Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 13 έως 19 Ιουλίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
13 έως 19 Ιουλίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι γύρω σας, ίσως να σας εκφράσουν κάποια παράπονα ότι τους έχετε παραγκωνισμένους. Δώστε τους σημασία και πολλά θέματα θα ξεκαθαρίσουν και θα φτιάξουν. Αποσαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις, Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριά λόγια, ρίξτε τους τόνους σας και μετριάστε τον εγωισμό σας. Νέες προοπτικές ανοίγονται στον επαγγελματικό σας τομέα που θα σας δώσουν  νέα ενδιαφέροντα. Αξιοποιήστε άμεσα νέες ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Τώρα, ευνοούνται τα θέματα του σπιτιού και οι οικογενειακές επιχειρήσεις. Εάν σκεφτόσαστε εδώ και καιρό να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή. Οι σχέσεις σας με το οικείο περιβάλλον θα είναι καλές και αν υπήρχαν προβλήματα από το παρελθόν τώρα μπορούν να αποκατασταθούν. Τα θέματά σας που βρίσκονται σε εξέλιξη θα κυλούν ομαλά. Οι συμπάθειες σας θα επεκτείνονται και το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία. Ο νοητικός σας ορίζοντας θα είναι πιο ανοικτός και εύκολα θα μπορείτε να περνάτε τα θέλω σας στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για τη σχέση σας.  Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Σ’ αυτό το διάστημα μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Στα οικονομικά σας θα έχετε την τάση να δράτε παρορμητικά και να κάνετε άσκοπες αγορές, περιορίστε αυτή σας την τάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όσοι από σας έχετε την τάση να μην αρκείστε σε μια και μοναδική ερωτική κατάσταση, την εβδομάδα αυτή, ας είστε επιφυλακτικοί σε μυστικές ερωτικές σχέσεις. Αν κάτι δεν πήγαινε ή δεν πάει καλά στην συναισθηματική σας ζωή αποφύγετε τα ξεκαθαρίσματα αυτόν τον καιρό. Αν η σχέση σας είναι τρυφερή και ζεστή, μην την παγώσετε.  Αγνοήστε ότι μπορεί να σας χαλάσει το κέφι. Στον τομέα της υγείας σας  οι πλανήτες σας θέλουν προσεκτικούς τουλάχιστον τις τρεις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ
Αυτές τις ημέρες θα σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Έτσι, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα καθιερωμένα ίσως γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό. Η συναισθηματικότητά σας θα βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα. Παράλληλα όμως το άγχος σας θα είναι μεγάλο με αποτέλεσμα να σας διακρίνει κάποιος εκνευρισμός. Όμως ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε κάποιες τάσεις αυτή την εβδομάδα να γίνετε δικτατορικοί, πιεστικοί και αδιάλλακτοι με τους άλλους αλλά η εποχή των δικτατόρων πέρασε και αν δεν το συνειδητοποιήσατε κάντε το τώρα, αν θέλετε στο μέλλον να μην δημιουργήσετε δυσεπίλυτα προβλήματα. Οι κάθε τύπου συναλλαγές σας, με άτομα που γνωρίζετε καλά ευνοούνται, προς όσους όμως  δεν γνωρίζετε καλά θα κάνετε να είσαστε κάπως επιφυλακτικοί. Στον επαγγελματικό σας τον τομέα, ξεκαθαρίστε εκκρεμότητες που χρονίζουν.

ΖΥΓΟΣ
Στον συντροφικό σας τομέα αυτές τις μέρες θα  χτυπάει το ερωτικό σας ρολόι πιο δυνατά, αλλά παράλληλα αυτό μπορεί να προξενήσει πολλά προβλήματα σε όσους είστε δεσμευμένοι και έχετε προβλήματα από το παρελθόν. Ακόμα  τις ζαβολιές σας θα πρέπει να τις αναστείλετε καθ’ όσον δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις. Περισσότερο για εκείνους που υπόσχονται απραγματοποίητες καταστάσεις. Τις ημέρες αυτές  θα είστε  πιο  ιδιότροποι και  θερμόαιμοι  και  θα ενεργείτε σύμφωνα  με  το  συναίσθημα  και  την  επιθυμία σας. Οι μικρο-ενοχλήσεις  και  οι  ιδιαιτερότητες  των  άλλων  θα σας εκνευρίζουν περισσότερο από συνήθως

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το διάστημα θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι προγραμματισμένες από το παρελθόν, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Τώρα ίσως γνωρίσετε το άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Η διάθεση σας όμως να δείτε τη ζωή από άλλη σκοπιά, δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα για τα επαγγελματικά σας. Ακόμα αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας δημιουργήσει εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν και σας απασχολούν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή αν έχουν πρόβλημα προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη. Θα μπλεχτείτε αν σχολιάσετε συνεργάτες ή συναδέλφους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην υπερασπίζεστε τις θέσεις και τις ιδέες σας, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για την ορθότητά τους. Ίσως αυτές τις μέρες δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με αξιόλογο άτομο ή κάπως μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου για σας. Ένα αίσθημα θα αναπτερωθεί μέσα σας και θα σας κάνει να κινείστε,  σε βαθιά συναισθηματικά επίπεδα. Μια εναλλακτική κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη είναι πολύ πιθανόν να δώσει  αξιόλογες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το μυαλό σας αυτόν τον καιρό τον απασχολούν σοβαρά θέματα, άλλα και θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν κρύβοντας κάποιον ερωτικό τόνο. Επιλέξτε την επίλυση των πρώτων θεμάτων και εντός αυτής της εβδομάδας, αν πρόκειται για θλιβερές καταστάσεις, αφήστε το παρελθόν να κυλίσει στην λησμονιά του χρόνου, και εμπεδώστε το, σαν τυπική ανάμνηση. Στον οικονομικό σας τον τομέα προσπαθήστε να ελέγξετε τις δαπάνες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εποχή αυτή χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι τρίτοι μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Ακόμα, κάποιοι να δουλέψουν εναντίον σας. Μεγιστοποιείστε  την κινητικότητα σας και δραστηριοποιηθείτε για να ξεπεράσετε εμπόδια της καθημερινότητάς σας. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία διότι καραδοκούν νευροφυτικές διαταραχές. Στο διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργηθούν γκρίνιες, ζήλιες και κακίες για τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ
Στα αισθηματικά σας θα πάρετε νέες αποφάσεις και θα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε νέα στοιχεία στη σχέση σας. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας,  γι’ αυτό προσέξτε τις αντιπαραθέσεις και τους ανταγωνισμούς. Είναι πολύ πιθανό, οι σχέσεις σας με την οικογένεια  ή του ανθρώπου που βρίσκεται κοντά σας να είναι τεταμένες. Ρίξτε τους τόνους σας προσφεύγοντας στην άσκηση για την εκτόνωσή σας.   Δείξτε περισσότερη υπευθυνότητα στις φιλικές σας σχέσεις.
 
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
13 έως 19 Ιουλίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 2:28
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ήλιο  ( ΤΡΙΤΟ τέταρτο Σελήνης )
Η Σελήνη στις 21°Κριού  & ο Ήλιος στις 21°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 0:18 έως Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 4:28
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Απριλίου & από 10 έως 14 Ιουλίου
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 5:24
Σελήνη σε Τετράγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 22°Κριού  & ο Δίας στις 22°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 3:14 έως Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 7:24
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Απριλίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 8:02
Σελήνη σε Τετράγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Κριού  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 5:52 έως Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 10:02
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Απριλίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 13:00
ΗΛΙΟΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΔΙΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 22°Καρκίνου  & ο ΔΙΑΣ στις 22°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 ώρα 19:00 έως Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 ώρα 7:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιουλίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 17:53
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 17:53 έως Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 19:33
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 18:54
Σελήνη σε Τετράγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 29°Κριού  & ο Κρόνος στις 29°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 16:44 έως Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 20:54
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Απριλίου & από 17 έως 21 Ιανουαρίου
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 20:34
Σελήνη στον Ταύρο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 ώρα 8:20
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 ώρα 7:55
Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 06°Ταύρου  & ο Ερμής στις 06°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 ώρα 5:45 έως Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 ώρα 9:55
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 27 Απριλίου & από 25 έως 29 Ιουλίου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 ώρα 17:14
Σελήνη σε συζυγία με Ουρανό
Η Σελήνη & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 ώρα 15:04 έως Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 ώρα 19:14
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 ώρα 22:00
ΗΛΙΟΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 23°Καρκίνου  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 23°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 ώρα 4:00 έως Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 16:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιουλίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο που δέχεται αυτή την επίδραση κουράζεται και χάνει ενέργεια εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς των άλλων. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του, πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάστακτος.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 14:15
Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Ταύρου  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 12:05 έως Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 16:15
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Μαΐου & από 9 έως 13 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 16:55
Σελήνη σε τρίγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 22°Ταύρου  & ο Δίας στις 22°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 14:45 έως Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 18:55
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Μαΐου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 19:49
Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 24°Ταύρου  & ο Ήλιος στις 24°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 17:39 έως Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 21:49
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαΐου & από 13 έως 17 Ιουλίου
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 20:01
Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Ταύρου  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 17:51 έως Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ώρα 22:01
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαΐου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 ώρα 5:20
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 ώρα 5:20 έως Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 ώρα 7:19
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 ώρα 6:20
Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 29°Ταύρου  & ο Κρόνος στις 29°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 ώρα 4:10 έως Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 ώρα 8:20
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 21 Μαΐου & από 17 έως 21 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 ώρα 8:20
Σελήνη στους Διδύμους.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 ώρα 17:25
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ώρα 5:27
Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 11°Διδύμων  & ο Άρης στις 11°Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ώρα 3:17 έως Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ώρα 7:27
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Μαΐου έως 2 Ιουλίου & από 29 Μαρτίου έως 2 Απριλίου
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ώρα 9:40
Σελήνη σε συζυγία με Αφροδίτη
Η Σελήνη & η Αφροδίτη στις 13°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ώρα 7:30 έως Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ώρα 11:40
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Ιουλίου
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ώρα 23:13
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ώρα 23:13 έως Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 ώρα 16:24
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 ώρα 0:14
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Διδύμων  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ώρα 22:04 έως Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 ώρα 2:14
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Ιουλίου & από 9 έως 13 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 ώρα 13:00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΚΡΟΝΟ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 13°Διδύμων  & ο ΚΡΟΝΟΣ στις 28°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ώρα 19:00 έως Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ώρα 7:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Ιουλίου & από 16 έως 20 Ιανουαρίου
Αυτή η διέλευση, μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, στις επαγγελματικές σου σχέσεις και στις σχέσεις με τους ιδιαίτερα αγαπημένους σου ανθρώπους. Η συχνή αλλαγή της ψυχολογικής σου διάθεσης, από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και αντίστροφα, ενδεχομένως να 'χει ως αιτία την άστατη συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου ή την κακή συμπεριφορά ορισμένων φιλικών ατόμων απέναντι σου. Επίσης μπορεί να νιώθεις μια απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη, εξαιτίας ενός αισθηματικού δεσμού που «ναυάγησε». Ασχολήσου με οτιδήποτε, αρκεί αυτό με το οποίο ασχολείσαι να σε απορροφά ολοκληρωτικά. Ασχολίες με τον καλλωπισμό σου όσο και τον εξωραϊσμό κάποιων χώρων σε αποσπούν από καταθλιπτικά συναισθήματα, διότι έτσι και αλλιώς σε κάνουν να νιώθεις κάποια ευχαρίστηση.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 ώρα 17:25
Σελήνη στον Καρκίνο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 23:17
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ώρα 7:18
Σελήνη σε συζυγία με Ερμή
Η Σελήνη & ο Ερμής στις 08°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ώρα 5:08 έως Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ώρα 9:18
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Ιουλίου έως 1 Ιουλίου
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ώρα 12:25
Σελήνη σε εξάγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 10°Καρκίνου  & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ώρα 10:15 έως Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ώρα 14:25
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Ιουλίου έως 3 Ιουλίου & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ώρα 15:39

Σελήνη σε Τετράγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 12°Καρκίνου  & ο Άρης στις 12°Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ώρα 13:29 έως Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ώρα 17:39
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Ιουλίου & από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σαν να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου