Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15 έως 21 Μαρτίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

15 έως 21 Μαρτίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε νέες γνωριμίες και μέσα από αυτές, θα γνωρίσετε άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Ετοιμαστείτε για καινούργιες, θετικές αλλαγές και είναι πιθανόν να κλείσετε συμφωνίες, που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη θεμάτων που σας απασχολούν. Κάποια γεγονότα θα τονώσουν το πάθος σας και την αισιοδοξία σας. Θα σταθεροποιηθούν καλύτερα οι σχέσεις σας και οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας γίνουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα πρέπει να τις σκεφτείτε με ανοιχτό μυαλό. Κάποιες αλλαγές θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ικανοποίηση. Στον κοινωνικό σας τομέα, κάποιες συνθήκες αλλάζουν μετά από κάποιους απαραίτητους συμβιβασμούς. Η εποχή αυτή παράλληλα είναι ιδανική για δημόσιες σχέσεις νέες διασυνδέσεις, νέα ξεκινήματα , και πιθανόν και νέα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσει των πιστεύω σας, θα σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση. Ίσως μάλιστα κάποιο δικό σας άτομο, , συντείνει σε όλη αυτή την αναστάτωσή σας.  Στο χώρο του σπιτιού σας αυτόν τον καιρό θα κάνετε συνεχώς αλλαγές, για να  ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, και τον  τρόπο ζωής σας.  Ίσως τώρα ενδιαφερθείτε περισσότερο για το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους περισσότερο τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από καθημερινά θέματα θα αποκομίσετε γνώσεις και  εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στη καθημερινότητα σας. Όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε νέο  πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Αν νιώσετε εξαντλημένοι προσπαθήστε να αποφύγετε δουλείες που μπορούν να περιμένουν. Αυτό δεν σημαίνει, πως θα πρέπει να αναβάλετε βασικές σας υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Μια γενική ευνοϊκή περίοδος αρχίζει αλλά προσέξτε αποφύγετε τις προστριβές σας με την οικογένεια σας και το δεσμό σας. Η περίοδος αυτή παράλληλα θα σας δώσει κάποιες αιτίες για να ξαναθυμηθείτε το παρελθόν. Η αγάπη για τον εαυτό σας παράλληλα αυτόν τον καιρό είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε μην χαθείτε στις λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία βασικών καθημερινών θεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξαφνική απρόκλητη πρόταση θα κάνετε ή θα σας κάνουν πάνω στον ερωτικό τομέα. Άτομο που θαυμάζατε από καιρό πιθανόν να βρίσκεται πολύ κοντά σας, φροντίστε να το κερδίσετε. Από τις ενέργειές σας εξαρτώνται πολλά. Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις δραστηριοποιηθείτε και κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές όμως αυτή την εβδομάδα είναι και οι μικρό-παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα. Φροντίστε να τις αποφύγετε. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Οι αδέσμευτοι, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Φροντίστε να ετεροχρονίσετε κάποιες εκκρεμότητες σας για αργότερα, όταν θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Λειτουργήστε με σύνεση, για να μην πέσετε σε παγίδες. Τα πράγματα θα πάνε πολύ ευνοϊκά για σας και θα νιώσετε απελευθερωμένοι από τις δοκιμασίες, που είχατε υποστεί τον τελευταίο καιρό. Αν συνεργαστείτε άψογα στη δουλειά σας, θα έχετε επιτυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δεσμευμένοι, αυτή την εποχή θα βρεθούν μπροστά σε πολλούς πειρασμούς και αν αποφασίσουν να ενδώσουν σ’ αυτούς, τα πράγματα γι’ αυτούς στην πορεία δεν θα είναι και τόσο ρόδινα. Οι πλανήτες σας θέλουν αρκετά προσεκτικούς ιδίως αν στο παρελθόν με σύντροφο ή συνεργάτες υπήρξαν μπερδεμένες ιστορίες. Αντίθετα οι αδέσμευτοι από σας, ευνοούνται τις προεόρτιες αυτές ημέρες. Οι νέες  γνωριμίες με κάποια στοιχειώδη προσοχή προδιαθέτουν για ένα  σταθερό δεσμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν την επιθυμία να προσφέρετε αγάπη στον σύντροφο σας, να περάσετε κάποιες τρυφερές ή ακόμα και έντονες στιγμές μαζί του.  Ακόμα μπορεί να σηματοδοτήσουν για τους αδέσμευτους, την αρχή μιας γνωριμίας. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας που όχι μόνο δεν σας εξυπηρετούν άλλα αντίθετα ζημιά σας προκαλούν. Αυτό το διάστημα θα σπαταλήσετε αρκετές από τις δυνάμεις σας  στο κυνήγι του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ημέρες κινούν δραστήρια και με σαφή στόχο το μυαλό,  και έτσι μπορείτε να προωθήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας,  η την υποστήριξη κάποιου προγράμματός σας  για την επίλυση βασικών σας προβλημάτων. Οι ανώτεροί σας και άλλοι πάνω από σας θα αποκρίνονται ευνοϊκά απέναντι στην προθυμία σας  να λύσετε θέματα του παρελθόντος με κάποιον νέο τρόπο. Η κρίση σας είναι υγιής.  Στην  ερωτική σας ζωή βάλτε ρυθμό και τάξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους του αμέσου περιβάλλοντος σας θα είναι αρμονικές.  Θα έχετε μια τάση για το εύκολο και το αόριστο περισσότερο παρά για πάλη και επιμονή για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας εντούτοις θα διαθέτετε περισσότερη ενέργεια και κέφι αυτήν την εποχή.  Ακόμα είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάτι συναισθηματικό, ερωτικό ή και φιλικό που δεν το είχατε στις προτεραιότητές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Όρεξη  για δουλειά δεν έχετε.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε δύσκολες επαγγελματικές συναντήσεις.  Ούτε εσείς ούτε και οι άλλοι θα μπορούν να κάνουν σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων, με κίνδυνο λανθασμένων αποφάσεων. Καθημερινές ασχολίες ρουτίνας ευνοούνται.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

15 έως 21 Μαρτίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 16:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°51’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.15 ΜΑΡ. ώρα: 14:10 έως ώρα: 18:20

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 07 έως 11 Απριλίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τρίτη 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 00:27

Ο ΕΡΜΗΣ εισέρχεται στους ΙΧΘΥΕΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 05:42

Συζητάμε κυρίως για θέματα του παρελθόντος ή για πνευματικά ζητήματα και μας αγγίζουν συναισθηματικά τα προβλήματα των άλλων, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε τις σωστές λέξεις για να ανακουφίσουμε τον πόνο των άλλων. Μπορεί επίσης να πούμε ψέματα ή ασάφειες καθώς έχουμε σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

 

Τρίτη 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα: 05:39

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τρίτη 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα:12:56

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 05:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°22’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.16 ΜΑΡ. ώρα: 03:10 έως ώρα: 07:20

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Απριλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Τρίτη 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 12:57

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΑΥΡΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Παρασκευή 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 01:47

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Τρίτη 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 14:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 00°46’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.16 ΜΑΡ. ώρα: 12:00 έως ώρα: 16:10

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 18 έως 22 Απριλίου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τρίτη 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 18:25

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΗΛΙΟΣ στις 26°23’  των ΙΧΘΥΩΝ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 26°23’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

Οι επαγγελματικές υποθέσεις πάνε καλά και παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των κεφαλαίων.

 

Τετάρτη 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 05:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°16’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.17 ΜΑΡ. ώρα: 03:06 έως ώρα: 07:16

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Απριλίου.

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Τετάρτη 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 09:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 10°06’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.17 ΜΑΡ. ώρα: 06:49 έως ώρα: 10:59

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Απριλίου έως και 02 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Πέμπτη 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 06:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°24’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΜΑΡ. ώρα: 03:43 έως ώρα: 07:53

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Μαΐου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Πέμπτη 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 07:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°54’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΜΑΡ. ώρα: 04:45 έως ώρα: 08:55

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Μαΐου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Πέμπτη 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 18:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°22’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΜΑΡ. ώρα: 15:53 έως ώρα: 20:03

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Μαΐου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Πέμπτη 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 18:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°25’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΜΑΡ. ώρα: 15:59 έως ώρα: 20:09

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Μαΐου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Πέμπτη 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 17:19

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 26°25’  των ΙΧΘΥΩΝ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 26°25’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το άτομο με αυτή την πλανητική επίδραση έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί κοινωνικά και να έρθει σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία του ανοίγουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που σχηματίζονται αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Στην αισθηματική ζωή μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο δεσμό.

 

Πέμπτη 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα: 22:38

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Παρασκευή 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα:01:47

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 22:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 28°28’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΜΑΡ. ώρα: 20:09   έως: Παρ.19 ΜΑΡ. ώρα: 00:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 17 έως 21 Μαΐου.

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Παρασκευή 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 01:47

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 14:18

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Παρασκευή 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 11:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 04°45’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.19 ΜΑΡ. ώρα: 08:57 έως ώρα: 13:07

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 23 έως 27 Μαΐου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Παρασκευή 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 20:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 09°09’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.19 ΜΑΡ. ώρα: 17:54 έως ώρα: 22:04

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Μαΐου έως και 01 Ιουνίου

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Παρασκευή 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 22:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 10°20’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.19 ΜΑΡ. ώρα: 20:19 έως: Σαβ.20 ΜΑΡ. ώρα: 00:29

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Μαΐου έως και 02 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Σάββατο 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 11:38

Ο ΗΛΙΟΣ εισέρχεται στον ΚΡΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 22:34

Τονισμένη αυτοπεποίθηση και διάθεση για να ξεκινήσει το άτομο κάτι καινούργιο. Αυτή η κατάσταση είναι πιθανό να υποκινείται όχι απλώς από τις δικές του διαθέσεις, αλλά και από πραγματικές ευκαιρίες που θα συναντά και από ευοίωνες προϋποθέσεις που θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στις δυνατότητές του. Χρειάζεται προσοχή στο πώς θα συγκεράσει τις δικές του επιθυμίες με τις επιθυμίες των άλλων

 

Σάββατο 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 20:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°56’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.20 ΜΑΡ. ώρα: 17:43 έως ώρα: 21:53

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Ιουνίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Σάββατο 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 20:20

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°00’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.20 ΜΑΡ. ώρα: 17:50 έως ώρα: 22:00

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Ιουνίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Κυριακή 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 14:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 29°53’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.21 ΜΑΡ. ώρα: 11:33 έως ώρα: 15:43

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 18 έως 22 Ιουνίου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Κυριακή 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα: 14:03

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Κυριακή 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα:14:17

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 14:18

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 23:57

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

 

Κυριακή 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 16:17

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εισέρχεται στον ΚΡΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 20:22

Αυτή την περίοδο, είμαστε  ανοιχτοί συναισθηματικά και πολύ στοργικοί και είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία μπορεί να ερωτευτούμε κεραυνοβόλα και γρήγορα. Επιδιώκουμε την περιπέτεια στην αγάπη και θέλουμε να έχουμε έναν ηγετικό ρόλο στις σχέσεις μας. Ο τρόπος που εκδηλώνουμε την αγάπη μας είναι αφελής και παιδιάστικος, δείχνουμε εμπιστοσύνη, συνήθως παρορμητικά, και περιμένουμε πάντα το καλύτερο. Για το λόγο αυτό μπορεί να ερωτευτούμε παράφορα και πολύ ξαφνικά, και κάνουμε σχέσεις χωρίς σύνεση. Το πάθος μας είναι βραχύβιο και σβήνει τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε. Το καλό με την Αφροδίτη στον Κριό είναι ότι δεν κρατάμε μνησικακία, συγχωρούμε και ξεχνάμε και ξεκινάμε και πάλι από την αρχή. Αυτή τη χρονική περίοδο είναι ζωτικής σημασίας να νιώθουμε προσωπική ελευθερία και να διατηρήσουμε την ατομικότητά μας στις σχέσεις μας.

 

Κυριακή 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 16:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°12’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.21 ΜΑΡ. ώρα: 14:10 έως ώρα: 18:20

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 20 έως 24 Ιουνίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου