Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 08 έως 14 Μαρτίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

08 έως 14 Μαρτίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Το διάστημα αυτό, ευνοεί την επικοινωνία με άτομα που μπορούν να σας μεταδώσουν ανώτερες σκέψεις και αξίες. Τώρα θα σας ενδιαφέρουν τα ταξίδια ή θέματα του εξωτερικού, κάτι που συνάδει απόλυτα, με τα ενδιαφέροντα του ζωδίου σας.  Οι πνευματικές και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις περνούν σε πρώτο πλάνο μέσα στη ζωή σας, εκτοπίζοντας τα θέματα της καθημερινότητας σε δεύτερο πλάνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τούτο τον καιρό θα περιμένετε μια ξαφνική αλλαγή και μια εύνοια της τύχης, μόνο που δεν θα μπορείτε να την προσδιορίσετε, πως θα παρουσιαστεί και ποιον τομέα θα επηρεάσει.  Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπαίνουν εύκολα σε καλούπια, γι’  αυτό θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή ετοιμότητα, για να τις αρπάξετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα θα πρέπει να σεβαστείτε ιδιαίτερα τις ανάγκες των άλλων και κυρίως δικών σας προσώπων. Οι στόχοι  σας θα διέπονται από αυστηρά ατομικά κίνητρα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι. Στο ερωτικό σας ταίρι δείξτε αγάπη και κατανόηση. Προσέξετε τα ατυχήματα που προκαλούνται από απερισκεψία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα οι στόχοι που είχατε βάλει από το παρελθόν ίσως να συναντούν κάποια εμπόδια.  Αν συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας στο κατά πόσο υπερτιμήσατε τις δυνάμεις σας. Τώρα λειτουργεί για σας ο νόμος της ανταπόδοσης, Είναι μια εποχή που μπορείτε να δημιουργήσετε  και να ανταγωνιστείτε, μπορεί όμως και να συγκρουστείτε με άτομα που εναντιώνονται στη θέλησή σας.

ΛΕΩΝ

Είναι μια περίοδος, ευτυχώς όχι μεγάλη, όπου η ορμητικότητα και η αυτοπεποίθηση σας φθάνουν στο ζενίθ τους.  Από το γεγονός αυτό πηγάζουν τα καλά ή κακά επακόλουθα.  Προσέξτε λοιπόν επειδή μπορείτε να βοηθήσετε εσείς, ώστε αυτές οι μέρες να είναι αποδοτικές, παραγωγικές, ή αντίθετα να εύχεστε να μην ξαναρθούν. Τι θα πρέπει να κάνετε: εκτονώστε την μεγάλη ενεργητικότητα σας σε τομείς που χρειάζεται μυϊκή προσπάθεια, αλλά πριν από κάθε ενέργειά σας, σκεφθείτε λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις μέρες στην αισθηματική σας ζωή, καθώς θα διαθέτετε γοητεία πάνω στους άλλους. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε πολλές πιθανότητες να καλύψετε την μοναξιά σας, αρκεί να ενεργοποιήσετε το ερωτικό σας περισκόπιο. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να ανεβείτε στα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας τυχόν ανταγωνισμούς.

ΖΥΓΟΣ

Η αναδρομή στις αποφάσεις του παρελθόντος, θα σας βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσετε και να ερμηνεύσετε σωστότερα τις τωρινές καταστάσεις. Ο καιρός αυτός είναι κατάλληλος για  ν’ αναπτύξετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες και προϊσταμένους σας, γιατί τώρα θα παρουσιάζεστε πιο σοβαροί και πιο υπεύθυνοι. Προσοχή στην υπερκόπωση, γιατί ο οργανισμός σας είναι ευάλωτος αυτό τον καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σας να δείτε τη ζωή από την εύθυμη όψη, θα δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα για τα επαγγελματικά σας.  Πράγματι θα προτιμάτε να αστειεύεστε, να διασκεδάζετε, παρά να ασχολείστε σοβαρά με τη δουλειά.  Θα ήταν λοιπόν καλύτερο να αναβάλετε σοβαρές συμφωνίες ή άλλες πράξεις που θα έχουν μελλοντικές συνέπειες. Αποφύγετε καταχρήσεις για το καλό της υγείας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας πορεία ίσως να σας προβληματίσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Αποβαλόντας το άγχος, τα θέματά σας θα πάρουν την σωστή τους πορεία. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας υπόσχεται εκπλήρωση των ονείρων και των προσδοκιών σας. Παράλληλα όμως,  θα δείχνετε περισσότερο εσωστρεφείς από ότι συνήθως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κριτική των άλλων για συμπεριφορές και παραλήψεις σας θα ενεργοποιήσουν τον υπερευαίσθητο χαρακτήρα σας και να σας εκνευρίσουν. Οι άλλοι δεν θα αντιλαμβάνονται πως θα αισθάνεστε και καλοπροαίρετα θα σας επισημαίνουν τα κακώς κείμενα. Εσείς όμως θα αισθάνεστε πως σας μαστιγώνουν με το μαστίγιο της γλώσσας τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σαφήνεια καθώς και  μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού, κυριαρχεί στη ζωή σας αυτόν τον καιρό και ενεργοποιεί τις προσπάθειές σας για να προχωρήσετε μπροστά ή να κινηθείτε γι’ αυτό που θέλετε πραγματικά. Η αναγνώριση ή η υποστήριξη από τους ανωτέρους σας  ή από άλλους που είναι σε θέση να βοηθήσουν είναι πιθανή τώρα,  ειδικά εάν είχατε πάρει κάποιες πρωτοβουλίες στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση, σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα.  Εδώ όμως χρειάζεται προσοχή.  Πάνω στη βιασύνη σας μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη.  Γι αυτό καλύτερα αφιερώστε τον καιρό σε επικοινωνία και ενημέρωση, μην παίρνετε αποφάσεις, παρά μόνο μετά από ώριμη σκέψη. Συναντήσεις με κάποια νέα ερωτικά πρόσωπα είναι πολύ πιθανές τώρα, ή μία  πιο ζεστή σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα η τύχη σας χαμογελάει και ευνοείστε αυτήν την εβδομάδα στα τυχερά παιχνίδια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παίξετε ότι έχετε και δεν έχετε.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

08 έως 14 Μαρτίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 03:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°07’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.08 ΜΑΡ. ώρα: 00:58 έως ώρα: 05:08

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Ιανουαρίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Δευτέρα 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 12:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 18°03’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.08 ΜΑΡ. ώρα: 09:44 έως ώρα: 13:54

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 06 έως 10 Ιανουαρίου.

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Δευτέρα 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 16:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°32’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.08 ΜΑΡ. ώρα: 14:10 έως ώρα: 18:20

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Ιανουαρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τρίτη 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 02:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°13’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.09 ΜΑΡ. ώρα: 00:22 έως ώρα: 04:32

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Ιανουαρίου.

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Τρίτη 09 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα: 02:52

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τρίτη 09 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα:09:40

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 09 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 09:41

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 16:44

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Τρίτη 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 15:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 03°09’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.09 ΜΑΡ. ώρα: 12:52 έως ώρα: 17:02

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 21 έως 25 Ιανουαρίου.

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Τετάρτη 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 00:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°57’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.09 ΜΑΡ. ώρα: 21:36 έως: Τετ.10 ΜΑΡ. ώρα: 01:46

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Ιανουαρίου.

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τετάρτη 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 02:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 09°24’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.10 ΜΑΡ. ώρα: 00:14 έως ώρα: 04:24

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 έως 31 Ιανουαρίου.

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

 

Τετάρτη 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 19:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 18°47’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.10 ΜΑΡ. ώρα: 17:27 έως ώρα: 21:37

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 05 έως 09 Φεβρουαρίου.

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

 

Πέμπτη 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 00:00

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΗΛΙΟΣ στις 20°37’  των ΙΧΘΥΩΝ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 20°37’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αυτή η διέλευση δείχνει ότι η ημέρα αυτή θα είναι κάπως παράξενη. Το άτομο δεν θα μπορεί να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς γίνεται γύρω του. Σε μία τέτοια περίοδο καλό θα ήταν να μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα, γιατί θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια.Η διέλευση αυτή προκαλεί στο άτομο τη διάθεση να ασχοληθεί με πράγματα που είναι αντιπροσωπευτικά της ιδεολογίας του. Αν αποφασίσει να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, η κατάσταση θα εξελιχθεί ομαλά. Στην αντίθετη περίπτωση θα δημιουργούνται προβλήματα.

 

Πέμπτη 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 05:31

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°58’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.11 ΜΑΡ. ώρα: 03:01 έως ώρα: 07:11

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Φεβρουαρίου.

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

 

Πέμπτη 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα: 05:31

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Πέμπτη 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα:16:43

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 16:44

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΙΧΘΥΕΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 01:44

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

 

Παρασκευή 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 01:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 04°33’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.11 ΜΑΡ. ώρα: 22:45 έως: Παρ.12 ΜΑΡ. ώρα: 02:55

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 20 έως 24 Φεβρουαρίου.

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Παρασκευή 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 07:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°03’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.12 ΜΑΡ. ώρα: 05:19 έως ώρα: 09:29

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 Φεβρουαρίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 05:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°28’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.13 ΜΑΡ. ώρα: 02:58 έως ώρα: 07:08

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 07 έως 11 Μαρτίου.

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Σάββατο 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 07:51

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°43’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.13 ΜΑΡ. ώρα: 05:21 έως ώρα: 09:31

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Μαρτίου.

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

 

Σάββατο 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 12:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°03’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.13 ΜΑΡ. ώρα: 09:51 έως ώρα: 14:01

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Μαρτίου.

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Σάββατο 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 18:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°19’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.13 ΜΑΡ. ώρα: 16:07 έως ώρα: 20:17

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Μαρτίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Σάββατο 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα: 18:38

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Κυριακή 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα:01:43

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 01:44

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΡΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 12:57

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

 

Κυριακή 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 04:07

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 20°45’  των ΙΧΘΥΩΝ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 20°45’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

Τα αισθήματα αγάπης βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Η αισθηματική ζωή καλύπτει απόλυτα το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση και το κάνει πολύ ήσυχο και ευτυχισμένο. Είναι πιθανή η δημιουργία κάποιας καινούργιας σχέσης που να στηρίζεται στον ρομαντισμό.

 

Κυριακή 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 13:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°02’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.14 ΜΑΡ. ώρα: 10:58 έως ώρα: 15:08

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Μαρτίου.

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Κυριακή 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 20:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 09°52’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.14 ΜΑΡ. ώρα: 18:28 έως ώρα: 22:38

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Μαρτίου έως και 01 Απριλίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου