Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 06 έως 12 Ιουνίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

06 έως 12 Ιουνίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Στα οικονομικά σας θα έχετε την τάση να δράτε παρορμητικά, περιορίστε αυτή σας την τάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης για τους αδέσμευτους είναι πιθανή αυτό τον καιρό. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα είναι ανεβασμένες και εσείς νιώθετε υπερήφανοι. Ακόμα, ευνοούνται τα θέματα που έχουν σχέση με την τέχνη και την δημιουργία. Αυτή την εποχή μη ρισκάρετε στον τζόγο, γιατί η επιδίωξη του κέρδους  θα καταλήξει σε ζημιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή σας κάνει πολύ δημιουργικούς και θα νιώθετε ότι μπορείτε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας σε όλα τα επίπεδα. Θα διαθέτετε αυτοπεποίθηση και θα πιστεύετε ότι δεν θα έχετε κανέναν ανάγκη, θέση που θα είναι λανθασμένη. Κάποιες φορές  θα φέρεστε με πλεονεξία και η φαντασίωση σας κυνηγώντας την τύχη και το κέρδος θα σας οδηγεί στην ουτοπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνετε, δίνοντας σας κυρίαρχη θέση μεταξύ των φίλων και των γνωστών σας.  Για τους μοναχικούς, ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα. Όσοι είστε δεσμευμένοι φροντίστε να φερθείτε με επιείκεια σε τυχόν σφάλματα και παραλήψεις του συντρόφου σας. Τα οικονομικά σας με λίγη προσπάθεια θα παρουσιάσουν άνοδο.

ΛΕΩΝ

Η περίοδος είναι κατάλληλη για ανταλλαγή ιδεών, κυρίως με νεαρά άτομα, κατά την οποία εσείς μεν θα περάσετε τις ιδέες σας, αλλά και από τις ιδέες των άλλων πολλαπλά θα ωφεληθείτε.  Η ανταλλαγή αυτή θα σας βοηθήσει πολύ στο να εκτιμήσετε σωστά τις δυνατότητες σας και πόσο μπορείτε να αποφασίζετε μόνοι  σας, ή έχετε ανάγκη από την βοήθεια και τις ιδέες άλλων. Πολύ ευνοϊκή περίοδος, με αισιοδοξία, νέα ενδιαφέροντα και αυξημένη ικανότητα αντίληψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αναθεωρήσετε αυτές τις μέρες πολλές φιλικές σχέσεις , που όχι μόνον δεν σας προσέφεραν τίποτε αλλά αντίθετα στάθηκαν εμπόδιο στην ζωή σας. Απομακρύνοντας κάποια άτομα από κοντά σας, κάποια άλλα νέα έρχονται να καλύψουν το κενό τους. Να είστε προσεκτικοί με αυτά τα άτομα, οι άνθρωποι πρωτοεμφανίζονται με το καλό τους το πρόσωπο. Παλαιοί στόχοι εγκαταλείπονται  και νέοι δημιουργούνται.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε μια ερωτική διάθεση αυτές τις ημέρες,  και αυτή σας η διάθεση σας θα είναι μεταδοτική.  Γι’ αυτό οι γύρω σας θα σας ακολουθούν με αποτέλεσμα να αισθάνεστε  ενωμένοι με ένα επικοινωνιακό σύνολο.  Η επιμελημένη εργασία και η συγκεντρωμένη προσπάθεια  θα είναι δύσκολες για σας τώρα,  και η παραγωγικότητα είναι πολύ πιθανό να μειωθεί.  Οι ημέρες αυτές εξ άλλου μας καλούν να ξεφύγουμε από την  συνηθισμένη καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να φροντίσετε να ξεπεράσετε προσωρινές καταστάσεις,  κοντρολάροντας το άγχος σας. Ακόμα οι δυνατές επιθυμίες και φαντασιώσεις για τον έρωτα, μπορεί να σας ξεμυαλίσουν με άτομο που αργότερα μπορεί να σας απογοητεύσει, όταν θα ανακαλύψετε ότι είναι ασύμβατο με τις  προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες διαπραγματεύσεις για την προώθηση των εργασιακών σας στόχων θα είναι αναγκαίες αυτές τις μέρες. Η διάθεση σας να ξεφύγετε από περιορισμούς, δεν θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα. Ανησυχίες για άλυτα θέματα του παρελθόντος μπορούν να σας κάνουν ώστε να μην είστε τόσο αντικειμενικοί.  Δώστε ερωτικές πρωτοβουλίες στο συναισθηματικό σας σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγιστοποιείστε  την κινητικότητά σας αυτές τις ημέρες και δραστηριοποιηθείτε για να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια της καθημερινότητάς σας. Αυτό τον καιρό θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψη σας ότι η πρόληψη είναι σπουδαιότερη από την θεραπεία σε όλα τα θέματα. Ένα αίσθημα θα αναπτερωθεί μέσα σας και θα σας κάνει να κινείστε σε βαθιά συναισθηματικά επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην σας κυριεύσει αυτές τις μέρες το άγχος για καθημερινά και συντροφικά θέματα. Θα έχετε θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας και ο ενθουσιασμός σας, θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής, όπου κι αν βρεθείτε. Τώρα θα καθυστερήσετε να κάνετε κάποιες κινήσεις, ενώ η διαίσθηση σας, θα σας βοηθήσει σε κάθε δυσκολία που θα προκύψει. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν ευκαιρίες για νέο δεσμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Νέες προκλήσεις φέρνει αυτό το διάστημα, τονίζοντας την ευαίσθητη πλευρά της φύσης σας. Μπορεί να αισθανθείτε κάποια διανοητική ανησυχία για κάποιο θέμα και θα θέλετε να το ανακοινώσετε σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κοινοποίηση των σκέψεών σας,  εξετάστε καλά το τι και πως θα το πείτε.  

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

06 έως 12 Ιουνίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°15’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 ώρα: 22:52 έως Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:42

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Αυγούστου  έως:19 Αυγούστου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:47

ΚΡΟΝΟΣ Ανάδρομος

ΚΡΟΝΟΣ Ανάδρομος από Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:47 στις (25°15' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

 μέχρι την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 06:07 στις (18°35' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Ο Ανάδρομος Κρόνος,  βγάζει προς τα πάνω και υπερτονίζει, όλες τις αρνητικές ιδιότητες του δύσκολου αυτού πλανήτη. Δηλαδή την έλλειψη ευελιξίας,  τον αρνητισμό, την κατάθλιψη, τις μεγάλες απαιτήσεις, τις φοβίες, την μοναχικότητα και την αναποφασιστικότητα. Ο ανάδρομος Κρόνος μειώνει την υπομονή και την επιμονή του δημιουργικού ανθρώπου και τον αποσυντονίζει. Μια ισχυρή παρότρυνση δυναμικά εκπεφρασμένη θα μπορούσε να καταστεί  το αντίδοτο αυτής της περιόδου.

 

Δευτέρα 6 Ιουνίου ώρα: 02:11

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 26°20' του ΛΕΟΝΤΑ μέχρι τις 00°00' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 6 Ιουνίου ώρα: 02:11 έως: Δευτέρα 6 Ιουνίου ώρα: 09:22

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°20’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:01 έως ώρας: 02:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Αυγούστου  έως:20 Αυγούστου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 ώρα: 09:22

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στην ΠΑΡΘΕΝΟ  μέχρι Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ώρα: 18:22

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

 

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 ώρα: 11:44

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 15°39’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 15°39’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Ιουνίου  έως:7 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου

Η σχέση σας με τον πατέρα ή άλλους άνδρες στη ζωή σας θα είναι δύσκολη. Ο πατέρας μπορεί να αρνιόταν τη δική του ευαίσθητη φύση, αντιμετωπίζοντάς σας με οίκτο και φροντίδα.

 

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 ώρα: 07:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°13’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 ώρα: 05:55 έως ώρας: 07:45

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Σεπτεμβρίου  έως:5 Σεπτεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°39’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:15 έως ώρας: 18:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Σεπτεμβρίου  έως:10 Σεπτεμβρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°50’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:38 έως ώρας: 18:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Σεπτεμβρίου  έως:11 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ώρα: 09:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°20’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ώρα: 08:34 έως ώρας: 10:24

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Σεπτεμβρίου  έως:19 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Τετάρτη 8 Ιουνίου ώρα: 12:55

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°02' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΖΥΓΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 8 Ιουνίου ώρα: 12:55 έως: Τρίτη 8 Ιουνίου ώρα: 18:23

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ώρα: 12:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°02’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ώρα: 11:45 έως ώρας: 13:35

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Σεπτεμβρίου  έως:21 Σεπτεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ώρα: 15:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°14’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ώρα: 13:58 έως ώρας: 15:48

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Σεπτεμβρίου  έως:22 Σεπτεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ώρα: 18:23

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΖΥΓΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΖΥΓΟ  μέχρι Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 ώρα: 23:40

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 ώρα: 03:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°56’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:15 έως ώρας: 04:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Σεπτεμβρίου  έως:29 Σεπτεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 ώρα: 15:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°29’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 ώρα: 14:05 έως ώρας: 15:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Οκτωβρίου  έως:6 Οκτωβρίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°12’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 ώρα: 03:46 έως ώρας: 05:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Οκτωβρίου  έως:14 Οκτωβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Παρασκευή 10 Ιουνίου ώρα: 15:27

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 25°13' του ΖΥΓΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 10 Ιουνίου ώρα: 15:27 έως: Παρασκευή 10 Ιουνίου ώρα: 23:41

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 ώρα: 15:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°13’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 ώρα: 14:17 έως ώρας: 16:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Οκτωβρίου  έως:20 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 ώρα: 20:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°12’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 ώρα: 19:26 έως ώρας: 21:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Οκτωβρίου  έως:23 Οκτωβρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 ώρα: 23:41

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ  μέχρι Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:31

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:21

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 28°12’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°12’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Μαΐου  έως:20 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Στη χρονική διάρκεια που θα δέχεσαι την επιρροή αυτής της διέλευσης, ενδεχομένως να σου παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα στις καθημερινές επικοινωνίες σου. Το χειρότερο, όμως, για σένα πρόβλημα είναι, ότι μπορεί να βρίσκεσαι μπερδεμένος με πολλές σκέψεις και να μην έχεις τη δυνατότητα να τις ταξινομείς και να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Πάντως, καλό είναι ν' αποφεύγεις, αυτό το χρονικό διάστημα, να 'σαι δογματικός στις ιδέες σου, διότι έτσι θα 'χεις συνεχείς συγκρούσεις με τους άλλους. Είναι εποχή που χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που πίστευες ως σωστά στο παρελθόν και να ενεργείς πάντα με βάση τα δεδομένα που έχεις σε κάθε καινούργια περίπτωση.

 

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:57

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 16°52’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 16°52’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Μαΐου  έως:9 Μαΐου

Κλασική περίπτωση κεραυνοβόλου έρωτα! Το άτομο ενθουσιάζεται και νιώθει πολύ χαρούμενο καθώς η καινούργια σχέση του ανοίγει νέους ορίζοντες και η κοινωνική του ζωή είναι περισσότερο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα.

 

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°52’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:54 έως ώρας: 04:44

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Νοεμβρίου  έως:10 Νοεμβρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°59’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 03:05 έως ώρας: 04:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Νοεμβρίου  έως:11 Νοεμβρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°12’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:34 έως ώρας: 18:24

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Νοεμβρίου  έως:19 Νοεμβρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 18:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°22’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:51 έως ώρας: 18:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Νοεμβρίου  έως:19 Νοεμβρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 22:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°10’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 21:23 έως ώρας: 23:13

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Νοεμβρίου  έως:22 Νοεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου