Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 6 έως 12 Ιουλίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
6 έως 12 Ιουλίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Την εποχή αυτή είστε πιο ιδιότροποι, πιο θερμόαιμοι και ενεργείτε σύμφωνα με το συναίσθημα και την επιθυμία σας , παρά με τη λογική σας.  Οι μικροενοχλήσεις και οι ιδιαιτερότητες των άλλων θα σας εκνευρίζουν περισσότερο από ότι συνήθως.  Θα έχετε μαχητική διάθεση.  Έτσι πολύ πιθανό θα είναι, οι σχέσεις σας με την οικογένεια και τα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας να είναι έντονες

ΤΑΥΡΟΣ
Η γενική σας στάση απέναντι στη ζωή θα είναι διαφορετική σε σχέση με άλλες εποχές που σας έδιναν αναποφασιστικότητα. Έτσι τώρα θα μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Τώρα είναι και η πιο κατάλληλη εποχή να αναθεωρήσετε το παρελθόν και να αποβάλλετε κάθε τι το άχρηστο και το τυραννικό. Η δυνατότητες για συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι ισχυρότερη από ποτέ. Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες σας και κυρίως εκείνες που αφορούν διασκέδαση και επίδειξη. Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας Τα οικογενειακά σας θέματα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Αυξημένες επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις  πιθανόν να σας απομακρύνουν από  το άτομο που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό ρυθμίστε  τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα αισθανθείτε την ευαισθησία σας και την κυκλοθυμία σας σε όλο τους το μεγαλείο. Θα έχετε την ανάγκη να πιαστείτε από κάπου γερά. Παρά όλα αυτά η περίοδος αυτή θα σας δώσει νέα ξεκινήματα ή κάποιο νέο καθεστώς σε συντροφικά θέματα και σε θέματα συνεργασίας. Οι ανεπαρκείς φίλοι και συγγενείς, θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί σε σας και προκειμένου να σας δημιουργήσουν προβλήματα φροντίστε να τους παρακάμψετε.

ΛΕΩΝ
Είναι καιρός ν’ αναθεωρήσετε τη στάση σας, και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για πρόοδο και εξέλιξη. Παλιές σας δραστηριότητες είναι πολύ πιθανόν να τις ενεργοποιήσετε τουλάχιστον στο μυαλό σας.  Τώρα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο στον δικό σας χώρο, να ασχοληθείτε μ’ αυτόν ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε συντροφική ατμόσφαιρα.  Οι σχέσεις σας με τους δικούς σας  γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράσταση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό   το  διάστημα  θα αναλώνετε  περισσότερο χρόνο  στη θεώρηση και οργάνωση της εργασίας  και  της  επαγγελματικής  σας ζωής. Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα σε αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα πιθανότατα να είναι  σωστές, επειδή θα  είστε  πιο σαφείς  και πιο αντικειμενικοί. Η συλλογή πολύτιμων πληροφοριών που αφορούν την Καριέρα ή μακροπρόθεσμα  σχέδιά  σας ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Θα έχετε αυξημένη πνευματική γονιμότητα, θα κατεβάζετε πρωτότυπες ιδέες, θα νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τα αισθήματα σας ενώ προβλέπονται συναντήσεις με το αντίθετο φύλο. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας μπορεί να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσει την υπερβολή στον συναισθηματικό σας τον τομέα με αποτέλεσμα τις  επιζήμιες βιαστικές κινήσεις.  Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και σκέψεις.  Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για μακροχρόνιες αποφάσεις. Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά σας θα πρέπει να τα χειριστείτε με σύνεση καθώς θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα. Το ενδιαφέρον σας θα είναι προσανατολισμένο αυτές τις μέρες στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στην  βελτίωση των καθημερινών σας πραγμάτων. Κάποιες συναντήσεις μπορεί να φέρουν θετικά μελλοντικά αποτελέσματα. Περίοδος κατάλληλη για να σας αποδεχθούν κάποιοι άνθρωποι, με πολύ διαφορετικές από σας νοοτροπίες και θέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την περίοδο δεν αντέχετε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν ευθέως και με ειλικρίνεια στη ρίζα κάποιου προβλήματος.  Μάλλον θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους. Θα είστε ανήσυχοι και δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες, οικείες υποχρεώσεις σας.  Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα.  Για τους πιο πάνω λόγους θα σας συμβούλευα να διαβάστε κάτι που θα διευρύνει το πνεύμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την αυτοπεποίθηση, την επιμονή, την ενόραση, την ευστροφία των ημερών, ευνοείστε σε κάθε είδους πρωτοβουλία.  Ανταγωνιστικές δραστηριότητες που είχαν άλλοτε αποτύχει, τώρα μοιάζουν να πραγματοποιούνται, κάποιο έργο που είχε άλλοτε παρεξηγηθεί, είναι ευκαιρία να το παρουσιάσετε τώρα, απελευθερώστε τέλος πάντων όλη αυτή την ορμητικότητα, το περίσσευμα ενέργειας σε κάτι θετικό, ή έστω σε άθληση και παιχνίδια που παρουσιάζουν δράση, ή κάνετε έρωτα.  Αποφύγετε οπωσδήποτε την αδράνεια, κάτι που είναι το μόνο που δεν σας πάει αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα σας δημιουργήσει κάποια υπέρμετρη δραστηριότητα που όμως είναι δυνατόν να σας βγάλει πολύ έξω από τις δυνατότητές σας και να σας δώσει κάποια τάση διαμάχης μεταξύ της θέλησης και της επιθυμίας. Τις μέρες αυτές  θα νιώσετε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί από ότι συνήθως. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα είναι τονισμένη και θα προσελκύετε εύκολα την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων. Τα σχεδία σας υλοποιούνται και θα πετύχετε πολλά αν  κάνετε την σωστή ταξινόμηση των προτεραιοτήτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή θα είναι δύσκολη εβδομάδα για σας . Θα νιώθετε τέτοια ταραχή και φοβίες, για τις οποίες δεν θα βρίσκετε καμιά εξήγηση, όπως επίσης και η αδυναμία να κάνετε κάτι θετικό, θα σας οδηγούν σε κόσμους ονειρικούς και εξωπραγματικούς.  Η φαντασία σας θα οργιάζει και θα υπάρχει ο κίνδυνος να δραματοποιείτε τα πάντα, και να  προσπαθείτε να ξεφύγετε με ανορθόδοξους τρόπους από την πραγματικότητα.  Αυτό ακριβώς είναι που θα πρέπει ν’ αποφύγετε.  Υπάρχουν λύσεις και αυτές βρίσκονται πολύ κοντά σας αρκεί να οριοθετήσετε τα σύνορα μεταξύ της πραγματικότητας και του ανέφικτου.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
6 έως 12 Ιουλίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 1:12
Σελήνη σε συζυγία με Δία
Η Σελήνη & ο Δίας στις 23°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 ώρα 23:02 έως Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 3:12
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιανουαρίου
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 2:13
Σελήνη σε συζυγία με Πλούτωνα
Η Σελήνη & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 0:03 έως Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 4:13
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιανουαρίου
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 11:35
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 11:35 έως Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 12:08
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 12:35
Σελήνη σε συζυγία με Κρόνο
Η Σελήνη & ο Κρόνος στις 00°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 10:25 έως Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 14:35
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Ιανουαρίου
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 13:09
Σελήνη στον Υδροχόο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 ώρα 21:13
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 22:37
Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 05°Υδροχόου  & ο Άρης στις 05°Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ώρα 20:27 έως Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 ώρα 0:37
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 27 Ιανουαρίου  & από 23 έως 27 Μαρτίου
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 ώρα 3:23
Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 08°Υδροχόου  & η Αφροδίτη στις 08°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 ώρα 1:13 έως Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 ώρα 5:23
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Ιανουαρίου  & από 26 έως 30 Μαΐου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 ώρα 6:37
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 ώρα 6:37 έως Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 ώρα 20:12
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 ώρα 7:38
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 10°Υδροχόου  & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 ώρα 5:28 έως Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 ώρα 9:38
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 Ιανουαρίου  έως 1 Φεβρουαρίου  & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 ώρα 3:00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΔΙΑ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 08°Διδύμων  & ο ΔΙΑΣ στις 23°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 ώρα 9:00 έως Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 ώρα 21:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Μαΐου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου
Μπορεί να νιώσεις συναισθηματική αναστάτωση, εξαιτίας μιας ξαφνικής αλλαγής στα κοινωνικά και αισθηματικά σου ζητήματα. Για παράδειγμα, μια πρόσκληση σ' ένα πάρτι, μπαρ, γάμο κ.λπ. ίσως γίνει αφορμή ν' αναστατωθείς, από μια απροσδόκητη συνάντηση ή διαπίστωση. Εποχή που λέγονται και ακούγονται μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις, χωρίς ανταπόκριση.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 ώρα 13:00
ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΑΡΗ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 06°Καρκίνου  & ο ΆΡΗΣ στις 06°Κριού .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 ώρα 19:00 έως Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 7:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Ιουλίου & από 24 έως 28 Μαρτίου
Το νευρικό σύστημα του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η διάθεσή του είναι επιθετική και μπορεί να βγάλει γλώσσα που «κόκαλα τσακίζει», πράγμα για το οποίο δεν αποκλείεται και να μετανιώσει μετά την επίδραση της όψης. Με αυτή τη διέλευση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, κυρίως στις μετακινήσεις. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί μια τέτοια όψη, είναι η γυμναστική ή η οποιαδήποτε απασχόληση με τον αθλητισμό και τα σπορ.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 ώρα 21:13
Σελήνη στους Ιχθύες.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 8:06
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
Χείρωνας σε στάση πριν γίνει Ανάδρομος.
Από Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 [ 09° Κριού ] έως Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 [ 09° Κριού ]
Θα αρχίσουν  να δημιουργούνται κάποιες βάσεις αλλαγής του παλιού σας εαυτού προς το καλύτερο.  Το διήμερο αυτό θα σας βοηθήσει να μπείτε στον προθάλαμο νέων ανακαλύψεων και αποκαλύψεων σχετικών με το άτομο σας.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 8:35
Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 06°Ιχθύων  & ο Ερμής στις 06°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 6:25 έως Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 10:35
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 27 Φεβρουαρίου  & από 25 έως 29 Ιουλίου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 14:15
Σελήνη σε Τετράγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 09°Ιχθύων  & η Αφροδίτη στις 09°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 12:05 έως Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 16:15
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 Φεβρουαρίου  έως 1 Μαρτίου & από 27 έως 31 Μαΐου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 16:50
Σελήνη σε εξάγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 10°Ιχθύων  & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 14:40 έως Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 18:50
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Φεβρουαρίου  έως 2 Μαρτίου & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 19:00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 08°Διδύμων  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 23°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ώρα 1:00 έως Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 13:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Μαΐου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου
Το να νιώθει κανείς «προδομένος» είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το «φράγμα» του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
Ερμής σε στάση πριν πάρει την ορθή του πορεία.
Από Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 [ 05° Καρκίνου ] έως Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 [ 05° Καρκίνου ]
Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί γενικά σύγχυση σε θέματα που άπτονται του τρίτου οίκου. Και ποια είναι αυτά, οι μετακινήσεις, τα ραντεβού, οι επικοινωνίες, η αφηρημάδα του νου, η ασυνεννοησία, η αμνησία κα. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης αυτού του πλανήτη μπορούν να συμβούν παρεξηγήσεις από παρανοήσεις, να ξεχνάτε το κινητό ή τα κλειδιά σας, να καθυστερείτε εσείς ή οι άλλοι στα ραντεβού σας , να προκύπτουν διαφωνίες, να υπάρχει ένταση με αδέλφια και κοντινούς σας συγγενείς. Καθ’ όλο το διάστημα αποφύγετε να υποσχεθείτε οτιδήποτε σοβαρό, γιατί μπορεί η υπόσχεσή σας να αθετηθεί. Ακόμα είναι ακατάλληλη περίοδος για υπογραφή συμβολαίων και συμφωνητικών.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 9:09
Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 18°Ιχθύων  & ο Ήλιος στις 18°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 6:59 έως Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 11:09
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Μαρτίου & από 7 έως 11 Ιουλίου
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 13:56
Σελήνη σε συζυγία με Ποσειδώνα
Η Σελήνη & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 11:46 έως Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 15:56
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Μαρτίου
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 17:48
Σελήνη σε εξάγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 23°Ιχθύων  & ο Δίας στις 23°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 15:38 έως Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 19:48
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Μαρτίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 19:52
Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Ιχθύων  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 17:42 έως Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 ώρα 21:52
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαρτίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
Χείρωνας Ανάδρομος
Από Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 [ 09° Κριού ] έως Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 [ 04° Κριού ]
Αντίθετα με τις δυσαρμονίες που προκαλούν οι πλανήτες όταν γίνονται ανάδρομοι, ο Χείρωνας δρα εντελώς διαφορετικά σας βοηθά να ανακαλύψετε κρυμμένες δυνατότητες σας , που δεν μπορούσατε καν να υποπτευτείτε πως διαθέτετε,  να επουλώσετε παλιές πληγές, να αποθυματοποιήσετε τον εαυτό σας,  ν’ απαλλαγείτε από μνησικακίες, μικρότητες, αντεγκλήσεις και να συνειδητοποιήσετε πόσο δυνατοί μπορείτε να γίνετε. Ο Χείρωνας σας βοηθά να ανακαλύψετε νέες σας ικανότητες.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 5:49
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 5:49 έως Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 7:05
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 6:50
Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 29°Ιχθύων  & ο Κρόνος στις 29°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 4:40 έως Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 8:50
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 21 Μαρτίου & από 17 έως 21 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 8:06
Σελήνη στον Κριό.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 20:34
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 19:08
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 06°Κριού  & ο Ερμής στις 06°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 16:58 έως Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 21:08
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Μαρτίου & από 25 έως 29 Ιουλίου
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
Ερμής Ορθόδρομος
Από Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 [ 05° Καρκίνου ] έως Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 [ 11° Σκορπιού ]
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ερμής θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για πνευματική επικοινωνία, υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, για το εμπόριο, για καλές σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο εγκεφαλικός πλανήτης Ερμής.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 ώρα 0:16
Σελήνη σε συζυγία με Άρη
Η Σελήνη & ο Άρης στις 08°Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 ώρα 22:06 έως Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 ώρα 2:16
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Μαρτίου
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 ώρα 4:21
Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 10°Κριού  & η Αφροδίτη στις 10°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 ώρα 2:11 έως Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 ώρα 6:21
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 Μαρτίου έως 1 Απριλίου & από 28 Μαΐου έως 1 Ιουλίου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 ώρα 22:00
ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 20°Καρκίνου  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 20°Ιχθύων .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 ώρα 4:00 έως Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 ώρα 16:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Ιουλίου & από 8 έως 12 Μαρτίου
: Η διαίσθηση λειτουργεί άριστα και βοηθά το άτομο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η φιλανθρωπία και τα αγνά συναισθήματα ενισχύονται από αυτή την επίδραση, ενώ υπάρχει μία τάση για αναφορά σε μυστικιστικά θέματα. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή, γιατί δίνει την ευκαιρία στο άτομο να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του ή να ασχοληθεί με πράγματα που είναι πολύ δημιουργικά και του εξασφαλίζουν ικανοποίηση και χαρά, γιατί ανταποκρίνονται στον ιδεαλισμό του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου