Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20 έως 26 Ιουνίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

20 έως 26 Ιουνίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα νοιώθετε αχαλίνωτη δύναμη, την οποία θα θέλατε να διοχετεύσετε οπουδήποτε, χωρίς κανένα προγραμματισμό, ώστε πολλές φορές να κάνετε πράγματα εξοργιστικά και να δημιουργείτε διαφωνίες και καυγάδες.  Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι νομίζω, έχοντας επίγνωση της κατάστασης, να ξεκινάτε κάθε μέρα με την απόφαση να αποφύγετε οποιαδήποτε διαφωνία ή κόντρα.  Την πλεονάζουσα ενέργεια μπορείτε να τη διοχετεύσετε σε εργασίες που προϋποθέτουν σωματική άσκηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα ο εσωτερικός σας κόσμος θα σας παρακινεί σε έλεγχο του εαυτού σας. Παράλληλα όμως θα ελέγχετε και τις πράξεις των άλλων, με αποτέλεσμα οι άλλοι να αντιδρούν. Εξισορροπήσετε αυτή την τάση κρίνοντας τα πάντα με επιείκεια. Είναι η κατάλληλη εποχή για ηρεμία, για έρωτα και ξεκούραση. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν κάποιες γνωριμίες με άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Οι μέρες είναι κατάλληλες για αποτοξίνωση, για γυμναστική και για το χάσιμο περιττών κιλών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον καιρό αυτό τα ενδιαφέροντά σας αλλάζουν. Έτσι θα προσπαθείτε να περάσετε τη ζωή σας μέσα από τις εμπειρίες και τις γνώσεις,. Τώρα μπορείτε να μελετήσετε πρακτικά και ωφέλημα βιβλία.  Ακόμα αν είσαστε άτομα επιρρεπή στα παραπτώματα θα πρέπει να αποφύγετε σ’ αυτό το διάστημα  κάθε είδους  πράξη, αντίθετη με το αντικειμενικά αποδεκτό δίκαιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα θα πρέπει να προσέξετε από παγίδες συντρόφων κοντινών σας προσώπων. Κάποια γεγονότα μπορούν να σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Αν έχετε εκκρεμείς υποθέσεις θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τους χειρισμούς σας. Θα σας χαρακτηρίζει εκνευρισμός και ανυπομονησία, που πιθανόν να σας οδηγήσουν σε βιαστικές κινήσεις και αβλεψία. Το μυαλό σας θα είναι γρήγορα και οι αποφάσεις σας αστραπιαίες.

ΛΕΩΝ

Το διάστημα αυτό είναι περίπλοκο, ιδιαίτερα για τους δεσμούς και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στους νέους δεσμούς κι αυτό γιατί όποιος δεσμός δημιουργηθεί τώρα και στην αρχή θα δημιουργήσει κάποια αισιοδοξία αλλά στην συνέχεια θα κινδυνεύει να διαλυθεί. Προσοχή στην υπερκόπωση, γιατί ο οργανισμός σας είναι υπέρ ευαισθητοποιημένος αυτό τον καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπομονή και επιμονή είναι οι λέξεις που ταιριάζουν σε σας αυτήν την περίοδο. Κοντρολάρετε τα όνειρα σας και μην τα αφήνετε να σας επηρεάζουν ανεξέλεγκτα. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν την  ιδιαίτερη φροντίδα σας. Όσο αφορά τα αισθηματικά σας θα πρέπει να τα χειριστείτε με γνώμονα την κοινή συναίνεση και όχι με τα ατομικά σας θέλω.

ΖΥΓΟΣ

Αν έχετε να συναντηθείτε με κάποιους ανταγωνιστές ή πρόσωπα όπου θα μετρήσει η στάση σας, κάντε το τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Τώρα  είναι η κατάλληλη εποχή για  να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, και  να οργανώσετε τις λεπτομέρειες τους. Αυτόν τον καιρό παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές. Οι προσωπικές σας σχέσεις προβλέπονται αρμονικές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε να έλθετε σε συγκρούσεις με κάποιους φίλους ή και συγγενείς αυτές τις ημέρες. Αυτό το διάστημα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια ερωτικό πρόβλημα ή κάποια παρεξήγηση με τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο, ο συμβιβασμός και η σωστή αντιμετώπιση είναι οι πιο ενδεδειγμένες λύσεις. Σημαντική βοήθεια μπορεί να σας προσφέρουν πρόσωπα με κάποια θέση στην κοινωνία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτές οι ημέρες θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα γύρω σας με αντικειμενικότητα. Συζυγικές και συντροφικές σχέσεις, δημόσιες σχέσεις και τα νομικά θέματα ευνοούνται. Στην εργασία και τα  οικονομικά σας  καταστρώστε τώρα σχέδια για τρόπους δράσης σας, και ενεργήστε χωρίς καμιά καθυστέρηση. Για το καλό της υγείας σας,  αποφύγετε τις κάθε είδους καταχρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες θα σας δοθούν οι δυνατότητες για μια ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους που θα σας βοηθήσει πολύ στο να βελτιώσετε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις. Στο κοινωνικό σας περιβάλλον θα κινήστε χαλαρά. Παράλληλα θα νιώθετε τώρα μια δυνατή έλξη προς τη φιλοσοφία και την ελευθερία. Ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι μια καλή περίοδος  για χαλάρωση, για αναψυχή, και για αναζωογόνηση. Το χιούμορ και η αισιοδοξία θα επικρατούν τώρα, και είστε σε θέση να δώσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή σας. Επίσης ο καιρός είναι κατάλληλος  για  να προσεγγίσετε κάποιον ή κάποιους,  που είναι σε θέση να σας ωφελήσουν. Μην χάνετε τις ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να περιμένετε μια ξαφνική αλλαγή και μια εύνοια της τύχης, μόνο που δεν γνωρίζετε από που θα εμφανισθεί και ποιον τομέα της ζωής σας θα επηρεάσει.  Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπαίνουν σε καλούπια, γι αυτό θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή ετοιμότητα, να την αναγνωρίσετε και να αρπάξετε την ευκαιρία. 

 

 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

20 έως 26 Ιουνίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 ώρα: 07:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°16’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 ώρα: 06:40 έως ώρας: 08:30

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Μαρτίου  έως:10 Μαρτίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:43

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 6°23’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΔΙΑΣ 6°24’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Μαΐου  έως:29 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 24 Μαρτίου  έως: 28 Μαρτίου

Το άτομο μπορεί να δεχθεί ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί γίνεται ευκολόπιστο και νομίζει ότι όλοι είναι καλοί και αξιόπιστοι. Τα ταξίδια και οι εκδρομές κοστίζουν πολύ ακριβά, με αποτέλεσμα να βγάζουν το άτομο εκτός προϋπολογισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν πάτε ταξίδι μ’ αυτή τη διέλευση δεν θα περάσετε καλά. Σημαίνει απλά ότι θα κάνετε πολλές σπατάλες και ότι δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματά σας.

 

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 ώρα: 22:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°25’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 ώρα: 21:11 έως ώρας: 23:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Μαρτίου  έως:18 Μαρτίου

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

 

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°33’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:00 έως ώρας: 02:50

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Μαρτίου  έως:20 Μαρτίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 03:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°00’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:51 έως ώρας: 03:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Μαρτίου  έως:21 Μαρτίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 21 Ιουνίου ώρα: 06:10

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°45' των ΙΧΘΥΩΝ μέχρι τις 00°00' του ΚΡΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 21 Ιουνίου ώρα: 06:10 έως: Τρίτη 21 Ιουνίου ώρα: 06:37

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 06:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°45’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 05:00 έως ώρας: 06:50

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Μαρτίου  έως:22 Μαρτίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 06:37

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΡΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΡΙΟ  μέχρι Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 ώρα: 14:57

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

 

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 11:23

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 28°00’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°00’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Μαΐου  έως:20 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ανιδιοτελούς αγάπης, όταν δέχεται την οποιαδήποτε αρνητική ακτινοβολία του «καταχθόνιου» Πλούτωνα εμποδίζει τον άνθρωπο να βρει και να έχει τη συναισθηματική του ισορροπία. Έτσι, λοιπόν, μπορεί να νιώθεις συναισθηματικά ανεπαρκής και απομονωμένος από το περιβάλλον σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο περιστατικό που σου στέρησε έναν αγαπημένο άνθρωπο, ή σε κάποια παράνομη σχέση που έφθασε, πλέον, στη φθορά της.

 

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 12:14

Είσοδος ΗΛΙΟΥ στον ΚΑΡΚΙΝΟ.

Ο ΗΛΙΟΣ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ. μέχρι Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:06

 Με αυτήν τη διέλευση έχουμε την ολοκλήρωση ενός κύκλου λίγων μηνών. Καιρός λοιπόν για να κάνει έναν μίνι απολογισμό, να ετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις του, αλλά και να ετοιμαστεί να αντιμετωπίσει τις, θετικές ή αρνητικές, συνέπειες των προηγούμενων επιλογών του. Ο 4ος μάς παραπέμπει και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, οπότε το άτομο μπορεί να το απασχολήσουν και αυτά. 

 

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 18:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 06°33’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:26 έως ώρας: 19:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:24 Μαρτίου  έως:28 Μαρτίου

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

 

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 21:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°09’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 ώρα: 20:24 έως ώρας: 22:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Μαρτίου  έως:30 Μαρτίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 ώρα: 21:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°08’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 ώρα: 20:48 έως ώρας: 22:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Απριλίου  έως:12 Απριλίου

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 ώρα: 03:35

Είσοδος ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ. μέχρι Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 ώρα: 04:32

Αυτή την περίοδο, ενδιαφερόμαστε περισσότερο να έχουμε πνευματική συμβατότητα και καλή επικοινωνία στις ερωτικές μας σχέσεις. Είμαστε περισσότερο εγκεφαλικοί και λιγότερο συναισθηματικοί και σεξουαλικοί και δίνουμε περισσότερη σημασία στην εξυπνάδα των ανθρώπων. Επεκτείνεται η κοινωνικότητα και έχουμε πολλούς  διαφορετικούς φίλους και γνωστούς. Όμως βαριόμαστε εύκολα και γινόμαστε περισσότερο άστατοι ειδικά αν βρισκόμαστε σε μια σχέση στην οποία υπάρχει  μονοτονία και αποτελμάτωση. Δεν ενδιαφερόμαστε τόσο για την εκδήλωση των συναισθημάτων, θέλουμε οι συνθήκες στις σχέσεις μας να είναι ανεξάρτητες και αμέριμνες και διατηρούμε μια φιλική απόσταση. Αυτή τη χρονική περίοδο, δεν επιδιώκουμε ερωτικές σχέσεις που απειλούν την ελευθερία μας και μας αρέσει να συμμετέχουμε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες.

 

Πέμπτη 23 Ιουνίου ώρα: 05:18

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°59' του ΚΡΙΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΤΑΥΡΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 23 Ιουνίου ώρα: 05:18 έως: Πέμπτη 23 Ιουνίου ώρα: 14:58

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 ώρα: 05:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°59’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 ώρα: 04:08 έως ώρας: 05:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Απριλίου  έως:16 Απριλίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 ώρα: 11:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°58’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 ώρα: 09:52 έως ώρας: 11:42

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Απριλίου  έως:19 Απριλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 ώρα: 14:58

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΑΥΡΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΑΥΡΟ  μέχρι Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:13

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 ώρα: 19:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°11’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 ώρα: 18:01 έως ώρας: 19:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Απριλίου  έως:23 Απριλίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 ώρα: 01:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°29’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 ώρα: 00:04 έως ώρας: 01:54

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Μαΐου  έως:9 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:24

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 12°55’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°55’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Ιουνίου  έως:5 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.

 

Σάββατο 25 Ιουνίου ώρα: 16:01

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°54' του ΤΑΥΡΟΥ μέχρι τις 00°00' των ΔΙΔΥΜΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 25 Ιουνίου ώρα: 16:01 έως: Κυριακή 26 Ιουνίου ώρα: 02:14

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°54’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 ώρα: 14:51 έως ώρας: 16:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 ώρα: 17:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°26’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 ώρα: 15:54 έως ώρας: 17:44

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 ώρα: 22:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°54’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 ώρα: 20:52 έως ώρας: 22:42

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Μαΐου  έως:20 Μαΐου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 ώρα: 02:14

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ  μέχρι Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 ώρα: 14:54

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 ώρα: 10:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°53’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 ώρα: 08:52 έως ώρας: 10:42

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Μαΐου  έως:26 Μαΐου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 ώρα: 16:26

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°04’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 ώρα: 15:16 έως ώρας: 17:06

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Μαΐου  έως:30 Μαΐου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου