Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18 έως 24 Οκτωβρίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 
            ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

18 έως 24 Οκτωβρίου 2021

                        από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Η δύναμη που θα υπάρχει στον ερωτικό σας τομέα, θα σας προκαλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με έντονο και βιαστικό τρόπο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα νιώσετε πιο ενεργητικοί στον προσωπικό τομέα αλλά παράλληλα θα γίνετε ερωτικά πιο ευάλωτοι. Η διάθεσή σας μπορεί να σας οδηγήσει να υποσχεθείτε πολύ περισσότερα από όσα θα μπορέσετε στο μέλλον να δώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος είναι κατάλληλη για ανταλλαγή ιδεών, κυρίως με νεαρά άτομα, κατά την οποία εσείς μεν θα περάσετε τις ιδέες σας, αλλά και από τις ιδέες των άλλων πολλαπλά θα ωφεληθείτε.  Η ανταλλαγή αυτή θα σας βοηθήσει πολύ στο να εκτιμήσετε σωστά τις δυνατότητες σας και πόσο μπορείτε να αποφασίζετε μόνοι  σας, ή έχετε ανάγκη από την βοήθεια και τις ιδέες άλλων. Πολύ ευνοϊκή περίοδος, με αισιοδοξία, νέα ενδιαφέροντα και αυξημένη ικανότητα αντίληψης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εποχή αυτή χρειάζεται σύνεση,  γιατί τρίτοι μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδιά σας, ή ακόμα, κάποιοι να δουλέψουν εναντίον σας. Στο διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργηθούν γκρίνιες, ζήλιες και κακίες. Το στρες σας, θα είναι ανεβασμένο, για θέματα που σας απασχολούν. Ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και εστιάστε τα ενδιαφέροντα σας, σε πράγματα που σας αρέσουν και σας γεμίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα δείτε τα πράγματα τώρα με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα καταπιαστείτε με πράγματα που θέλουν διευθέτηση, ή που παραμένουν από καιρό σε εκκρεμότητα.  Παράλληλα θα έχετε κάποιο άγχος, καθώς θα αμφιβάλλετε για το πόσο καλά μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μια άλλη διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα.

ΛΕΩΝ

Θα κυριαρχήσει αδικαιολόγητα μέσα σας αυτές τις μέρες η τάση να ξεκαθαρίσετε τα θέματα της ζωής σας. Αυτό κατ’ επέκταση μπορεί να σας οδηγήσει σε αβέβαιες βιαστικές πράξεις χωρίς προγραμματισμό. Εάν υπάρχουν κρυφές σχέσεις τώρα βγαίνουν από την αδράνεια και δυναμώνουν. Παρά όλα αυτά το διάστημα αυτό μπορεί να δώσει κάποιους περιορισμούς. Κινηθείτε με σύνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες αλλαγές ίσως κλονίσουν τις ατομικές σας ισορροπίες. Από την άλλη θα σας δώσουν γνώσεις και εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας. Παράλληλα θα νιώθετε κουρασμένοι. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες, για να γεμίσετε τις πεσμένες μπαταρίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να κληθείτε να φέρετε σε πέρας κάποια ιδιαίτερη εργασία αυτές τις ημέρες. Εάν ψάχνετε για την υποστήριξη από κάποια πρόσωπα δεν θα είναι απαραίτητο να κοιτάξετε μακριά, η υποστήριξη που ζητάτε θα είναι πολύ κοντά σας. Θα έχετε αυξημένη πνευματική γονιμότητα, θα κατεβάζετε ιδέες πρωτότυπες και  θα νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τον εσωτερικό σας τον εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Μέσα από κάποια καθημερινή σας πορεία μπορεί ν΄ αναδυθεί μια νέα σας δραστηριότητα. Τώρα τονίζονται ιδιαίτερα το σεξ, ο βαθύτερος ψυχισμός σας και οικονομικά θέματα που σας αφορούν άμεσα ή έμμεσα αλλά εξαρτώνται από  άλλους. Λύστε τώρα τα προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο συναισθηματικός σας τομέας αυτόν τον καιρό μπορεί να σας επηρεάσει σε κάποιες αποφάσεις σας. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε περισσότερο το μυαλό και την λογική σας και λιγότερο την καρδιά σας για να διαχειρισθείτε σοβαρά την ζωή σας. Αυτή την περίοδο το πείσμα θα είναι κυρίαρχο τόσο στην καθημερινή όσο και στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα ο εσωτερικός σας κόσμος θα σας παρακινεί σε έλεγχο του εαυτού σας. Παράλληλα όμως θα ελέγχετε και τις πράξεις των άλλων, με αποτέλεσμα οι άλλοι να αντιδρούν. Εξισορροπήσετε αυτή την τάση κρίνοντας τα πάντα με επιείκεια. Είναι η κατάλληλη εποχή για ηρεμία, για έρωτα και ξεκούραση. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν κάποιες γνωριμίες με άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ημέρες αυτές περιορίζουν τις νέες ευκαιρίες και αν μερικές προκύψουν ίσως να μην διατηρηθούν. Όσες όμως προέκυψαν τις περασμένες εβδομάδες  θα καθυστερήσουν αλλά θα ευνοηθούν. Ίσως αυτόν τον καιρό έχετε την τάση για λανθασμένες κρίσεις. Στον συναισθηματικό σας τομέα, ο έρωτας θα τονισμένος και οι ευκαιρίες αρκετές. Οι μέρες είναι κατάλληλες για αποτοξίνωση, για γυμναστική και για το χάσιμο περιττών κιλών.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σκέψεις και οι συζητήσεις σας θα εστιάζονται σε εργασιακά θέματα και σχέσεις με εργοδότες ή υφισταμένους σας. Οι πνευματικές σας ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και ο εγωισμός σας επίσης με αποτέλεσμα μια τάση αντιπαράθεσης. Στα συναισθηματικά σας αν υπάρχει κάποια ένταση αναθεωρήστε την τακτική σας. Αν η σχέση σας βρίσκεται σε καλόν δρόμο,  φερθείτε με αγάπη και κατανόηση. 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

18 έως 24 Οκτωβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 01:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°20’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.17 ΟΚΤ. ώρα: 22:53 έως: Δευ.18 ΟΚΤ. ώρα: 03:3

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Μαρτίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Δευτέρα 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 01:24

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Δευτέρα 18ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:12:03

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 12:04

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΡΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 21:59

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

 

Τρίτη 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 01:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°55’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.18 ΟΚΤ. ώρα: 22:44 έως: Τρι.19 ΟΚΤ. ώρα: 02:54

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Μαρτίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τρίτη 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:36

ΑΡΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΑΡΗΣ στις 22°19’  του ΖΥΓΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 22°19’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πολύ καλή διέλευση για νέα ξεκινήματα, γιατί το άτομο θα είναι ανενόχλητο στη δράση του. Σε γυναικείο ωροσκόπιο μια τέτοια διέλευση πριμοδοτεί στο να παρουσιαστεί κάποιος άντρας και να δημιουργηθεί μια χαρούμενη σχέση.

 

Τρίτη 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 10°09’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.19 ΟΚΤ. ώρα: 04:55 έως ώρα: 09:05

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Μαρτίου έως και 02 Απριλίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Τρίτη 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 07:30

Ο ΔΙΑΣ σε ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Τετάρτη 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ώρα:22:38

Αρχική θέση: 22° Υδροχόου -  Τελική θέση: 08° Αιγόκερω

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Δίας  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για επέκταση, δανεισμό, μακρινά ταξίδια  και επαγγελματική εξέλιξη , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο επεκτατικός πλανήτης.

 

Τρίτη 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°52’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.19 ΟΚΤ. ώρα: 10:09   έως ώρα: 14:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Μαρτίου έως και 04 Απριλίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τρίτη 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 17:17

Ο ΕΡΜΗΣ σε ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Πέμπτη 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ώρα:13:41

Αρχική θέση: 10° Ζυγού -  Τελική θέση: 10° Υδροχόου

Θα αρχίσουν  να δημιουργείτε κάποια κατάσταση ρουτίνας που θα κουράζει .  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί η απαξίωση προς κοντινά μας πρόσωπα.

 

Τετάρτη 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 06:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°20’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.20 ΟΚΤ. ώρα: 04:28 έως ώρα: 08:38

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Απριλίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τετάρτη 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 08:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°06’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.20 ΟΚΤ. ώρα: 05:58 έως ώρα: 10:08

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Απριλίου.

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Τετάρτη 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 10:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°21’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.20 ΟΚΤ. ώρα: 08:25 έως ώρα: 12:35

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Απριλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Τετάρτη 20ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 16:55

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τετάρτη 20ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:21:58

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 16:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ ( ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°26’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.20 ΟΚΤ. ώρα: 14:26 έως ώρα: 18:36

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Απριλίου.

Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

 

Τετάρτη 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 21:59

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΑΥΡΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 09:58

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Πέμπτη 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°58’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.21 ΟΚΤ. ώρα: 09:14 έως ώρα: 13:24

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 Απριλίου.

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Παρασκευή 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 00:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°21’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.21 ΟΚΤ. ώρα: 21:57 έως: Παρ.22 ΟΚΤ. ώρα: 02:07

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Μαΐου.

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Παρασκευή 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:19

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΑΡΗΣ στις 24°22’  του ΖΥΓΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 24°22’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι το άγχος, οι πιέσεις, ο ανταγωνισμός και η επιθετικότητα που νιώθει το άτομο, το οδηγούν σε ακρότητες που μπορεί να προκαλέσουν την καταστροφή. Είναι πολύ δύσκολο για το άτομο να αποφύγει μια τέτοια κατάσταση. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο, πρέπει να μπορεί να αυτοκυριαρχηθεί και να μην αντιδρά στις προκλήσεις που θα δεχτεί.

 

Παρασκευή 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 15:26

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°49’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.22 ΟΚΤ. ώρα: 12:56 έως ώρα: 17:06

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Μαΐου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Παρασκευή 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:31

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°21’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.22 ΟΚΤ. ώρα: 16:01 έως ώρα: 20:11

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Μαΐου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Παρασκευή 22ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 22:34

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Σάββατο 23ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:09:57

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°22’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.22 ΟΚΤ. ώρα: 20:05 έως: Σαβ.23 ΟΚΤ. ώρα: 00:15

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Μαΐου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Σάββατο 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 06:51

Ο ΗΛΙΟΣ εισέρχεται στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 04:34

Μέσω της ενδοσκόπησης, το άτομο θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει υποσυνείδητες πτυχές του χαρακτήρα του, ίσως όμως εξαιτίας μιας έντονης διαμάχης. Θα καταλαβαίνει καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων και ίσως βοηθήσει μερικούς να βρούνε λύσεις. Ενδέχεται, ακόμα, να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, καλές ή κακές, ιδίως σε σχέση με τον σύντροφο ή κάποιον συνέταιρο.

 

Σάββατο 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 09:58

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 23:00

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Κυριακή 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 00:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°01’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.23 ΟΚΤ. ώρα: 21:41 έως: Κυρ.24 ΟΚΤ. ώρα: 01:51

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Μαΐου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Κυριακή 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°57’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.24 ΟΚΤ. ώρα: 09:46 έως ώρα: 13:56

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Μαΐου έως και 04 Ιουνίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Κυριακή 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 18°33’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.24 ΟΚΤ. ώρα: 21:11 έως: Δευ.25 ΟΚΤ. ώρα: 01:21

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 07 έως 11 Ιουνίου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου