Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15 έως 21 Ιουνίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
15 έως 21 Ιουνίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αυτές τις μέρες μπορείτε να έχετε μια ασυνήθιστη ερωτική εμπειρία.  Ίσως απαιτήσετε από τον ερωτικό σας σύντροφο με τρόπο επιτακτικό να συμφωνήσει απόλυτα με την γνώμη σας και την θέλησή σας.  Ίσως να του εκδηλώσετε ακόμα κάποια αισθήματα ζήλιας, με απρόβλεπτα για την σχέση σας αποτελέσματα. Αποφύγετε άγνωστα ραντεβού, καθώς και συζητήσεις αντιπαράθεσης. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μέσα από ένα κλίμα αναθεώρησης της ζωής σας, οι καθημερινές, οι οικονομικές και οι αισθηματικές σας υποθέσεις περνούν σε πρώτο πλάνο, με συνέπεια, να παραμελείτε κάποιες υποθέσεις και θέματα από το παρελθόν. Μέσα από αυτή την αναθεώρηση, θα πρέπει να αποφεύγετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο, μελλοντικά να υλοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους του αμέσου περιβάλλοντος σας θα είναι αρμονικές.  Θα έχετε μια τάση για το εύκολο και το αόριστο περισσότερο, παρά για πάλη και επιμονή για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας, εντούτοις θα διαθέτετε περισσότερη ενέργεια και κέφι αυτήν την εποχή.  Στον τομέα της υγείας ο οργανισμός σας χρειάζεται κάποια ανασυγκρότηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρχίζει μια περίοδος σημαντική για τις σχέσεις σας που στηρίζεται όμως περισσότερο σε ορθολογιστική βάση και λιγότερο στο ρομαντικό στοιχείο. Ίσως να παραπονεθείτε ότι αισθάνεστε  πεζά. Αν θέλετε όμως αλήθεια ίσως αυτός ο καιρός είναι καλύτερος από κάποιον περασμένο που οι ρομαντικές σας σχέσεις αντιμετώπισαν προβλήματα. Η ενεργητικότητά σας αυτόν τον καιρό θα είναι πεσμένη, γι’ αυτό φροντίστε να την ενισχύσετε.

ΛΕΩΝ
Θα ασχοληθείτε την εποχή αυτή, με θέματα που έχουν να κάνουν με μελέτες, αναζητήσεις, θέματα εξωτερικού ή παλιά σας προβλήματα. Προσέξτε τα οικονομικά σας και περιορίστε τις δαπάνες σας. Οι σχέσεις σας με συγγενείς χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για προσπάθειες που συσχετίζονται με την αναδιάρθρωση της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο διάστημα αυτό θα αισθανθείτε μια τάση για επικρίσεις και σκεπτικισμό, ακόμα η διάθεσή σας θα είναι κάπως βαριά  Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις με ανώτερους σας και με το περιβάλλον σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλετε να εξελιχθούν τα πάντα σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την περίοδο μπορείτε να ασχοληθείτε είτε με δουλειές που χρειάζονται δυναμική αντιμετώπιση, κάνοντας νέα ξεκινήματα, ή προωθώντας δουλειές που είχαν προσκρούσει στο παρελθόν σε διάφορα εμπόδια.  Αν έχετε αυτό τον καιρό να συναντηθείτε με κάποιους ανταγωνιστές ή πρόσωπα όπου θα μετρήσει η στιβαρή στάση σας, κάντε το τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Καιρός να επωφεληθείτε να αναπτύξετε τα σχέδια σας .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέσα από κάποια καθημερινή σας πορεία μπορεί ν’ αναδυθεί μια νέα σας δραστηριότητα. Τώρα τονίζονται ιδιαίτερα το σεξ, ο βαθύτερος ψυχισμός σας και οικονομικά θέματα που σας αφορούν άμεσα ή έμμεσα αλλά εξαρτώνται από  άλλους. Λύστε τώρα τα προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις μέρες αυτές θα τις περάσετε ευχάριστα βάζοντας νέους μελλοντικούς στόχους. Παράλληλα θα αναζητάτε την συντροφιά και την βοήθεια των φίλων σας. Τα θέματα που σας απασχολούν θα βρουν λύση με μικρές σας προσπάθειες.  Ερωτικά ξεκινήματα ευνοούνται εφ’ όσον το συντροφικό σας προσκήνιο είναι άδειο . Ξεφύγετε από την καθημερινότητα με μικρές φθινοπωρινές αποδράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι κατάλληλη αυτή η εποχή για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας.  Ακόμα αυτή η περίοδος μπορεί να φανερώσει μυστικά σας θέματα. Κάποια σύγχυση ή κάποια ασάφεια μπορεί να υπάρξει με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα μπορεί να λάβετε μια σημαντική βοήθεια από κάπου που δεν υπολογίζετε

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ενέργειές  σας θα έρχονται σε αντίθεση με την συγκινησιακή πλευρά της φύσης του ζωδίου σας. Συχνά αυτό θα σας προκαλεί εντάσεις με αποτέλεσμα να  γίνετε αντικείμενο κάποιας κριτικής. Ακόμα μπορεί να   συναντήσετε άτομα απαιτητικά και υπερβολικά ιδιοτελή. Γι αυτό θα πρέπει να  είστε σε διαρκή επιφυλακή  ώστε να αποφεύγετε τις παγίδες τους. Αγνοήστε τις αναμνήσεις του παρελθόντος και ζήστε το παρόν.

ΙΧΘΥΕΣ
Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν μικροπροβλήματα με τον στενό αλλά και τον ευρύτερο, κοινωνικό σας περίγυρο. Αναθεωρήστε όλα εκείνα που σας κάνουν να στεναχωριέστε,  και φροντίστε να αντιδράτε  με τρόπο εποικοδομητικό και ήπιο σε τυχόν αντιξοότητες που σας δημιουργούν συνεργάτες σας και τρίτα πρόσωπα .

 
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
15 έως 21 Ιουνίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ώρα 0:00
ΗΛΙΟΣ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΟΥΡΑΝΟ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 24°Διδύμων  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 09°Ταύρου .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 6:00 έως Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ώρα 18:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιουνίου & από 26 έως 30 Απριλίου
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ώρα 5:00
ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 24°Διδύμων  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 24°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 11:00 έως Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ώρα 23:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιουνίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ώρα 5:06
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 14°Κριού  & ο Ερμής στις 14°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ώρα 2:56 έως Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ώρα 7:06
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Απριλίου & από 3 έως 7 Ιουνίου
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020
Ερμής σε στάση πριν γίνει Ανάδρομος.
Από Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 [ 14° Καρκίνου ] έως Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 [ 14° Καρκίνου ]
Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια στασιμότητα ή αθέτηση σε συμφωνίες και θετικές απαντήσεις που περιμένατε. Το διήμερο αυτό συζητήσεις δεν θα δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και υποσχέσεις θα αδρανοποιούνται.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 1:21
Σελήνη σε Τετράγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Κριού  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ώρα 23:11 έως Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 3:21
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Απριλίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 2:48
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 2:48 έως Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 11:35
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 3:10
Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 25°Κριού  & ο Ήλιος στις 25°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 1:00 έως Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 5:10
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Απριλίου & από 13 έως 17 Ιουνίου
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 3:49
Σελήνη σε Τετράγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 26°Κριού  & ο Δίας στις 26°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 1:39 έως Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 5:49
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Απριλίου & από 14 έως 18 Ιανουαρίου
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 11:00
ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 25°Διδύμων  & ο ΔΙΑΣ στις 25°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ώρα 17:00 έως Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ώρα 5:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Ιουνίου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 12:36
Σελήνη στον Ταύρο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 ώρα 0:00
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 14:28
Σελήνη σε Τετράγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 01°Ταύρου  & ο Κρόνος στις 01°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 12:18 έως Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 16:28
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Απριλίου & από 19 έως 23 Ιανουαρίου
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ώρα 7:15
Σελήνη σε συζυγία με Ουρανό
Η Σελήνη & ο Ουρανός στις 09°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ώρα 5:05 έως Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ώρα 9:15
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Απριλίου
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ώρα 18:02
Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 15°Ταύρου  & ο Ερμής στις 15°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ώρα 15:52 έως Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ώρα 20:02
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Μαΐου & από 4 έως 8 Ιουνίου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020
Ερμής Ανάδρομος
Από Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 [ 14° Καρκίνου ] έως Κυριακή 12 Ιουνίου 2020 [ 05° Καρκίνου ]
Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί γενικά σύγχυση σε θέματα που άπτονται του τρίτου οίκου. Και ποια είναι αυτά, οι μετακινήσεις, τα ραντεβού, οι επικοινωνίες, η αφηρημάδα του νου, η ασυνεννοησία, η αμνησία κα. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης αυτού του πλανήτη μπορούν να συμβούν παρεξηγήσεις από παρανοήσεις, να ξεχνάτε το κινητό ή τα κλειδιά σας, να καθυστερείτε εσείς ή οι άλλοι στα ραντεβού σας , να προκύπτουν διαφωνίες, να υπάρχει ένταση με αδέλφια και κοντινούς σας συγγενείς. Καθ’ όλο το διάστημα αποφύγετε να υποσχεθείτε οτιδήποτε σοβαρό, γιατί μπορεί η υπόσχεσή σας να αθετηθεί. Ακόμα είναι ακατάλληλη περίοδος για υπογραφή συμβολαίων και συμφωνητικών.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 6:17
Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Ταύρου  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 4:07 έως Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 8:17
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Μαΐου & από 9 έως 13 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 12:16
Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 24°Ταύρου  & ο Άρης στις 24°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 10:06 έως Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 14:16
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαΐου & από 12 έως 16 Μαρτίου
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 13:00
Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Ταύρου  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 10:50 έως Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 15:00
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαΐου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 14:01
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 14:01 έως Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 22:59
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 15:02
Σελήνη σε τρίγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 25°Ταύρου  & ο Δίας στις 25°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 12:52 έως Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 17:02
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Μαΐου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 ώρα 0:00
Σελήνη στους Διδύμους.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 9:02
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 ώρα 1:34
Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 01°Διδύμων  & ο Κρόνος στις 01°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 23:24 έως Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 ώρα 3:34
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Μαΐου & από 19 έως 23 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 ώρα 3:00
ΆΡΗΣ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΟΥΡΑΝΟ
Ο ΆΡΗΣ στις 24°Ιχθύων  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 09°Ταύρου .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ώρα 15:00 έως Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 ώρα 7:48
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαρτίου & από 26 έως 30 Απριλίου
Μία ξαφνική αλλαγή στους τομείς που επηρεάζονται από τη διέλευση πιθανό να σου προκαλέσει ανησυχία και νευρικότητα. Ίσως τα γεγονότα να συνδέονται μ' επαγγελματικής ή ερωτικής φύσης θέματα. Κυρίως, θα νιώσεις να παρεμποδίζεται ένα έργο σου μέσα από ανταγωνιστικές ενέργειες τις οποίες και θα προσπαθήσεις ν' αποτρέψεις. Προσοχή, όμως, στον τρόπο που θα διαλέξεις.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 ώρα 3:00
ΆΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ο ΆΡΗΣ στις 24°Ιχθύων  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 24°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ώρα 15:00 έως Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 ώρα 7:48
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαρτίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 ώρα 11:39
Σελήνη σε συζυγία με Αφροδίτη
Η Σελήνη & η Αφροδίτη στις 06°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 ώρα 9:29 έως Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 ώρα 13:39
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Μαΐου
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 ώρα 11:00
ΆΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΔΙΑ
Ο ΆΡΗΣ στις 25°Ιχθύων  & ο ΔΙΑΣ στις 25°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ώρα 23:00 έως Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 15:48
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Μαρτίου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου
Πολύ καλή διέλευση για νέα ξεκινήματα, γιατί το άτομο θα είναι ανενόχλητο στη δράση του. Σε γυναικείο ωροσκόπιο μια τέτοια διέλευση πριμοδοτεί στο να παρουσιαστεί κάποιος άντρας και να δημιουργηθεί μια χαρούμενη σχέση.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 ώρα 16:06
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Διδύμων  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 ώρα 13:56 έως Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 ώρα 18:06
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Ιουνίου & από 9 έως 13 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 ώρα 23:46
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 ώρα 23:46 έως Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 8:01
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020
Ποσειδώνας σε στάση πριν γίνει Ανάδρομος.
Από Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 [ 20° Ιχθύων ] έως Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 [ 20° Ιχθύων ]
Θα αρχίσουν  να δημιουργείτε κάποιο περιβάλλον παραλογισμού γύρω μας .  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί η κατανάλωση παραισθητικών ποτών και ουσιών.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 0:44
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 0:44 έως Τετάρτη 22 Ιουνίου 2020 ώρα 11:36
 Με αυτήν τη διέλευση έχουμε την ολοκλήρωση ενός κύκλου λίγων μηνών. Καιρός λοιπόν για να κάνει έναν μίνι απολογισμό, να ετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις του, αλλά και να ετοιμαστεί να αντιμετωπίσει τις, θετικές ή αρνητικές, συνέπειες των προηγούμενων επιλογών του. Ο 4ος μάς παραπέμπει και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, οπότε το άτομο μπορεί να το απασχολήσουν και αυτά. 

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 0:47
Σελήνη σε Τετράγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 26°Διδύμων  & ο Άρης στις 26°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 ώρα 22:37 έως Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 2:47
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Ιουνίου & από 14 έως 18 Μαρτίου
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 9:02
Σελήνη στον Καρκίνο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 15:34
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 9:41
Σελήνη σε συζυγία με Ήλιο  ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )
Η Σελήνη & ο Ήλιος στις 00°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 7:31 έως Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ώρα 11:41
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Ιουνίου
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου