Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 04 έως 10 Οκτωβρίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

04 έως 10 Οκτωβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να έχετε κάποια καινούρια γνωριμία και να νιώσετε έλξη από κάποιο άγνωστο πρόσωπο, αλλά οι γνωριμίες αυτές εγγυώνται ελάχιστα μια μόνιμη σχέση. Το καλύτερο θα ήταν να γνωρίσετε μέσω αυτών  τον αισθησιακό έρωτα, που τον υπόσχονται σίγουρα. Αυτές τις μέρες να είστε επιφυλακτικοί με τις δαπάνες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάσει άνοδο με αποτέλεσμα να αυξήσετε το εισόδημα σας. Οι σκέψεις σας για επαγγελματικές ενέργειες και επενδύσεις θα ενεργοποιηθούν, γι’ αυτό αξιολογήστε σωστά το περιβάλλον που θα κινηθείτε. Παράλληλα αυτή την εβδομάδα, θα αντιλαμβάνεστε και την πιο μικρή λεπτομέρεια και δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι γύρω σας, ίσως να σας εκφράσουν κάποια παράπονα ότι τους έχετε παραγκωνισμένους. Δώστε τους σημασία και πολλά θέματα θα ξεκαθαρίσουν και θα φτιάξουν. Αποσαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις, Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριά λόγια, ρίξτε τους τόνους σας και μετριάστε τον εγωισμό σας.  Στον επαγγελματικό και στον προσωπικό σας τομέα προσπαθήστε να μην αφήνετε κενά και εκκρεμότητες. Παράλληλα όμως μην υπερφορτώνετε το πρόγραμμά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ημέρες αυτές μπορούν να φανερώσουν κρυφά και προσωπικά σας μυστικά. Ακόμα είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε ή να ασχοληθείτε με κάτι που δεν λειτουργεί πλέον, με κάτι που έχει τελειώσει. Δώστε δύναμη στον εαυτό σας για να πάει μπροστά και εκμηδενίστε μέσα σας τα αισθήματα ηττοπάθειας.  

ΛΕΩΝ

Οι σεξουαλικές και επιθετικές ενέργειές σας ενεργοποιούνται, και θα παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία. Προσέξτε όμως τις τρικλοποδιές από τρίτους, ιδίως αν στο παρελθόν αυτοί είχαν εντοπίσει την επιθετική συμπεριφορά σας. Το τριήμερο αυτό, θα έχετε μια μαχητική και ενεργητική διάθεση και θα προσπαθείτε να εξουδετερώνετε τα αρνητικά σας αισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι χώροι του σπιτιού σας, θα σας κουράζουν και θα σας εκνευρίζουν. Αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η συμπεριφορά σας θα θεωρηθεί παράλογη από τους άλλους και οι αντιδράσεις σας χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Η  Σελήνη, θα τονίσει τις  ευαισθησίες και τις ανασφάλειές σας.

ΖΥΓΟΣ

Πιθανόν νέο πρόσωπο στη ζωή σας μπορεί να προκύψει σε φιλικό ή σε κοινωνικό περιβάλλον, όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα πολλά άτομα. Κάποιες νέες γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Στο διάστημα αυτό θα είναι ανεβασμένη η εγκαρδιότητα και το άνοιγμά σας προς τους άλλους. Η εποχή αυτή είναι από τις πλέον κατάλληλες για όσους ετοιμάζονται για γάμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αυτό το διάστημα θα προσπαθείτε να κρύψετε τον εαυτό σας από τους άλλους αλλά και παράλληλα να εκβαθύνετε στο πιο σκοτεινό μέρος του εαυτού σας. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητά σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από αμέλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο διάστημα αυτό μπορείτε να κάνετε μια σύναψη στενής σχέσεως με άτομα που θα σας προσφέρουν μελλοντικά.  Στο συντροφικό σας περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Αν έχετε κάποια δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη, ισχυροποιήστε την νομική σας θέση .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ερωτικά σας θέματα αυτόν τον καιρό θα σας απασχολούν περισσότερο από κάποιες άλλες εποχές και αν στο παρελθόν είχατε κάνει κακές επιλογές τα αρνητικά τους αποτελέσματα θα σας βλάψουν τώρα. Αναθεωρήστε την θέση και την στάση σας απέναντί σ’ εκείνους που σας παρουσιάζονται σαν φίλοι άλλα σας βλέπουν περισσότερο σαν “συμφέρον”.   Φερθείτε όσο περισσότερο μπορείτε προσεκτικά τώρα και  στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς και παρά την αντίθετη διάθεσή σας  θα πρέπει να τους υποστείτε αν δεν θα θέλατε να χάσετε κάποια αγαθά της ζωής σας που με πολύ κόπο αποκτήσατε. Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το   μυαλό   σας  θα  είναι   πολύ   σοβαρό   και εύκολα, θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε εργασίες που  απαιτούν  δράση. Είναι καλή εποχή για να φροντίσετε τον επαγγελματικό σας τον τομέα. Προσπαθείτε  να  αποφύγετε άσκοπες κινήσεις που θα σας  απασχολούν από την εργασία σας. Τα ερωτικά σας θέματα απαιτούν υπεύθυνη διαχείριση. Λάθη, ειδικά αυτόν τον καιρό σ’ αυτόν τον τομέα, δεν επιτρέπονται.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

04 έως 10 Οκτωβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 00:04

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΕΡΜΗΣ στις 22°40’  του ΖΥΓΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 22°40’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.

 

Δευτέρα 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°59’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.04 ΟΚΤ. ώρα: 08:48 έως ώρα: 12:58

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 03 έως 07 Σεπτεμβρίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Δευτέρα 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°14’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.04 ΟΚΤ. ώρα: 21:17 έως: Τρι.05 ΟΚΤ. ώρα: 01:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Τρίτη 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°18’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.05 ΟΚΤ. ώρα: 02:32 έως ώρα: 06:42

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 10:45

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°40’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.05 ΟΚΤ. ώρα: 08:15 έως ώρα: 12:25

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τρίτη 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 10:45

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τρίτη 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:14:41

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 14:41

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΖΥΓΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 16:22

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Τετάρτη 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°54’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.05 ΟΚΤ. ώρα: 23:45 έως: Τετ.06 ΟΚΤ. ώρα: 03:55

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 Σεπτεμβρίου έως και 01 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τετάρτη 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 13:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ

( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°24’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.06 ΟΚΤ. ώρα: 10:35 έως ώρα: 14:45

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 Οκτωβρίου.

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Τετάρτη 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 14:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°00’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.06 ΟΚΤ. ώρα: 11:33 έως ώρα: 15:43

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 05 έως 09 Οκτωβρίου.

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Τετάρτη 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°49’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.06 ΟΚΤ. ώρα: 21:09   έως: Πεμ.07 ΟΚΤ. ώρα: 01:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Οκτωβρίου.

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

 

Πέμπτη 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°32’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.07 ΟΚΤ. ώρα: 01:37 έως ώρα: 05:47

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Οκτωβρίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Πέμπτη 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°18’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.07 ΟΚΤ. ώρα: 04:32 έως ώρα: 08:42

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Οκτωβρίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Πέμπτη 07ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 07:02

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Πέμπτη 07ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:16:21

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 13:21

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εισέρχεται στον ΤΟΞΟΤΗ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Παρασκευή 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 12:44

Αυτή την περίοδο, αναζητάμε σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις και επαναστατούμε στη ζήλεια και την κτητικότητα αλλά ούτε και θέλουμε να μας επιβάλουν οποιονδήποτε περιορισμό, θέλουμε πλήρη προσωπική ελευθερία και ανεξαρτησία. Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και δίκαιοι και αποδεχόμαστε τις αδυναμίες των άλλων, εφόσον δεν παραβιάζουν τους ηθικούς κανόνες. Γινόμαστε εξαιρετικά ηθικοί στον τρόπο προσέγγισης της αγάπης και αντιδρούμε έντονα όταν βλέπουμε εξαπάτηση, προδοσία ή υποκρισία. Μπορεί και να διακόψουμε μια σχέση στην οποία ένας φίλος ή ερωτικός σύντροφος συμπεριφέρθηκε άδικα ή ανήθικα. Αυτή τη χρονική περίοδο αναζητάμε ερωτικές σχέσεις με άτομα που έχουμε μια κοινή φιλοσοφία ζωής, είτε σε θρησκευτικό, πολιτικό ή κοινωνικό επίπεδο.

 

Πέμπτη 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 16:22

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 17:24

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Πέμπτη 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 20:29

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ σε ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Τρίτη 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 ώρα:22:03

Αρχική θέση: 24° Αιγόκερω -  Τελική θέση: 26° Αιγόκερω

Κατά την περίοδο που ακολουθεί, θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Πλούτωνας, αναθεωρήσεις, αλλαγές πορείας και έξεις,  αρχίζουν να εκλείπουν.

 

Παρασκευή 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 03:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°53’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.08 ΟΚΤ. ώρα: 01:7 έως ώρα: 05:17

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 έως 31 Οκτωβρίου.

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Παρασκευή 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:00

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

ΗΛΙΟΣ στις 15°05’  του ΖΥΓΟΥ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ στις 15°05’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 06 έως 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας. Παράλληλα πολύ ερωτική είναι αυτή η διέλευση, δείχνει  πάθος και σεξουαλικότητα. Το άτομο έχει την τάση να κάνει κάποιες συναισθηματικές υπερβολές,

 

Παρασκευή 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 14:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°51’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.08 ΟΚΤ. ώρα: 12:29 έως ώρα: 16:39

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 03 έως 07 Νοεμβρίου.

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Σάββατο 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°07’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.09 ΟΚΤ. ώρα: 00:22 έως ώρα: 04:32

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Νοεμβρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Σάββατο 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°28’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.09 ΟΚΤ. ώρα: 02:33 έως ώρα: 06:43

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Νοεμβρίου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Σάββατο 09ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 08:04

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Σάββατο 09ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:17:24

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 08:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°18’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.09 ΟΚΤ. ώρα: 05:35 έως ώρα: 09:45

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Νοεμβρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Σάββατο 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 17:24

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΟΞΟΤΗ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 19:15

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Σάββατο 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 16:18

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

ΗΛΙΟΣ στις 16°35’  του ΖΥΓΟΥ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ στις 16°35’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 07 έως 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.

 

Σάββατο 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 21:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 02°33’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.09 ΟΚΤ. ώρα: 19:06 έως ώρα: 23:16

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Νοεμβρίου.

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Κυριακή 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:48

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

ΕΡΜΗΣ στις 16°16’  του ΖΥΓΟΥ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ στις 16°16’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 07 έως 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το νευρικό σύστημα είναι λίγο ευαισθητοποιημένο, πράγμα που ενισχύεται από τις απρόβλεπτες και δυσάρεστες ειδήσεις. Η ανταλλαγή προσβλητικών λέξεων με ένα άλλο άτομο, δεν αποκλείεται.

 

Κυριακή 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 04:17

Ο ΚΡΟΝΟΣ σε ΣΤΑΣΗ πριν από ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Τρίτη 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:04:16

Αρχική θέση: 06° Υδροχόου -  Τελική θέση: 06° Υδροχόου

Ο Ανάδρομος Κρόνος,  βγάζει προς τα πάνω και υπερτονίζει, όλες τις αρνητικές ιδιότητες του δύσκολου αυτού πλανήτη. Δηλαδή την έλλειψη ευελιξίας,  τον αρνητισμό, την κατάθλιψη, τις μεγάλες απαιτήσεις, τις φοβίες, την μοναχικότητα και την αναποφασιστικότητα. Ο ανάδρομος Κρόνος μειώνει την υπομονή και την επιμονή του δημιουργικού ανθρώπου και τον αποσυντονίζει. Μια ισχυρή παρότρυνση δυναμικά εκπεφρασμένη θα μπορούσε να καταστεί  το αντίδοτο αυτής της περιόδου.

 

Κυριακή 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°52’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.10 ΟΚΤ. ώρα: 02:12 έως ώρα: 06:22

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Νοεμβρίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Κυριακή 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 15°23’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.10 ΟΚΤ. ώρα: 16:18 έως ώρα: 20:28

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 05 έως 09 Δεκεμβρίου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Κυριακή 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 21:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 16°49’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.10 ΟΚΤ. ώρα: 18:41 έως ώρα: 22:51

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 06 έως 10 Δεκεμβρίου.

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Κυριακή 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 17°45’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.10 ΟΚΤ. ώρα: 20:14 έως: Δευ.11 ΟΚΤ. ώρα: 00:24

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 07 έως 11 Δεκεμβρίου.

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου