Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2020
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου, πραγματοποιείται την Κυριακή στις 21 Ιουνίου 2020.
 Η έκλειψη θα είναι ορατή από Αφρική,  Ευρώπη , Ασία και Βόρειο Αυστραλία. Θα είναι ορατή ως μερική έκλειψη, από Κύπρο κατά 37% ,από Ελλάδα -Καστελόριζο 19,6% και από Βόρεια Ελλάδα μικρότερη του 10%.
Στην  Κύπρο.  θα ξεκινήσει στις 07:34, θα κορυφωθεί στις 08:28 και θα λήξει στις 09:27. Η έκλειψη αυτή συμπίπτει με το Θερινό Ηλιοστάσιο (Τροπικό του Καρκίνου) την μεγαλύτερη ημέρα του έτους, με τον Ήλιο να βρίσκεται στο υψηλότερο σημείου του Ουρανού και στην μηδενική μοίρα του Καρκίνου.

Επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και προμηνύει επεισοδιακά γεγονότα σε προσωπικό και σε κοσμικό επίπεδο. Η εξισορρόπηση των προσωπικών ελευθεριών από την ευθύνη και τους περιορισμούς είναι ένα σημαντικό θέμα για αυτήν την έκλειψη. Ακόμα αντιπροσωπεύει μια ευνοϊκή στιγμή για να αφήσουμε το παρελθόν και τα προβλήματά του και να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας για μια πιο αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής. 
Επηρεάζει ιδιαίτερα τους Κριούς, τους Δίδυμους, τον Καρκίνο, την Παρθένο, τον Ζυγό, τον Τοξότη, τον Αιγόκερω.

Όταν συμβαίνει μια ηλιακή έκλειψη, είναι σημαντικό να ληφθούν προειδοποιήσεις για την υγεία. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι επικίνδυνο να παρατηρήσουμε με το μάτι μια έκλειψη χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου