Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 22 έως 28 Μαρτίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

22 έως 28 Μαρτίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Στο μυαλό σας θα κυριαρχούν νέες ιδέες που θα σας κάνουν να δείτε την ζωή πιο ξεκάθαρα. Εάν θελήσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον σας κάντε το τώρα και μην αφήσετε τα “πρέπει “ και τα “αν” να κυριαρχούν στην ζωή σας. Στο ερωτικό σας τον τομέα θα ευδοκιμήσουν οι σχέσεις που έχουν καλή εξέλιξη και θα παρουσιάσουν δυσκολίες οι προβληματικές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε αυτές τις μέρες στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλειές σας σε μια τάξη, ασχοληθείτε με την εικόνα που παρουσιάζετε στους γύρω σας, κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματα σας και φροντίστε την καριέρα σας.  Ο τομέας των ερωτικών θα είναι ευνοημένος την περίοδο αυτή αλλά παράλληλα θα εξαρτάτε και από την δική σας τακτική.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν ορισμένες δυσκολίες που προβληματίσουν. Παράλληλα οι οικονομικές σας κινήσεις απαιτούν αυτοσυγκράτηση επειδή  καθώς μπορεί να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Τακτοποιήστε οικονομικές σας εκκρεμότητες. Επειδή η γοητεία σας θα χτυπάει κόκκινο, η ανταγωνιστικότητα σας θα περνάει σε δεύτερη μοίρα και το συναίσθημά σας σε πρώτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανά εμπόδια, μπορεί να συναρτήσετε, στην προσπάθειά σας να προχωρήσετε πιο πολύ και πιο μπροστά από εκεί που μπορείτε να φθάσετε. Παράλληλα αυτόν τον καιρό θα φέρεσθε πολύ πιεστικά και δείχνετε να αγνοείτε τους άλλους, έχοντας σαν κύριο ενδιαφέρον σας, αποκλειστικά τους στόχους σας. Αυτή σας η τακτικής, θα έχει σαν αποτέλεσμα, να κάνει απόμακρα κοντινά σας πρόσωπα. Τα αισθηματικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή.

ΛΕΩΝ

Τα αισθηματικά σας τώρα θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, η βιασύνη δεν σας εξυπηρετεί σε τίποτα. Όσοι είστε δεσμευμένοι ή διατηρείτε κάποιον σοβαρό δεσμό,  θα πρέπει να περιορίσετε κάθε διάθεσή σας για ερωτικές παρεκτροπές, γιατί τα λάθη αυτής της περιόδου μπορούν να σας δημιουργήσουν μακροχρόνια προβλήματα. Παράλληλα οι ημέρες αυτές είναι ακατάλληλες για μακροπρόθεσμες αποφάσεις  ή δεσμεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συναισθήματα σας θα χωρίζονται προσωρινά καθώς οι νοητικές καταστάσεις θα έρχονται σε αντίθεση με το αίσθημα ή την συγκινησιακή πλευρά της φύσης.  Συχνά αυτό θα προκαλεί λανθασμένες κρίσεις. Αυτή την βδομάδα ίσως συναντήσετε άτομα τα οποία θα είναι υπερβολικά κατηγορηματικά και θα γίνουν φιλόνικα απέναντι σας αν δεν είστε συνέχεια σε επιφυλακή  ώστε να αποφεύγετε τις διαφωνίες και αν δεν συγκρατείτε κάθε παρορμητική δράση και απερίσκεπτη ομιλία θα τα βρείτε σκούρα.

ΖΥΓΟΣ

Το διάστημα αυτό, θα σας απασχολούν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και οι υποθέσεις σας, με αποτέλεσμα τα άλλα  θέματά σας να τα αξιολογείτε σαν δευτερεύοντα. Αυτόν τον καιρό παράλληλα η υγεία σας βρίσκεται σε καλά επίπεδα και το θάρρος σας ενισχύεται. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις γιατί κρύβουν κινδύνους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις ημέρες αυτές  θα είστε  πιο  ιδιότροποι και  θερμόαιμοι  και  θα ενεργείτε σύμφωνα  με  το  συναίσθημα  και  την  επιθυμία σας. Οι μικροενοχλήσεις  και  οι  ιδιαιτερότητες  των  άλλων  θα σας εκνευρίζουν περισσότερο από συνήθως και θα  έχετε μαχητική διάθεση. Είναι πολύ πιθανό, οι σχέσεις σας με την οικογένεια  και  του ανθρώπου που βρίσκεται κοντά σας να είναι τεταμένες. Ρίξτε τους τόνους σας προσφεύγοντας στην άσκηση για την εκτόνωσή σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα  αρχίζει για σας μια σημαντική περίοδος, όπου οι σχέσεις σας, θα στηρίζονται σε ορθολογιστικές βάσεις και θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να διατηρηθούν. Κάποια έκτακτα γεγονότα που την βάση τους έχουν στο παρελθόν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ηπιότητα. Αν είστε κυνηγοί της τύχης μετριάστε πολυδάπανα τυχερά παιχνίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα σας απασχολούν θέματα σχετικά με περιουσιακές υποθέσεις ή οικονομικά που εξαρτώνται από  άλλους. Οι σκέψεις σας θα είναι της φύσης σας, υπαρξιακές, μυστηριακές ή μεταφυσικές. Η τάση σας για μυστικοπάθεια δεν θα σας αφήνει ν’ ανοιχτείτε σε συζητήσεις που σας αφορούν προσωπικά.  Οι συναναστροφές σας θα περιορίζονται στις απολύτως απαραίτητες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα.  Επίσης ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλειές σας σε μια τάξη. Κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματα σας και φροντίστε την ζωή σας. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας. Στον αισθηματικό και τον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν προοπτικές επιτυχίας. 

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

22 έως 28 Μαρτίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 23:34

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΕΡΜΗΣ στις 8°30’  των ΙΧΘΥΩΝ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 8°30’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.

 

Δευτέρα 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 02:34

ΑΡΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

ΑΡΗΣ στις 10°32’  των ΔΙΔΥΜΩΝ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ στις 10°32’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από 29 ΜΑΪΟΥ  έως και 02 ΙΟΥΝΙΟΥ .

Η καλή φυσική κατάσταση και η ζωτικότητα που έχει το άτομο που δέχεται αυτή την πλανητική επιρροή το βοηθούν να είναι πολύ παραγωγικό και αποδοτικό στη δουλειά του. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και η σταθερή ανοδική πορεία εξασφαλισμένη.

 

Δευτέρα 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 07:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°30’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.22 ΜΑΡ. ώρα: 04:32 έως ώρα: 08:42

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιουνίου έως και 02 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Δευτέρα 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 07:45

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°53’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.22 ΜΑΡ. ώρα: 05:15 έως ώρα: 09:25

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιουνίου έως και 02 Ιουλίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τρίτη 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 07:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°05’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.23 ΜΑΡ. ώρα: 04:44 έως ώρα: 08:54

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Ιουλίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τρίτη 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα: 17:25

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τρίτη 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα:23:56

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 17:26

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°30’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.23 ΜΑΡ. ώρα: 14:56 έως ώρα: 19:06

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Ιουλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Τρίτη 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 23:57

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΛΕΟΝΤΑ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Παρασκευή 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 05:26

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

 

Τετάρτη 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 03:26

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

ΕΡΜΗΣ στις 11°45’  των ΙΧΘΥΩΝ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ στις 11°45’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  έως και 03 ΜΑΡΤΙΟΥ .

Το νευρικό σύστημα του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η διάθεσή του είναι επιθετική και μπορεί να βγάλει γλώσσα που «κόκαλα τσακίζει», πράγμα για το οποίο δεν αποκλείεται και να μετανιώσει μετά την επίδραση της όψης. Με αυτή τη διέλευση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, κυρίως στις μετακινήσεις. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί μια τέτοια όψη, είναι η γυμναστική ή η οποιαδήποτε απασχόληση με τον αθλητισμό και τα σπορ.

 

Τετάρτη 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 05:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 03°11’ του ΛΕΟΝΤΑ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.24 ΜΑΡ. ώρα: 03:19 έως ώρα: 07:29

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 Ιουλίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τετάρτη 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 06:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 03°46’ του ΛΕΟΝΤΑ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.24 ΜΑΡ. ώρα: 04:23 έως ώρα: 08:33

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 Ιουλίου.

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Τετάρτη 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 15:45

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°37’ του ΛΕΟΝΤΑ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.24 ΜΑΡ. ώρα: 13:15 έως ώρα: 17:25

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Ιουλίου έως και 02 Αυγούστου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τετάρτη 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 19:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 10°46’ του ΛΕΟΝΤΑ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.24 ΜΑΡ. ώρα: 17:07 έως ώρα: 21:17

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Ιουλίου έως και 04 Αυγούστου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τετάρτη 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 22:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°10’ του ΛΕΟΝΤΑ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.24 ΜΑΡ. ώρα: 19:38 έως ώρα: 23:48

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 Αυγούστου.

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Πέμπτη 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα: 15:26

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Παρασκευή 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα:05:25

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 15:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°56’ του ΛΕΟΝΤΑ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.25 ΜΑΡ. ώρα: 12:57 έως ώρα: 17:07

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Αυγούστου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Παρασκευή 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 05:26

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 07:23

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

 

Παρασκευή 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 06:57

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΗΛΙΟΣ στις 5°50’  του ΚΡΙΟΥ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 5°50’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη νιώθει πολύ καλά, έχει ζωτικότητα και είναι αισιόδοξο. Η διέλευση αυτή είναι άριστη για τους καλλιτέχνες γιατί τους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Αλλά και για όσους δεν είναι καλλιτέχνες είναι εξίσου καλή. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να εκδηλωθούν συναισθήματα αφοσίωσης, που με την σειρά τους, να δημιουργήσουν συνθήκες ερωτικής καταπίεσης.

 

Παρασκευή 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 20:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°44’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.26 ΜΑΡ. ώρα: 17:46 έως ώρα: 21:56

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Αυγούστου έως και 02 Σεπτεμβρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 04:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°30’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.27 ΜΑΡ. ώρα: 01:46 έως ώρα: 05:56

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 03 έως 07 Σεπτεμβρίου.

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Σάββατο 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 09:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 16°43’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.27 ΜΑΡ. ώρα: 07:06 έως ώρα: 11:16

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 07 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Σάββατο 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 17:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°15’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.27 ΜΑΡ. ώρα: 14:35 έως ώρα: 18:45

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Κυριακή 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 01:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°34’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.27 ΜΑΡ. ώρα: 23:17 έως: Κυρ.28 ΜΑΡ. ώρα: 03:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 17 έως 21 Σεπτεμβρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Κυριακή 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα: 01:47

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Κυριακή 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα:07:22

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 07:23

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΖΥΓΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 07:34

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Κυριακή 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 20:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ ( ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°18’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.28 ΜΑΡ. ώρα: 18:18 έως ώρα: 22:28

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Σεπτεμβρίου έως και 03 Οκτωβρίου

Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

 

Κυριακή 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα: 21:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°59’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.28 ΜΑΡ. ώρα: 19:24 έως ώρα: 23:34

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Σεπτεμβρίου έως και 03 Οκτωβρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου