Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 25 έως 31 Μαρτίου 2024 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

25 έως 31 Μαρτίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Πως επηρεάζεται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου, το κάθε ζώδιο, θα το βρείτε πιο κάτω, μετά την ανάλυση των ζωδίων στο κεφάλαιο ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 25 έως 31 Μαρτίου 2024

 

ΚΡΙΟΣ

Την περίοδο αυτή θα νιώθετε κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Οι στόχοι σας θα τροποποιούνται με αποτέλεσμα να βλέπετε από άλλη οπτική γωνία την ζωή. Πολλοί από σας θα ανατρέχετε στο παρελθόν για να αξιολογήσετε το παρόν. Οι γύρω σας θα μπερδεύονται και δεν θα καταλαβαίνουν το τι ακριβώς θέλετε. Η τωρινή σας τακτική όμως, θα λειτουργήσει για σας ανανεωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις μέρες αυτές θα τις περάσετε ευχάριστα βάζοντας νέους μελλοντικούς στόχους. Παράλληλα θα αναζητάτε την συντροφιά και την βοήθεια των φίλων σας. Τα θέματα που σας απασχολούν θα βρουν λύση με μικρές σας προσπάθειες.  Ερωτικά ξεκινήματα ευνοούνται εφόσον το συντροφικό σας προσκήνιο είναι άδειο. Ξεφύγετε από την καθημερινότητα με μικρές φθινοπωρινές αποδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας θα δουλεύει θετικά και επεκτατικά προς όλες τις κατευθύνσεις. Η συμπεριφορά σας και η σκέψη σας θα γίνονται περισσότερο ρεαλιστικές και οι σχέσεις σας με αδέρφια και συγγενείς καλύτερες. Το ενδιαφέρον σας τώρα θα στραφεί στη σταθερότητα των οικονομικών σας. Στον συναισθηματικό σας τον τομέα αν υπάρχει πρόβλημα λύστε το με ήπια εποικοδομητική συζήτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα θα επιδιώκετε την ανεξαρτησία και την επίδειξη της δύναμής σας. Εξ αιτίας αυτού μπορεί να προκύψουν συγκεχυμένες  καταστάσεις, με αρκετό άγχος και στρες, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν προβλήματα έντασης, που έχουν να κάνουν με κατάπτωση και νευρικότητα. Ζήστε την καθημερινότητα με τα μικρά ή τα μεγάλα της προβλήματα. Χαλαρώστε και ηρεμήστε.

ΛΕΩΝ

Τώρα μπορεί να σας προκύψει κάποια έντονη ερωτική περιπέτεια θετική ή αρνητική. Στο διάστημα αυτό οι προβληματικές σχέσεις θα έχουν την τάση να διαλυθούν με συν επίκουρες τις εντάσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει ν’ αποφύγετε την καταπίεση του συντρόφου σας. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας, τώρα μπορεί να αλλάξουν. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις κάνοντας λογικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα, οι δραστηριότητές σας αυξάνονται και δεν θα κουράζεστε από την σκληρή δουλειά. Είναι μια εποχή που μπορείτε να δημιουργήσετε  αγωνιστείτε. Αυτές τις μέρες , μπορεί να συγκρουστείτε με άτομα που εναντιώνονται στη θέλησή σας. Όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να προστατέψετε την υγεία σας και να προσέχετε τα ατυχήματα.

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν κρατήσετε τον λόγο σας απέναντι σε κάποια άτομα, πολύ πιθανόν να τα βρείτε αργότερα δύσκολα. Το τοπίο στα καθημερινά σας θέματα αρχίζει να ξεκαθαρίζει και αυτό θα σας ανακουφίσει, από τα προβλήματα που έχετε. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα αποδείξετε ακόμη για μια φορά την αξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από το αντίθετο φύλλο σας θα σας ελκύουν άτομα με ορμητικό χαρακτήρα και τολμηρή συμπεριφορά .Μπορεί να έχετε κάποια καινούρια γνωριμία, να νιώσετε έλξη από ένα άγνωστο πρόσωπο, αλλά οι γνωριμίες αυτές εγγυώνται ελάχιστα μια μόνιμη σχέση. Δείξτε ιδιαίτερη φροντίδα για τη συμπεριφορά σας αυτές τις μέρες, επειδή πολύ εύκολα θα σας χαρακτηρίσουν απόμακρο άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άτομο που θαυμάζατε από καιρό, πιθανόν τώρα να βρίσκεται πολύ κοντά σας, φροντίστε να το κερδίσετε. Από τις ενέργειές σας εξαρτώνται πολλά. Πιθανές όμως αυτή την εβδομάδα είναι και οι παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα. Φροντίστε να τις αποφύγετε. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας, που όχι μόνο δεν σας εξυπηρετούν άλλα αντίθετα μόνο ζημιά σας προκαλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες θα έχετε μια τάση υπεραισιοδοξίας με αποτέλεσμα και να αγνοείτε τις παγίδες. Θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τα σχέδια σας θα γίνονται με υποκειμενικά κριτήρια. Ανεβασμένη θα είναι και η  ερωτική σας διάθεση κάτι που θα ανανεώνει την σχέση σας και σας φέρνει πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για διακοπές για έρωτα και ξεκούραση. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν κάποιες γνωριμίες σε κάποιο ταξίδι ή με άτομα τα οποία κινούνται ή ζουν σε παραλίες. Ακόμα οι μέρες είναι κατάλληλες για γυμναστική και άσκηση που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από περιττά κιλά. Όσοι και όσες είσαστε δεσμευμένοι θα πρέπει ν’ αποφύγετε καταστάσεις που μπορούν να σας μπερδέψουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα θ’ αναζητάτε απολαύσεις με αποτέλεσμα να μην ικανοποιείστε με τίποτα. Οι αντιδράσεις σας θα είναι άμεσες και έντονες με αποτέλεσμα να έχετε την τάση να δημιουργείτε  παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Ένα αίσθημα αυθορμητισμού εξ άλλου στα συναισθηματικά σας μπορεί να δημιουργήσει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε. Αποφύγετε άσκοπες δαπάνες.

 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

25 έως 31 Μαρτίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

----------------------------------------------------------------------------------

▲ Έκλειψη της 25ης Μαρτίου:  Φεγγάρι του σκουληκιού

▲ Η ημισφαιρική σεληνιακή έκλειψη στις 25 Μαρτίου θα είναι μια πολύ μικρή σεληνιακή έκλειψη κατά την οποία το φεγγάρι περνάει μέσα από το εξωτερικό άκρο της σκιάς της Γης.

▲ Θα είναι ορατή από μεγάλο μέρος της Ευρώπης, της Βόρειας και Ανατολικής Ασίας, της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής, της Αρκτικής και της Ανταρκτικής.

▲ Η έκλειψη αυτή θα ξεκινήσει στις 12:53 π.μ. EDT (0453 GMT), το μέγιστο στάδιο της έκλειψης θα συμβεί μερικές ώρες αργότερα στις 3:12 π.μ. EDT (0712 GMT)  και η θα τελειώσει στις 5:32 π.μ. EDT (0932 GMT).

▲ Η συνολική διάρκεια της έκλειψης θα είναι 4 ώρες και 39 λεπτά.

▲ Αστρολογικά η επίδρασή της θα διαρκέσει μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου.

 

Κριοί: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου. 

Θα βρείτε ευκαιρίες και κατανόηση και τι μπορείτε να κάνετε, για να βελτιώσετε αποτελέσματα που σχετίζονται με συνεργασίες και άλυτα θέματά σας.

Ταύροι: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου.

Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα υγείας ή να αφήσετε μια τοξική κατάσταση, αυτή είναι η στιγμή για να δείτε θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

Δίδυμοι: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου.

Η έκλειψη αυτή θα σας επιτρέψει να κλείσετε ένα κεφάλαιο σχετικά με ιστορία που δεν θέλετε να συνεχιστεί, είτε πρόκειται για ερωτικό ή καθημερινό σας θέμα.

Καρκίνοι: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου.

Μια αλλαγή προβλέπεται σε συναισθηματικά ή στις οικογενειακές σας σχέσεις. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη θα σας δώσει αλλαγές στην κατοικία ή στην οικογένειά σας.

Λέοντες: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου.

Αναπτερώνονται οι ιδέες σας και οι συνθήκες επικοινωνίας σας, δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες νέες πληροφορίες για να την εξέλιξη σας.

Παρθένοι: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου.

Νέες τακτικές και απόψεις σας για χρήματα και οικονομική σταθερότητα. Οι μελλοντικές συνεργασίες και διαπραγματεύσεις γίνονται ευνοϊκότερες για σας.

Ζυγοί: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου.

Η σεληνιακή έκλειψη αυτή θα αλλάξει κάποιες από τις απόψεις σας που έχουν σχέση με τις ανάγκες σας, οδηγώντας σας να ζήσετε μια πιο φυσιολογική ζωή, βασιζόμενοι στην σημερινή πραγματικότητα.

Σκορπιοί: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου.

Θα έχετε κάποια τάση στο να εξερευνήσετε και να λύσετε προηγούμενα δυσεπίλυτα  ζητήματα σας. Αυτό θα σας επιτρέψει στο να συνδεθείτε με τη ζωή και  στο να βιώνετε γνήσια πνευματική ανανέωση.

Τοξότες: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου.

Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε δραστηριότητες που δεν εξυπηρετούν πλέον την ανάπτυξή σας και να βρείτε την ισορροπία σας. Αν παράλληλα κοντρολάρεις τις προτεραιότητες σου και τα πάθη σου θα βοηθηθείς στις επιδιώξεις σου.

Αιγόκεροι: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου.

Η έκλειψη αυτή σηματοδοτεί το τέλος μιας κατάστασης. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στο να συνειδητοποιήσετε ποια μέσα  θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε για να εξασφαλίσετε την επιτυχία.

Υδροχόοι: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου.

Αυτή η έκλειψη θα σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε επιφυλακτικές για σας καταστάσεις,  με πολλούς τρόπους, όπως νέες γνώσεις, διαφορετικά μαθήματα σπουδών ή με δημοσιοποίηση των προσπαθειών σας.

Ιχθύες: Πως επηρεάζονται από την έκλειψη της 25ης Μαρτίου.

Η στενή σας σχέση με τον εαυτό σας ή τον σύντροφό σας θα σας προβληματίσει αυτό το διάστημα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε μακροπρόθεσμα σχέδια και να επιλύσετε παλιά τραύματα ή εξαρτήσεις.

----------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 ώρα: 02:10 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°45' του ΖΥΓΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 21 Σεπτεμβρίου  έως: 26 Σεπτεμβρίου   από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου και  από: 19 Μαΐου  έως: 24 Μαΐου.      

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 ώρα : 05:47

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 ώρα: 09:00 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 05°07' του ΖΥΓΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΗΛΙΟ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 25 Σεπτεμβρίου  έως: 30 Σεπτεμβρίου και  από: 22 Μαρτίου  έως: 27 Μαρτίου.   

Προσοχή θα χρειαστεί στις προσπάθειες για συναισθηματική η δημιουργική έκφραση γιατί μπορεί να γίνουν με υπερβολές η να μην πιάσουν τόπο και να φέρουν απογοήτευση. 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 ώρα : 09:13

ΠΑΡΑΣΚΙΑΣ έκλειψη  ΣΕΛΗΝΗΣ    

Κύκλος Σάρος 113     

-----------------------------------------------------------------------

 

 

 

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 ώρα : 18:18

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 ώρα : 00:18    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 404588,  Φωτ.99,6%  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 ώρα : 06:09    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 ώρα: 07:42     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°21' του ΖΥΓΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Οκτωβρίου  έως: 11 Οκτωβρίου  και  από: 3 Απριλίου  έως: 8 Απριλίου,

Τα συναισθήματα υφίστανται κάποια αλλοίωση ειδικά αν είσαστε άτομο που δυσκολεύεστε να εκφράσετε την ευαίσθητη πλευρά σας με αποτέλεσμα οι άλλοι να σας βλέπουν  σαν ψυχρούς και πιο αδιάφορους από ότι είστε στην πραγματικότητα. 

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 ώρα: 12:15     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°37' του ΖΥΓΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Οκτωβρίου  έως: 13 Οκτωβρίου και  από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου.     

Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Χείρωνα μπορεί να αισθάνεστε ένα κενό όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι και δεν θα ξέρετε πως θα μπορούσατε να διορθώσετε αυτό που νιώθετε.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 ώρα : 19:15    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 ώρα : 00:58

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 402786,  Φωτ.97,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2024 ώρα: 01:08 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°02' του ΖΥΓΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΕΡΜΗ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Οκτωβρίου  έως: 20 Οκτωβρίου και  από: 12 Απριλίου  έως: 17 Απριλίου.    

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 ώρα : 01:09

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 11:02 πμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 ώρα : 06:33

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 ώρα: 11:03 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ  

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες δανεισμούς αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 ώρα: 14:37 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°47' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 22 Οκτωβρίου  έως: 27 Οκτωβρίου   από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου και  από: 21 Ιουλίου  έως: 26 Ιουλίου.       

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 ώρα: 18:18 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 03°38' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 24 Οκτωβρίου  έως: 29 Οκτωβρίου   από: 19 Φεβρουαρίου  έως: 24 Φεβρουαρίου και  από: 22 Ιουνίου  έως: 27 Ιουνίου.

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης πολλές φορές λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 ώρα : 20:13

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 ώρα : 01:40 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 400366,  Φωτ.93,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 ώρα : 06:59 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 ώρα: 13:10  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 13°11' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Νοεμβρίου  έως: 7 Νοεμβρίου  και  από: 2 Ιουλίου  έως: 7 Ιουλίου.      

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28  Μαρτίου 2024 ώρα: 15:58 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 20°37’των ΙΧΘΥΩΝ  σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 20°37 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 8 Μαρτίου  έως: 13 Μαρτίου και  από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου.      

Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 ώρα: 19:58  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°39' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Νοεμβρίου  έως: 11 Νοεμβρίου  και  από: 3 Μαΐου  έως: 8 Μαΐου    

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 ώρα : 21:14 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 ώρα: 02:01  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°45' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε εξάγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Νοεμβρίου  έως: 14 Νοεμβρίου   από: 7 Ιανουαρίου  έως: 12 Ιανουαρίου και  από: 9 Σεπτεμβρίου  έως: 14 Σεπτεμβρίου.

Αφήστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα αισθανθείτε ελεύθεροι ακολουθώντας το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 ώρα : 02:25 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 397311,  Φωτ.87,7%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 ώρα: 03:45  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°38' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Νοεμβρίου  έως: 15 Νοεμβρίου  και  από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου.

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 ώρα: 05:01  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°17' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Νοεμβρίου  έως: 15 Νοεμβρίου   από: 8 Μαρτίου  έως: 13 Μαρτίου και  από: 10 Ιουλίου  έως: 15 Ιουλίου.       

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 ώρα : 07:30 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 ώρα : 17:38 

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 9:51 μμ.      

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 ώρα: 17:39  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°49' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Νοεμβρίου  έως: 22 Νοεμβρίου   από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου και  από: 17 Ιουλίου  έως: 22 Ιουλίου.       

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 ώρα: 21:52  

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΟΞΟΤΗ     

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης φιλελευθερίας αισιοδοξίας περιπέτειας ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε για τη θρησκεία για ξένες γλώσσες για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας. 

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 ώρα : 22:17 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 29 Μαρτίου 2024 ώρα: 01:22

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°50' του ΤΟΞΟΤΗ σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 21 Νοεμβρίου  έως: 26 Νοεμβρίου   από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου και  από: 21 Σεπτεμβρίου  έως: 26 Σεπτεμβρίου.   

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 ώρα : 03:14      

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 393605,  Φωτ.80,1%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 ώρα : 08:06      

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 ώρα: 08:42

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 05°40' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 24 Νοεμβρίου  έως: 29 Νοεμβρίου   από: 21 Φεβρουαρίου  έως: 26 Φεβρουαρίου και  από: 26 Αυγούστου  έως: 31 Αυγούστου.  

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος έχει πολλά νεύρα όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση είναι πολύ νευρικές μπορεί να έχουμε ατυχήματα καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 ώρα: 17:44

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 10°25' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΗΛΙΟ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Νοεμβρίου  έως: 4 Δεκεμβρίου   από: 28 Μαρτίου  έως: 2 Απριλίου και  από: 30 Ιουλίου  έως: 4 Αυγούστου.   

Πολύ καλές επαφές με το άλλο φύλο χαρά συναισθηματική εξωστρέφεια καλή περίοδος για βόλτα επαφές με κόσμο με γυναίκες για ερωτικά ραντεβού.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 ώρα : 23:21      

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 ώρα: 23:28

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 13°28' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Δεκεμβρίου  έως: 7 Δεκεμβρίου   από: 1 Μαρτίου  έως: 6 Μαρτίου και  από: 3 Σεπτεμβρίου  έως: 8 Σεπτεμβρίου.     

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 ώρα: 04:25

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°06' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Δεκεμβρίου  έως: 10 Δεκεμβρίου   από: 2 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου και  από: 5 Αυγούστου  έως: 10 Αυγούστου.

Αυτή η ευεργετική πτυχή ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 ώρα : 05:07

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 389256,  Φωτ.71,1%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 ώρα : 09:50

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 ώρα: 10:38

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°54' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Δεκεμβρίου  έως: 13 Δεκεμβρίου   από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου και  από: 8 Αυγούστου  έως: 13 Αυγούστου.

Όταν ο Χείρωνας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη παρέχει την ευκαιρία προσαρμογής σε διαφορετικές καταστάσεις  ελιγμούς επίλυση αντιφάσεων και  υποθέσεων διαμεσολάβησης.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 ώρα: 12:43

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°01' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Δεκεμβρίου  έως: 14 Δεκεμβρίου   από: 7 Μαρτίου  έως: 12 Μαρτίου και  από: 9 Σεπτεμβρίου  έως: 14 Σεπτεμβρίου.   

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προβληματίζεστε στο να επικυρώσετε τα συναισθήματά σας ή να αισθάνεστε αποξενωμένοι και ανασφαλείς.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 ώρα: 21:05

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 24°32' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Δεκεμβρίου  έως: 18 Δεκεμβρίου   από: 12 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου και  από: 14 Σεπτεμβρίου  έως: 19 Σεπτεμβρίου.   

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

----------------------------------------------------------------------------------


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου