Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11 έως 17 Μαρτίου 2024 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έως 17 Μαρτίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Αν παρακολουθείτε προσεκτικά τις οικονομικές σας υποθέσεις και δεν μπείτε στον πειρασμό για οικονομικά ρίσκο ή χρηματιστήρια τα πράγματα αυτού του καιρού θα εξελιχθούν θετικά σε μεγάλο βαθμό.  Προσπαθήστε τώρα όσο είναι  εφικτό και δυνατό να γίνετε δραστήριοι σε δραστηριότητες που τις γνωρίζετε καλά. Στον αισθηματικό σας τομέα τηρήστε σταθερή τακτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε συμφωνίες και δεσμεύσεις αυτές τις μέρες. Δώστε έμφαση στον εαυτό σας και φροντίστε να ξεκαθαρίσετε εκκρεμείς  καταστάσεις που σας απασχόλησαν ή που σας απασχολούν. Θέματα που ξεκαθαρίζουν τώρα θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε μπροστά και με περισσότερη άνεση.  Οι σχέσεις σας με το κοντινό σας περιβάλλον θα είναι καλές και αν υπήρχαν ή υπάρχουν προβλήματα, τώρα μπορούν να διορθωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές οι ημέρες θα σας δημιουργήσουν υπέρμετρη δραστηριότητα, που είναι δυνατόν, να σας βγάλει έξω από τις δυνατότητές σας και να σας δώσει κάποια τάση διαμάχης, μεταξύ θέλησης και επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας, μπορεί να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσει την υπερβολή στον συναισθηματικό σας τον τομέα, με αποτέλεσμα να κάνετε επιζήμιες βιαστικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες ίσως κάνετε κάποια αναδρομή στα παλιά.  Θα  σας απασχολήσουν περισσότερο, αναμνήσεις και θέματα του παρελθόντος. Προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα θα τα συζητάτε  με άτομα  που εμπιστεύεστε. Κάποια  σημαντική επαφή, πιθανόν να γίνει με άτομο που έπαιξε  σημαντικό  ρόλο  στη ζωή σας ή που είχατε μία σχέση διαρκείας μαζί του. Μην ξεχνάτε τα αρνητικά που πήρατε από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Αυτή η βδομάδα θα έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και θα υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται από δραστηριότητες του νου ή στην δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων και θα σας κρατήσει απασχολημένους όλη αυτή την περίοδο.  Αν και θα πρέπει να αποφεύγετε τις υπερβολές ή την υπερβολική αναστάτωση Θα επιδιώξετε αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον σας κάτι πολύ θετικό για τις σχέσεις  σας επαγγελματικές και αισθηματικές αφού θα αφοπλίζετε κυριολεκτικά τον απέναντι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας . Έτσι θα μπορέσετε να εστιάσετε όλες σας τις ενέργειες με γνώμονα την κοινή προσπάθεια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα.  Μπορείτε τώρα να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων και καθιερωθείτε μεταξύ αυτών, να διαδώσετε τις ιδέες σας, οι οποίες θα τύχουν τώρα μεγαλύτερης αποδοχής. Παράλληλα την εβδομάδα αυτή είστε πιο ιδιότροποι από ότι συνήθως.  Οι μικρο-ενοχλήσεις των άλλων θα σας εκνευρίζουν περισσότερο αυτόν τον καιρό

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα αποφύγετε τις εχθρότητες που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει. Εκμεταλλευθείτε θετικά τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας. Αποφύγετε τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επιχειρήσεις και μην καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα αισθανθείτε την ευαισθησία σας και την κυκλοθυμία σας σε όλο τους το μεγαλείο. Θα έχετε την ανάγκη να πιαστείτε από κάπου γερά. Παρά όλα αυτά η περίοδος αυτή θα σας δώσει νέα ξεκινήματα ή κάποιο νέο καθεστώς σε συντροφικά θέματα και σε θέματα συνεργασίας. Οι ανεπαρκείς φίλοι και συγγενείς, θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί σε σας και προκειμένου να σας δημιουργήσουν προβλήματα φροντίστε να τους παρακάμψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε τις αναμνήσεις του παρελθόντος στον χρόνο και ζήστε το παρόν με όλες σας τις αισθήσεις. Νέα σχέση στον ορίζοντα μπορεί να κάνει την εμφάνιση της αυτές τις ημέρες. Όσοι έχετε καινό στον συναισθηματικό σας τομέα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες. Για τους υπολοίπους οι πλανήτες συνιστούν αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική προσήλωση. Προς τα τέλη της εβδομάδας προστατεύστε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν βρίσκεστε σε άσχημη οικονομική κατάσταση μην ανησυχήσετε,  θεωρήστε την σαν προσωρινή και δραστηριοποιηθείτε να την ξεπεράσετε. Εάν έχετε οποιαδήποτε νομικά θέματα αυτές τις ημέρες θα εξελιχθούν ευνοϊκά. Κάποια δυσκολία την Πέμπτη μπορεί να σας προκαλέσει ανησυχία αλλά με υπομονή και με προσπάθεια θα μπορέσετε να την ξεπεράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια περίοδος, ευτυχώς όχι μεγάλη, όπου η ορμητικότητα και η αυτοπεποίθηση σας φθάνουν στο ζενίθ τους.  Από το γεγονός αυτό πηγάζουν τα καλά ή κακά επακόλουθα.  Προσέξτε λοιπόν επειδή μπορείτε να βοηθήσετε εσείς, ώστε αυτές οι μέρες να είναι αποδοτικές, παραγωγικές, ή αντίθετα να εύχεστε να μην ξανάρθουν. Τι θα πρέπει να κάνετε: εκτονώστε την μεγάλη ενεργητικότητα σας σε τομείς που χρειάζεται μυϊκή προσπάθεια, αλλά πριν από κάθε ενέργειά σας, σκεφθείτε λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις μέρες στην αισθηματική σας ζωή, καθώς θα διαθέτετε γοητεία πάνω στους άλλους. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε πολλές πιθανότητες να καλύψετε την μοναξιά σας, αρκεί να ενεργοποιήσετε το ερωτικό σας περισκόπιο. Αποφύγετε αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά ρίσκο και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να ανεβείτε στα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας τυχόν ανταγωνισμούς.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έως 17 Μαρτίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11  Μαρτίου 2024 ώρα: 00:20

Ο ΕΡΜΗΣ 1°27’ του ΚΡΙΟΥ  σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 1°27 του ΥΔΡΟΧΟΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 19 Μαρτίου  έως: 24 Μαρτίου και  από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου  

Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 ώρα: 02:20 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΡΙΟΥ  

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα την ένταση την βιασύνη την φλογερότητα τον ενθουσιασμό το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 ώρα: 04:38 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°28' του ΚΡΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Μαρτίου  έως: 24 Μαρτίου  και  από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 ώρα: 05:14 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°51' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΕΡΜΗ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Μαρτίου  έως: 24 Μαρτίου.  

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 ώρα : 06:42

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 ώρα : 12:54

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 358232,  Φωτ.1,8%    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 ώρα : 19:17

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024  ώρα: 23:51

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εισέρχεται στους Ιχθύες.

Θα αρχίσετε να νιώθετε μια αλλαγή στην ενέργειά τους. Για κάποιους αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως αυξημένη δημιουργικότητα ή παραγωγικότητα ενώ άλλοι μπορεί να αισθάνονται πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για τους ελεύθερους να βάλουν τον εαυτό τους έξω και να ξεκινήσουν νέες σχέσεις. Όσοι είναι ήδη σε σχέση μπορεί να αισθάνονται πιο παθιασμένοι από το συνηθισμένο. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη διέλευση για να αξιοποιήσετε τη δημιουργική πλευρά σας και να εκφραστείτε με νέους τρόπους.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 ώρα: 05:32     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°06' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Απριλίου. 

Οι εσωτερικές σας αξίες θα είναι σε αρμονία με τις κυρίαρχες κοινωνικές τάσεις και τα ιδανικά υποστηρίζοντας τη δημοτικότητα και τη γενναιοδωρία σας με τους ανθρώπους. Αυτές οι ιδιότητες θα σας  κάνουν έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από αυτές τις κοινωνικές τάσεις και ακόμη και να γίνετε εκπρόσωπος ή υποστηρικτής τους. Προσέξτε όμως στο να μην παρασυρθείτε από νεοτερισμούς και τα τερτίπια της εποχής.  Μάθετε να αναπτύσσετε την αυτονομία σας.    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 ώρα: 06:41     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°49' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου.  

Όταν ο Χείρωνας κάνει σύνοδο με τη Σελήνη δημιουργείται έντονη η ανάγκη στο άτομο να έρχεται σε επαφή περισσότερο με το συναισθηματικό κόσμο των άλλων παρά με το δικό του.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 ώρα : 07:11    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 ώρα : 13:06    

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και ώρα 2:28 πμ.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 ώρα: 13:07     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°48' του ΚΡΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Απριλίου  έως: 13 Απριλίου   από: 9 Ιουνίου  έως: 14 Ιουνίου και  από: 8 Φεβρουαρίου  έως: 13 Φεβρουαρίου  

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 ώρα : 13:45    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 361528,  Φωτ.6,6%    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 ώρα : 20:30    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 ώρα: 02:29 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΑΥΡΟΥ      

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 ώρα: 04:55 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°30' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου   από: 19 Ιουνίου  έως: 24 Ιουνίου και  από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 ώρα: 04:57 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°30' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου   από: 21 Ιουλίου  έως: 26 Ιουλίου και  από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 ώρα : 07:42

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 ώρα : 14:37

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 366411,  Φωτ.14,1%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 ώρα: 21:29 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 11°28' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου   από: 30 Ιουνίου  έως: 5 Ιουλίου και  από: 28 Φεβρουαρίου  έως: 4 Μαρτίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 ώρα : 21:43

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2024 ώρα: 01:12  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 13°40' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΔΙΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 30 Απριλίου  έως: 5 Μαΐου.        

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες     

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 ώρα : 08:17 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 ώρα: 08:44  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°07' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Μαΐου  έως: 9 Μαΐου   από: 7 Σεπτεμβρίου  έως: 12 Σεπτεμβρίου και  από: 5 Ιανουαρίου  έως: 10 Ιανουαρίου.

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 ώρα: 11:59  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°01' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΟΥΡΑΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου.         

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 ώρα : 15:31 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 372346,  Φωτ.23,4%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 ώρα: 18:00  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 23°31' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Μαΐου  έως: 16 Μαΐου   από: 13 Αυγούστου  έως: 18 Αυγούστου και  από: 9 Φεβρουαρίου  έως: 14 Φεβρουαρίου.    

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος έχει πολλά νεύρα όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση είναι πολύ νευρικές μπορεί να έχουμε ατυχήματα καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά 

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 ώρα: 19:56  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 24°38' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΗΛΙΟ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Μαΐου  έως: 17 Μαΐου   από: 14 Ιουλίου  έως: 19 Ιουλίου και  από: 12 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου.     

Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο για συναισθηματική έκφραση για ερωτικά ραντεβού που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 ώρα : 22:55 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 ώρα : 00:27 

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 και ώρα 5:15 πμ.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2024 ώρα: 00:28  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°15' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Μαΐου  έως: 20 Μαΐου   από: 16 Ιουλίου  έως: 21 Ιουλίου και  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου.     

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 ώρα: 05:16  

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  των ΔΙΔΥΜΩΝ.  

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών την ομιλία την ευγλωττία την κίνηση αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια με κοντινούς συγγενείς με φίλους και γνωστούς να πάμε ένα κοντινό ταξίδι να προβάλουμε τις ιδέες μας να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα για να κουτσομπολέψουμε για να στείλουμε e-mail για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε μήπως από παρόρμηση παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 ώρα: 07:59  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°33' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τρίγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Μαΐου  έως: 24 Μαΐου   από: 21 Σεπτεμβρίου  έως: 26 Σεπτεμβρίου και  από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 ώρα : 08:56 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 ώρα: 12:59  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 04°23' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 22 Μαΐου  έως: 27 Μαΐου   από: 24 Αυγούστου  έως: 29 Αυγούστου και  από: 20 Φεβρουαρίου  έως: 25 Φεβρουαρίου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 ώρα : 16:26 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 378754,  Φωτ.33,7%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 ώρα : 00:04      

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 15 Μαρτίου 2024 ώρα: 00:10

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 10°40' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Μαΐου  έως: 3 Ιουνίου   από: 31 Ιουλίου  έως: 5 Αυγούστου και  από: 28 Μαρτίου  έως: 2 Απριλίου.   

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 ώρα: 02:05

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 11°44' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 30 Μαΐου  έως: 4 Ιουνίου   από: 1 Σεπτεμβρίου  έως: 6 Σεπτεμβρίου και  από: 28 Φεβρουαρίου  έως: 4 Μαρτίου.    

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 ώρα : 09:41      

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 ώρα: 11:25

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°53' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Ιουνίου  έως: 9 Ιουνίου   από: 6 Αυγούστου  έως: 11 Αυγούστου και  από: 3 Απριλίου  έως: 8 Απριλίου.

Αυτή η ευεργετική όψη ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 ώρα: 13:33

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°03' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Ιουνίου  έως: 10 Ιουνίου   από: 7 Αυγούστου  έως: 12 Αυγούστου και  από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου.   

Όταν ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας δίνεται η  δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας μέσω των συναισθημάτων σας. Ψάχνοντας θα βρείτε τα εργαλεία για να τις θεραπεύσετε.     

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 ώρα: 14:07

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°22' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Ιουνίου  έως: 11 Ιουνίου   από: 8 Σεπτεμβρίου  έως: 13 Σεπτεμβρίου και  από: 6 Μαρτίου  έως: 11 Μαρτίου.

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προβληματίζεστε στο να επικυρώσετε τα συναισθήματά σας ή να αισθάνεστε αποξενωμένοι και ανασφαλείς.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 ώρα : 17:23      

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 385097,  Φωτ.44,6%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 ώρα : 01:09

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 ώρα: 03:02

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°22' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τρίγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Ιουνίου  έως: 18 Ιουνίου   από: 15 Οκτωβρίου  έως: 20 Οκτωβρίου και  από: 11 Φεβρουαρίου  έως: 16 Φεβρουαρίου.

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης πολλές φορές λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 ώρα: 06:10

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°03' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Ιουνίου  έως: 20 Ιουνίου   από: 17 Σεπτεμβρίου  έως: 22 Σεπτεμβρίου και  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου.   

Υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται προσοχή. Δυσκολία στην συναισθηματική έκφραση ατυχία με το άλλο φύλο αλλά και με γυναίκες Καταστάσεις που χαλάνε τη διάθεση αλλά περνάνε γρήγορα αν δεν μπει λάδι στην φωτιά.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 ώρα : 06:11

ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Ξεκινήσετε την πραγματοποίηση του οράματός σας. Προσδιορίστε τις  ανασφάλειες που σε εμποδίζουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης η συναισθηματική ευαισθησία όπως και τα συναισθήματα της παρεξήγησης μπορούν να εμποδίσουν την κίνησή σας προς τα εμπρός. Είναι σημαντικό να προχωρήσετε πέρα ​​από την ανάγκη για έγκριση από άλλους. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 ώρα : 06:41

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:40 πμ.     

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 ώρα: 06:42

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°20' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Ιουνίου  έως: 20 Ιουνίου   από: 17 Σεπτεμβρίου  έως: 22 Σεπτεμβρίου και  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου.   

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 ώρα : 10:32

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 ώρα: 11:41

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ  

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.       

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17  Μαρτίου 2024 ώρα: 13:22

Ο ΗΛΙΟΣ 27°21’των ΙΧΘΥΩΝ σε σύνοδο με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27°21’των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου.     

Αυτή η διέλευση δείχνει ότι η ημέρα αυτή θα είναι κάπως παράξενη. Το άτομο δεν θα μπορεί να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς γίνεται γύρω του. Σε μία τέτοια περίοδο καλό θα ήταν να μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα γιατί θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια. Η διέλευση αυτή προκαλεί στο άτομο τη διάθεση να ασχοληθεί με πράγματα που είναι αντιπροσωπευτικά της ιδεολογίας του. Αν αποφασίσει να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο η κατάσταση θα εξελιχθεί ομαλά. Στην αντίθετη περίπτωση θα δημιουργούνται προβλήματα.       

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 ώρα : 18:19

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 390936,  Φωτ.55,3%  

------------------------------------------------------------------------------------


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου