Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11 έως 17 Οκτωβρίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έως 17 Οκτωβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Τώρα  αρχίζει για σας μια σημαντική περίοδος, όπου οι σχέσεις σας, θα στηρίζονται σε ορθολογιστικές βάσεις και θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να διατηρηθούν. Κάποια έκτακτα γεγονότα που την βάση τους έχουν στο παρελθόν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ηπιότητα. Αν είστε κυνηγοί της τύχης μετριάστε πολυδάπανα τυχερά παιχνίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα ίσως χρειασθεί να επανεξετάσετε την στάση των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Νέες εμπειρίες προκύπτουν και οι αναζητήσεις του νου μεγιστοποιούνται. Τα πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα αλλάζουν. Όσοι είστε δεσμευμένοι φερθείτε με επιείκεια σε τυχόν παραλήψεις του συντρόφου σας. Τώρα η περίοδος είναι κατάλληλος να αναπτυχθείτε πνευματικά και να οριοθετήσετε την ζωή σας. Περιορίστε την λεπτολογία σας και εστιάστε τις ενέργειές σας στην ουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν χάσετε τη ψυχραιμία σας τώρα γιατί μπορεί να ζημιωθείτε.  Δείξτε ηπιότητα και ψυχραιμία.  Αφήστε τους γύρω από σας να διεκδικούν ότι νομίζουν πως τους ανήκει και προσπαθήστε να συμβιβαστείτε μαζί τους. Διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας και καθιερωθείτε μεταξύ αυτών, διαδίδοντας τις ιδέες σας. ΟΙ ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν θέλουν περισσότερη πρακτικότητα και λιγότερο συναισθηματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρχίζει μια περίοδος σημαντική για τις σχέσεις σας που στηρίζεται όμως περισσότερο σε ορθολογιστική βάση και λιγότερο στο ρομαντικό στοιχείο. Ίσως να παραπονεθείτε ότι αισθάνεστε  πεζά. Αν θέλετε όμως αλήθεια ίσως αυτός ο καιρός είναι καλύτερος από κάποιον περασμένο που οι ρομαντικές σας σχέσεις αντιμετώπισαν προβλήματα. Η ενεργητικότητά σας αυτόν τον καιρό θα είναι πεσμένη, γι’ αυτό φροντίστε να την ενισχύσετε.

ΛΕΩΝ

Αυτές τις μέρες θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα καθημερινά θέματα και τη ρουτίνα.  Νέες ιδέες και σχέδια θα σας προτρέπουν να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Τα πρωτοποριακά πράγματα θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και δεν θα χάνετε την ευκαιρία να νοιώθετε εμπειρίες και περιπέτειες. Προσπαθήστε να βγείτε για λίγο από τον ατομικό σας κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα σας δημιουργήσει κάποια υπέρμετρη δραστηριότητα που όμως είναι δυνατόν να σας βγάλει πολύ έξω από τις δυνατότητές σας και να σας δώσει κάποια τάση διαμάχης μεταξύ της θέλησης και της επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας ακόμα  μπορεί να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσει την υπερβολή στον συναισθηματικό σας τον τομέα με αποτέλεσμα τις  επιζήμιες βιαστικές κινήσεις. Η τάση αυτή θα εξασθενίσει προς το τέλος της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο η φήμη σας θα μεγαλώνει και τα επαγγελματικά σας θα σημειώνουν πρόοδο.  Μην  περιμένετε όμως τίποτα να έλθει χωρίς κάποια προσπάθεια. Θα νιώθετε στοργικοί και θέλετε να μοιραστείτε την άνεση και την τρυφερότητα με καλούς φίλους, με την οικογένεια σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στον τομέα της υγεία φροντίστε κάποιες χρόνιες παλιές παθήσεις εφ’ όσον υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα το μυαλό σας θα δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς αλλά και σπασμωδικά με αποτέλεσμα να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, όπως πρέπει. Το  πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα. Γι’ αυτό χαμηλώστε τους αδιάλλακτους τόνους σας και συμβιβασθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε τις αναμνήσεις του παρελθόντος στον χρόνο και ζήστε το παρόν με όλες σας τις αισθήσεις. Νέα σχέση στον ορίζοντα μπορεί να κάνει την εμφάνιση της αυτές τις ημέρες. Όσοι έχετε καινό στον συναισθηματικό σας τομέα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες. Για τους υπολοίπους οι πλανήτες συνιστούν αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική προσήλωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η κατάλληλη εποχή να αποδώσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Προσέξτε όμως γιατί παράλληλα θα σας κατακυριεύσει, το πάθος και η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών με αποτέλεσμα να τονισθούν η ζήλια και η αποκλειστικότητα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να διαπραγματευθείτε  για το συμφέρον σας κάποια πράγματα που τα είχατε αφήσει στην τύχη τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένταση   στην   οικογενειακή  ζωή,  συγκρούσεις  μεταξύ  των  απαιτήσεων  της  δουλειάς  και  των  προσωπικών  σας  αναγκών  ή   συναισθηματικές  εμπλοκές  που δεν έχετε ξεδιαλύνει πρόκειται να ανακύψουν  τώρα,  απαιτώντας  προσαρμογές  και  συμβιβασμούς  εκ  μέρους σας. Κάποια πλευρά σας, που είναι μέσα  σας κρυμμένη  βαθειά,  θα αναδυθεί . 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σας να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας θα είναι πολύ ισχυρή αυτές τις μέρες. Από την άλλη πλευρά, απαιτήσεις, προθεσμίες, ή μια απροσδόκητη ενασχόληση  μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια πίεση. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις καταστάσεις και χωρίς ένταση να τις φέρετε σε πέρας. Τα οικονομικά σας δεν θα  παρουσιάσουν βελτιώσεις, αν δεν κάνετε διορθωτικές κινήσεις.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έως 17 Οκτωβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°04’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.11 ΟΚΤ. ώρα: 01:46 έως ώρα: 05:56

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Δεκεμβρίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Δευτέρα 11ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 06:29

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Δευτέρα 11ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:19:14

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 06:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°24’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.11 ΟΚΤ. ώρα: 04:00 έως ώρα: 08:10

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Δεκεμβρίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Δευτέρα 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 19:15

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 22:48

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Τρίτη 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 04:17

Ο ΚΡΟΝΟΣ σε ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Παρασκευή 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ώρα:23:47

Αρχική θέση: 06° Υδροχόου -  Τελική θέση: 25° Υδροχόου

Κατά την περίοδο  που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Κρόνος, συγχύσεις, άγχος και ανασφάλεια που προκαλούν υπερκόπωση,  αρχίζουν να εκλείπουν. Η διέλευση αυτή είναι λυτρωτική για εκείνους που έχουν προβληματικό Κρόνο στο γενέθλιο χάρτη τους.  

 

Τρίτη 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 17:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°17’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.12 ΟΚΤ. ώρα: 15:20 έως ώρα: 19:30

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Ιανουαρίου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Τρίτη 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°42’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.12 ΟΚΤ. ώρα: 16:3 έως ώρα: 20:13

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Ιανουαρίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Τετάρτη 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:26

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 18°17’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.12 ΟΚΤ. ώρα: 23:56 έως: Τετ.13 ΟΚΤ. ώρα: 04:06

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 06 έως 10 Ιανουαρίου.

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Τετάρτη 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°00’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.13 ΟΚΤ. ώρα: 02:54 έως ώρα: 07:04

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Ιανουαρίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Τετάρτη 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°01’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.13 ΟΚΤ. ώρα: 04:40 έως ώρα: 08:50

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Ιανουαρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τετάρτη 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°19’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.13 ΟΚΤ. ώρα: 10:23 έως ώρα: 14:33

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Ιανουαρίου.

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Τετάρτη 13ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 12:53

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τετάρτη 13ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:22:47

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:26

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 6°53’  του ΤΟΞΟΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ στις 6°53’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.

 

Τετάρτη 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 22:48

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 04:22

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Πέμπτη 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 10:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°53’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.14 ΟΚΤ. ώρα: 08:24 έως ώρα: 12:34

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 Ιανουαρίου.

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

 

Πέμπτη 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°32’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.14 ΟΚΤ. ώρα: 09:33 έως ώρα: 13:43

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Ιανουαρίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Πέμπτη 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°32’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.14 ΟΚΤ. ώρα: 16:38 έως ώρα: 20:48

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Ιανουαρίου έως και 02 Φεβρουαρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Πέμπτη 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:51

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°37’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.14 ΟΚΤ. ώρα: 20:21 έως: Παρ.15 ΟΚΤ. ώρα: 00:31

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Ιανουαρίου έως και 04 Φεβρουαρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Παρασκευή 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°49’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.15 ΟΚΤ. ώρα: 07:27 έως ώρα: 11:37

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 06 έως 10 Φεβρουαρίου.

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Παρασκευή 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:46

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΗΛΙΟΣ στις 22°20’  του ΖΥΓΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 22°20’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη.

 

Παρασκευή 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 14:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°20’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.15 ΟΚΤ. ώρα: 11:58 έως ώρα: 16:08

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Φεβρουαρίου.

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

 

Παρασκευή 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 14:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°22’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.15 ΟΚΤ. ώρα: 12:02 έως ώρα: 16:12

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Φεβρουαρίου.

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Παρασκευή 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 14:32

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Σάββατο 16ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:04:21

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 04:22

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΙΧΘΥΕΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 12:04

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

 

Σάββατο 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 10°09’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.16 ΟΚΤ. ώρα: 20:29 έως: Κυρ.17 ΟΚΤ. ώρα: 00:39

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 Φεβρουαρίου έως και 02 Μαρτίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Κυριακή 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 01:23

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΕΡΜΗΣ στις 10°21’  του ΖΥΓΟΥ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 10°21’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η καλή διάθεση και η ηρεμία χαρακτηρίζουν τα άτομα που δέχονται αυτές τις όψεις από τη διέλευση της Αφροδίτης. Οι φιλικές συζητήσεις και οι ευχάριστες παρέες θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά.

 

Κυριακή 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°32’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.17 ΟΚΤ. ώρα: 02:44 έως ώρα: 06:54

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Μαρτίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Κυριακή 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 07:30

Ο ΔΙΑΣ σε ΣΤΑΣΗ πριν από ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Τρίτη 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:07:29

Αρχική θέση: 22° Υδροχόου -  Τελική θέση: 22° Υδροχόου

Θα αρχίσουν  να δημιουργούνται κάποιες στασιμότητες καταστάσεων .  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί η ανταγωνιστικότατα για υπεροχή ή επίδειξη.

 

Κυριακή 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:12

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΗΛΙΟΣ στις 24°20’  του ΖΥΓΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 24°20’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η περίοδος μ’ αυτή τη διέλευση θα είναι κακή, γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

 

Κυριακή 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα: 17:17

Ο ΕΡΜΗΣ σε ΣΤΑΣΗ πριν από ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Τρίτη 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:17:16

Αρχική θέση: 10° Ζυγού -  Τελική θέση: 10° Ζυγού

Κατά την περίοδο των δύο αυτών ημερών που ακολουθεί, θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ερμής, καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες κλπ θα αρχίζουν να μας εγκαταλείπουν  με αργούς ρυθμούς.    

 

Κυριακή 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°55’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.17 ΟΚΤ. ώρα: 16:29 έως ώρα: 20:39

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Μαρτίου.

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου