Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 8 έως 14 Ιουνίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
8 έως 14 Ιουνίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα για συζητήσεις, νέες γνωριμίες, επικοινωνίες και ενημερώσεις. Είναι μία περίοδος που δεν θα πρέπει να δείξετε απαθείς η τύχη θα σας ευνοήσει αν δράσετε με γρήγορους ρυθμούς. Προσοχή όμως στις αποφάσεις σας, που θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε θετικά και όχι με κυρίαρχο τον εγωισμό. Εξετάστε την πιθανότητα πως ίσως κάποιοι που ξέρουν περισσότερα από σας .

ΤΑΥΡΟΣ
Τα παθήματα του παρελθόντος αυτόν τον καιρό θα πρέπει να σας συνετίσουν. Καιρός είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας, αρκετά φροντίσατε τους άλλους. Τις μέρες αυτές θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με επικοινωνίες και κοινωνικές επαφές. Συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων θα είναι πολύ γόνιμες αυτό το διάστημα. Στο συντροφικό σας περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτός είναι καιρός ξεκαθαρίσματος  παλαιών μπερδεμένων συντροφικών ή ερωτικών καταστάσεων σε περίπτωση που στο παρελθόν ή τώρα δεν είστε ευτυχισμένοι από την προσωπική σας ζωή.   Τα προβλήματά μπορούν να σας φανούν ιδιαίτερα πιεστικά.  Συμβουλή μου προσέχετε αυτές τις μέρες και  μην προβείτε σε οποιοδήποτε απερισκεψία. Κάνετε την αυτοκριτική σας  πριν κριτικάρετε τους άλλους αξιολογήστε τον εαυτό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο  προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι ισχυρός και προσελκύετε τη εκτίμηση,  την αγάπη,  και την προσοχή των άλλων. Τα συναισθήματα σας θα αντανακλώνται στο πρόσωπό σας με αποτέλεσμα, να ξεχωρίζετε μέσα από τους άλλους.  Στο διάστημα αυτό μπορείτε να συνάψετε μια στενή σχέση με άτομο που θα σας προσφέρει μελλοντικά.  Θα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σας και θέλετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στην θέση τους.

ΛΕΩΝ
Τώρα θα πρέπει ν’ αποφύγετε να δημιουργήσετε χρέη, γιατί θα δυσκολευτείτε στην αποπληρωμή τους. Στο ίδιο διάστημα παλαιές συνήθειες παραχωρούν την θέση τους σε καινούριες. Οι αναζητήσεις αυτού του καιρού θα έχουν μεταφυσικό χαρακτήρα. και το μυαλό σας  θα προσπαθεί να οριοθετήσει  τα σύνορα μεταξύ του θανάτου και της ζωής. Προσπαθήστε να μην συγκρουστείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή με δικά του πρόσωπα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αναδρομή στις αποφάσεις του παρελθόντος, θα σας βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσετε και να ερμηνεύσετε σωστότερα τις τωρινές καταστάσεις. Ο καιρός αυτός είναι κατάλληλος για  ν’ αναπτύξετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες και προϊσταμένους σας, γιατί τώρα θα παρουσιάζεστε πιο σοβαροί και πιο υπεύθυνοι. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν, θέλουν περισσότερη πρακτικότητα και λιγότερο συναισθηματισμό. Προσοχή στην υπερκόπωση, γιατί ο οργανισμός σας αυτό τον καιρό, είναι ευάλωτος.

ΖΥΓΟΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά καλές αυτό το διάστημα. Κάποιοι όμως που θα θελήσουν να επιβάλουν την λογική τους πάνω στις αποφάσεις σας θα σας εκνευρίσουν φοβερά. Στην εργασία σας θα πρέπει να αποφύγετε τα πολλά σχόλια, γιατί οι σχολιασμοί των άλλων και τα κουτσομπολιά δεν σας ευνοούν αυτόν τον καιρό. Παράλληλα θα χρειασθείτε την ηθική υποστήριξη του προσώπου που σας ενδιαφέρει  για να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απολαύστε την καθημερινότητα, χωρίς να σκέπτεστε προβλήματα του παρελθόντος ή των προηγουμένων ημερών. Κάνετε πράγματα που σας ανανεώνουν και γεμίσετε με αυτά ευχάριστα τον χρόνο σας. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να γεμίσετε τις άδειες μπαταρίες της ζωής σας. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως να σας απασχολήσει. Κάποιες νέες γνωριμίες θα σας φάνουν χρήσιμες αν στο μέλλον τις χειρισθείτε θετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συσσωρευμένη σας ενέργεια, θα σας κάνει να νιώσετε την επιθυμία να κυριαρχήσετε στο περιβάλλον σας, προβάλλοντας απαιτήσεις μεγαλύτερες από τις συνηθισμένες. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας δώσει νέες αισθηματικές προοπτικές, άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο εκείνες που έχουν δυνατά θεμέλια. Για τους δεσμευμένους, δεν εξυπηρετούν σε τίποτα νέοι δεσμοί που μπορεί να σας δημιουργήσουν  προβλήματα. Αν θέλετε να ζήσετε ήρεμες μέρες μην χάνετε την αυτοκυριαρχία σας.  Πειθαρχήστε τις δαπάνες σας και μην κάνετε περιττά έξοδα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σημαντικές θετικές εξελίξεις σ’ όλους τους τομείς σας υπόσχεται αυτό το χρονικό διάστημα. Η ανάγκη για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή. Για τον λόγο αυτό τα οικονομικά σας θέλουν καλή διαχείριση, οι μεγάλες υποχρεώσεις δημιουργούνται σε ορισμένους από σας από έλλειψη προγραμματισμού. Ιδιαίτερη δύναμη υπάρχει αυτή την εβδομάδα στον ερωτικό σας τον τομέα, όπου οι έρωτες ξεφεύγουν από τα όρια  που είχατε θεσμοθετήσει στο παρελθόν για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι καιρός για να πιέσετε τον εαυτό σας  να λύσει εδώ και τώρα προβλήματα που έχουν προκύψει με το άτομο που σας ενδιαφέρει, διατηρήστε χαμηλούς τόνους αλλά με τάση αισιοδοξίας. Αντιμετωπίσετε αντιπάλους, και ανταγωνιστές σας με διπλωματικό τρόπο. Στον ερωτικό σας τομέα τολμήστε, και  βάλτε τέλος στα αδιέξοδα. Αναπτύξετε  τις  κοινωνικές  σας σχέσεις και γίνετε πιο φιλικοί με  τους άλλους. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες αυτές θα σας κάνουν πιο ευχάριστους στις καθημερινές σας σχέσεις.  Η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα γίνεται πιο όμορφη, και ίσως αποκτήσετε νέους φίλους  που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Το κλίμα των ημερών είναι φωτεινό, φιλικό και άνετο.  Μπορεί ακόμα  να νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε  για να δώσετε χαρά και αγάπη.
 
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
8 έως 14 Ιουνίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 5:06
Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 17°Αιγόκερω  & ο Άρης στις 17°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 2:56 έως Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 7:06
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Ιανουαρίου  & από 5 έως 9 Μαρτίου
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 11:25
Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Αιγόκερω  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 9:15 έως Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 13:25
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Ιανουαρίου  & από 9 έως 13 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 18:01
Σελήνη σε συζυγία με Πλούτωνα
Η Σελήνη & ο Πλούτωνας στις 25°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 15:51 έως Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 20:01
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Ιανουαρίου
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 20:05
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 20:05 έως Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 2:54
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 21:05
Σελήνη σε συζυγία με Δία
Η Σελήνη & ο Δίας στις 26°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 18:55 έως Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 ώρα 23:05
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Ιανουαρίου
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 3:55
Σελήνη στον Υδροχόο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 ώρα 12:32
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 6:16
Σελήνη σε συζυγία με Κρόνο
Η Σελήνη & ο Κρόνος στις 01°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 4:06 έως Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 8:16
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Ιανουαρίου
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 20:30
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 09°Υδροχόου  & ο Ουρανός στις 09°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 18:20 έως Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 22:30
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 31 Ιανουαρίου  & από 26 έως 30 Απριλίου
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 22:16
Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 10°Υδροχόου  & η Αφροδίτη στις 10°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 20:06 έως Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 ώρα 0:16
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 Ιανουαρίου  έως 1 Φεβρουαρίου  & από 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 ώρα 15:00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 09°Διδύμων  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 24°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 ώρα 21:00 έως Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 ώρα 9:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 31 Μαΐου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Το να νιώθει κανείς «προδομένος» είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το «φράγμα» του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 ώρα 16:35
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 ώρα 16:35 έως Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 ώρα 11:31
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 ώρα 17:35
Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 20°Υδροχόου  & ο Ήλιος στις 20°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 ώρα 15:25 έως Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 ώρα 19:35
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Φεβρουαρίου  & από 8 έως 12 Ιουνίου
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 ώρα 12:32
Σελήνη στους Ιχθύες.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 0:04
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 ώρα 13:00
ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 20°Διδύμων  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 20°Ιχθύων .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 ώρα 19:00 έως Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ώρα 7:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Ιουνίου & από 8 έως 12 Μαρτίου
Το άτομο δεν αισθάνεται πολύ καλά και δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί. Σε μία τέτοια διέλευση το άτομο αισθάνεται πως δεν ξέρει τι του συνβαίνει.. Θα ήταν προτιμότερο να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση, γιατί θα παρουσιάζετε άσχημη εικόνα προς το συνομιλητή σας.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ώρα 5:35
Σελήνη σε Τετράγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 09°Ιχθύων  & η Αφροδίτη στις 09°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ώρα 3:25 έως Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ώρα 7:35
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 Φεβρουαρίου  έως 1 Μαρτίου & από 27 έως 31 Μαΐου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ώρα 6:21
Σελήνη σε εξάγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 09°Ιχθύων  & ο Ουρανός στις 09°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ώρα 4:11 έως Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ώρα 8:21
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 Φεβρουαρίου  έως 1 Μαρτίου & από 26 έως 30 Απριλίου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ώρα 15:07
Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 14°Ιχθύων  & ο Ερμής στις 14°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ώρα 12:57 έως Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ώρα 17:07
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Μαρτίου & από 3 έως 7 Ιουνίου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 5:12
Σελήνη σε συζυγία με Άρη
Η Σελήνη & ο Άρης στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 3:02 έως Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 7:12
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Μαρτίου
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 5:51
Σελήνη σε συζυγία με Ποσειδώνα
Η Σελήνη & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 3:41 έως Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 7:51
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Μαρτίου
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 9:24
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ήλιο  ( ΤΡΙΤΟ τέταρτο Σελήνης )
Η Σελήνη στις 23°Ιχθύων  & ο Ήλιος στις 23°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 7:14 έως Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 11:24
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Μαρτίου & από 11 έως 15 Ιουνίου
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 12:57
Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Ιχθύων  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 10:47 έως Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 14:57
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαρτίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 14:44
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 14:44 έως Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 23:03
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 15:45
Σελήνη σε εξάγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 26°Ιχθύων  & ο Δίας στις 26°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 13:35 έως Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 17:45
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Μαρτίου & από 14 έως 18 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ώρα 17:00
ΆΡΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ο ΆΡΗΣ στις 20°Ιχθύων  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 20°Ιχθύων .
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 ώρα 5:00 έως Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 21:48
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Μαρτίου
Η δράση του ατόμου εντοπίζεται είτε στη διάθεσή του να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους του είτε στην προσπάθειά του να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του. Η σεξουαλικότητα του ατόμου αυτή την περίοδο είναι πολύ έντονη, γιατί θέλει να δώσει σάρκα και οστά στις φαντασιώσεις του.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 0:04
Σελήνη στον Κριό.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ώρα 12:36
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 2:12
Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 01°Κριού  & ο Κρόνος στις 01°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 0:02 έως Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 4:12
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Μαρτίου & από 19 έως 23 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 15:24
Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 08°Κριού  & η Αφροδίτη στις 08°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 13:14 έως Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 17:24
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Μαρτίου & από 26 έως 30 Μαΐου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου