Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 4 έως 10 Μαρτίου 2024 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

4 έως 10 Μαρτίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Ο αγώνας σας αυτές τις μέρες θα είναι να πετύχετε τα σχέδιά σας, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Θα θέλετε ακόμα να επιβληθείτε στο στενό φιλικό σας περιβάλλον. Έτσι διαφωνίες και παρεξηγήσεις είναι αναπόφευκτες. Αντίθετα η ομαδική δραστηριότητα, οι πολιτικές και συνδικαλιστικές ενέργειες ευνοούνται. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη φροντίδα, επιστρατεύοντας όλη σας την μεθοδικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αντοχές σας τώρα θα είναι πιο αδύναμες και ως εκ τούτου θα έχετε την τάση να αποσύρεστε παθητικά παρά να ενεργείτε αποφασιστικά. Η σύγχυση και  η ασάφεια, μπορούν να επεκταθούν και στις σχέσεις σας.  Η διάθεση σας να ξεφύγετε από περιορισμούς, δεν θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα. Από την άλλη, δώστε πρωτοβουλίες στο συναισθηματικό σας ταίρι  και αφεθείτε στα ερωτικά του τεχνάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εξομαλύνονται και αυτό σας βοηθά να επιδείξετε μια καλή εικόνα στον περιβάλλον σας. Στον οικονομικό σας τομέα αν έχετε κάνει πολλά ανοίγματα είναι καιρός να αρχίσετε να τα τακτοποιείτε. Μην κάνετε περιττές αγορές και μην κλείνετε νέες οικονομικές συμφωνίες. Σε περίπτωση που διερωτάστε αν σας εκτιμά ο κύκλος σας, αναζητήστε την απάντηση στην τακτική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ημέρες αυτές σας θέλουν επιφυλακτικούς στις νέες γνωριμίες και αν μερικές προκύψουν ίσως να μην έχουν μέλλον. Αυτόν τον καιρό θα έχετε την τάση για λανθασμένες κρίσεις γι’ αυτό η συμβουλή κάποιου ειδικού θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη πριν από κάθε τελική σας απόφαση. Οι υποχωρήσεις σας, στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να περιορισθούν. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ίσως να θελήσει πιο πολλά, από όσα είσαστε διευθετημένοι να του δώσετε.

ΛΕΩΝ

Οι πλανητικές θέσεις, σας ευνοούν τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα που περιμένατε από καιρό για να δράσετε. Είναι καλή εποχή για να ανταλλάξετε απόψεις, με πρόσωπα που γνωρίζουν περισσότερα από σας και μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας, με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να αποκατασταθεί κλίμα αλληλοκατανόησης και καλής συνεννόησης, με κοντινά σας πρόσωπα. Στον ερωτικό σας τομέα, θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλετε τα θέματά σας, στο μέλλον να εξελιχθούν, σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές μικρό-παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα, φροντίστε να τις αποφύγετε. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πλανητικές όψεις και θέσεις μπορεί να δημιουργήσουν γενικές ανακατατάξεις αυτόν τον καιρό, όμως οι μικρο-ενοχλήσεις  και  οι  ιδιαιτερότητες  των  άλλων  ίσως σας  εκνευρίζουν τώρα περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτή την εποχή θα διαπιστώσετε ότι η προσωπικότητα σας είναι τονισμένη και ότι θα κάνετε τρομερή εντύπωση στους άλλους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και έρωτες. Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Μεγάλη όρεξη  για δουλειά δεν έχετε αυτές τις μέρες.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση από την δραστηριοποίησή σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς και όσο εξαρτάται από σας, το στρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο διάστημα αυτό θα αισθανθείτε μια τάση για επικρίσεις και σκεπτικισμό, ακόμα η διάθεσή σας θα είναι κάπως βαριά  Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις με ανώτερους σας και με το περιβάλλον σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλετε να εξελιχθούν τα πάντα σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκροτήστε τις δυνάμεις σας, για να ξεπεράσετε δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν. Κάνετε πιο δυναμικές και πιο αποτελεσματικές κάποιες κινήσεις σας, ώστε να προχωρήσετε με περισσότερη σιγουριά στην υλοποίηση των στόχων σας. Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν  τα καθημερινά σας πράγματα κυρίως εκείνα που αφορούν τα προσωπικά σας και τα ερωτικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα θέματά σας που βρίσκονται σε εξέλιξη θα κυλούν ομαλά. Οι συμπάθειες σας θα επεκτείνονται και το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία. Ο νοητικός σας ορίζοντας θα είναι πιο ανοικτός και εύκολα θα μπορείτε να περνάτε τα θέλω σας στους άλλους. Οι κάθε τύπου συναλλαγές σας, με άτομα που γνωρίζετε καλά ευνοούνται, προς όσους όμως  δεν γνωρίζετε καλά θα κάνετε να είσαστε επιφυλακτικοί.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

4 έως 10 Μαρτίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 ώρα: 00:28   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°22' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Δεκεμβρίου  έως: 11 Δεκεμβρίου   από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου και  από: 7 Αυγούστου  έως: 12 Αυγούστου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη παρέχει την ευκαιρία προσαρμογής σε διαφορετικές καταστάσεις  ελιγμούς επίλυση αντιφάσεων και  υποθέσεων διαμεσολάβησης.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 ώρα: 00:45   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°32' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Δεκεμβρίου  έως: 11 Δεκεμβρίου   από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου και  από: 7 Αυγούστου  έως: 12 Αυγούστου  

Αυτή η ευεργετική πτυχή ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 ώρα : 01:30  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 ώρα: 01:38   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°01' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Δεκεμβρίου  έως: 12 Δεκεμβρίου   από: 5 Μαρτίου  έως: 10 Μαρτίου και  από: 7 Σεπτεμβρίου  έως: 12 Σεπτεμβρίου    

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 ώρα: 06:00   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°24' του ΤΟΞΟΤΗ σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Δεκεμβρίου  έως: 14 Δεκεμβρίου   από: 6 Φεβρουαρίου  έως: 11 Φεβρουαρίου και  από: 10 Οκτωβρίου  έως: 15 Οκτωβρίου.    

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 ώρα : 06:14  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 383413,  Φωτ.44,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 ώρα : 10:55  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 ώρα : 17:39  

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 23:15.     

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 ώρα: 17:40   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°52' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Δεκεμβρίου  έως: 20 Δεκεμβρίου   από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου και  από: 16 Σεπτεμβρίου  έως: 21 Σεπτεμβρίου.   

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4  Μαρτίου 2024 ώρα: 22:23  

Ο ΕΡΜΗΣ 19°41’των ΙΧΘΥΩΝ  σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 19°41 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 7 Μαρτίου  έως: 12 Μαρτίου και  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου.      

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.      

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 ώρα: 23:15   

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΑΙΓΟΚΕΡΩ  

Η Σελήνη στο φιλόδοξο παρορμητικό γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση την καριέρα την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 ώρα : 02:32      

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 ώρα : 07:13      

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 377102,  Φωτ.33,6%  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 ώρα : 11:54      

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 ώρα: 17:37

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 10°28' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Δεκεμβρίου  έως: 3 Ιανουαρίου   από: 27 Φεβρουαρίου  έως: 3 Μαρτίου και  από: 30 Οκτωβρίου  έως: 4 Νοεμβρίου.    

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 ώρα: 20:30

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 12°08' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΔΙΑ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 31 Δεκεμβρίου  έως: 5 Ιανουαρίου   από: 28 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου και  από: 1 Σεπτεμβρίου  έως: 6 Σεπτεμβρίου.     

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα: 03:01   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°56' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Ιανουαρίου  έως: 8 Ιανουαρίου   από: 3 Μαρτίου  έως: 8 Μαρτίου και  από: 5 Νοεμβρίου  έως: 10 Νοεμβρίου.   

Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο για συναισθηματική έκφραση για ερωτικά ραντεβού που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα : 03:30  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα: 05:11   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°12' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Ιανουαρίου  έως: 10 Ιανουαρίου   από: 3 Μαΐου  έως: 8 Μαΐου και  από: 6 Σεπτεμβρίου  έως: 11 Σεπτεμβρίου.      

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα: 05:32   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°25' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Ιανουαρίου  έως: 10 Ιανουαρίου   από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου και  από: 7 Οκτωβρίου  έως: 12 Οκτωβρίου.  

Αυτοί οι κομβικοί σύνδεσμοι τείνουν προς ισχυρά συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικές ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να διαστρεβλωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα: 05:39   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°29' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Ιανουαρίου  έως: 10 Ιανουαρίου   από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου και  από: 7 Οκτωβρίου  έως: 12 Οκτωβρίου.  

Όταν ο Χείρωνας τετραγωνίζεται με τη Σελήνη ο εσωτερικός κόσμος σας αναστατώνεται από ανασφάλειες  χωρίς να μπορεί να ζητήσει ευθέως  βοήθεια από το περιβάλλον του.     

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα : 08:14  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 370817,  Φωτ.23,1%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα: 09:28   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°44' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Ιανουαρίου  έως: 12 Ιανουαρίου   από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου και  από: 9 Σεπτεμβρίου  έως: 14 Σεπτεμβρίου.   

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα : 13:01  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα: 14:54   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Ιανουαρίου  έως: 15 Ιανουαρίου   από: 10 Μαρτίου  έως: 15 Μαρτίου και  από: 12 Νοεμβρίου  έως: 17 Νοεμβρίου.   

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα : 21:34  

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 02:38 πμ  

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα: 21:35   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Ιανουαρίου  έως: 19 Ιανουαρίου   από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου και  από: 16 Νοεμβρίου  έως: 21 Νοεμβρίου.   

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 ώρα: 02:39    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας για φιλανθρωπικό έργο για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 ώρα : 04:20   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 ώρα: 04:54    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°22' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Συζυγία  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Ιανουαρίου  έως: 23 Ιανουαρίου.  

Η προθυμία σου να ρισκάρεις συναισθηματικά σε οδηγεί σε γενική εκκαθάριση κατά περιόδους στις πιο σημαντικές προσωπικές σου σχέσεις.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 ώρα : 09:14   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 365112,  Φωτ.13,7%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 ώρα : 14:15   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 ώρα: 23:07    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 12°31' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΔΙΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Ιανουαρίου  έως: 3 Φεβρουαρίου   από: 28 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου και  από: 1 Νοεμβρίου  έως: 6 Νοεμβρίου.     

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 ώρα : 05:02   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 ώρα: 06:50    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°19' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Φεβρουαρίου  έως: 8 Φεβρουαρίου   από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου και  από: 6 Δεκεμβρίου  έως: 11 Δεκεμβρίου.       

Αυτή η ευεργετική όψη ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 ώρα: 07:18    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°36' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Φεβρουαρίου  έως: 8 Φεβρουαρίου   από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου και  από: 6 Δεκεμβρίου  έως: 11 Δεκεμβρίου.       

Όταν ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας δίνεται η  δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας μέσω των συναισθημάτων σας. Ψάχνοντας θα βρείτε τα εργαλεία για να τις θεραπεύσετε.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 ώρα: 08:50    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°34' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Συζυγία  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Φεβρουαρίου  έως: 9 Φεβρουαρίου.  

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης που για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 ώρα : 10:13   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 360576,  Φωτ.6,3%    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 ώρα: 10:50    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°48' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Φεβρουαρίου  έως: 11 Φεβρουαρίου   από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου και  από: 9 Νοεμβρίου  έως: 14 Νοεμβρίου.   

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 ώρα : 15:32   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8  Μαρτίου 2024 ώρα: 17:05   

Ο ΕΡΜΗΣ 27°01’των ΙΧΘΥΩΝ σε σύνοδο με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27°01’των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου.     

Η διέλευση αυτή δίνει έμπνευση στο άτομο και το κάνει να έχει μία πολύ αξιόπιστη διαίσθηση. Είναι ιδανική διέλευση για σκηνοθέτες ή συγγραφείς γιατί τους χαρίζει την ικανότητα να μετατρέπουν τη φαντασία τους σε ειρμό. Όμως επειδή ο Ποσειδώνας δημιουργεί πάντα τάσεις φυγής το άτομο μπορεί να τεμπελιάσει και να μην αξιοποιήσει την έμπνευσή του.

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 ώρα: 20:55    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°08' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Συζυγία  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 17 Φεβρουαρίου.  

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 ώρα : 20:55   

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 03:03.     

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 ώρα: 03:04  

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  των ΙΧΘΥΩΝ      

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς πιο ευαίσθητους πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα ένα ποτάμι ή μια λίμνη.      

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 ώρα : 05:39 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 ώρα : 11:09 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 357726,  Φωτ.1,6%    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 ώρα : 16:48 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 ώρα: 20:22  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 10°58' των ΙΧΘΥΩΝ σε Συζυγία  με τον ΚΡΟΝΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Φεβρουαρίου  έως: 3 Μαρτίου.

Η κούραση οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη παρότι θα είναι πολύ αργή. 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 ώρα: 23:24  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 12°54' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΔΙΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Μαρτίου  έως: 5 Μαρτίου,  από: 29 Απριλίου  έως: 4 Μαΐου και  από: 31 Δεκεμβρίου  έως: 5 Ιανουαρίου.  

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10  Μαρτίου 2024 ώρα: 00:55

Ο ΑΡΗΣ 19°51’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 19°51 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 6 Φεβρουαρίου  έως: 11 Φεβρουαρίου και  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου.    

Προσοχή: αυτή η διέλευση είναι η πιο επικίνδυνη για ατυχήματα! Τα προβλήματα που δημιουργεί αναγκάζουν το άτομο να αλλάξει σχέδια και να μην μπορεί να συνεχίσει την μέχρι τότε πορεία του. Τα νεύρα που έχει το άγχος και η ένταση προκαλούν απώλεια ενέργειας και έλλειψη ζωτικότητας. Η συμπεριφορά του είναι επιθετική και σπαστική και γίνεται η αφορμή για περισσότερα προβλήματα καθώς οι άλλοι εναντιώνονται στις αντιδράσεις του και δεν έχουν διάθεση να το βοηθήσουν.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10  Μαρτίου 2024 ώρα: 01:00

Ο ΗΛΙΟΣ 19°51’των ΙΧΘΥΩΝ  σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 19°51 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 7 Μαρτίου  έως: 12 Μαρτίου και  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου.      

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Η διέλευση αυτή διευκολύνει την ένταξη ενός ατόμου σε ομάδα έστω και δοκιμαστικά.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024  ώρα: 06:03

Ο ΕΡΜΗΣ εισέρχεται στον Κριό.   

Αυτή η διέλευση είναι πολύ καλή για τη δουλειά σας. Αν ανυπομονείτε να ταξιδέψετε ή να εργαστείτε στο εμπόριο ή από τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου θα δείτε μεγάλη ώθηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης οι συναλλαγές και οι επιχειρήσεις θα δουν επίσης ένα θετικό γράφημα. Θα επικοινωνήσετε και θα γνωρίσετε άτομα κοινού ενδιαφέροντος.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ώρα : 06:11

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ώρα: 06:53

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°40' των ΙΧΘΥΩΝ σε Αντίθεση  με την ΛΙΛΙΘ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Μαρτίου  έως: 10 Μαρτίου  και  από: 7 Σεπτεμβρίου  έως: 12 Σεπτεμβρίου.    

Το διάστημα αυτό άστοχες ανασφάλειες και άγχος μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας χωρίς μα μπορείτε να κοντρολάρετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ώρα: 10:22

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°52' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Μαρτίου  έως: 12 Μαρτίου   από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου και  από: 7 Ιανουαρίου  έως: 12 Ιανουαρίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ώρα: 11:00

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°16' των ΙΧΘΥΩΝ σε Συζυγία  με τον ΗΛΙΟ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Μαρτίου  έως: 12 Μαρτίου.  

Νέα ξεκινήματα ξαφνικές αλλαγές θετική συναισθηματική έκφραση επαφή με την θηλυκή πλευρά η με κάποια γυναίκα συναισθηματική χαρά επαφή με κόσμο ερωτισμός.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ώρα : 11:00

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ    

Διαμορφώστε τις προθέσεις σας. Αξιολογήστε τα εσωτερικά σας οράματα και δημιουργήστε μια εικόνα σύμφωνη με τα δικά σας θέλω και τις δικές σας δυνατότητες. Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους σας. Στόχος σας έχοντας να αφήσετε τον στόχο να γίνει ξεκάθαρος χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα επιτευχθεί. Είναι καιρός να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ώρα : 12:02

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 356910,  Φωτ.0,0%    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ώρα : 18:03

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ώρα: 21:45

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°06' των ΙΧΘΥΩΝ σε Συζυγία  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου.  

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 ώρα : 21:45

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 02:19     

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

------------------------------------------------------------------------------------

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου