Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 13 έως 19 Ιουνίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

13 έως 19 Ιουνίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 Αφού διαβάσετε

το ωροσκόπιο αυτής της εβδομάδας

ρίξτε μια ματιά και στις

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

που ακολουθούν

αποκομίζοντας πληροφορίες

για σας και για εκείνους

που σας ενδιαφέρουν.

 ΚΡΙΟΣ

Οι  ευθύνες σας για το σπίτι  γίνονται μεγαλύτερες και οι ανάγκες σας προδιαγράφονται αυξημένες. Οι σχέσεις σας γίνονται στενότερες απ’ ότι συνήθως αν και μέσα σας θα επικρατεί μια δυσπιστία, για το αν, τα  συναισθήματα των άλλων είναι πραγματικά απέναντί σας. Πριν βγάλετε οποιοδήποτε συμπέρασμα  για άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, κάντε την αυτοκριτική σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γνωριμίες που θα ξεκινήσουν τώρα, δεν θα έχουν και μεγάλη διάρκεια. Γι’ αυτό μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα πριν εξετάσετε σε βάθος τα πράγματα.  Τα όνειρα σας αφήστε τα για το μέλλον. Σοβαρές σας αποφάσεις αφήστε τες γι’ αργότερα. Κάποιο άτομο εντελώς διαφορετικό από σας, ίσως σας αναστατώσει αυτή την εποχή. Παρακάμψτε το και προχωρήστε σταθερά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ημέρες αυτές θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδια σας σε προσωπικά και συναισθηματικά σας θέματα. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν σας θέλουν να κινήστε  μεταξύ πρακτικότητας και συναισθήματος. Το μυαλό σας θα είναι σε εγρήγορση και οι συζητήσεις σας με τους άλλους θα γίνονται εποικοδομητικές και στοχευμένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι κατάλληλες για κοινωνικές συγκεντρώσεις και  για θέματα ομορφιάς. Ακόμα και για το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης ευνοεί εκείνους που είναι αποδεσμευμένοι, αντίθετα όμως δεν ευνοεί τα όσους έχουν κάποιον δεσμό σε εξέλιξη ή κάποιον δεσμό από καιρό. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας, γιατί αλόγιστες δαπάνες θα δημιουργήσουν οικονομικά ανοίγματα που θα σας προβληματίσουν στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Οι συνεργασίες σας γίνονται καλύτερες, και πιο σωστές αλλά παράλληλα μεγαλώνει η υποχωρητικότητά σας. Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός σε βάρος σας. Μην τους αφήσετε καθόλου περιθώρια. Προσέξτε  τις οικονομικές σας δοσοληψίες με τους άλλους και τις δεσμεύσεις απέναντί τους. Στον ερωτικό σας τον τομέα μπορεί κάποιο άτομο να σας αναστατώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα αισθηματικά σας θα πάρετε νέες αποφάσεις και θα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε νέα στοιχεία στη σχέση σας. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας,  γι’ αυτό προσέξτε τις αντιπαραθέσεις και τους ανταγωνισμούς. Δείξτε περισσότερη υπευθυνότητα στις φιλικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Περίοδος κατάλληλη για να σας αποδεχθούν κάποιοι άνθρωποι, με πολύ διαφορετικές από σας νοοτροπίες και θέσεις. Την περίοδο αυτή ευνοούνται οι εμπορικές και οι  νοητικές εργασίες, καθώς  και κάθε είδους σχέσεις σας, με αδέλφια και συγγενείς. Στον ερωτικό σας τον τομέα περιορίστε την ζήλια σας και δώστε απλόχερα τα συναισθηματικά σας αποθέματα. Περιορίστε τα έξοδά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ το πείσμα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, περιμένει να βρει την ευκαιρία να σας κυριαρχήσει. Θα έλεγα πως είναι καιρός να του δώσετε πόδι. Τα αισθηματικά σας παράλληλα θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, ιδίως αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιο σχετικό πρόβλημα. Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να σας διδάξουν για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι χώροι του σπιτιού σας, θα σας κουράζουν και θα σας εκνευρίζουν. Αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η συμπεριφορά σας θα θεωρηθεί παράλογη από τους άλλους και οι αντιδράσεις σας χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Η αντίθεση της Σελήνης προς τον Ήλιο (Πανσέληνος) που γίνεται την Τρίτη μετά το μεσημέρι στο δικό σας το ζώδιο, θα τονίσει τόσο τις  ευαισθησίες όσο και τις ανασφάλειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο διάστημα αυτό,  θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι οριοθετημένες από το παρελθόν, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας μαζί του, θα είναι πολύ μεγάλη. Άτομα που δεν τα υπολογίζατε μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχέσεις ερωτικές και επαγγελματικές ενεργοποιούνται αλλά χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς. Πιθανόν να έλθετε σε επαφή με κάποιο δημιουργικό  πρόσωπο που  θα σας επηρεάσει. Στα οικονομικά σας δείξτε αυτοσυγκράτηση και μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Η υγεία σας χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα, αποφύγετε καταχρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα συναισθήματά και οι σκέψεις σας σχετικά με άλυτα θέματα του παρελθόντος, μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποια εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δείχνετε απόμακροι σε όλους εκείνους που κινούνται μέσα και έξω από το περιβάλλον σας. Συμβουλή μου είναι να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και παράλληλα να. μιλήσετε ανοιχτά προκειμένου να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

13 έως 19 Ιουνίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 13 Ιουνίου ώρα: 00:39

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°28' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΤΟΞΟΤΗ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 13 Ιουνίου ώρα: 00:39 έως: Δευτέρα 13 Ιουνίου ώρα: 01:32

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°28’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 ώρα: 23:29 έως Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:19

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Νοεμβρίου  έως:23 Νοεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:32

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΟΞΟΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ  μέχρι Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:13

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 05°31’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 ώρα: 09:15 έως ώρας: 11:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Νοεμβρίου  έως:29 Νοεμβρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°43’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 ώρα: 23:55 έως Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:45

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Δεκεμβρίου  έως:8 Δεκεμβρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 ώρα: 14:51

Πανσέληνος της Φράουλας

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°25’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 ώρα: 13:41 έως ώρας: 15:31

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Δεκεμβρίου  έως:17 Δεκεμβρίου

Η μεγαλύτερη ανάγκη είναι να ψάχνεις πάντα για κάτι. Για να νιώσετε ασφαλείς μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να έχετε ένα στόχο, αποστολή ή φιλοσοφία που δίνει νόημα στη ζωή σας. Με τη Σελήνη στον Τοξότη έχετε μια αισιόδοξη προσέγγιση στη ζωή και πιστεύετε ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν ακόμα κι αν μπλέξετε.

 

Τρίτη 14 Ιουνίου ώρα: 17:37

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 25°10' του ΤΟΞΟΤΗ μέχρι τις 00°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 14 Ιουνίου ώρα: 17:37 έως: Τρίτη 15 Ιουνίου ώρα: 01:14

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°10’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:27 έως ώρας: 18:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Δεκεμβρίου  έως:18 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°23’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:47 έως ώρας: 18:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Δεκεμβρίου  έως:18 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:14

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ  μέχρι Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:43

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ώρα: 09:11

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 20°46’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 20°46’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Μαΐου  έως:13 Μαΐου

Την περίοδο αυτή θα είστε πολύ συναισθηματικοί, αξιαγάπητοι και ελκυστικοί. Θα έχετε μια μαγευτική επίδραση στους ανθρώπους και καλλιτεχνικά χαρίσματα. Προσέξτε όμως να μην παρασυρθείτε πολύ σε μόδες και μάθετε να αναπτύσσετε αυτονομία.

 

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 05°47’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ώρα: 09:11 έως ώρας: 11:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Δεκεμβρίου  έως:29 Δεκεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:16

ΑΡΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 15°56’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 15°56’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Απριλίου  έως:7 Απριλίου

Αυτή η όψη σας δίνει ενέργεια για δράση. Και σας δίνει μια ισχυρή ώθηση να κάνετε τη διαφορά και να αφήσετε κάτι πίσω για αυτούς που θα ακολουθήσουν. Εκφράζοντας αποτελεσματικά την εσωτερική σας επιθετικότητα, μπορείτε να γίνετε δάσκαλος για άλλους που ασχολούνται με τα ίδια θέματα.

 

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°13’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:39 έως ώρας: 03:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Ιανουαρίου  έως:9 Ιανουαρίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°04’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:59 έως ώρας: 04:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Ιανουαρίου  έως:10 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:13

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 25°08’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΚΡΟΝΟΣ 25°08’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουνίου  έως:17 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 16 Φεβρουαρίου

Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

 

Πέμπτη 16 Ιουνίου ώρα: 12:08

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 22°06' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ μέχρι τις 00°00' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 16 Ιουνίου ώρα: 12:08 έως: Παρασκευή 17 Ιουνίου ώρα: 00:44

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 12:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°06’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:58 έως ώρας: 12:48

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Ιανουαρίου  έως:14 Ιανουαρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:41

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 25°24’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25°24’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιουνίου  έως:18 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

Η διαίσθηση του ατόμου λειτουργεί πολύ καλά και το βοηθά να ξεπερνά τις κακοτοπιές, αναγνωρίζοντας εύκολα τους κινδύνους.

 

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°24’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:13 έως ώρας: 18:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιανουαρίου  έως:18 Ιανουαρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 21:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°05’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ώρα: 20:31 έως ώρας: 22:21

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιανουαρίου  έως:20 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:44

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΥΔΡΟΧΟΟ  μέχρι Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:01

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 ώρα: 05:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°58’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:19 έως ώρας: 06:09

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Ιανουαρίου  έως:25 Ιανουαρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 06°02’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 ώρα: 09:17 έως ώρας: 11:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:24 Ιανουαρίου  έως:28 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°10’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ώρα: 03:26 έως ώρας: 05:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Φεβρουαρίου  έως:8 Φεβρουαρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ώρα: 05:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°45’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:25 έως ώρας: 06:15

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Φεβρουαρίου  έως:9 Φεβρουαρίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°43’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ώρα: 15:59 έως ώρας: 17:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Φεβρουαρίου  έως:16 Φεβρουαρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°06’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:36 έως ώρας: 18:26

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Φεβρουαρίου  έως:16 Φεβρουαρίου

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

 

Σάββατο 18 Ιουνίου ώρα: 21:49

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°31' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ μέχρι τις 00°00' των ΙΧΘΥΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 18 Ιουνίου ώρα: 21:49 έως: Κυριακή 19 Ιουνίου ώρα: 02:02

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ώρα: 21:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°31’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ώρα: 20:39 έως ώρας: 22:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Φεβρουαρίου  έως:18 Φεβρουαρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:31

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 25°05’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 25°05’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 16 Φεβρουαρίου

Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.

 

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:02

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΙΧΘΥΕΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΙΧΘΥΕΣ  μέχρι Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 06:36

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

 

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 ώρα: 07:05

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 25°25’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25°25’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει από την αισθηματική και κοινωνική του ζωή και πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων.

 

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 ώρα: 11:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 05°16’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 ώρα: 09:50 έως ώρας: 11:40

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Φεβρουαρίου  έως:26 Φεβρουαρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 ώρα: 11:09

ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 28°02’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°02’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιουνίου  έως:20 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου