγούστου .
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Σάββατο 10 Αυγούστου 09:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°06' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°06' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  10 Ιουλίου 07:15, μέχρι και το Σάββατο  10 Ιουλίου 09:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Σάββατο 10 Αυγούστου 15:09
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°15' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°16' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  10 Ιουλίου 13:13, μέχρι και το Σάββατο  10 Ιουλίου 15:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για να εκφράσετε τον βαθύτερο συναισθηματισμό σας. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή βιβλία που εκφράζουν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Σάββατο 10 Αυγούστου 15:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°36' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°36' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  10 Ιουλίου 13:53, μέχρι και το Σάββατο  10 Ιουλίου 15:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Σάββατο 10 Αυγούστου 16:36
Ο ΔΙΑΣ σε στάση πριν γίνει Ορθόδρομος
Την στιγμή της στάσης ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκεται στις 15°10' του ΤΟΞΟΤΗ
Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Δίας, απαισιοδοξία, ανευθυνότητα, κλονισμός, επιπολαιότητα  αρχίζουν να εκλείπουν.

Σάββατο 10 Αυγούστου 22:51
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°18' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 25°18' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  10 Ιουλίου 20:55, μέχρι και το Σάββατο  10 Ιουλίου 22:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου  και από 17 έως 19 Αυγούστου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Κυριακή 11 Αυγούστου 03:30
ΗΛΙΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 18°05' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°05' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  10 Ιουλίου 13:59, μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουλίου 15:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Αυγούστου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Κυριακή 11 Αυγούστου 05:27
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ σε στάση πριν γίνει Ανάδρομος
Την στιγμή της στάσης ο ΟΥΡΑΝΟΣ  θα βρίσκεται στις 06°11' του ΤΑΥΡΟΥ
Θα αρχίσουν  να δημιουργείτε κάποια κατάσταση ρουτίνας που θα κουράζει .  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί η απαξίωση προς κοντινά μας πρόσωπα.

Κυριακή 11 Αυγούστου 06:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°15' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 29°15' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 11 Ιουλίου 04:28, μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουλίου 06:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Δεκεμβρίου  και από 21 έως 23 Ιουλίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Κυριακή 11 Αυγούστου 07:50
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Κυριακή 11 Αυγούστου 11:48
ΕΡΜΗΣ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 29°29' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°30' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  10 Ιουλίου 22:37, μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουλίου 22:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Ιουλίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.

Κυριακή 11 Αυγούστου 13:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°41' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 17°41' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 11 Ιουλίου 11:04, μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουλίου 12:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Δεκεμβρίου  και από 9 έως 11 Αυγούστου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Κυριακή 11 Αυγούστου 14:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°32' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 18°31' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 11 Ιουλίου 12:42, μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουλίου 14:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Δεκεμβρίου  και από 10 έως 12 Αυγούστου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Κυριακή 11 Αυγούστου 20:32
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 18°04' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°04' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 11 Ιουλίου 09:48, μέχρι και την Δευτέρα 12 Ιουλίου 05:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Αυγούστου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Ένα κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε αναστατώσει και να χάσεις, για λίγο, τη συναισθηματική σου ισορροπία. Απόφυγε, το διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, να εμπλακείς σε αισθηματικές «ιστορίες» που μπορεί να οδηγήσουν σε σκάνδαλο και να εκτεθείς. Επίσης, απόφυγε την αντικατάσταση του ανθρώπου που συνδέεσαι μαζί του ερωτικά. Ίσως ο αντικαταστάτης, ή η αντικαταστάτρια, να' ναι άλλη μία αποτυχημένη εκλογή σου. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση κάποιων χώρων, στο σπίτι ή στη δουλειά. Προτίμησε ν' ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό τους, μετά την παρέλευση της διέλευσης. Διότι, ή μπορεί να μετανιώσεις για την αλλαγή, ή μπορεί άλλα πράγματα να παραγγέλλεις και άλλα να σου φέρνουν ή να σου φτιάχνουν οι ειδικοί.

Κυριακή 11 Αυγούστου 20:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°37' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°36' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 11 Ιουλίου 18:40, μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουλίου 20:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Δεκεμβρίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Κυριακή 11 Αυγούστου 22:45
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ
Μιλάμε με αυτοπεποίθηση και με ένα επιδεικτικό τρόπο και μοιραζόμαστε τις ιδέες και εμπειρίες μας με τους άλλους ανθρώπους με έναν ιδιαίτερα διασκεδαστικό τρόπο. Παρουσιάζουμε με δραματικό τρόπο τις ιδέες μας και δεν είμαστε και τόσο καλοί ακροατές, δεδομένου ότι μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μας χωρίς να δείχνουμε ενδιαφέρον στα λόγια των άλλων. Τα λόγια μας είναι υπερβολικά και η υπερηφάνειά μας, μας κάνει να μην αποδεχόμαστε τις επικρίσεις τις οποίες παίρνουμε προσωπικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου