Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 22 έως 28 Ιουνίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
22 έως 28 Ιουνίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Η έμφαση δίνεται αυτόν τον καιρό σε μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια και στην μελλοντική σας ασφάλεια. Οργανώστε όσο μπορείτε τους στόχους σας και αποφύγετε το μεγάλο ρίσκο. Αυτόν τον καιρό ίσως όμως αντιμετωπίσετε κάποια ερωτικό πρόβλημα ή κάποια παρεξήγηση με τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο, ο συμβιβασμός και η σωστή αντιμετώπιση είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση .

ΤΑΥΡΟΣ
Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές μικρό-παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα, φροντίστε να τις αποφύγετε. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτές τις μέρες θα έχετε μια τάση υπεραισιοδοξίας με αποτέλεσμα και να αγνοείτε τις παγίδες. Θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τα σχέδια σας θα γίνονται με υποκειμενικά κριτήρια. Ανεβασμένη θα είναι και η  ερωτική σας διάθεση κάτι που θα ανανεώνει την σχέση σας και σας φέρνει πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχετε νέες ιδέες τώρα τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.  Όμως καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, αν ασχοληθείτε με όλες μαζί. Αυτή την εβδομάδα προσέξτε και λίγο την υγεία σας.

ΛΕΩΝ
Συναισθήματά και σκέψεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποια εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δείχνετε απόμακροι σ’ εκείνους που κινούνται στο δικό σας περιβάλλον. Συμβουλή μου είναι να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και παράλληλα και να μιλάτε ανοιχτά προκειμένου να ξεκαθαρίζετε τις καταστάσεις Στον τομέα της υγείας σας φροντίστε την δίαιτα σας,  ελέγχοντας προσεκτικά  την διατροφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένταση   στην   οικογενειακή  ζωή,  συγκρούσεις  μεταξύ  των  απαιτήσεων  της  δουλειάς  και  των  προσωπικών  σας  αναγκών  ή   συναισθηματικές  εμπλοκές  που δεν έχετε ξεδιαλύνει πρόκειται να ανακύψουν  τώρα,  απαιτώντας  προσαρμογές  και  συμβιβασμούς  εκ  μέρους σας. Κάποια πλευρά σας, που είναι μέσα  σας κρυμμένη  βαθειά,  θα αναδυθεί . Περιορίστε την λεπτολογία σας και εστιάστε τις ενέργειές σας στην ουσία.

ΖΥΓΟΣ
Οι σχέσεις με τους ανθρώπους του αμέσου περιβάλλοντος σας θα είναι αρμονικές.  Θα έχετε μια τάση για το εύκολο και το αόριστο περισσότερο παρά για πάλη και επιμονή για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας εντούτοις θα διαθέτετε περισσότερη ενέργεια και κέφι αυτήν την εποχή.  Ακόμα είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάτι συναισθηματικό, ερωτικό ή και φιλικό που δεν το είχατε στις προτεραιότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα ξεκαθαρίζουν. Παράλληλα όμως το άγχος σας έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μέρος της ζωής σας. Αποβάλετέ το και αφήστε τον χρόνο να ενεργήσει προς το συμφέρον σας. Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε άλλα λάθη. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες που κάνετε για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Στο ίδιο διάστημα θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας με τους άλλους.  Θα έχετε νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.  Όμως καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, αν ασχοληθείτε με όλες μαζί.  Νομίζω πως η λύση είναι ο προγραμματισμός. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο διάστημα αυτό,  θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι οριοθετημένες από το παρελθόν, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας μαζί του, θα είναι πολύ μεγάλη. Άτομα που δεν τα υπολογίζατε μπορούν να σας βοηθήσουν. Πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν για σας και θα φτιάξουν οι σχέσεις σας, με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας ή της εργασίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε τώρα, αποφασισμένοι να δράσετε πάνω σε καθυστερημένες υποθέσεις.. Θα  αισθάνεστε ανεβασμένοι και η ενέργειά σας θα ρέει ομαλά. Πιθανόν νέο πρόσωπο στη ζωή σας μπορεί να προκύψει σε φιλικό ή σε κοινωνικό περιβάλλον όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα πολλά άτομα. Κάποιες νέες γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Στο διάστημα αυτό θα είναι ανεβασμένη η εγκαρδιότητα και το άνοιγμά σας προς τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτές τις μέρες το στρες σας θα είναι ανεβασμένο για θέματα που σας απασχολούν. Ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και εστιάστε τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα σε πράγματα που σας αρέσουν και σας γεμίζουν. Κάποιες αλλαγές είναι πιθανόν να ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα. Αξιολογήστε κάποια πράγματα και μην διστάσετε να προχωρήσετε σ’ αυτές τις αλλαγές.



ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
22 έως 28 Ιουνίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ώρα 2:36
Σελήνη σε εξάγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 10°Καρκίνου  & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ώρα 0:26 έως Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ώρα 4:36
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουνίου & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ώρα 11:01
Σελήνη σε συζυγία με Ερμή
Η Σελήνη & ο Ερμής στις 14°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ώρα 8:51 έως Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ώρα 13:01
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 7 Ιουνίου
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ώρα 23:21
Σελήνη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Καρκίνου  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ώρα 21:11 έως Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 1:21
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Ιουνίου & από 9 έως 13 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020
Αφροδίτη σε στάση πριν γίνει Ορθόδρομη.
Από Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 [ 05° Διδύμων ] έως Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 [ 05° Διδύμων ]
Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ή ανάδρομη Αφροδίτη, καθυστερήσεις ή ανατροπές ερωτικών, συναισθηματικών και οικονομικών θεμάτων αρχίζουν να ομαλοποιούνται  με αργούς ρυθμούς.   

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020
Ποσειδώνας Ανάδρομος
Από Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 [ 20° Ιχθύων ] έως Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 [ 18° Ιχθύων ]
Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ο φανταστικός κόσμος έρχεται ν’ αντικαταστήσει τον πραγματικό και η ψευδαίσθηση προσπαθεί να γίνει τρόπος ζωής. Η φαντασία οργιάζει και υποδουλώνει. Τα άτομα που ξεφεύγουν με ουσίες κι’ οινοπνεύματα γίνονται εξαιρετικά ευάλωτα, αλλά και άτομα που δεν είναι εθισμένα ωθούνται από τον ανάδρομο Ποσειδώνα  να δοκιμάσουν τους τεχνητούς παραδείσους που οδηγούν στην εξαθλίωση και την καταστροφή.  Η αυτοσυγκέντρωση και η προσευχή θα βοηθήσουν αποτελεσματικά σ’ αυτή την  απεξάρτηση

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 5:18
Σελήνη σε αντίθεση με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Καρκίνου  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 3:08 έως Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 7:18
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Ιουνίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 6:28
Σελήνη σε αντίθεση με Δία
Η Σελήνη στις 25°Καρκίνου  & ο Δίας στις 25°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 4:18 έως Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 8:28
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Ιουνίου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 9:19
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 9:19 έως Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 14:33
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 10:20
Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 27°Καρκίνου  & ο Άρης στις 27°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 8:10 έως Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 12:20
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 21 Ιουνίου & από 15 έως 19 Μαρτίου
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται Σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 15:34
Σελήνη στον Λέοντα.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 ώρα 20:05
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 16:30
Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο
Η Σελήνη στις 01°Λέοντα  & ο Κρόνος στις 01°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 14:20 έως Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 18:30
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Ιουνίου & από 19 έως 23 Ιανουαρίου
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 ώρα 1:06
Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 05°Λέοντα  & η Αφροδίτη στις 05°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 ώρα 22:56 έως Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 ώρα 3:06
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Ιουνίου & από 23 έως 27 Μαΐου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 ώρα 7:34
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 ώρα 7:34 έως Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 ώρα 19:04
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 ώρα 8:35
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 10°Λέοντα  & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 ώρα 6:25 έως Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 ώρα 10:35
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουνίου έως 3 Αυγούστου  & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020
Αφροδίτη Ορθόδρομος
Από Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 [ 05° Διδύμων ] έως Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 [ 26° Αιγόκερω ]
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που η Αφροδίτη θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για σύναψη ερωτικών σχέσεων, συνεργασιών, τέλεση αρραβώνων, γάμων και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο ερωτικός αυτός πλανήτης.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 ώρα 20:05
Σελήνη στην Παρθένο
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 23:17
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 4:34
Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 05°Παρθένου  & ο Ήλιος στις 05°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 2:24 έως Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 6:34
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Αυγούστου  & από 24 έως 28 Ιουνίου
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 5:18
Σελήνη σε Τετράγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 05°Παρθένου  & η Αφροδίτη στις 05°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 3:08 έως Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 7:18
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Αυγούστου  & από 23 έως 27 Μαΐου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 12:45
Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 10°Παρθένου  & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 10:35 έως Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 14:45
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Αυγούστου  έως 3 Σεπτεμβρίου & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 17:18
Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 12°Παρθένου  & ο Ερμής στις 12°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 15:08 έως Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ώρα 19:18
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Σεπτεμβρίου & από 1 έως 5 Ιουνίου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 7:56
Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Παρθένου  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 5:46 έως Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 9:56
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου & από 9 έως 13 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 13:24
Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Παρθένου  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 11:14 έως Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 15:24
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 13:51
Σελήνη σε τρίγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 25°Παρθένου  & ο Δίας στις 25°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 11:41 έως Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 15:51
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 22:00
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 22:00 έως Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 22:16
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 23:01
Σελήνη σε αντίθεση με Άρη
Η Σελήνη στις 00°Ζυγού  & ο Άρης στις 29°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 20:51 έως Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 1:01
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου & από 17 έως 21 Μαρτίου
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 23:17
Σελήνη στον Ζυγό.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 ώρα 1:48
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 23:43
Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 00°Ζυγού  & ο Κρόνος στις 00°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 21:33 έως Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 1:43
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου & από 18 έως 22 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 4:46
Ο πλανήτης ΆΡΗΣ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ
Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 4:46 έως Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 ώρα 7:27
Με αυτή την διέλευση, είμαστε πιο δυναμικοί και ενθουσιώδεις, δεν φοβόμαστε οποιαδήποτε απειλή ή ανταγωνισμό και αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε, πολεμώντας καθαρά και δίκαια. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τις ύπουλες τακτικές ή τη χειραγώγηση. Δεν αποθαρρυνόμαστε από οποιαδήποτε πρόκληση συναντήσουμε και ξεπερνάμε τα περισσότερα εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο μας. Όσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος, τόσο περισσότερο ανεβαίνει η αδρεναλίνη μας. Θυμώνουμε ξαφνικά, αλλά εξίσου γρήγορα μας περνάει και δεν κρατάμε  μνησικακίες, συμφιλιωνόμαστε γρήγορα. Έχουμε την τάση να κάνουμε επίθεση  χωρίς να σκαφτόμαστε μόνο και μόνο για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και επειδή δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο δέλεαρ μιας συναρπαστικής πρόκλησης. Έχουμε μια έντονη επιθυμία για δράση και γινόμαστε πολύ ανυπόμονοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με περιορισμούς ή καθυστερήσεις.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 8:34
Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 06°Ζυγού  & η Αφροδίτη στις 06°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 6:24 έως Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 10:34
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου & από 24 έως 28 Μαΐου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 11:16
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ήλιο  ( ΠΡΩΤΟ τέταρτο Σελήνης )
Η Σελήνη στις 07°Ζυγού  & ο Ήλιος στις 07°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 9:06 έως Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 13:16
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου & από 26 έως 30 Ιουνίου
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 14:00
ΆΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΚΡΟΝΟ
Ο ΆΡΗΣ στις 00°Κριού  & ο ΚΡΟΝΟΣ στις 00°Υδροχόου .
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 ώρα 2:00 έως Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 ώρα 18:48
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Μαρτίου & από 18 έως 22 Ιανουαρίου
Η καλή φυσική κατάσταση και η ζωτικότητα που έχει το άτομο που δέχεται αυτή την πλανητική επιρροή το βοηθούν να είναι πολύ παραγωγικό και αποδοτικό στη δουλειά του. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και η σταθερή ανοδική πορεία εξασφαλισμένη.


Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 18:14
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 11°Ζυγού  & ο Ερμής στις 11°Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 16:04 έως Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 ώρα 20:14
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Οκτωβρίου & από 30 Ιουνίου έως 4 Ιουνίου
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου