Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20 έως 26 Ιουλίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
20 έως 26 Ιουλίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Δυνατά  όνειρα, επιθυμίες και φαντασιώσεις για τον έρωτα, προβλέπονται αυτές τις μέρες, γι’ αυτό μπορεί να ξεμυαλιστείτε με κάποιο άτομο που μπορεί να γνωρίσετε  αυτή  την  περίοδο  και θα απογοητευτείτε αργότερα όταν θα ανακαλύψετε ότι   δεν θα καλύπτει καμιά από τις προσδοκίες σας. Προσπαθήστε να δείτε τον κόσμο πιο αντικειμενικά και όχι κάτω από το πρίσμα του ατομικού σας συμφέροντος. 

ΤΑΥΡΟΣ
Καθοριστικές αποφάσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια  ευνοούνται αυτόν τον καιρό και ιδίως εκείνων από σας που έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου. Η σωστή κρίση σας λαμβάνεται υπ’ όψιν. Επίσης είναι πιθανό να προσεγγίσετε άτομα που θα  προσφέρουν κάποια βοήθεια στην εργασία σας. Ακόμα  ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλείες σας σε σωστή σειρά. Στα συναισθηματικά σας τέλος θα πρέπει να βάλετε κάποια τάξη αν στο παρελθόν τα είχατε σε ακαταστασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα αισθηματικά σας τώρα θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, η βιασύνη δεν σας εξυπηρετεί σε τίποτα. Όσοι είστε δεσμευμένοι ή διατηρείτε κάποιον σοβαρό δεσμό,  θα πρέπει να περιορίσετε κάθε διάθεσή σας για ερωτικές παρεκτροπές, γιατί τα λάθη αυτής της περιόδου μπορούν να σας δημιουργήσουν μακροχρόνια προβλήματα. Παράλληλα οι ημέρες αυτές είναι ακατάλληλες για μακροπρόθεσμες αποφάσεις  ή δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα γίνεστε πιο αναλυτικοί και θα στεκόσαστε στις λεπτομέρειες περισσότερο από ότι συνήθως και παράλληλα, θα έχετε περισσότερες απαιτήσεις και από τον εαυτό σας. Γι’ αυτό η περίοδος αυτή θα είναι καλή για να αναλάβετε κάποια δύσκολη επαγγελματική υπόθεση, γιατί θα διαθέτετε τη δυνατότητα να σκέφτεστε όλες τις πιθανές εκδοχές.

ΛΕΩΝ
Νέες επαγγελματικές προοπτικές σας στον ορίζοντα. Θα σας γίνουν κάποιες προτάσεις που θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με ανοιχτό μυαλό. Στον κοινωνικό σας τομέα, κάποιες συνθήκες αλλάζουν μετά από συμβιβασμούς. Με την διάθεση σας ανεβασμένη θα σας δοθούν οι ευκαιρίες  να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα πολύτιμα για το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τώρα  θα σας δημιουργηθεί μια τάση για υπέρμετρη δραστηριότητα που όμως μπορεί να σας βγάλει από τα νερά σας και να σας δώσει μια τάση διαμάχης μεταξύ θέλησης και της επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας σας , είναι δυνατόν  να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας, στον συναισθηματικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να κάνετε επιζήμιες βιαστικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η αγάπη για τον εαυτό σας θα είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μεγάλο μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε την ανάγκη να καταπιαστείτε με καινούρια πράγματα. Προσέξτε όμως μην χαθείτε σε λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία. Αποφύγετε να σχολιάσετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι κατάλληλες για κοινωνικές συγκεντρώσεις και  για θέματα ομορφιάς. Ακόμα και για το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης ευνοεί εκείνους που είναι αποδεσμευμένοι, αντίθετα όμως δεν ευνοεί τα όσους έχουν κάποιον δεσμό σε εξέλιξη ή κάποιον δεσμό από καιρό. Προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί αλόγιστες δαπάνες θα δημιουργήσουν οικονομικά ανοίγματα που θα σας προβληματίσουν στο μέλλον. Σοβαρές σας αποφάσεις αφήστε τες γι’ αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν στο παρελθόν ψάχνατε ευκαιρίες για  αποδέσμευση από κάποια σχέση, το διάστημα αυτό σας τις δίνει. Αυτές οι ημέρες όμως είναι δυνατόν να σας προκαλέσουν εμπλοκές, που συσχετίζονται με συνεταιρισμούς, συντροφικές σχέσεις, κοινωνικές ή και οικογενειακές σχέσεις. Επανεξετάστε τα σκεπτικά σας και την συνολική συμπεριφορά σας, προκειμένου να αποφύγετε τα λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την  εβδομάδα θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα σε συζητήσεις, νέες γνωριμίες, επικοινωνίες και ενημερώσεις. Είναι μια περίοδος που δεν θα πρέπει να δείξετε απαθής αλλά  και θα σας ευνοήσει η τύχη αν δράσετε με γρήγορους ρυθμούς. Προσοχή όμως στις αποφάσεις σας που θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε θετικά και όχι με τον εγωισμό κυρίαρχο άλλα με την φρόνηση και τον ορθολογισμό. Εξετάστε την πιθανότητα πως ίσως κάποιοι που ξέρουν περισσότερα από σας ίσως και να έχουν δίκιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας. Στον αισθηματικό και τον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν προοπτικές επιτυχίας. 

ΙΧΘΥΕΣ
Η περίοδος αυτή θα έχει σαν χαρακτηριστικό της το ξαφνικό. Μπορεί λοιπόν ξαφνικά να δείτε να δημιουργείτε κάποια νέα ερωτική σχέση, η να ανταμώνετε με κάποιο πρόσωπο από τα περασμένα. Το χαρακτηριστικό όμως αυτών των καταστάσεων θα είναι η αστάθεια, που κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος θα οφείλεται στον δυαδικό τρόπο που χειρίζεστε τα ζητήματά σας..

 
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
20 έως 26 Ιουλίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 3:00
ΗΛΙΟΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΚΡΟΝΟ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 28°Καρκίνου  & ο ΚΡΟΝΟΣ στις 28°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 ώρα 9:00 έως Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 21:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Ιουλίου & από 16 έως 20 Ιανουαρίου
Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα εξαντλήσουν το άτομο. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 7:00
Σελήνη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Καρκίνου  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 4:50 έως Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 9:00
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Ιουλίου & από 9 έως 13 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 8:27
Σελήνη σε αντίθεση με Δία
Η Σελήνη στις 22°Καρκίνου  & ο Δίας στις 22°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 6:17 έως Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 10:27
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιουλίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 12:04
Σελήνη σε αντίθεση με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Καρκίνου  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 9:54 έως Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 14:04
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Ιουλίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 19:54
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 19:54 έως Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 22:16
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 20:33
Σελήνη σε συζυγία με Ήλιο  ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )
Η Σελήνη & ο Ήλιος στις 29°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 18:23 έως Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 22:33
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Ιουλίου
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 20:54
Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο
Η Σελήνη στις 29°Καρκίνου  & ο Κρόνος στις 29°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 18:44 έως Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 22:54
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Ιουλίου & από 17 έως 21 Ιανουαρίου
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ώρα 23:17
Σελήνη στον Λέοντα.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 ώρα 2:40
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 ώρα 17:23
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 11°Λέοντα  & ο Ουρανός στις 11°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 ώρα 15:13 έως Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 ώρα 19:23
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου  & από 28 Απριλίου έως 2 Μαΐου
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 ώρα 22:23
Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 13°Λέοντα  & ο Άρης στις 13°Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 ώρα 20:13 έως Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 ώρα 0:23
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Αυγούστου  & από 31 Μαρτίου έως 4 Απριλίου
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται Σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 ώρα 2:27
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 ώρα 2:27 έως Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 ώρα 1:39
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 ώρα 3:28
Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 16°Λέοντα  & η Αφροδίτη στις 16°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 ώρα 1:18 έως Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 ώρα 5:28
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Αυγούστου  & από 4 έως 8 Ιουλίου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 ώρα 11:37
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ
Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 ώρα 11:37 έως Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 ώρα 18:44
Εδώ ο Ήλιος φωτίζει τις δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα του ατόμου και το ωθεί σε μια πιο εύθυμη διάθεση. Η έκφραση της δημιουργικότητας όμως μπορεί να συνοδευτεί με πιο επιδεικτική συμπεριφορά ή και με κάποια έξοδα, ή και απώλειες λόγω ανάληψης ρίσκου. Η φιλοδοξία του θα ανέβει, και δεν αποκλείεται να πετύχει κάποια πράγματα στον αισθηματικό ή επαγγελματικό τομέα. Το ενδιαφέρον για τα παιδιά του, αν έχει, και αυτό θα αυξηθεί.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 ώρα 0:00
ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΟΥΡΑΝΟ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 10°Καρκίνου  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 10°Ταύρου .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 ώρα 6:00 έως Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 ώρα 18:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Ιουλίου έως 3 Ιουλίου & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 ώρα 2:40
Σελήνη στην Παρθένο
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ώρα 4:54
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 ώρα 20:17
Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 11°Παρθένου  & ο Ουρανός στις 11°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 ώρα 18:07 έως Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 ώρα 22:17
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Αυγούστου  έως 4 Σεπτεμβρίου & από 28 Απριλίου έως 2 Μαΐου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 ώρα 21:48
Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 11°Παρθένου  & ο Ερμής στις 11°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 ώρα 19:38 έως Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 ώρα 23:48
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Αυγούστου  έως 4 Σεπτεμβρίου & από 30 Ιουλίου έως 4 Ιουλίου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 8:46
Σελήνη σε Τετράγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 18°Παρθένου  & η Αφροδίτη στις 18°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 6:36 έως Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 10:46
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Σεπτεμβρίου & από 6 έως 10 Ιουλίου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 13:22
Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Παρθένου  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 11:12 έως Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 15:22
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου & από 9 έως 13 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 13:56
Σελήνη σε τρίγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 21°Παρθένου  & ο Δίας στις 21°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 11:46 έως Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 15:56
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου & από 9 έως 13 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 18:05
Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Παρθένου  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 15:55 έως Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 20:05
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ώρα 1:06
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ώρα 1:06 έως Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ώρα 3:53
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ώρα 2:07
Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 28°Παρθένου  & ο Κρόνος στις 28°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ώρα 23:57 έως Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ώρα 4:07
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου & από 16 έως 20 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ώρα 4:54
Σελήνη στον Ζυγό.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 ώρα 7:12
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ώρα 9:33
Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 03°Ζυγού  & ο Ήλιος στις 03°Λέοντα
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ώρα 7:23 έως Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 ώρα 11:33
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 27 Σεπτεμβρίου & από 23 έως 27 Ιουλίου
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 4:12
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 14°Ζυγού  & ο Ερμής στις 14°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 2:02 έως Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 6:12
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 8 Οκτωβρίου & από 3 έως 7 Ιουλίου
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 6:50
Σελήνη σε αντίθεση με Άρη
Η Σελήνη στις 16°Ζυγού  & ο Άρης στις 16°Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 4:40 έως Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 8:50
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Οκτωβρίου & από 3 έως 7 Απριλίου
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 13:45
Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 20°Ζυγού  & η Αφροδίτη στις 20°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 11:35 έως Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 15:45
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Οκτωβρίου & από 8 έως 12 Ιουλίου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 15:41
Σελήνη σε Τετράγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 21°Ζυγού  & ο Δίας στις 21°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 13:31 έως Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 17:41
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Οκτωβρίου & από 9 έως 13 Ιανουαρίου
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 20:12
Σελήνη σε Τετράγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Ζυγού  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 18:02 έως Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 ώρα 22:12
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Οκτωβρίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου